Σε εκεινες τις συγκεντρωσεις-πορειες-καταληψη στα γραφεια της παε, θυμαμαι πολυ καλα μερικα σκηνικα.
Θυμαμαι το ωραιο κλιμα στην καταληψη, το Ζοζε να μας βαζει στα γραφεια με τα τροπαια και να λεει μαγκες εχετε μισο λεπτο να την κανετε απο δω μεσα. Ετσι και κλεισει η πορτα αυτη δεν βγαινει κανενας, απο σημερα αλλαζουμε τα πραγματα στον ΠΑΟΚ. Θυμαμαι να μη κουνιεται κανεις. Τετοιο πεισμα. Θυμαμαι τη συνεντευξη του Τοχουρογλου του Καρυπιδη και του Ζαγορακη οι οποιοι ηρθαν κατευθειαν απο την προπονηση. Θυμαμαι σκυμμενα κεφαλια και σφιγμενα χειλη, θυμαμαι και χαμογελα ομως και αισιοδοξια οτι τον μπασταρδο θα τον διολοστειλουμε. Θυμαμαι τα ταψια με τις τυροπιτες, τα σλιπινγ μπαγκ τα θυμαμαι κι αυτα, θυμαμαι το Ζοζε να λεει κοιταχτε ζωα, μη και κλεψει κανενας κανα κυπελο απο την αιθουσα με τα τροπαια του ΠΑΟΚ γιατι για ολα σας εχω ικανους. Θυμαμαι τελευταια αγωνιστικη ΠΑΟΚ-καλαμαρια 1-2, τον μικρο μου τον ξαδερφο να στενοχωριεται αλλα να μη μασαει, θυμαμαι και την 4 να βριζει το Γουμενο σε εκεινο το ματς, τα επισημα να αντιδρουν και την 4 να κανει "ντου" προς τα επισημα.
Θυμαμαι εδω στο φορουμ να παρακαλαμε να ερθει ο κοσμος στο γηπεδο, να τα καταφερνουμε με την Ξανθη (ειχε και ..10.000!!) και να τρωμε τα σσσσσσσ στη μαπα, ενω την ωρα του αγωνα δεν εκανε να βριζουμε το γουμενο γιατι "διαταρασσουμε" το κλιμα στην ομαδα..η ομαδα εκεινη "ειχε μελλον", το λεγαν ολοι, τα παπαγαλακια της διοικησης, οι παλαιμαχοι και ποσοι αλλοι..ε ρε γελιο.Θυμαμαι εντονα το κρυο εκεινη τη σεζον το χειμωνα, τα τρενακια στην 4, τις φωτιες στην 4, και πολλα αλλα στην 4...Μεγαλες στιγμες.
Θυμαμαι κατι συγκεντρωσεις στην Καμαρα,καμμενους καδους στην τσιμισκη, επεισοδια στη χανθ, στην Αριστοτελους, ποσες ηταν αραγε? Τι αγωνια ειχα να ερθει λαος, να μην ειμαστε λιγοι και τελικα να κανουμε πορεια σε ολοκληρο το κεντρο, να περναμε απο την Αριστοτελους και να μας χαζευουν οι ζαβλακες με τις γκομενες. Τα μπουκαλια και οι καφεδες προς το μερος τους ηταν φυσικο και επομενο, οπως και οι ατακες "αντε ρε ζωα σηκωθειτε απο τους καναπεδες, ο ΠΑΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ και εσεις καθεστε"..."Ο ΠΑΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ"...ο "ΠΑΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ..."
Με την βαρια του προφορα, με το ουρλιαχτο του γεματο αγωνια και αγανακτηση το σλογκαν αυτο μου χε γινει τατουαζ εκεινη την περιοδο..ξυπνηστε ρε..ο ΠΑΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ..
Ας μας πει καποιος αδερφος που ηταν στα σκηνικα με τον κοντο αν θελει τι εγινε, ξανα, γιατι απο οτι φαινεται ειμαστε λαος μυστηριος και μεις..
Πραγματικα στ@@ μου ο κοντος. Δε πα να ψοφησει. Το σιγουρο ομως Αλαμανα, που σε χαιρομαι πολυ, ειναι οτι μια φορα τουμπεκιαστηκα πραγματικα για το καλο του ΠΑΟΚ και εχω τα αρχιδια να το πω. Με το γκαγκατση.Ηξερα μεσα μου οτι ειναι λαθος, αλλα ημουν και γω εξυγιανση , στηριξη και ΠΑΟΚ πανω απ ολα..Ξερεις ποσο το μετανοιωσα?Δε το ξανακανω. Γι αυτο και γουσταρα τον Πανελληνιο. Γιατι ειχε τα αρχιδια να το πει και τιμη του.
Το σιγουρο ειναι αδερφε οτι εκεινο τον γαμημενο τον ποδαροδρομο στις πορειες, την ειρωνια "ελα ρε μλκ, τι τρεχεις για τον ΠΑΟΚ εισαι και σοβαρο ατομο, την αγωνια να ακουω μεχρι και Ζαγορα ως τις 2 και τις 3 και τις 4 τα ξημερωματα μηπως ερθει ο ιβαν και ο παπαιβαν και αν θα μεινει ο κοντος, την ανειπωτη πικρα που εφαγα οταν 2η μερα στο στρατο παιρνω εφημεριδα και βλεπω οτι ο δημητρακης, το δικο μας παιδι εφυγε απο την πισω πορτα....δε τα ξεχναω..και ΔΕΝ θεωρω τον εαυτο μου ιδιο μ αυτους. Αρκετοι απο αυτους επιναν καφε στην Αριστοτελους τοτε και μαθαιναν τα νεα του ΠΑΟΚ απο το ραπτοπουλο και το μεγκα. Αρκετοι τραβηξαν μεγαλο κουπι, εχασαν χρονο, λεφτα δουλειες και κινδυνεψαν να μπουζουριαστουν. Οχι ....Ο Χ Ι
"ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....Ο ΠΑΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ"...