Δεν εχει μεινει τοπικ για τοπικ που να μην υπαρχει αναφορα στον συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη. Βαζοντας την στολη του "ουδετερου" αν και ξερω που βρισκομαι, μπορω να ρωτησω που θα παει ολο αυτο? Εφοσον υπαρχουν αδερφια που δικαιολογημενα αντιδρουν στον ερχομο, εφοσον υπαρχει μια γενικευμενη αρνητικη διαθεση κι απο την πλειοψηφια (αν οχι ολους) των συνδεσμων, γιατι δεν γινεται μια οποιαδηποτε κινηση? Να μεινει το πραγμα δηλαδη στις φωνες απο την κερκιδα, ρωμαικη αρενα? Να παιζουμε καρεκλιες μεταξυ μας? Βγαινει ο αλλος λεει ειναι η μειοψηφια, οχι λεει ο αλλος ειμαστε 10000. Και καθομαστε και μετραμε τις ψωλες μας σαν 15χρονα ποιος την εχει πιο μεγαλη.
Ναι το γνωριζουν ολοι στην διοικηση οτι υπαρχει αντιδραση, και οι πετρες το ξερουν. Οι συνδεσμοι αντιδρουν. Να παει ρε παιδια η συντονιστικη στον Θοδωρο και να του πει, κοιτα να δεις προεδρε εχουμε προβλημα με αυτην την κινηση. Οι αγωνιστικες υποχρεωσεις τελειωσαν, δεν θιγεται κανενας, πες μας τελικα αν εχει κλεισει, αν σκεφτεστε να τον κλεισετε η αν τον εχετε γραμμενο στα παπαρια σας. Εαν δεν υπαρχει θεμα (λεμε τωρα) να τελειωνει. Αν υπαρχει θεμα, το και το. Μεριδα του κοσμου δεν τον γουσταρει, πως να το κανουμε? ΠΑΟΚτσηδες ειμαστε ολοι, αξιζει να μπει μπουρλωτο στα θεμελια της ενοτητας για χαρη ενος ποδοσφαιριστη? ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΓΙΝΑΜΕ?! ΒΑΤΡΑΧΟΣ Η ΟΧΙ?
Ντομπρα πραγματα ρε, θα μου πειτε η διοικηση δεν μιλησε στον κοσμο. Εχει ενα φαουλ, αλλα μιλαμε για λεπτο θεμα και ενδοΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ και εκτος γιατι ο τυπος ανηκε σε αλλη ΠΑΕ. Τωρα λοιπον που εχει ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο δεν ειναι καιρος να αρχισουν οι αντρικες κουβεντες? Απ'ολες τις πλευρες!
Δηλαδη που θα παει ρε μαγκες αυτο? Γκρινια, γκαζια και σε καθε στραβη "ΑΑαα οριστε, φταιει η διοικηση που εφερε τον κοντο", "ααααααα οριστε χασαμε το πρωταθλημα γιατι δεν ηρθε ο σαλπι ο παιχταρας".
ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ? ΘΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΚΛΑΨΟΓΚΟΜΕΝΕΣ?
Να κοψουν τον κωλο τους ολοι και να βρουν λυση, αιντε να πουμε μας εχει κανει μπουρδελο το κωλοπαιδο και οσοι τον αφηνουν να μας κανει. Να βρουν λυση τωρα, πριν απο συμβολαια και μαλακιες. Ακου να δεις προεδρε, αν τον φερεις θα να εχουμε μειωση στα διαρκειας, θα ξενερωσει ο κοσμος, θα αποτραβηχτουν, τον ποναει τον ΠΑΟΚτση πως θα γινει. Εισαι σιγουρος οτι θες να προχωρησεις? Το κριμα στο λαιμο σου. Γιατι ετσι θα ειναι! Δεν ειναι χθεσινος ο Ζαγορακης, ξερει τα τι και πως του ΠΑΟΚ μην τρελλαθουμε. Εαν συνειδητα ρισκαρει την συσπειρωση για εναν παιχτη, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ, ε γαμω την πουτανα μου κριμα.
Σαλπιγγιδικοι και αντι, κλαιν μαιν. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΕΙΤΕ BALL BOY, ΕΙΤΕ ΛΕΖΑΝΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΒΙΑ ΣΤΗΝ 4.
Ε πονεσαν τα μυαλα μου να διαβαζω παντου για τον σαλπιγιδη, κοντο,παιχταρα οπως σκατα γουσταρει ο καθενας ας τον πει. Ρισκαρεται η ενοτητα? ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΧΘΕΣ. Και να σας πω και κατι στην τελικη? Η ψυχικη υγεια μας πανω απ'ολα αι σιχτιρ, εγω 4 χρονια μιρλα δεν γουσταρω να ακουω.