Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5260 on: June 17, 2010, 15:45:29 »
και η κοροιδια συνεχιζεται, βγηκε ο ορφανος ο οικονομιδης για να μηλισουν για το καλο παιδι τον δημητρη και το ποσο αγαπαει τον ΠΑΟΚ αυριο θα βγει ο κουδας να μας πει οτι απο μικρο τον ειχε κ ξερει τη τρελα εχει με τον ΠΑΟΚ μεθαυριο θα βγει και κανας γουναρης να πει κ αυτος ποσο μεγαλη καρδια εχει ο δημητραης, η απολυτη ξεφτιλα καποτε ολοι αυτοι θα φοβοντουσαν να βγουν να πουν το οτιδηποτε κ σημερα ολοι μαζι ενωμενοι σε πολυμηνη προπαγανδα κατευθηνουν τα προβατα οπως θελουν, και εις ανωτερα..

Toν οικονιμίδη τον άκουσα με τα αφτιά μου, ούτε κατεύθυνε και μάλιστα είπε ότι τα παιδιά που διαφωνούν τώρα και αντιδρούν είναι η ψυχή του ΠΑΟΚ και αυτοί που πάντα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας πρώτοι και μάχονται για το καλό της, σε αντίθεση με κάποιους άλλος που πρόσφατα τους αποκάλεσαν ανεγκέφαλους. Έκανε μάλιστα το τεράστιο σαρδάμ και είπε το εξής αμίμητο ότι τον ΠΑΟΚ δεν τον διοικούν άνθρωποι με μαγάλα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ  ;D ;D ;D ;D, το διόρθωσε μετά και το έκανε πορτοφόλια. Είπε εν τέλει ότι όποιος δαιφωνεί ας δει τον κοντό σαν γρανάζι της αγωνιστική μηχανής του ΠΑΟΚ που με αυτόν ισχυροποιείται πολύ. Τον άλλον πουττάνας γιό που ανέφερες δεν τον άκουσα τον σκατόγαυρο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #5261 on: June 17, 2010, 15:50:26 »
πιο ευκολα γελανε αμα σε λενε κωλοτουμπα παρα οταν αντιστεκεσαι σε αυτην.

κρητικε κατι εγραψες για τον επταλοφο και δεν το καταλαβα ρε'συ,μπορεις να το εξηγησεις??

Άνα μπράβο, πες λίγο τι εννοείς για την Επτάλοφο (αφού θες τόσο πολύ να κάνεις κουβέντα  :P)

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5262 on: June 17, 2010, 15:50:50 »
Το λέω για ακόμη μια φορά. Αλλο το έγκλημα άλλο ο εγκληματίας. Το έγκλημα το καταδικάζω τον εγκληματία τον αγαπώ. Δεν έχω τίποτε με τα παιδιά του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ. Ομως η ανακοίνωση τους είναι απαράδεχτη. Αλλιμονο αν μια ανακοίνωση χαρακτήριζε τους ανθρωπους και τους αγώνες τους. Τι αλλο να πω? ? ? ?

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5263 on: June 17, 2010, 15:52:31 »
Καμία φίλε κουβέντα δεν θέλω να κάνω. Ο ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ είπε οτι δεν ξεχνά και δεν δέχεται την επιστροφή σάλπι, αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει πόλεμο στην διοίκηση.

mGm

• Guest
« Reply #5264 on: June 17, 2010, 15:58:39 »
Óê...á óôá ìïõôñá ìáò ïíôùò…

Å÷ù áñ÷éóåé íá áíáñùôéåìáé êáé ãéá ôïí åáõôï ìïõ…åëåãá ðáíôá üôé áðïêëåéåôáé íá õðáñ÷åé ïðáäïò ôçò ïìáäáò ðïõ íá áãáðáåé ôçí ïìáäá ðåñéóóïôåñï áðü ìåíá. Ôï éäéï ìðïñåé, áëëá ðåñéóóïôåñï áðïêëåéåôáé ãéáôé äåí ðáåé ðïéï ðáíù. Ïé áëëáãåò óõíáéóèçìáôùí, ôá êëáììáôá áðü ÷áñåò êáé áðü ëõðåò, ôá æïñéá ìå ôéò äéïéêçóåéò ôá ëáìïãéá êáé ôïõò ïéêïíïìéêïõò ìáñáóìïõò, ïé ôñåëåò ôá÷õêáñäéåò óå óçìáíôéêá ðáé÷íéäéá êé áëëá ôåôïéá ìå âáëáíå êáðïéá óôéãìç óå óêåøåéò íá ôï êïøù ôï áèëçìá ãéáôé åßíáé ðïëý êñéìá íá áöçóù ôïí ãéï ìïõ ïñöáíï ãéá ìéá «÷áæç» áññùóôéá. Ôåëéêá êáôåëçîá üôé êáé íá èåëù äåí ìðïñù.

Ôï èåìá åßíáé üôé äåí åéìáé óáí êé åóáò. Ôçí óõíôñéðôéêç ðëåéïøçöéá ôïõëá÷éóôïí. Ïóï êé áí ìå êáéåé ïôéäçðïôå å÷åé íá êáíåé ìå ôï óùìáôåéï, äåí áãïñáæù åöçìåñéäåò, äåí áêïõù ñáäéïöùíá ïõôå âëåðù áèëçôéêåò åêðïìðåò (åêôïò åëá÷éóôùí ðåñéðôùóåùí) äåí îåñù ôïõò äçìïóéïãñáöïõò êáé ïóïõò îåñù ôïõò åìáèá ôïõò ôåëåõôáéïõò ìçíåò åíáó÷ïëçóçò ìïõ ìå ôï öïñïõì. Ðáù áíåëëéðþò ãçðåäï, å÷ù ðáåé óå óõëëáëçôçñéá êáé ðïñåéåò áëëá ùò åêåé. Åíçìåñùóç ìïíï áðü éóôïóåëéäåò êáé áõôü áíá ðåñéïäïõò. Êáé üëá áõôÜ óõíåéäçôá. Ãéáôé áõôÞ ç áíôéìåôùðéóç ìå âïçèçóå (íïìéæù) íá ãéíù êáëõôåñïò áíèñùðïò. Äåí èïëùíåé ôï ìáôé ìïõ ðëåïí (åäþ êáé ÷ñïíéá) üôáí êáèïìáé óôï ôñáðåæé êáé áêïõù ôñåëåò ðáðáñéåò áðü êáðïéïí áñåéáíï-ãáõñï-âáæåëï êëð. Äåí éäñùíåé ôï áõôé ìïõ ìå ôéðïôá. ×áâáëå ôïõò êáíù êé áóå ôïõò íá ôñùãïíôáé. Ôï ðáñáìõèé åßíáé ãíùóôï êáé ÷éëéïåéðùìåíï êé áöïõ ìáóçóá áñêåôåò öïñåò óáí ðéôóéñéêáò åìáèá ðëåïí íá ãåëáù.

Ôï èåìá ôùñá åßíáé üôé íéùèù óáí öõôï. Ðñùôç öïñá ðïõ äåí ìðïñù íá ðáñù èåóç ãéáôé áðëá äåí îåñù ôé íá ðéóôåøù êáé ôé ü÷é. Ôé åßíáé áëçèåéá êáé ôé øåììáôá.. Êé áõôü åßíáé áðïôåëåóìá ôçò áðï÷çò ìïõ áðü üëá ôá ðáñáóêçíéáêá êáé óõíïìùóéïëïãéêá èåìáôá ðïõ ðåñéôñéãõñéæïõí ôçí ïìáäá. êáèùò êáé ôï ãåãïíïò üôé åêåéíá ôá ÷ñïíéá çìïõí åîùôåñéêï êáé ôá ðáñáêïëïõèïõóá üëá áðü áðïóôáóç. Äéáâáæù, äéáâáæù…êåíï.
Êé ü÷é ôéðïôá Üëëï áëëá å÷ù öôáóåé óå óçìåéï íá ìå ñùôáíå êïëëçôáñéá -  óõíäåóìéôåò êáé ìç- ðåñé ôïõ èåìáôïò ìå õöïò «åóõ åéóáé ìáæé ìáò Þ ìå ôïõò áëëïõò???» êáé ôá øéëï÷áíù…ðïéá åßíáé ç óùóôç áðáíôçóç êáé ðïõ åßíáé ôï æïíê??? Åéìáé ðñïâáôï, öõôï, éäåáëéóôçò Þ ìçðùò åéìáé ãéáëáôæé???
Ìðïñù íá åéìáé áðëá ÐÁÏÊ üðùò ôï íéùèù êáé ôï åíéùèá ôïóá ÷ñïíéá? ¹ ìïõ êëåøáíå ôçí ðåñçöáíéá êáé èá ðñåðåé íá íôñåðïìáé?

Äåí îåñù ñå ìáãêåò ïóï êáé íá ôï ãõñéæù óôï ìõáëï ìïõ äåí êáôáëçãù ðïõèåíá ãéáôé óôçí ðñáãìáôéêïôçôá å÷ù áãíïéá êáé áõôü äåí ìðïñåé íá áëëáîåé üôé êáé íá áêïõóù ðëåïí. Ôï ìïíï ðïõ îåñù ìå óéãïõñéá åßíáé áõôü ðïõ åãñáøå ï corrupt áðü ðáíù…

«Óê...Ü óôá ìïýôñá ìáò. Åßíáé ôåëéêÜ êáôáäéêáóìÝíç óôç ìåôñéüôçôá áõôÞ ç ïìÜäá, äå èá ìåãáëþóåé ðïôÝ üðùò ôçò áîßæåé.»

GeorgT

• Guest
« Reply #5265 on: June 17, 2010, 15:59:12 »

το χασατε να ξεσπούσατε εδώ  ;D ;D ;D

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #5266 on: June 17, 2010, 16:11:30 »
Τελικά αναρωτιέμαι αν μας αρέσει περισσότερο η μανούρα μεταξύ μας ή με αλλόθρησκους, ειληκρινά δεν έχω απάντηση...

εχεις...

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5267 on: June 17, 2010, 16:18:07 »
Είμαι ΠΑΟΚ από την μέρα που γεννήθηκα. Έζησα και ζω σαν ΠΑΟΚ μέχρι την μέρα που θα πεθάνω.  Υπήρξα και συνεχίζω να έχω σχέσεις με τον Αναρχικό χώρο καθώς και με όλους του χώρους που έμαθαν να αγωνίζονται.
Κληρικός έγινα το 1994 αλλα ποτέ δεν εγκατέλειψα τον ΠΑΟΚ και ειδικά τους οπαδούς του.  
Στην Κρήτη κατά επιλογή έφυγα από το Ηράκλειο αρνούμενος μεγάλες θέσεις και καριέρα για να ζήσω στην ύπαιθρο μαζί με τον απλό λαό.
Εχω τρείς γιους μόνο ΠΑΟΚ. Επέλεξε, το τονίζω επέλεξα,  να ζώ στο ενοίκιο, με πενιχρά χρήματα για να είμαι κοντά στα λόγια του Χριστού και μαζί με τον μέσο άνθρωπο της κοινότητας μου.
Στο χωριό όταν ήρθα ήμουν μόνο εγω ΠΑΟΚ, σήμερα είμαστε πάνω από 35 παιδιά και μεγάλοι. Το ασπρόμαυρο χωριό της Κρήτης όπως το ονόμασαν ρεπορτάζ  εφημερίδων. Στα οποία αρνήθηκα οποιαδήποτε προβολή του ονόματος μου και του προσώπου μου. Η ΠΑΕ προσπάθησε να μας μεταφέρει όλους από Κρήτη σε Τούμπα δωρεάν για την παρακολούθηση αγώνος του ΠΑΟΚ πράγμα που αρνήθηκα για να μην "εξαγορασθεί" η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ μας. Αρνήθηκα δεκάδες προσκλήσεις για συνεντεύξεις και φώτο. Δεν είπα σε κανένα ότι ήρθα στον ΠΑΟΚ για να σώσω αμαρτωλούς και να φέρω ανθρώπους στην εκκλησία. Ηρθα απλά γιατί είναι καθήκον μου ως ΠΑΟΚτση.
Έγραψα δεκάδες κείμενα για τον οπαδικό ΠΑΟΚ. Έγραψα ιδρυτικά κείμενα σε συνδέσμους. Έγραψα γράμματα και επιστολές για φυλακισμένα αδέλφια μας που ουδέποτε χαρακτήρισα και κατηγοριοποίησα σε  καλούς και κακούς, σε πρεζάκια και άλλα τέτοια συναφή.
Φιλοξένησα δεκάδες παιδιά δικά μας, έβαλα την ιδιότητα μου στη μέση για να τα προφυλάξω. Έπαιξα με την φωτιά και την θέση μου. Όλα με κόστος, Τίποτα χωρίς κόστος για τον ΠΑΟΚ μας.
Έμεινα μόνος αρκετές φορές με την αστυνομία απειλούμενος και προπηλακιζόμενος έχοντας μονάχα την θέα των ματιών, της περιέργειας, και της καταγραφής μέσω κινητών, των συνοπαδών μου και όλων εκείνων που είχα βοηθήσει. Πού ήσασταν τότε? Που ήταν το οπαδιλίκη.  Δεν θα πω ονόματα γιατί δεν ταιριάζει με τις αξίες μου, αλλα αυτό το περιστατικό δεν το ξεχνώ και μάλιστα δυο φορές στο Παγκρήτιο.
Για όλα αυτά και για άλλα πολλά που δεν  γίνεται και δεν θέλω να πω σήμερα με αμείβεται με βρισιές, βαρύτατους χαρακτηρισμούς, απειλές και αλλα τέτοια όμορφα οπαδικα αδερφικά συναισθήματα.
Γιατί ?
Επειδή χαρακτήρισα κάπως καυστικά μια ανακοίνωση συνδέσμου, του οποίο τα παιδιά γνωρίζω προσωπικά και εκτιμώ βαθιά για τους αγώνες τους και τις θυσίες τους. Ναι  είναι λανθασμένη παντελώς αυτή η ανακοίνωση. Για μενα έκαναν λάθος. Δεν διοικούμε εμείς. Εμείς είμαστε οπαδοί, όταν αυτά τα δυο εμπλέκονται πάντα μά πάντα προκύπτει πρόβλημα. Παραδείγματα δεκάδες.
Τι σας έκανα?  Ακόμη και λάθος να μίλησα είναι αυτή αντιμετώπιση? Γιατί ? Γιατί?
Τόσο καιρό προσπάθησα όμορφα και ωραία να πω τους λόγους που κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να δημιουργηθεί μεταξύ μας ένταση. Που δεν πρέπει να τα βάλουμε με την διοίκηση. Που δεν πρέπει για το χατήρι ενός παίχτη να τινάξουμε τον στον αέρα ότι φτιάξαμε τα τελευταία χρόνια. Ότι δεν ξεχνάμε αλλα δεν σκορπίζουμε κι ολας ότι με κόπους και θυσίες φτιάξαμε. Ότι η φαγωμάρα και η εσωστρέφεια μόνο κακό στον ΠΑΟΚ μπορεί να φέρει και αλλα πολλά. Σήμερα διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση έπεσα από τα σύννεφα. Πίστευα ότι δεν θα φτάναμε στο σημείο να τα βάλουμε με αυτή την συγκεκριμένη διοίκηση. Αυτή την διοίκηση.  Γι αυτό τον λόγο μίλησα αυστηρά.
Ζητάω συγγνώμη από τα παιδιά του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ αν τους πρόσβαλα, δεν ήταν μες στις προθέσεις μου. Κάθε άλλο. Θα πάρω να μιλήσω και μαζί τους. Ζητάω συγνώμη για την εως σήμερα παρουσία μου στο φόρουμ. Θα κρατήσω τα εκατοντάδες μηνύματα και γράμματα σας ως ουσιαστικές αναμνήσεις από αυτή μου την πορεία στο φόρουμ  αυτό.
Δεν ξέρω αν μπορώ να ξεγραφτώ μόνος μου. Εάν ναι να μου το πουν τα παιδιά από τον συντονισμό. Εάν όχι τους παρακαλώ να το πράξουν αυτοί.
Καλή συνέχεια για ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ μας και το φόρουμ σας. Πάντα ΠΑΟΚ. Το άβαταρ είναι  ολη η ζωή μου και δεν διαγράφετε.

Υ.Γ. Για τον club larrisa. Μου μίλησες άσχημα και με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Δεν το περίμενα ειδικά από εσένα. Τα υπόλοιπα από κοντά.

« Last Edit: June 17, 2010, 16:32:50 by ÊÑÇÔÉÊÏÓ »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #5268 on: June 17, 2010, 16:23:49 »
Η ανακοίνωση ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΦ ΠΑΟΚ  είναι απαράδεχτη. Αντιπαοκτσηδικη, παίζει με τις λέξεις δημιουργώντας εντυπώσεις ενώ κατ ουσίαν δεν  προσφέρει τίποτε άλλο παρα διχασμό στο ΠΑΟΚ. Μονο κακό κάνουν τέτοιες τοποθετήσεις

Κακο κρητικε εκανε η αγιοποιηση του κοντου απο τα μμε εδω και 6 μηνες, με αποτελεσμα καποιοι να μπερδεψανε τα μυαλα τους και να την πεφτουν σε αυτους που απλα κρατανε την ιδια σταση που ειχαν εδω και 4 χρονια.
Οι ανακοινωσεις πρεπει να βγαινουν για να διαχωριζουν (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) την θεση τους οι συνδεσμοι οταν ο οχλος εκτροχιαζεται, με αποτελεσμα να θιγονται τα ιδανικα της ομαδας. Οι συνδεσμοι ειναι οι αρμοδιοι για τα οπαδικα θεματα και τις ιδεολογικες σταθερες του σωματιου που υποστηριζεις και οχι οι επαγγελματιες παπαγαλοι και ο καθε ενας που παιρνει ενα πληκτρολογιο και κανει τον καβαφη στα φορουμ και στα blogs. Εκτος και αν θεωρεις τον ΠΑΟΚ μια απλη ανωνημη εταιρια, οποτε δεν υπαρχει και λογος να συζηταμε. Γιατι εγω ΠΑΟΚ στην αθηνα δεν εγινα επειδη καποτε εβαζε τα τριποντα ο πρελεβιτς. Σορρυ κιολας δηλαδη... Ενας ΠΑΟΚ χωρις ιδανικα, δεν ειναι ο ΠΑΟΚ που αγαπησα, ερωτευτηκα, και ακολουθω απο 500 χιλιομετρα μακρια. Το οακα ειναι 10 λεπτα απο το σπιτι μου και φερνει και περισοτερες κουπες για να κανω καζουρα στα φιλαρακια μου αυριο μεθαυριο. Με τετοιες λογικες ομως, ο ΠΑΟΚ θα ειχε οπαδους μονο στην βορια ελλαδα κρητικε. Οχι στην αθηνα, στην κρητη και σε ολη την ελλαδα.

Δεν έχει να προσφέρει τίποτε παρα μόνο αναταραχή, διχόνοια, χαρά εκείνων που παρακαλούν την διάσπαση, την διάλυση του γίγαντα που λέγαμε οτι ξύπνησε.  Αντιθέτως η χθεσινή του Επταλόφου φανερώνει τι σημαίνει ΠΑΟΚτσήδικη συνείδηση.

Ο διχασμος προκαλειτε οταν βαζεις τα μμε να αλλαξουν τα μυαλα του κοσμου, αλλα δεν καταφερνεις να πιασεις το απολυτο (που ειναι και το λογικο αποτελεσμα). Δεν επρεπε να γινει αυτη η κινηση κρητικε. Ψαξε αλλου να βρεις αυτον που φταιει.

Επισης ο διχασμος μεγαλωνει περισοτερο οταν καποιοι δεν μπορουν καν να συζητησουν, παρα σβηνουν αποψεις που τους ενοχλουν για να μην χαλασει η γραμμη των μμε. Το συνηθες επιχειρημα ειναι "το γκαλοπ μας εβγαλε 90%" ή "ειστε μαξιμουμ 300" και αλλα τετοια επιχειρηματα του δημοτικου. Αν ειχατε αυτιά να ακουσετε, τωρα ισως τα πραγματα να ηταν καλυτερα. Δυστυχως πλεον ειναι αργα.

Σε τέτοιες στιγμές όλοι κρινόμαστε. Και σίγουρα θα αναδειχθούν νέες χειρότεροι προδότες απο τον κοντό. Εδω είμαστε και θα καταγράφουμε την ιστορία. Εαν σε λίγους μήνες διαλύσουν όλα, θα ξέρουμε ποιοι συνέβαλαν σε αυτό.

Εχουν καταγραφτει ηδη, αλλα το θεμα δεν ειναι να δουμε ποιος θα βγει μαλακας και ποιος οχι. Αλλωστε το αποτελεσμα σε κατι τετοιο το εχει δειξει η ιστορια βλεπε βατμαν, γουμενο, κατσαρη, γκαγκατση και ποσα αλλα. Αν καποιος φταιει για ολα αυτα που συμβαινουν σημερα ειναι η διοικηση που αποδεικνύεται οτι δυστυχως δεν μαθαινει απο τα λαθη της (γκαγκατσης) και ρισκαρει την ενοτητα του κοσμου ενω γνωριζει (εγκαιρος) οτι η ελευση κοντου θα φερει διχασμο... Ο καθενας πηρε τις αποφασεις του λοιπον και ο καθενας θα τραβηξει τον δρομο του. Τις επιλογες δεν τις κανουν οι ΣΦ, γιαυτο και δεν ειμαστε σουπερ3 και οτι αλλο ειπες πριν... Αλλος θελει να μας κανει γαυρους και οι ΣΦ απλα αντιδρανε.

Αυτα, ηρεμα και ωραια..

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5269 on: June 17, 2010, 16:28:43 »
Οκ αδελφέ έχεις δίκιο. Όλα καλά. Ο ΠΑΟΚ να είναι καλά!!!!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #5270 on: June 17, 2010, 16:32:16 »
XXXXXXXXXX και απο την στιγμη που ξεφυγες τετοιες απαντησεις θα περνες, κανεις δεν αμφισβητησε αν εισαι ΠΑΟΚ η οχι αντιθετως εσυ συγκρινες με χανουμια κ σκουληκια, ο καθενας ξερει πως νιωθει κ τι εχει κανει για τα 4 γραμματα, υπαρχουν πολλοι τροποι να διαφωνησει κανεις με κατι αλλα οταν χαρακτηριζεις με τετοιες κουβεντες μην περιμενεις σεβασμο και δεν μπορεις εσυ να λες αντιΠΑΟΚσιδικη μια ανακοινωση που απλα λεει την αληθεια οσο και αν ποναει αυτη, και για να μπουμε κ λιγο στο θεμα ο κοντος δεν ηρθε μονος του καποιοι τον εφεραν καποιοι διμιουργησαν ολους αυτους τους μηνες το θεμα εντεχνα, εμεις ΠΑΟΚ γενηθηκαμε κ ολοι ειναι περαστικοι απο αυτην την ομαδα μονο ο λαος κ τα τσιμεντα της τουμπας μενουν, οποτε θα καταλαβεις ποσο λαθος κ αστοχος ησουν..

έλα να χαλαρώνουμε λίγο
« Last Edit: June 17, 2010, 16:38:01 by Capricorn »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #5271 on: June 17, 2010, 16:40:37 »
Οκ αδελφέ έχεις δίκιο. Όλα καλά. Ο ΠΑΟΚ να είναι καλά!!!!

Τι να πω... σου γραψα ηρεμα και ωραια και μου απαντησες σε μια σειρα.  :-\ :-\ Ο αλλος σε εκραζε και τον απαντησες πιο σοβαρα απο οτι εμενα. Δεν το παιρνω προσωπικα, ισως να εχεις τον τροπο σου και εσυ, δεν ξερω... Εγω παντως προσπαθησα και περιμενα μια πιο σοβαρη απαντηση απο σενα.. Κριμα..

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #5272 on: June 17, 2010, 16:40:55 »
Πάνω στον εκνευρισμό πολλά λέγονται. Αν εξαιρεσει κανείς τις βρισιές σε μάνες, οικογένειες, ευχές για ασθένειες και τα λοιπά τραγικά που διαβάζω, όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογημένα, αναμενόμενα και αποδεκτά σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό. Πόσο μάλλον μια συγκροτημένη ανακοίνωση που εκφράζει συγκεκριμένη θέση από συγκεκριμένα άτομα. Όταν κάποιος κάνει έναν αγώνα και ο αγώνας του λοιδωρείται, χλευάζεται και δε γίνεται σεβαστός, τότε η αντίδραση είναι δεδομένη.

Καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του στην τελική. Η ιστορία έχει δείξει ότι το κομμάτι που τώρα διαμαρτύρεται έχει τις περισσότερες φορές δίκιο στα θέματα του ΠΑΟΚ γιατί τρέχει πιο πολύ για την ομάδα, ψάχνεται περισσότερο με τα θέματα της, ενημερώνεται παραπάνω και γενικά δεν είναι όπου φυσάει ο άνεμος.

Το τι θα κάνει ο καθένας είναι δικαίωμα του. Όποιος δε θέλει να πάρει διαρκείας ας μη πάρει. ΄Οποιος δε γουστάρει να πάει στο γήπεδο ας μη πάει. Όποιος θέλει να πάει και να χειροκροτήσει ας πάει. Με το να χλευάζει ο ένας τις επιλογές του άλλου δε κερδίζουμε απούτως τίποτα. Ούτε μια γιούχα ή ένα πανό μέσα στο γήπεδο εναντίον ενός ποδοσφαιριστή θα καταφέρει τίποτε περισσότερο από να κάνει τα πράγματα χειρότερα και να δημιουργήσει εντάσεις. Η χρονιά είναι πολύ σημαντική ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5273 on: June 17, 2010, 16:44:33 »
@king

Οχι ρε αδελφέ γιατί το παίρνεις έτσι. Απλά δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Αλίμονο. Γιατι το λές αυτο. Απλά θέλω να κλείσω το θεμα.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #5274 on: June 17, 2010, 16:46:02 »
Δεκτον...
Οποτε θελεις τα ξανακουβεντιαζουμε.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5275 on: June 17, 2010, 16:47:41 »
Ελικρινά δεν έχω τίποτα μαζί σας. Μη μου την λέτε ρε παιδιά ολοι έτσι σήμερα. Ζητώ συγνώμη απο όλους.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5276 on: June 17, 2010, 16:48:06 »
Óê...á óôá ìïõôñá ìáò ïíôùò…
Å÷ù áñ÷éóåé íá áíáñùôéåìáé êáé ãéá ôïí åáõôï ìïõ…
ÖéëáñÜêé mGm èá îáíáãñÜøù óå áõôü ôï topic åíþ äåí Þèåëá íá îáíáó÷ïëçèþ, áëëÜ ìå óõãêßíçóåò ñå ößëå. Äåí ôï êÜíù åðåéäÞ íéþèù ï êÜðïéïò ãéá íá óïõ ðù ðïõ áíÞêåéò. ÅðåéäÞ üìùò åêåß ðïõ âñßóêåóáé ìåôÝùñïò åóý, Ý÷ù âñåèåß êé åãþ åäþ êáé 6 ìÞíåò êáé õðïèÝôù ðïëëïß Üëëïé, èá óïõ ðù ìüíï ôïí ôñüðï ðïõ êáôÝëçîá íá âñù ðïõ âñßóêïìáé åãþ.
Åãþ ðïõ åßìáé óå åíôåëþò áíôßèåôç öÜóç áðü óÝíá. Åãþ ðïõ áêïýù, äéáâÜæù ôïõò ðÜíôåò. Åßìáé ôçò ó÷ïëÞò ôïõ lik4 ðïõ ëÝåé ðùò ôïí å÷èñü óïõ ðñÝðåé íá ôïí ãíùñßæåéò ãéá íá ôïí áíôéìåôùðßóåéò. ¸óôù êé áí ãéá êÜðïéïõò åßíáé åíôåëþò äýóêïëï íá êáôáëÜâïõí üôé óå áõôÝò ôéò öÜóåéò å÷èñüò óïõ äåí åßíáé ï × äçìïóéïãñÜöïò, ðïõ êÜíåé ôç äïõëåéÜ ôïõ, üóï óé÷áìÝíç êé áí åßíáé áõôÞ þñåò þñåò. Å÷èñïß åßíáé üóïé èÝëïõí ôï êáêü ôïõ ÐÁÏÊ.

Êé åóý ùò ãíÞóéï ÐÁÏÊôóÜêé øÜ÷íåóáé íá âñåéò ðïõ åßíáé ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ. Ìå ôá äéêÜ óïõ êñéôÞñéá. Å ëïéðüí ìÝóá óôç øõ÷ïýëá óïõ èá ôï âñåéò êáé áõôÞ äåí èá óïõ ðåé øÝìáôá. Áí óôï ðñþôï åõñùðáúêü ìáôò ðïõ èá äþóïõìå óå ðïëý ëßãï êáéñü, óêïñÜñåé ï êïíôüò êáé ðáíçãõñßóåéò ìå ôç øõ÷Þ óïõ, ôüôå èá Ý÷åéò êáôáëÞîåé óôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ âÜóåé ôçò áãùíéóôéêÞò ôïõ åõìÜñåéáò. ¼óï ëïéðüí ï ÐÁÏÊ èá ðçãáßíåé êáëÜ áãùíéóôéêÜ, èá åßóáé åõôõ÷éóìÝíïò, üôé êé áí ëÝåé ï êÜèå Ýíáò ãýñù óïõ.
Áí óêïñÜñåé ï êïíôüò êáé íéþóåéò ìáëÜêáò Þ Ýóôù Ýíá ôóßìðçìá ìÝóá óïõ ðáíçãõñßæïíôáò, èá óçìáßíåé ðùò øÜ÷íåéò ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ óôç äéáôÞñçóç ôçò éäåïëïãéêÞò ôïõ êáèáñüôçôáò.

Åãþ äåí èá êÜôóù íá ìðù óôï ôñõðÜêé íá ðù ðïéïò åßíáé ï óùóôüò ÐÁÏÊôóÞò. ÎÝñù üìùò ðùò ìå áé÷ìÞ ôïõ äüñáôïò ôïí êïíôü êáé ðñùôÜèëçìá íá ðÜñù, èá íéþèù Ýíá ôóßìðçìá óôç êáñäéÜ. ¼÷é ãéáôß Þñèå ðßóù ï ðñïäüôçò, áëëÜ ãéáôß áðü äßðëá ìïõ ìÝóá óôï ãÞðåäï èá ëåßðïõí ìåñéêÜ áðü ôá êáëýôåñá êáé ðéï Üîéá áäÝñöéá.

Óôï ìüíï ðïõ äéáöùíïýìå åßíáé óôçí Üðïøç ôïõ corrupt ðïõ áóðÜæåóáé ãéá ôï üôé èá óáðßóïõìå óôç ìåôñéüôçôá. Ãéá ìÝíá ôï ðñüâëçìá ôïõ ÐÁÏÊ äåí åßíáé áí èá ìåßíåé ìÝôñéïò, Üóå ðïõ ðïôÝ äåí Þôáí ãéáôß ï ëáüò ôïõ Þôáí ðÜíôá ôåñÜóôéïò êáé öõóéêÜ ïýôå èá ãßíåé. Ôï ðñüâëçìá ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé ðïõ ôþñá ðïõ ìåãáëþíåé îáíÜ, áí èá ìåßíåé áõôü ðïõ Þôáí ðÜíôá Þ èá ìðáóôáñäÝøåé êáé èá ãßíåé Ýíá áêüìç ìðïõñäÝëï üðùò ôá õðüëïéðá ãýñù ôïõ, ðïõ èá îåðïõëÜåé ôá ðÜíôá ãéá ëßãç åðéôõ÷ßá êáé èá Ý÷åé óôñáôéÝò ðñïâÜôùí-ðåëáôþí ðïõ èá Üãïíôáé êáé èá öÝñïíôáé ãéá ðëÜêá áðü ôïí üðïéï ôóïìðÜíç ôïõò.

Óôï ðñþôï ãêïë ôïõ êïíôïý ëïéðüí èá ìðåéò êé åóý óå Ýíá äñüìï. Ãéá ìÝíá äåí õðÜñ÷ïõí óùóôïß Þ ëÜèïò äñüìïé. Áí áãáðÜò áíéäéïôåëþò ôïí ÐÁÏÊ ìç ìáóÜò üðïéïí äñüìï êé áí ðÜñåéò. ÓùóôÜ èá êáôáëÞîåéò. Ãéáôß Ýóôù êé áí áðïôåëïýí åëÜ÷éóôç ìåéïøçößá óôç "ìåñéÜ ìáò", õðÜñ÷ïõí üìùò êáé éäéïôåëåßò õðïóôçñéêôÝò ôçò éäåïëïãßáò ôïõ ÐÁÏÊ, ðïõ ìðáßíïõí äßðëá óôá áãíÜ ÐÁÏÊôóÜêéá êáé êñÜæïõí ãéá ôïí åñ÷ïìü ôïõ êïíôïý, ãéáôß Ý÷ïõí êÜðïéï ðñïóùðéêü óõìöÝñïí. Ïðüôå ï ìüíïò óùóôüò äñüìïò åßíáé ç áíéäéïôåëÞò áãÜðç ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Ìç óå ðñïâëçìáôßæåé Üëëï ôßðïôá, óùóôü Þ ëÜèïò. Áõôü êáé ìüíï åßíáé ôï óùóôü êé üðïéïò ðåé ôßðïôå Üëëï, áðëÜ ëÝåé ìáëáêßåò.
Áõôüò ðïõ áãáðÜ áíéäéïôåëþò ôïí ÐÁÏÊ ìðïñåß íá êÜíåé êáé ëÜèïò, íá ðáñáóõñèåß, áëëÜ èá êáôáëÞîåé íá óôçñßæåé ìå ôç øõ÷Þ êáé ôï áßìá ôïõ ôçí ïìÜäá. Ï Üëëïò èá ôç äéáëýóåé áðü ïðïéïäÞðïôå ìåôåñßæé êáé íá îåêéíÞóåé.
« Last Edit: June 17, 2010, 16:54:27 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5277 on: June 17, 2010, 16:53:30 »
Respect, Nik...

Belek.Doperman

• Guest
« Reply #5278 on: June 17, 2010, 16:54:56 »
Καλησπέρα κι απο μένα μαγκες.
Προσωπικα συμφωνω με τον ΚΡΗΤΙΚΟ σε ολα αυτα που εγραψε.
Οντας κι εγω απο επαρχια μη μακεδονικη, καταλαβαινω πολυ καλα τί σημαινει αγαπη για τον ΠΑΟΚ, με αυτα που γραφετε πολλοι απο εσας ομως ξεφευγετε και δημιουργειτε υπερΠΑΟΚτσήδες και λιγοτερο ΠΑΟΚτσηδες, πραγμα που ειναι λάθος, γιατι παραξενευεστε και αρχιζετε τις βρισιες οταν γινεται ο παραλληλισμος με συνδεσμο αλλης ομαδας που οντως τα κανει αυτα? Εμεις δεν εχουμε συνηθισει σε αυτα, κι ουτε θελουμε τετοιες πρακτικες στον ΠΑΟΚ.
Εγω για πολυ συγκεκριμενους λογους θεωρω οτι προβλημα του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ειναι ο Σαλπιγγιδης, και εννοειται ΔΕΝ ειναι ο Ζαγορακης. Σεβομαι την αποψη ολων υμων που δε γουσταρατε καθολου αυτην την επιστροφη, αλλα πρεπει να ειστε λιγο περισσοτερο μετρημενοι.
Καταρχας, πρεπει να ξερετε (και κατα συνεπεια να μην ξεφευγετε σχετικα με αυτο) οτι εχετε το σεβασμο ΟΛΟΥ του λαου του ΠΑΟΚ για πραγματα που ειναι περιττο να καθισω να απαριθμισω. Μην κανετε το λαθος (που κανετε μεσα απο ανακοινωσεις οπως αυτη του Πανελληνιου) να πεφτετε στα ματια και στην εκτιμηση του ΠΑΟΚτση. Υπαρχουν τροποι να χαραξεις την αντιθεση σου σε πλαισια πολυ πιο ξεκαθαρα απο το να καταληγεις να στρεφεσαι εναντιον της καλυτερης διοικησης που εχουμε ζησει εμεις οι νεοτεροι στον ΠΑΟΚ.
Και η δικια μου βασικη ενσταση και απ'οτι καταλαβα και του Κρητικου, εχει να κανει ακριβως με αυτο. Κανετε κακο στους εαυτους σας με τετοιες ανακοινωσεις, εκτος του οτι αν προκαλεσετε διασπαση σε αυτη τη φαση της ιστοριας του ΠΑΟΚ δε βλεπω πως μπορει να δικαιωθειτε αργοτερα ωστε να σας το αναγνωρισει ο κοσμος. Ειναι ομορφο να εισαι ιδεολογος και μαλιστα πιστος σε αυτο που πιστευεις, το να διογκωνεις ομως το θεμα Σαλπιγγιδη και να το αναγαγεις σε λογο εσωτερικης επαναστασης απεναντι στους πιο τιμιους διοικουντες τους οποιους εμεις οι ιδιοι φεραμε ειναι μαζοχισμος και μονο κακο μπορει να κανει.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #5279 on: June 17, 2010, 16:57:52 »
ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΘΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΙΠΟΤΑ