Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 502807 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5240 on: June 17, 2010, 15:02:30 »
corrupt ασε την Κρητική Λεβεντιά στην άκρη γιατί μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει Κρητικός και μάλιστα Ζωνιανός. Ηρέμησε μια ολιά γιατί δεν έχεις ιδέα σου λεω. Οτι αλλο θες βρίζε δεν με νοιάζει, αλλα άσε την Κρητη απεξω

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #5241 on: June 17, 2010, 15:04:29 »
Εδω μέσα το μόνο που προστατεύουμε είναι την ελεύθερη έκφραση κρητικος .
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5242 on: June 17, 2010, 15:04:55 »
Αδελφέ δεν μπορώ να μπαίνω σε αυτή την διαδικασία, των ύβρεων, των πληκτρολογικών νταηλικιών και αλλα. Εαν νομίζεις οτι έπραξες καλώς, όλα καλά και απο μένα. Κανένα πρόβλημα ευχαριστώ για την προστασία.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5243 on: June 17, 2010, 15:05:20 »
Δεν έχω τίποτα να ανακαλέσω γιατί έστω και στο ελάχιστο να ξέρατε να διαβάζετε θα καταλαβαίνετε οτι δεν αναφέρομαι σε πρόσωπα τα οποία πολλά γνωρίζω προσωπικά και έχω φιλοξενήσει αλλα στο πνεύμα του κειμένου. Και μάλιστα εκανα αντιπαραβολή με του Επταλόφου. Τώρα βρισιές και λοιπούς λεονταρισμούς τους κρίνω με το δικό μου τρόπο.... Οσο για τηλέφωνο και ορόφους ... ειναι απλά αστεία και μάλιστα όταν προέρχονται απο πρόσωπα που καλα γνωρίζω. Μηπως να συναντηθούμε καλύτερα στην Ευελπιδων?
Τώρα για το αβατάρ ουδέν σχόλιο. Η ζωή και η πορεία μου ειναι η απάντηση.

Αφου δεν ανακαλείς ΤΟΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. ΔΕ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙ ΛΕΣ ΤΟΝ SCOUSER? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ 5 ΜΑΤΣ OΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΕΞΩ? Τον northeagle που ξέρεις προσωπικά? Ποιόνα μωρέ λες σκουλίκι? Μήπως τους 2 Συνδεσμίτες του Πανελληνίου που έφαγαν κάγγελο επειδή τους έπιασαν να περπατανε στο δρόμο στη Λαμία? Μήπως τους 3 του Πανελληνίου που έφαγαν πέσιμο απο 50 και δεν το βαλαν στα πόδια? Μήπως τον Σύνδεσμο που εκκίνησε την αρωγή στο Πέρα?
ΠΟΙΟΝΑ ΡΕ ΛΕΣ ΧΑΝΟΥΜΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ. ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
.
« Last Edit: June 18, 2010, 13:06:53 by northeagle_4 »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #5244 on: June 17, 2010, 15:06:33 »
Συγγνώμη λίγο αλλά εδώ μέσα η ιδιότητα και οι αγώνες του καθένα εκπροσωπούνται αποκλειστικά και μόνο από τα γραπτά του.
Οι συντονιστές δεν είναι μπόντυγκαρντς προσώπων αλλά κανονισμών και συνεπώς συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα μέλη, ανεξάρτητα από το χρώμα, την ηλικία, κτλ.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

υγ/ Καλό είναι προσωπικά δεδομένα τρίτων που γνωρίζεις να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου γιατί προφανώς στα εμπιστεύθηκαν. 
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5245 on: June 17, 2010, 15:09:21 »
Συγγνώμη λίγο αλλά εδώ μέσα η ιδιότητα και οι αγώνες του καθένα εκπροσωπούνται αποκλειστικά και μόνο από τα γραπτά του.
Οι συντονιστές δεν είναι μπόντυγκαρντς προσώπων αλλά κανονισμών και συνεπώς συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα μέλη, ανεξάρτητα από το χρώμα, την ηλικία, κτλ.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

υγ/ Καλό είναι προσωπικά δεδομένα τρίτων που γνωρίζεις να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου γιατί προφανώς στα εμπιστεύθηκαν. 

Κανείς δεν μου εμπιστευθηκε τίποτα. Έζησα πράγματα και πρόσωπα. Που καλώ είναι να τα λέμε για να μην κάθονται μερικοί πισω απο τα pc να βρίζουν και να απειλούν. Να δούμε πόσο τζαμποκάδες και παλικάρια είναι στα πεζοδρόμια.
Οσον αφορά το θέμα των συντονιστών οκ. Οπως εσείς κρίνεται.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5246 on: June 17, 2010, 15:12:01 »
@ CLUB LARISA

Δεν μπαίνω μέσα στο παραλήρημα σου. Είπα και ξαναλέω οτι κρίνω τα γραφόμενα και όχι τα παιδιά. Μη δημιουργείς εντυπωσεις. Και μην το χοντρένεις άλλο.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #5247 on: June 17, 2010, 15:16:10 »
Αυτό το έζησα πράγματα κ πρόσωπα δε το κατάλαβα.
Εσύ τους έζησες κι αυτοί δε σε ζήσανε;
Πως έμαθες πχ το όνομα κάποιου; Το κρυφάκουσες; Ρώτησες τρίτο για να μάθεις; Ή στο εμπιστεύθηκε ο ίδιος με το να στο πει;

Δεν είναι όπως εμείς κρίνουμε. Είναι όπως εσύ κρίνεις. Εσύ κρίνεις εάν θα δεχτείς ή όχι αυτό που ισχύει εδώ μέσα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5248 on: June 17, 2010, 15:17:15 »
TA ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΟΡΑΤΕΣ ΑΡΧΕΣ Εξακολουθείς να μιλάς για εντυπώσεις τη στιγμή που σε καταθέτω την πλήρη απογοήτευσή μου και λύπηση γιατί υποτίθεται οτι άλλα πρεσβεύει αυτό που "υπηρετείς". Ιδίως ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ. Τελείωσες για μένα και τέλος,  τα γραπτά μένουν.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #5249 on: June 17, 2010, 15:18:24 »
Ό,τι του φανεί...   xxx
Άντε μεγάλε ακούστηκες, σώνε το.
« Last Edit: June 17, 2010, 15:26:47 by toy »

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5250 on: June 17, 2010, 15:27:01 »
Δικέφαλος:Όποιος θελει μπορεί να πει οτι θέλει για μενα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η ζωή μου είναι διάφανη. Δεν κρύφτηκα ποτέ και από κανένα.
club larisa: Ευτυχώς που ξέρω πως γράφονται οι ανακοινώσεις γιατί αλλιώς θα σε πίστευα. Και κοίτα μην κάνεις αναφορές στην ιδιότητα μου κρινοντας χωρίς κάν να με έχεις δει στα μάτια σου, γιατί θα κάνω και εγω στην δική σου. Ευκολο ειναι αυτό. Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Με έβρισες, με χαρακτήρισες, με με με γιατί απλά εκανα μια κριτική στην ανακοίνωση και οχι στα παιδιά του Πανελληνίου. Τι τρελαίνεσαι εσύ την έγραψες? Και πανικοβάλεσε. Τέλος για τον διασκορπισμό εντυπώσεων εχω να πω ενα, οταν λέω σκουλικιάριο και χανουμίστικο, εννοώ οτι κατα τον ίδιο τρόπο ο original τα έβαλε με διοίκηση δημιουργώντας ενα τεράστιο ρήγμα που έφτασε εως τις μέρες μας. Και δεύτερο σκουλικιάρικο γιατι κατα τον ίδιο τρόπο ο σούπερ3 θέλει να διοικεί την ομάδα και όχι ν αφήνει την διοίκηση απερίσπαστη να παίρνει τις αποφάσεις της. Και να σου πω και κάτι είναι άναδρο και αηθες να τα βάζεις μαζί μου γνωρίζοντας οτι δεν μπορώ να σου απαντήσω αναλόγως.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #5251 on: June 17, 2010, 15:31:43 »
Peace Brothers... Peace...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5252 on: June 17, 2010, 15:32:14 »
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ

ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #5253 on: June 17, 2010, 15:33:55 »
'γιατί απλά εκανα μια κριτική στην ανακοίνωση και οχι στα παιδιά του Πανελληνίου.'

Ο Αλφ ο εξωγήινος την έγραψε

οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα κ καταστάσεις είναι φανταστική.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5254 on: June 17, 2010, 15:36:06 »
και ΤΟ'ΞΕΡΑ ρε πούστη scouser ότι είσουνα εσύ....
:D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

papas4

• Guest
« Reply #5255 on: June 17, 2010, 15:36:12 »
πιστευω πως ηρθε η ωρα αυτοι που ειναι στη διοικηση να φυγουν ολοι και να πανε να αναλαβουν αυτοι οι περηφανοι και αξιοπρεπεις οπαδοι που δεν θελουν πισω το σαλπιγκιδη να δουμε πως θα καταντησουν την ομαδα!περηφανοι πρεπει να μαστε μονο για τον εαυτο μας!ζουμε σε δυσκολες εποχες,ισως γινουν και χειροτερα τα πραγματα και αυτο που μας ομορφαινει τη ζωη τωρα το χτυπαμε για καποιον πρωσοπικο εγωισμο!τι εγινε ρε πουστη ολοι οι παοκαρχες μεσα στα φορουμ ειναι?μας παρακολουθουν και αλλοθρησκοι και γελανε!

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #5256 on: June 17, 2010, 15:37:33 »
παιδια σας προτρεπω ολους να ηρεμησετε λιγο..απαντατε εν βρασμω πιο πολυ, κ αυτα που λετε (κ τα διαβαζουμε) δεν αξιζουν ουτε στους εαυτους σας ουτε στον ΠΑΟΚ..
Ηρεμιστε λιγακι κ μετα ειμαι σιγουρος οτι θα βρειτε μια φορμουλα επικοινωνιας..
δεν αντεχονται αλλο οι χαρακτηρισμοι παντως εδω μεσα..εκατερωθεν μιλαω..εγω βαρεθει απο χθες(εδω κ ενα μηνα δηλαδη) να διαβαζω υβρεις κατα του ενος ή του αλλου..
δεν νοειται κατα τη γνωμη μου να μαχεται καποιος για την ιδεολογια(ΠΑΟΚ) του, κ να χρησιμοποιει υβρεις εναντιον των αλλων..

σορρυ που πεταχτηκα και ισως θεωρηθω πουτσ@ στη διαμαχη σας..
ας κανουμε επιτελους πολιτισμενες(ηλιθια λεξη αλλα τωρα δεν μου ερχεται αλλη) κουβεντες μεταξυ μας γιατι ετσι μονο θα παει μπροστα ο ΕΝΑΣ ΠΑΟΚ κ δεν θα εχει ο καθενας στο νου του τον δικο του ΠΑΟΚ(δηλαδη οτι πρεσβευει ο ΠΑΟΚ στις καρδιες μας)..

απογοητευμενοςΠΑΟΚτσης4

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5257 on: June 17, 2010, 15:38:46 »
πιο ευκολα γελανε αμα σε λενε κωλοτουμπα παρα οταν αντιστεκεσαι σε αυτην.

κρητικε κατι εγραψες για τον επταλοφο και δεν το καταλαβα ρε'συ,μπορεις να το εξηγησεις??
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #5258 on: June 17, 2010, 15:40:03 »
καλα ρε κρητικε θα μας τρελανεις ? εσυ δεν ειπες για σκουληκια κ χανουμια ? εσυ δεν ειπες οτι αν χαλασει κατι θα φανει ποιοι το χαλασαν ? υπονοωντας σαφως τον συνδεσμο ? τι μας λες τωρα αντι να πεις εκανα μαλακια πας να βγεις κ απο πανω ? δεν ξερεις κανεναν μας κ χαρακτηριζεις οι ανακοινωσεις συνυπογραφονται απο ολους μας δεν τις βγαζει ενα ατομο, κ το αλλο που λες πως η φλωριτζιναλ φταιει που δεν παει η αεκ μπροστα επειδη κανει πολεμο στον μπαγιεβιτς δειχνει το ποσο ασχετος εισαι, συνεχιζε να γραφεις εκτιθεσαι ολο και ποιο πολυ..

εισαι κ σε λαθος τοπικ..

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #5259 on: June 17, 2010, 15:41:29 »
Τελικά αναρωτιέμαι αν μας αρέσει περισσότερο η μανούρα μεταξύ μας ή με αλλόθρησκους, ειληκρινά δεν έχω απάντηση...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...