Δικέφαλος:Όποιος θελει μπορεί να πει οτι θέλει για μενα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η ζωή μου είναι διάφανη. Δεν κρύφτηκα ποτέ και από κανένα.
club larisa: Ευτυχώς που ξέρω πως γράφονται οι ανακοινώσεις γιατί αλλιώς θα σε πίστευα. Και κοίτα μην κάνεις αναφορές στην ιδιότητα μου κρινοντας χωρίς κάν να με έχεις δει στα μάτια σου, γιατί θα κάνω και εγω στην δική σου. Ευκολο ειναι αυτό. Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Με έβρισες, με χαρακτήρισες, με με με γιατί απλά εκανα μια κριτική στην ανακοίνωση και οχι στα παιδιά του Πανελληνίου. Τι τρελαίνεσαι εσύ την έγραψες? Και πανικοβάλεσε. Τέλος για τον διασκορπισμό εντυπώσεων εχω να πω ενα, οταν λέω σκουλικιάριο και χανουμίστικο, εννοώ οτι κατα τον ίδιο τρόπο ο original τα έβαλε με διοίκηση δημιουργώντας ενα τεράστιο ρήγμα που έφτασε εως τις μέρες μας. Και δεύτερο σκουλικιάρικο γιατι κατα τον ίδιο τρόπο ο σούπερ3 θέλει να διοικεί την ομάδα και όχι ν αφήνει την διοίκηση απερίσπαστη να παίρνει τις αποφάσεις της. Και να σου πω και κάτι είναι άναδρο και αηθες να τα βάζεις μαζί μου γνωρίζοντας οτι δεν μπορώ να σου απαντήσω αναλόγως.