Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499591 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5220 on: June 17, 2010, 13:04:53 »
Κλασσικα..
Οποιος θελει τον κοντο ειναι "φυτο" "παοκμανιακιας" "τρεντουλας" και "εμαθε τον ΠΑΟΚ περσι και φετος"
Ενω οποιος δεν τον θελει ειναι "ρετσινοβιος" "αλητης" "τζανκουλας"
Ηλιθιοι χαρακτηρισμοι της μιας ή της αλλης πλευρας
Εγω πιστευω οτι το ολο θεμα εχει να κανει καθαρα με την προσωπικοτητα του καθενος και μονο αυτο..Καποιος συμμαχει και με τον διαβολο να πετυχει τους στοχους του,αλλος γλυφει αλλος βολευεται κι αλλος ειναι "περηφανος" και αυτο το βαζει πανω απο ολα στη ζωη του.
Δεν θα πω τι ειναι σωστο γιατι δεν υπαρχει σωστο και λαθος σε αυτην την περιπτωση ειναι καθαρα τροπος σκεψης του καθενος..
Και επισης αλλιως βλεπει τον ΠΑΟΚ ο καθενας μας και αλλα τα ιδανικα του

ΥΓ.Καταπληκτικη και η ανακοινωση του πανελληνιου,δειχνει οτι ο ΠΑΟΚτσης ποτε δεν συμβιβαζεται,χαιρομαι απιστευτα που υπαρχουν τετοιες αποψεις
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #5221 on: June 17, 2010, 13:25:05 »
+1

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #5222 on: June 17, 2010, 13:46:06 »
+1

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #5223 on: June 17, 2010, 13:48:04 »
Αυτό που με τσιτώνει ιδιαίτερα είναι ότι βρίσκω έξω τους γαυροβαζελοχανουμηδες και μου λένε και μπράβο για την μεταγραφή του κοντου! Και του στυλ "δεν το περιμέναμε, θα γίνετε πολυ πιο ανταγωνιστικοί" και τα λένε σοβαρά κιόλας
Μετά βρίζουν και μένα γιατί τον βρίζω και δένει το γλυκο

υ.γ. πάντως για να λέμε την αλήθεια, μπορεί εμείς να τα βλέπουμε όλα στραβά και ανάποδα αλλά η αλήθεια είναι ότι μας φοβούνται. Αυτό που λαμβάνω εγώ είναι ότι έχουν φοβηθεί ιδιαιτέρως από την παρουσία μας στα play-off, ότι κρατάμε τον κορμό της ομάδας, κάνουμε 2-3 σημαντικές προσθήκες, ότι έχουμε σταθερή διοίκηση με σεβασμό (που κανένας από αυτούς δεν έχει), πήραμε προπονητή και ότι παίζουμε προκριματικά CL.
Χρειαζόμαστε τρελογιατρό παλί

υ.γ2 +1 @katz
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #5224 on: June 17, 2010, 13:53:08 »
Δεν τον ήθελα στον ΠΑΟΚ
Αλλά δεν θα σβήσω τα πάντα με το σφουγγάρι.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5225 on: June 17, 2010, 13:54:23 »
έχω μια ερώτηση για τον προδότη τα γκολ που θα βάζει στον βάζελο θα τα πανηγυρίσει στην 4άρα?
η θα σκύβει το κεφάλι αν δεν έχω εγώ for που θα βάζει γκολ και δεν θα ανεβαίνει στα κάγκελα τις 4 την να τον κάνω...............

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #5226 on: June 17, 2010, 14:19:26 »
και η κοροιδια συνεχιζεται, βγηκε ο ορφανος ο οικονομιδης για να μηλισουν για το καλο παιδι τον δημητρη και το ποσο αγαπαει τον ΠΑΟΚ αυριο θα βγει ο κουδας να μας πει οτι απο μικρο τον ειχε κ ξερει τη τρελα εχει με τον ΠΑΟΚ μεθαυριο θα βγει και κανας γουναρης να πει κ αυτος ποσο μεγαλη καρδια εχει ο δημητραης, η απολυτη ξεφτιλα καποτε ολοι αυτοι θα φοβοντουσαν να βγουν να πουν το οτιδηποτε κ σημερα ολοι μαζι ενωμενοι σε πολυμηνη προπαγανδα κατευθηνουν τα προβατα οπως θελουν, και εις ανωτερα..

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5227 on: June 17, 2010, 14:29:47 »
Η ανακοίνωση ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΦ ΠΑΟΚ  είναι απαράδεχτη. Αντιπαοκτσηδικη, παίζει με τις λέξεις δημιουργώντας εντυπώσεις ενώ κατ ουσίαν δεν  προσφέρει τίποτε άλλο παρα διχασμό στο ΠΑΟΚ. Μονο κακό κάνουν τέτοιες τοποθετήσεις .......................... Δεν έχει να προσφέρει τίποτε παρα μόνο αναταραχή, διχόνοια, χαρά εκείνων που παρακαλούν την διάσπαση, την διάλυση του γίγαντα που λέγαμε οτι ξύπνησε. Αντιθέτως η χθεσινή του Επταλόφου φανερώνει τι σημαίνει ΠΑΟΚτσήδικη συνείδηση.
Σε τέτοιες στιγμές όλοι κρινόμαστε. Και σίγουρα θα αναδειχθούν νέες χειρότεροι προδότες απο τον κοντό. Εδω είμαστε και θα καταγράφουμε την ιστορία. Εαν σε λίγους μήνες διαλύσουν όλα, θα ξέρουμε ποιοι συνέβαλαν σε αυτό.
« Last Edit: June 17, 2010, 14:38:43 by northeagle_4 »

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #5228 on: June 17, 2010, 14:32:34 »
τα πες κ στο άλλο σάιτ.

πάνε στο μπουρδέλο το άλλο που περνάνε ...............

........................

και άλλαξε την υπογραφή σου κάτω απο το άβαταρ γιατί ξεφτιλίζεσαι
« Last Edit: June 18, 2010, 00:15:49 by northeagle_4 »

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5229 on: June 17, 2010, 14:35:25 »
χαχαχαχα γειά σου ρε επαναστάτη του πληκτρολογίου. ....................
« Last Edit: June 17, 2010, 14:37:29 by northeagle_4 »

northeagle_4

• Guest
« Reply #5230 on: June 17, 2010, 14:36:14 »
Αν τεκμηριωσεις κιολας που βλεπεις να διχαζει και να ειναι αντι ΠΑΟΚσιδικη να το συζητησουμε.Αναφορες σε σκουλικια και χανουμια ειναι προκλητικα και δεν εχουν καμια βαση περα απο την δημιουργια εντυπωσεων,θα σου προτεινα να τα σβησεις μονος σου αλλα προφανως δεν θα το κανεις.Αβασιμες οι κατηγοριες σου και απο σενα δεν το περιμενα.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #5231 on: June 17, 2010, 14:36:32 »
...........................
« Last Edit: June 17, 2010, 14:39:20 by northeagle_4 »

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #5232 on: June 17, 2010, 14:41:38 »
χαχαχαχα γειά σου ρε επαναστάτη του πληκτρολογίου. ....................

.......................? μιλας για ατομα που δεν γνωριζεις καν δικαιωμα σου να μην συμφωνεις με την ανακοινωση αλλα οχι να λες................εχετε ξεφυγει γαμω το κοντο σας ξεφτυλιζετε τον ΠΑΟΚ ..............
« Last Edit: June 18, 2010, 00:16:25 by northeagle_4 »

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5233 on: June 17, 2010, 14:43:29 »
Η ανακοίνωση ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΦ ΠΑΟΚ  είναι απαράδεχτη. Αντιπαοκτσηδικη, παίζει με τις λέξεις δημιουργώντας εντυπώσεις ενώ κατ ουσίαν δεν  προσφέρει τίποτε άλλο παρα διχασμό στο ΠΑΟΚ. Μονο κακό κάνουν τέτοιες τοποθετήσεις χανουμίστικου και σκουλικιάρικου τύπου. Δεν έχει να προσφέρει τίποτε παρα μόνο αναταραχή, διχόνοια, χαρά εκείνων που παρακαλούν την διάσπαση, την διάλυση του γίγαντα που λέγαμε οτι ξύπνησε. Αντιθέτως η χθεσινή του Επταλόφου φανερώνει τι σημαίνει ΠΑΟΚτσήδικη συνείδηση.
Σε τέτοιες στιγμές όλοι κρινόμαστε. Και σίγουρα θα αναδειχθούν νέες χειρότεροι προδότες απο τον κοντό. Εδω είμαστε και θα καταγράφουμε την ιστορία. Εαν σε λίγους μήνες διαλύσουν όλα, θα ξέρουμε ποιοι συνέβαλαν σε αυτό.

Δεκτή η γνώμη σου και η άποψη σου. Βασικά εδώ έχουν γνώμη άνθρωποι που σάπισαν τις σάρκες τους στον καναπέ τους, εσύ δεν θα χες? Κατα τα άλλα, ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ περι  χανουμίστικου και σκουλικιάρικου τύπου τοποθετήσεις όταν θα μιλάς για τον Πανελλήνιο μην γίνουμε μπίλιες. Δικαίωμα σου να διαφωνείς, .......................... έτσι και εσύ δεν δικαιούσαι να μας λες χανούμια και σκουλίκια. Για μας αυτό είναι πολλαπλάσια χειρότερο.
Ο γίγαντας που ξύπνησε τσάκαλε δεν λέγεται ζαγοράκης, ΠΑΟΚ λέγεται, όσοι προσωποποιούν τον ΠΑΟΚ με τον κάθε ζαγοράκη είναι επιπέδου νηπίου, γι αυτό και απαξιώ να τοποθετηθώ στις πίπες που ανερυθρίαστα γράφεις και εδω και στο ΠΑΟΚφυτομανια.
Αν σε λίγους μήνες διαλύσουν όλα, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΩΣ  ΕΣΥ (ΚΑΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ) ΠΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΝΑ ΞΕΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑ. Τ...
« Last Edit: June 18, 2010, 00:21:56 by northeagle_4 »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5234 on: June 17, 2010, 14:46:19 »
Διχονοια φερναμε και οταν κραζαμε γουμενο, διχονοια και οταν ηρθε ο γκαγκατσης, διχονοια και ποσες αλλες φορες. Τα αποτελεσματα σας συνθλιβουν. Τελος το ψεμα. Τελος ο διαλογος. Τελος ρε. Τερμα τα λογια. Ηρθε η ωρα για πραξεις.

Αντε γαμηθειτε και σεις και οι γιορτες σας και τα ραντεβου στην καντινα να πιουμε καμια μαλαμω.
fuck you και συ που ανανεωνεις τα στατους σου στο φεηςμπουκ και νομιζεις οτι ασχολεισαι και με τον ΠΑΟΚ σοβαρα
fuck you και συ ρε κατω απο τη γεφυρα χοροπηδαμε ολοι μαζι παμε σε μια παραλια
fuck you και συ ρε μωρο με το στρινγκ γαμω τη μανα σου την πουτανα
fuck you και συ ρε και ο φλωρος με το lg των 5μεγκαπιξελ.
fuck you και συ ρε που κλεινεις τη λαμπρακη αναβεις πυρσο και το σηκωνεις στο youtube

Δεν σας χρειαζομαστε ρε βλαχοι. Στο τσαμπιονς λιγκ εχει νατσος, καθιστο και οι διαδρομοι να ειναι ευδιακριτοι ρε. Που πατε??????? Που πας ρε τελειωμενε με τη μαλαμω και την πανσετα στο χερι. Φρεντοτσινο και ψωμακι ολικης αλεσεως μονο.

Μη τα παρατησουν τα αλανια και βρεθειτε καμια μερα με γηπεδο στη Χαλαστρα, ενδεκαδα με 11 ασχετους, ροζ φανελα και 2000 λαο στο γηπεδο. Αλλα τι λεω. Αν πονουσατε για τον ΠΑΟΚ και οτι εκφραζει και οχι για τα ψευτοπρωταθληματα του στημενου πρωταθληματος, τα γκολ, τον εγωισμο σας (να αισθανομαι χαρουμενος που νικαει η ομαδα μου και ας παιζει φορ ο Σατανας, η προεδραρα να τους εχει 44 μηνες απληρωτους, δε γαμεις, οι κουπες μενους και οι νικες) δεν θα τα πιστευατε αυτα.

Εχω καταληξει χρονια τωρα σε ενα συμπερασμα. Οτι σ αυτη την κωλοκοινωνια κυριαρχει η υποκρισια, τα ανθρωπακια και οι μη μου τη μερα ταραττε, αφηστε με στη ζωουλα μου με τις εφημερες χαρες και τα ανυπαρκτα ιδανικα. Ε οχι ρε μπασταρδοι, ειμαστε εδω για να σας χαλαμε τη γιορτη, με τη δικη μας την τρελα δεν θα παιζετε μα τω Θεο.

Αντε γαμησου και συ ρε μαλακα δασκαλε.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #5235 on: June 17, 2010, 14:52:25 »
Η ανακοίνωση ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΦ ΠΑΟΚ  είναι απαράδεχτη. Αντιπαοκτσηδικη, παίζει με τις λέξεις δημιουργώντας εντυπώσεις ενώ κατ ουσίαν δεν  προσφέρει τίποτε άλλο παρα διχασμό στο ΠΑΟΚ. Μονο κακό κάνουν τέτοιες τοποθετήσεις .......................... Δεν έχει να προσφέρει τίποτε παρα μόνο αναταραχή, διχόνοια, χαρά εκείνων που παρακαλούν την διάσπαση, την διάλυση του γίγαντα που λέγαμε οτι ξύπνησε. Αντιθέτως η χθεσινή του Επταλόφου φανερώνει τι σημαίνει ΠΑΟΚτσήδικη συνείδηση.

Koίτα ρε πούστη πως κατάντησαν τον ΠΑΟΚτσή δυο-τρεις χοντροί αγράμματοι κατ'ευφημησμόν δημοσιογράφοι... ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...!

XXXXXXXXXXXX, ντροπιάζεις όχι μόνο την ΠΑΟΚτσήδικη συνείδηση που κόπτεσαι να υπερασπιστείς, αλλά και την XXXXXXXX. Και όλα αυτά επειδή το λένε και το γράφουν μερικοί στραβοστόμηδες, που άλλοτε κάνανε πλάτες σε γούμενους και μπατατούδηδες και τώρα κάνουν κουμάντο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

XXXXXX στα μούτρα μας. Είναι τελικά καταδικασμένη στη μετριότητα αυτή η ομάδα, δε θα μεγαλώσει ποτέ όπως της αξίζει.
« Last Edit: June 17, 2010, 15:03:59 by tsakalaki »

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5236 on: June 17, 2010, 14:56:59 »
Δεν έχω τίποτα να ανακαλέσω γιατί έστω και στο ελάχιστο να ξέρατε να διαβάζετε θα καταλαβαίνετε οτι δεν αναφέρομαι σε πρόσωπα τα οποία πολλά γνωρίζω προσωπικά και έχω φιλοξενήσει αλλα στο πνεύμα του κειμένου. Και μάλιστα εκανα αντιπαραβολή με του Επταλόφου. Τώρα βρισιές και λοιπούς λεονταρισμούς τους κρίνω με το δικό μου τρόπο.... Οσο για τηλέφωνο και ορόφους ... ειναι απλά αστεία και μάλιστα όταν προέρχονται απο πρόσωπα που καλα γνωρίζω. Μηπως να συναντηθούμε καλύτερα στην Ευελπιδων?
Τώρα για το αβατάρ ουδέν σχόλιο. Η ζωή και η πορεία μου ειναι η απάντηση.

MAYROS

• Guest
« Reply #5237 on: June 17, 2010, 14:58:04 »
φίλε tsag όσο και να θες να το παίξεις αγωνιστής δεν είσαι, είσαι απλά ένα παιδί που μεγάλωσε
πίσω από ένα πληκτρολόγιο δεν μπορείς να μιλάς για τον ΠΑΟΚ ούτε να τον υπερασπιστείς
εσύ όπως και πολλοί άλλοι νομίζετε ότι διώξατε το γούμενο, πληροφορία ο γούμενος έφυγε
αφού ολοκλήρωσε την καταστροφή του ΠΑΟΚ όχι πριν, ξέρεις πολλά από ΠΑΟΚ ούτε τι ήταν
η αποχή δεν ξέρεις, εγώ δεν νιώθω ξεφτιλισμένος, αν νιώθεις εσύ μπορείς να επισκεφτείς ένα
ψυχολόγο να του μιλήσεις για το πρόβλημα σου,  τι σου συνέβη στην ΠΑΙΔΙΚΗ ηλικία για να σε
δώσει μία λύση, μέχρι τώρα βρίζατε ένα παίκτη του βάζελου, τώρα όμως βριζεις ένα παίκτη του ΠΑΟΚ,
σκέψου τι είσαι και τι κάνεις και μετά σε διαβεβαιώ ότι θα καταλάβεις.

ΥΓ προτείνω να αλλάξεις το προσωνύμιο απο τσαγκ σε τσε, το ένα αναφέρεται σε δεξιό εθνικιστή κινέζο,
ενώ το δεύτερο παραπέμπει σε λαικό αγωνιστή με τον οποίο ταυτίζεσαι.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5238 on: June 17, 2010, 14:59:49 »
Συντομα μολις βρω χρόνο θα απαντήσω και μάλιστα ονομαστικά για κάποιους απο εδω μεσα και μετα θα διαγραφώ μόνος μου αφού οι συντονιστές ενώ ξέρουν τους αγώνες και την ιδιότητα μου δεν με προστατεύουν. Οκ θα επανέλθω αφου ετσι το θέλετε.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #5239 on: June 17, 2010, 15:02:17 »
Δεν νομίζω ΚΡΗΤΙΚΕ πως δεν σε προστατέψαμε εδώ μέσα, οπως και υτα υπόλοιπα μέλη μπορείς να μου βρεις ένα σημείο;
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ