Διχονοια φερναμε και οταν κραζαμε γουμενο, διχονοια και οταν ηρθε ο γκαγκατσης, διχονοια και ποσες αλλες φορες. Τα αποτελεσματα σας συνθλιβουν. Τελος το ψεμα. Τελος ο διαλογος. Τελος ρε. Τερμα τα λογια. Ηρθε η ωρα για πραξεις.
Αντε γαμηθειτε και σεις και οι γιορτες σας και τα ραντεβου στην καντινα να πιουμε καμια μαλαμω.
fuck you και συ που ανανεωνεις τα στατους σου στο φεηςμπουκ και νομιζεις οτι ασχολεισαι και με τον ΠΑΟΚ σοβαρα
fuck you και συ ρε κατω απο τη γεφυρα χοροπηδαμε ολοι μαζι παμε σε μια παραλια
fuck you και συ ρε μωρο με το στρινγκ γαμω τη μανα σου την πουτανα
fuck you και συ ρε και ο φλωρος με το lg των 5μεγκαπιξελ.
fuck you και συ ρε που κλεινεις τη λαμπρακη αναβεις πυρσο και το σηκωνεις στο youtube
Δεν σας χρειαζομαστε ρε βλαχοι. Στο τσαμπιονς λιγκ εχει νατσος, καθιστο και οι διαδρομοι να ειναι ευδιακριτοι ρε. Που πατε?

Που πας ρε τελειωμενε με τη μαλαμω και την πανσετα στο χερι. Φρεντοτσινο και ψωμακι ολικης αλεσεως μονο.
Μη τα παρατησουν τα αλανια και βρεθειτε καμια μερα με γηπεδο στη Χαλαστρα, ενδεκαδα με 11 ασχετους, ροζ φανελα και 2000 λαο στο γηπεδο. Αλλα τι λεω. Αν πονουσατε για τον ΠΑΟΚ και οτι εκφραζει και οχι για τα ψευτοπρωταθληματα του στημενου πρωταθληματος, τα γκολ, τον εγωισμο σας (να αισθανομαι χαρουμενος που νικαει η ομαδα μου και ας παιζει φορ ο Σατανας, η προεδραρα να τους εχει 44 μηνες απληρωτους, δε γαμεις, οι κουπες μενους και οι νικες) δεν θα τα πιστευατε αυτα.
Εχω καταληξει χρονια τωρα σε ενα συμπερασμα. Οτι σ αυτη την κωλοκοινωνια κυριαρχει η υποκρισια, τα ανθρωπακια και οι μη μου τη μερα ταραττε, αφηστε με στη ζωουλα μου με τις εφημερες χαρες και τα ανυπαρκτα ιδανικα. Ε οχι ρε μπασταρδοι, ειμαστε εδω για να σας χαλαμε τη γιορτη, με τη δικη μας την τρελα δεν θα παιζετε μα τω Θεο.
Αντε γαμησου και συ ρε μαλακα δασκαλε.