Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501153 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4400 on: May 19, 2010, 16:20:30 »
Πρέπει ο κόσμος πλέον να πάρει μία απόφαση για το καλό του ΠΑΟΚ.
Υπάρχουν αυτοί που τον θέλουν (τα πρόβατα), και αυτοί που δεν τον θέλουν (τα πρεζάκια / μπερδεμένοι). Όλοι είναι όμως ΠΑΟΚ. Κρατήστε το, το τελευταίο.

Εγώ δυστυχώς ανήκω στην μειοψηφία. Στους μπερδεμένους δλδ. Αν δεις το γήπεδο αντικειμενικά, αυτοί που δεν τον θέλουμε είμαστε ένα 10%.

Η λογική λέει ότι σε μία δημοκρατική ομάδα, η μειοψηφία κάνει τουμπεκί. Ο ΠΑΟΚ είναι μία τέτοια ομάδα μιας και δεν είμαστε super 3 και είμαι υπερήφανος γ αυτό.

Το πρόβλημα σε εμάς είναι άλλο. Όλοι νομίζουν ότι είναι πιο πολύ ΠΑΟΚ από τον διπλανό τους. Όλοι νομίζουν ότι είναι οι σωστοί. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω απ όλα. Αν τον έβαζαν θα κοιτούσαν το γενικό συμφέρον και όχι το προσωπικό πιστεύω. 

Θα ήθελα προσωπικά να ανήκω στην πλειοψηφία σ αυτό το θέμα. Οι περισσότεροι να μην τον θέλουν δλδ. Αφού δεν ανήκω όμως πρέπει να κάνω κάποιους συμβιβασμούς. . .ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

Τον κοντό, δεν θα τον χειροκροτήσω ποτέ. Θα τον αντιμετωπίζω σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Θα πάψω όμως να τον αποδοκιμάζω εντός γηπέδου εφόσον έρθει για δύο λόγους. 1. Θα έχει τον αετό στο στήθος και 2. Θα είναι επιλογή της διοίκησης που λέω ότι στηρίζω.

Αυτοί που θα χειροκροτούν θα συνεχίσουν για μένα να είναι πρόβατα. Αυτοί που βρίζουν όμως έναν παίχτη που φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα θα είναι εξίσου τραγικοί. ΠΑΟΚ πάνω απ όλα σίγουρα δεν θα είναι ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος!

Ελπίζω να τελειώνουμε σύντομα μ αυτό το θέμα γιατί κούρασε.

** Πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή και η μαλακία όπου αποκαλούμε συνέχεια αυτούς στην 1,2,3 πρόβατα. Τις χρυσές δεκαετίες του λαού του ΠΑΟΚ αυτοί ήταν στα πέταλα και στις εκδρομές και οι περισσότεροι που τους κατηγορούμε ήμασταν ακόμα στα @@ του πατέρα μας! Μάθαμε και την νέα μόδα βλέπεις, κάνουμε μερικές εκδρομές, συμμετέχουμε και σε μερικά ντου και ξαφνικά ΠΑΟΚ νιώθουμε μόνο εμείς. . . . 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

MeTaLLiuM-G4

• Guest
« Reply #4401 on: May 19, 2010, 16:32:29 »
alexisv τα είπες όλα - από τα πιο ουσιαστικά post σε αυτό το topic.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #4402 on: May 19, 2010, 16:58:44 »

alexisv τα είπες όλα - από τα πιο ουσιαστικά post σε αυτό το topic.

bravo ρε γκαρντάσι+1926

και κάτι ακόμα είναι η πρώτη αλλα και τελευταία φορα που γράφω σε αυτό το topic

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #4403 on: May 19, 2010, 17:00:39 »

Δεν ξερω αν θα δω ποτέ πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ ή κάποια άλλη πολύ μεγάλη διάκριση, δεν με ενδιαφέρει κ όλας,αυτα που ζω με τον ΠΑΟΚ καλά και κακά,αξιζουν οσο χιλιες κούπες, αν είναι όμως να γίνει θέλω να το δω με ανθρωπους που σεβονται τη φανελα που φοράνε ,τον κοσμο της κ την ιστορια της.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΕΣ

ΕΤΣΙ ΡΕ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!

ΑΡχίΔια

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4404 on: May 19, 2010, 17:02:15 »
Τα λεμε (?) στα δυσκολα...

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4405 on: May 19, 2010, 17:02:30 »
alexisv εγω ειμαι στην κατηγορια πρεζακια(αν και δεν ειμαι)και για να μην μπω στην διαδικασια μπινελικι στραβωμα κτλ με τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη δ.σ κοβω το γηπεδο και ΠΑΟΚ πανω απ'ολα!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #4406 on: May 19, 2010, 17:07:54 »
Αν νομίζεις πως αξίζει για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή να κόψεις το γήπεδο, τι να πω. . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

goudas4

• Guest
« Reply #4407 on: May 19, 2010, 17:11:53 »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε παοκτσηδικο σαιτ κ γενικα στο ιντερνετ κ ζητω συγνωμη αν δε τηρω τους οποιυς κανονες γιατι τυχαινει να μην εχω γνςση απο υπολογιστες.κατα την αποψη μου οταν μιλαμε για ΠΑΟΚ μιλαμε ουσιαστικα για τον κοσμο του ΠΑΟΚ  κ την ολη ιδεολογια κ σταση ζωης που υπαγορευει το να εισαι ΠΑΟΚ.Απο τα πρωτα χρονια ποθ πηγαινα στο γηπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ Κ κυριως σε εκδρομες θυμαμαι πως παντα υπηρχε ενας σεβασμος προς τους υπολοιπους οπαδους του παοκ κυριως προς το δυναμικο του κομματι που δεν ηταν απαραιτητα οι συνδεσμοι αλλα οι μπροσταρηδες στα δυσκολα.στα ντου,στις δυσκολιες,στα εντος,στα εκτος στις πικρες,στα κρατητηρια.Συναισθηματα που οποιος δε τα εχει ζησει δε μπορει να τα νιωσει.Πανω απ ολα ΠΑΟΚ ηταν η μαγκια κ η περηφανεια.κ οταν μιλαμε για μαγκια δε μιλαμε αναγκαστικα για ξυλο αλλα για τον τροπο αντιμετωπισης καθε καταστασης με τροπο αρσενικο.Ο παοκτσης ανεξαρτητα απο αποτελεσματα γυρνουσε παντα περηφανος κ ειδικοτερα οσοι ετυχε να ζησουν στην πολη των αθηνων καταλαβαινουν τι λεω.ΓΙΑ να μην πλατειαζω βλεπω πως τα τελευται8α χρονια αυτα τα ιδανικα που πολλοι νιωθουμε εχουν αρχισει να χανονται.το θεμα του κοντου για μενα ειναι η τελευταια τρυπα της φλογερασ.κ τιμη του κανουμε που τον συζηταμε.απλα θελω να θεσω καποια συντομα ερωτηματα στους υποστηρικτες της ελευσης του.οταν φωναζετε συνθηματα οπως εδω κ τοσες χιλιαδες χρονια,βαλτε φωτια καψτε καλα,οταν θα παω στον τρελλογιατρο,ξερετε τι ταγουδατε η εχετε την εντυπωση πως κανετε απαγγελια απο στιχακια που δε σημαινουν κατι.ο ΠΑΟΚ κ κατ επεκταση ο κοσμος του δε πεθαινει οσους δουρειους ιππους και να στειλουν για να τον κρατησουν σε λιθαργο.για μας αυτα που τραγουδατε κ τραβατε με βιντεο ειναι η ζωη μας κ δεν ειναι τραγουδακια που γιναν μοδα τα τελευταια 3 χρονια.αυτη το συνοθυλευμα που παει να δημιουργηθει μονο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Το περιεργο με την κατρακυλα ειναι πως αν αρχισεις να πεφτεις απ το γκρεμο δε ξερεις ποσο χαμηλα μπορεις να φτασεις.ξεκινας απο απλες προσοχες σε μια διοικηση του στυλ να μην αναψει κανενας πυρσος στο ευρωπαικο με τους νορβηγους(yes sir),γαργαρα σε υποθεση γκαγκατση,υπαλληλικια συνδεσμιτων,γαργαρα σε ελευση κοντου.κ ολα αυτα σε μια διοικηση ποθ εκτος απο ενα νοικοκυρεμα δεν εχει να επιδειξει καποιο τιτλο.επομενα βηματα η μετακομιση διπλα απο το παλατακι με λιγη καθοδηγηση απο τους κονδυλοφορους κ σε λιγα χρονια μπορει ν αλλαξουμε κ χρωματα καθως το ξενερωτο ασπρομαυρο μπορει να αντικατασταθει απο ροζ κ ο ξεπερασμενος δικεφαλος σ εναν ομορφο παπαγαλο γιατι ο ΠΑΟΚ Ειναι πανω απ ολα κ δε πρπει να χαλαμε την ομονοια.Εμεις θα σασ κανουμε τη χαρη να φυγουμε απο την ΤΟΥΜΠΑ.Γεμιστε την με γκομενες κ αυτα τα νεα φρουτα με τα κινητα που βλεπουμε τα τελευταια χρονια.θα πηγαινουμε εκει που πρεπει.μακαρι να παρουμε κ πρωταθλημα κ να το πανηγυρισετε με τα ινδαλματα σας.καντε μας ομως τη χαρη να μη φωναζετε συνθηματα για γαβρους ,ομονοιες ,αθηνες,βαγονια,εκδρομες,τρελλογιατρους,φωτιες,γενευη,αλαμανα γιατι αφ ενος δε τα εκφραζεται κ αφ εταιρου καποια κοκκαλα ηδη τριζουν τις τελευταιαεσ μερες.αυτα απο μενα.δεν εχω σκοπο να ξαναγραψω σ αθτο το φορουμ απλα στα 32 χρονια της ζωης μου ο ΠΑΟΚ ηταν οτι αγαπησα περισσοτερο κ βλεπω οτι πεθαινει εκ των εσω

Δεν υπαρχει κατι αλλο να πεις...Τα ειπες ολα φιλαρακι! Δυστυχως ομως το νεο μοτο "Ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα" εχει περισσοτερο νοημα για καποιους απο την περηφανεια που νιωθουμε οσοι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ...
Λες και γιναμε ΠΑΟΚ για το Τσαμπιονς Λιγκ...Λυπηρα πραγματα που οπως ειπες κι εσυ, ειναι αλυσιδα και θα οδηγησουν και σε αλλες ντροπιαστικες καταστασεις για τον συλλογο...

ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4408 on: May 19, 2010, 17:17:26 »
την άποψη μου για τον κοντό την έχω ξαναπεί... είμαι κατά..
για να κόψεις το γήπεδο μπορώ να βρω σε κάποιον χίλιες αφορμές για να το κάνει...
αλλα να κόψει κάποιος το γήπεδο για τον κοντό εγώ προσωπικά το θεωρώ χαζομάρα....
να το κόψεις γιατί χάνεις την περηφάνια σου βλέποντας το δεπα στην φανέλα να το δεχτώ αλλα για τον κοντό δεν το δέχομαι..
δεν χάνεται η ιδεολογία μας στον κοντό... έχουν γίνει πολύ χειρότερα για να νευριάσουμε ιδεολογικά...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4409 on: May 19, 2010, 17:17:57 »
μπορει να μιλησει καποιος που εκοψε το γηπεδο επειδη προσληφθηκε ο γκαγκατσης???

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #4410 on: May 19, 2010, 17:18:59 »

Τον κοντό, δεν θα τον χειροκροτήσω ποτέ. Θα τον αντιμετωπίζω σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Χαίρομαι Αλέξη που νοιώθεις.
ΠΑΟΚ δεν είναι αυτοί που πληρώνονται. ΠΑΟΚ είναι αυτοί που πληρώνουν για να υπάρχει ο ΠΑΟΚ!
Σταματήστε με την προσωπολατρεία υπερ του οποιοδήποτε βρίσκετε στο οποιοδήποτε πόστο. Κανένας, όπως και να τον λένε δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Σταματήστε να τρώτε αυτά που σερβίρουν οι φυλλάδες με τις δηλώσεις όλων για τον υπέροχο λαό κλπ. Οι ίδιοι που κάνουν αυτές τις δηλώσεις, αν έχουν καλύτερη οικονομική προσφορά από άλλη ομάδα, θα την κοπανήσουν με την πρώτη ευκαιρία. Την πάρτη τους κοιτούν όλοι.

Όσο ένας ποδοσφαιριστής μου κάνει την δουλειά, προσφέρει και οδηγεί τον ΠΑΟΚ ψηλότερα, τότε καλώς να υπάρχει ή να έρθει στην ομάδα. Αν δεν μου κάνει την δουλειά να φύγει και να πάει αλλού. Έτσι κι αλλιώς ΚΡΕΑΣ είναι. Αν τραυματιστεί και δεν μπορεί να μου προσφέρει, τι να τον κάνω (όποιο όνομα να έχει και όσες διακρίσεις);
Νομίζω πως φωνάζουμε γκολ, όχι επειδή το βάζει ο Μουσλίμοβιτς ή ο Ίβιτς, αλλά επειδή το βάζει ο ΠΑΟΚ. Αν κάνω λάθος, τότε δίκιο έχουν όσοι τραγουδούν τραγούδια με τα ονόματα παικτών και τους αποθεώνουν ονομαστικά και εγώ έχω το λάθος.

Είναι ντροπή να ταυτίζουμε την ιδεολογία του ΠΑΟΚτσή με την έλευση ή όχι του Σαλπιγγίδη. Είναι ντροπή να μαλώνουμε μεταξύ μας για οποιονδήποτε παίκτη, προπονητή και παράγοντα. Επειδή εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ και κανείς από αυτούς δεν είναι. Μην αφήνετε κανέναν (όπως και να τον λένε) να μπει πάνω από τον ΠΑΟΚ και πάνω κυρίως από εμάς που πληρώνουμε για να υπάρχει ο ΠΑΟΚ. Μην του δίνετε αξία περισσότερη από αυτή που πραγματικά έχει.

Δεν θα κάτσω να μαλώσω με συνοπαδό μου για οποιοδήποτε έμμισθο αρχίδι τύπου Σαλπιγγίδη. Δεν πρόκειται να τον πω πρόβατο ή πρεζάκι και μπερδεμένο. Αδελφός μου είναι ρε! Συνέλθετε και σταθμίστε τα πράγματα όπως είναι και σταματήστε να λέτε κουβέντες που κάποια στιγμή θα ντρέπεστε επειδή τις είπατε. Αύριο μεθαύριο ξανά μαζί θα είσαστε στην κερκίδα και στις εκδρομές. Εσείς είσαστε ο ΠΑΟΚ.

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #4411 on: May 19, 2010, 17:48:06 »
Όσο ένας ποδοσφαιριστής μου κάνει την δουλειά, προσφέρει και οδηγεί τον ΠΑΟΚ ψηλότερα, τότε καλώς να υπάρχει ή να έρθει στην ομάδα.

Εσυ εισαι της αποψης οτι ο σαλπιγγιδης θα προσφερει στην ομαδα? Οταν στο πρωτο χαμενο τετ α τετ θα αρχισει το γηπεδο να βριζει, καθως και οι κωλοτουμπες που τον θελουν πισω τα αρνητικα θα τα θυμηθουνε τοτε πολυ καλα, εσυ τι πιστευεις οτι θα γινει?
Οταν θα βαλει το πρωτο του γκολ και θα ερθει μπροστα στην 4 να πανηγυρισει (το οποιο εκ των πραγματων θα ειναι κατι που θα αποδεικνυει οτι αυτος ο ανθρωπος δεν εχει ιχνος τσιπας πανω του, καθοτι θα πανηγυρισει μπροστα σε αδερφια που απο συναυλιες μεχρι και απαγωγες σχεδιαζαν για παρτι του) εσυ τι πιστευεις οτι θα γινει?
Οσοι και λιγοι να ειναι αυτοι που δεν θελουν τον σαλπιγγιδη πισω δεν θα υπαρξει διχονοια? Εδω εχουμε παιξει ξυλο μεσα στην Τουμπα μεταξυ μας για πολυ πιο ασημαντα πραγματα.

Είναι ντροπή να ταυτίζουμε την ιδεολογία του ΠΑΟΚτσή με την έλευση ή όχι του Σαλπιγγίδη.

Η ιδεολογια του ΠΑΟΚση ειναι ταυτοσημη με την περηφανια και την μαχη για την κατακτηση. Ο Ζαγορακης ειχε πει οτι θα συμμαχουσε και με τον διαολο για να φερει πρωταθλημα στην Τουμπα. Ο διαολος τουλαχιστον εχει τα αρχιδια να παραδεχεται την ταυτοτητα του και το ποιων των πραξεων του. Αυτος ουτε μια συγνωμη ετσι για τα ματια δεν ζητησε.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #4412 on: May 19, 2010, 18:14:50 »

Τον κοντό, δεν θα τον χειροκροτήσω ποτέ. Θα τον αντιμετωπίζω σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Χαίρομαι Αλέξη που νοιώθεις.
ΠΑΟΚ δεν είναι αυτοί που πληρώνονται. ΠΑΟΚ είναι αυτοί που πληρώνουν για να υπάρχει ο ΠΑΟΚ!
Σταματήστε με την προσωπολατρεία υπερ του οποιοδήποτε βρίσκετε στο οποιοδήποτε πόστο. Κανένας, όπως και να τον λένε δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Σταματήστε να τρώτε αυτά που σερβίρουν οι φυλλάδες με τις δηλώσεις όλων για τον υπέροχο λαό κλπ. Οι ίδιοι που κάνουν αυτές τις δηλώσεις, αν έχουν καλύτερη οικονομική προσφορά από άλλη ομάδα, θα την κοπανήσουν με την πρώτη ευκαιρία. Την πάρτη τους κοιτούν όλοι.

Όσο ένας ποδοσφαιριστής μου κάνει την δουλειά, προσφέρει και οδηγεί τον ΠΑΟΚ ψηλότερα, τότε καλώς να υπάρχει ή να έρθει στην ομάδα. Αν δεν μου κάνει την δουλειά να φύγει και να πάει αλλού. Έτσι κι αλλιώς ΚΡΕΑΣ είναι. Αν τραυματιστεί και δεν μπορεί να μου προσφέρει, τι να τον κάνω (όποιο όνομα να έχει και όσες διακρίσεις);
Νομίζω πως φωνάζουμε γκολ, όχι επειδή το βάζει ο Μουσλίμοβιτς ή ο Ίβιτς, αλλά επειδή το βάζει ο ΠΑΟΚ. Αν κάνω λάθος, τότε δίκιο έχουν όσοι τραγουδούν τραγούδια με τα ονόματα παικτών και τους αποθεώνουν ονομαστικά και εγώ έχω το λάθος.

Είναι ντροπή να ταυτίζουμε την ιδεολογία του ΠΑΟΚτσή με την έλευση ή όχι του Σαλπιγγίδη. Είναι ντροπή να μαλώνουμε μεταξύ μας για οποιονδήποτε παίκτη, προπονητή και παράγοντα. Επειδή εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ και κανείς από αυτούς δεν είναι. Μην αφήνετε κανέναν (όπως και να τον λένε) να μπει πάνω από τον ΠΑΟΚ και πάνω κυρίως από εμάς που πληρώνουμε για να υπάρχει ο ΠΑΟΚ. Μην του δίνετε αξία περισσότερη από αυτή που πραγματικά έχει.

Δεν θα κάτσω να μαλώσω με συνοπαδό μου για οποιοδήποτε έμμισθο αρχίδι τύπου Σαλπιγγίδη. Δεν πρόκειται να τον πω πρόβατο ή πρεζάκι και μπερδεμένο. Αδελφός μου είναι ρε! Συνέλθετε και σταθμίστε τα πράγματα όπως είναι και σταματήστε να λέτε κουβέντες που κάποια στιγμή θα ντρέπεστε επειδή τις είπατε. Αύριο μεθαύριο ξανά μαζί θα είσαστε στην κερκίδα και στις εκδρομές. Εσείς είσαστε ο ΠΑΟΚ.

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4413 on: May 19, 2010, 20:05:05 »
Σε εκεινες τις συγκεντρωσεις-πορειες-καταληψη στα γραφεια της παε, θυμαμαι πολυ καλα μερικα σκηνικα.

Θυμαμαι το ωραιο κλιμα στην καταληψη, το Ζοζε να μας βαζει στα γραφεια με τα τροπαια και να λεει μαγκες εχετε μισο λεπτο να την κανετε απο δω μεσα. Ετσι και κλεισει η πορτα αυτη δεν βγαινει κανενας, απο σημερα αλλαζουμε τα πραγματα στον ΠΑΟΚ. Θυμαμαι να μη κουνιεται κανεις. Τετοιο πεισμα. Θυμαμαι τη συνεντευξη του Τοχουρογλου του Καρυπιδη και του Ζαγορακη οι οποιοι ηρθαν κατευθειαν απο την προπονηση. Θυμαμαι σκυμμενα κεφαλια και σφιγμενα χειλη, θυμαμαι και χαμογελα ομως και αισιοδοξια οτι τον μπασταρδο θα τον διολοστειλουμε. Θυμαμαι τα ταψια με τις τυροπιτες, τα σλιπινγ μπαγκ τα θυμαμαι κι αυτα, θυμαμαι το Ζοζε να λεει κοιταχτε ζωα, μη και κλεψει κανενας κανα κυπελο απο την αιθουσα με τα τροπαια του ΠΑΟΚ γιατι για ολα σας εχω ικανους. Θυμαμαι τελευταια αγωνιστικη ΠΑΟΚ-καλαμαρια 1-2, τον μικρο μου τον ξαδερφο να στενοχωριεται αλλα να μη μασαει, θυμαμαι και την 4 να βριζει το Γουμενο σε εκεινο το ματς, τα επισημα να αντιδρουν και την 4 να κανει "ντου" προς τα επισημα.

Θυμαμαι εδω στο φορουμ να παρακαλαμε να ερθει ο κοσμος στο γηπεδο, να τα καταφερνουμε με την Ξανθη (ειχε και ..10.000!!) και να τρωμε τα σσσσσσσ στη μαπα, ενω την ωρα του αγωνα δεν εκανε να βριζουμε το γουμενο γιατι "διαταρασσουμε" το κλιμα στην ομαδα..η ομαδα εκεινη "ειχε μελλον", το λεγαν ολοι, τα παπαγαλακια της διοικησης, οι παλαιμαχοι και ποσοι αλλοι..ε ρε γελιο.Θυμαμαι εντονα το κρυο εκεινη τη σεζον το χειμωνα, τα τρενακια στην 4, τις φωτιες στην 4, και πολλα αλλα στην 4...Μεγαλες στιγμες.

Θυμαμαι κατι συγκεντρωσεις στην Καμαρα,καμμενους καδους στην τσιμισκη, επεισοδια στη χανθ, στην Αριστοτελους, ποσες ηταν αραγε? Τι αγωνια ειχα να ερθει λαος, να μην ειμαστε λιγοι και τελικα να κανουμε πορεια σε ολοκληρο το κεντρο, να περναμε απο την Αριστοτελους και να μας χαζευουν οι ζαβλακες με τις γκομενες. Τα μπουκαλια και οι καφεδες προς το μερος τους ηταν φυσικο και επομενο, οπως και οι ατακες "αντε ρε ζωα σηκωθειτε απο τους καναπεδες, ο ΠΑΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ και εσεις καθεστε"..."Ο ΠΑΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ"...ο "ΠΑΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ..."

Με την βαρια του προφορα, με το ουρλιαχτο του γεματο αγωνια και αγανακτηση το σλογκαν αυτο μου χε γινει τατουαζ εκεινη την περιοδο..ξυπνηστε ρε..ο ΠΑΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ..

Ας μας πει καποιος αδερφος που ηταν στα σκηνικα με τον κοντο αν θελει τι εγινε, ξανα, γιατι απο οτι φαινεται ειμαστε λαος μυστηριος και μεις..

Πραγματικα στ@@ μου ο κοντος. Δε πα να ψοφησει. Το σιγουρο ομως Αλαμανα, που σε χαιρομαι πολυ, ειναι οτι μια φορα τουμπεκιαστηκα πραγματικα για το καλο του ΠΑΟΚ και εχω τα αρχιδια να το πω. Με το γκαγκατση.Ηξερα μεσα μου οτι ειναι λαθος, αλλα ημουν και γω εξυγιανση , στηριξη και ΠΑΟΚ πανω απ ολα..Ξερεις ποσο το μετανοιωσα?Δε το ξανακανω. Γι αυτο και γουσταρα τον Πανελληνιο. Γιατι ειχε τα αρχιδια να το πει και τιμη του.

Το σιγουρο ειναι αδερφε οτι εκεινο τον γαμημενο τον ποδαροδρομο στις πορειες, την ειρωνια "ελα ρε μλκ, τι τρεχεις για τον ΠΑΟΚ εισαι και σοβαρο ατομο, την αγωνια να ακουω μεχρι και Ζαγορα ως τις 2 και τις 3 και τις 4 τα ξημερωματα μηπως ερθει ο ιβαν και ο παπαιβαν και αν θα μεινει ο κοντος, την ανειπωτη πικρα που εφαγα οταν 2η μερα στο στρατο παιρνω εφημεριδα και βλεπω οτι ο δημητρακης, το δικο μας παιδι εφυγε απο την πισω πορτα....δε τα ξεχναω..και ΔΕΝ θεωρω τον εαυτο μου ιδιο μ αυτους. Αρκετοι απο αυτους επιναν καφε στην Αριστοτελους τοτε και μαθαιναν τα νεα του ΠΑΟΚ απο το ραπτοπουλο και το μεγκα. Αρκετοι τραβηξαν μεγαλο κουπι, εχασαν χρονο, λεφτα δουλειες και κινδυνεψαν να μπουζουριαστουν. Οχι ....Ο Χ Ι

"ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....Ο ΠΑΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ"...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4414 on: May 19, 2010, 20:48:29 »
Ασε μας ρε δασκαλε, στον υπνο σου τα βλεπεις αυτα? Ποτε εγιναν καταληψεις και πορειες και εφευγε το παιδι μας απο πισω πορτες? Το δικο μας το παιδι πισω πορτες και σσσσσσσσσσσσ? Πας καλα?
Δε θυμασε ρε που ο δημητρακης μαζι με το ζαγορακη διωξανε το γουμενο? Δε θυμασε που εστησαν το μεγαλοφυες σχεδιο να παει για λιγο στο βαζελο το παιδι μας, να παρει 200 εκατομμυρια ο ΠΑΟΚ και να σωθει, και να φυγει ο γουμενος? Ο δημητρακης δεν εστρεψε ολους τους παιχτες κατα του γουμενου και τελικα τον εδιωξε? (σε 3-4 χρονια θα παιζει και βερσιον που ο αγιος δημητριος ο καραφλιζων, σκοτωνει το δρακο που ετρωγε ΠΑΟΚσηδες εξω απο το γηπεδο, και μετα μπαινει μεσα και βαζει 5 γκολ στο γαυρο με ατομικες ενεργειες).
Αντε κανε μας τη χαρη ρε τζανκουλα δασκαλε, που τρεχεις σε πορειες ολοκληρος μαντραχαλος και μας το λες κι ολας χωρις να ντρεπεσαι. Ενοχλουσατε και τον κοσμο που επινε τον καφε του και εκανε τα ψωνια του στην αριστοτελους. Ασε που και τωρα ενοχλητε τον κοσμο στο γηπεδο με τις μαλακιες σας και δε μπορει ο κοσμος να βαλει δαχτυλο στη γκομενα και να τραβηξει βιντεο στο αιποντ με την ησυχια του. Αλλα πρεζονια ανεργοι δεν ειστε? Τι να περιμενει κανεις.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4415 on: May 19, 2010, 20:53:12 »
Το καλύτερο ποστ που γράφτηκε εδώ μέσα. Μπράβο δάσκαλε.

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #4416 on: May 19, 2010, 20:53:30 »
Δάσκαλε με συγκίνησες ρε φίλε!
Εκείνα τα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα όμως μέσα απο συνεχείς αγώνες καταφέραμε να διώξουμε τους μπάσταρδους απο τον ΠΑΟΚ.
Πανελλήνιες δίναμε τότε και στ αρχίδια μας το μέλλον μας.Αποτύχαμε.Μετά κλέγαμε,λέγαμε μας γάμησε ο ΠΑΟΚ αλλά είμασταν χαρούμενοι που διώξαμε
τους υπάλληλους και ελπίζαμε για μια άσπρη μέρα.Σε όλα τα σκηνικά μέσα είμασταν.Απ την αρχή μέχρι το τέλος εκεί.
Φάνηκε πως τελικά άξιζε...

Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4417 on: May 19, 2010, 21:07:18 »
Χεσε μας ρε δασκαλε, εδω θα ερθει το παοκτσακι που εδωσε λεφτα στον ΠΑΟΚ να σωθει, μας κανει χαρη να γυρισει πισω! Θα ειναι ο μεγαλυτερος σε αξια παιχτης μας, και ολα αυτα χωρις να πληρωθει ουτε ενα ευρω και εσυ πουλας παραμυθι...
Ρε με τον σαλπι θα παρουμε το CL λεμε, αλλος παιχτης δεν υπαρχει!

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4418 on: May 19, 2010, 23:40:18 »
μπορει να μιλησει καποιος που εκοψε το γηπεδο επειδη προσληφθηκε ο γκαγκατσης???
με ζητησε κανεις?

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4419 on: May 20, 2010, 00:37:24 »
"Κατάληψη εμείς εδώ κι εσύ στο Ωραιοκαστρό εμείς εδώ θα μένουμε και θα σε περιμένουμε άντε γαμήσου γούμενε.."
Με οδηγό την ψυχή τα πόδια τραβούσαν μόνα τους το δρόμο προς τον ΝΑΟ..
Ο ΠΑΟΚ δεν θα πεθάνει..
Θα τον κρατήσουμε εμείς ζωντανό για να τον παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ούτως ώστε να νιώσουν και οι απόγονοί μας την τεράστια καύλα του να είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ..
Να χαίρεσαι γι'αυτόν, να ζεις γι'αυτόν αλλά κυρίως να ματώνεις και να πεθαίνεις γι'αυτον..
Δάσκαλε εισαι ωραίος ρε μπαγάσα..
Κι αν οι παππούδες μας βοήθησαν να χτιστεί το σπίτι μας εμείς βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι στο να μην γκρεμιστεί..
"Την ψυχή μου θα πουλήσω για να ζήσω δυο ζωές πεθαμένος κάθε μέρα ζωντανός τις Κυριακές..!!!!"