Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503686 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4340 on: May 16, 2010, 11:37:08 »
σας ποσταρω την ανακοινωση ζαγορ μετα το 0-4 απο την κουλα

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Τα ψέμματα τελείωσαν.Ήρθα εδώ για να συσπειρώσω κι όχι για να διχάσω. Είμαι Πρόεδρος του χειρότερου ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών και πονάω για την κατάσταση της ομάδας.
Ευχαριστώ εκείνους που στηρίζουν από την πρώτη μέρα. Λυπάμαι, όμως, για όσους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση ρεαλιστικά.

Αν δεν μπορώ να πείσω τον κόσμο για το όραμά μου, δεν έχω λόγο να είμαι εδώ.

Αναγνωρίζω τα λάθη μου, δεν είμαι όμως διατεθειμένος να ανεχτώ υστερόβουλη πολιτική στις πλάτες του ΠΑΟΚ από κανέναν. Είναι κρίμα για τους πολλούς που υπέμειναν όλη τη χρονιά χωρίς φωνές".

Θ. Ζαγοράκης

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4341 on: May 16, 2010, 12:11:52 »
Καλα τι να πουμε τωρα για το βιντεο ενος 11χρονου? Βλαχοφλωρια στο μαξιμουμ.

Ομως διαφωνω σφοδρά και με το αλλο βιντεο απο paokland. Αλλο να τα λεμε μεταξυ μας, ακομα και να πλακωνομαστε, κι αλλο να δινουμε ετοιμο υλικο που μας ξεφτυλιζει σε αλλοθρησκους.

όλο το σκηνικό μας ξεφτιλίζει. Αν δεν γουστάρουμε ξεφτίλα ας δείξουμε την πόρτα στους προδότες αλλά και να δείξουμε στους διοικούντες ότι φτάνει με τις κινήσεις αλλοτρίωσης του dna μας αρκετές έγιναν όπως πολύ σωστά επισημάνθηκαν από τον αδερφό πιο πάνω*. Όλοι γουστάρουμε την ομάδα να πηγαίνει όσο το δυνατόν καλύτερα αλλά δεν χρειάζεται να ξεφτιλιζόμαστε για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Είπαμε την στήριξη μας την δίνουμε απλόχερα την αξιοπρέπεια μας ΟΧΙ!

Επειδή είσαι ο δεύτερος homo που νομίζει ότι τα βίντεο κάνουν κακό και μας ξεφτιλίζουν και όχι οι αποφάσεις μας, το βίντεο κατέβηκε.
Με τις υγείες μας και καλά να περάσουμε το βράδυ αν και βλέπω να κλείνει άσχημα η χρονιά.

*Ευτυχώς εγώ δεν νοιώθω τύψεις για τα παραπάνω γιατί είχα τονίσει την διαφωνία μου για όλα όσα αναφέρει.

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #4342 on: May 16, 2010, 12:56:57 »
Εσείς που λέτε για το ματς κυπέλλου...να πω και κάτι για αυτό το θέμα γιατί εσείς έχετε βγάλει ότι υπάρχει στο ΠΑΟΚ για να περάσει η γνώμη σας...η ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία για να σου φέρει τον Δ.Σ. έβγαλε το κάθε φυντάνι να μιλήσει στον κάθε πεταμένο δημοσιοβλάχο,έβαλε άλλα δημοσιογραφικά σαιτ που κοζάρουν το δικέφαλο να κάνουν στημένες δημοσκοπήσεις που μπορούσες να ψηφίσεις και αν δεν ήσουν μέλος...
Δηλαδή για να περάσει αυτό που θέλει σου έκανε ένα πόλεμο μέσω των δημοσιοβλάχων και με τον ίδιο τρόπο ήρθαν εκείνη την μέρα και σε έκαναν πουτάνα...ποιος φταίει?Το μαχαίρι είναι δίκοπο σε αυτή την φάση!!!
Για τους ήδη υπάρχοντες παίκτες δεν γίνεται ρε φίλε να πας να τους στείλεις...για αυτό υπάρχουν άλλα άτομα στη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία!
Μην γυρίσει κανένας να μου πει γιατί μιλάς για τον κοντό...εγώ μιλάω επειδή ήταν ποδοσφαιριστής του βάζελου...και οι πιο γραφικοί έχετε καταντήσει εσείς που για να περάσετε αυτό που θέλετε φωνάξατε μέχρι και το όνομα ενώ ακόμα φορούσε φανέλα άλλης ομάδας...και εγω προσωπικά για να μην δημιουργώ πρόβλημα στην ανώνυμη εταιρία θα σταματήσω το γήπεδο!

Υ.Γ.Ξαφνικά πως γίνεται όλοι εσείς να είστε οι φίλαθλοι σύμβολα για τον υπόλοιπο κόσμο απορώ!

kostas4

• Guest
« Reply #4343 on: May 16, 2010, 15:44:47 »
ΠΟΥΣΤΗ κοντε ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΗ,ΤΟΥ ΚΟΛΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΔΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4344 on: May 17, 2010, 16:42:37 »
λαλαλα με τέτοια κωλοτούμπα τον ΠΑΟΚ μας τον πάτε χαμηλά...
να φέρετε και πίσω τον φασούλα τον δήμαρχο του πειραιά
« Last Edit: May 17, 2010, 16:58:15 by t.b »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4345 on: May 17, 2010, 16:57:28 »
Κοντέ εύχομαι να σε κόψει κάνα καμικάζι τρίκυκλο δενδροποταμίτη περήφανου Τσιγγάνου ΠΑΟΚΤΣΗ, να σε κάνει όχι Α' εθνική να μην μπορείς να παίξεις, να σε κόβει στα δοκιμαστικά ο Νικηφόρος Φούρκας.

Άπαξ και γίνει το ΘΑΥΜΑ και υπογράψει σε καμιά ομάδα του εξωτερικού με λιγότερα από τα 800 χιλιάρικα που ζητούσε σε μας ετοιμαστείτε πολλοί να αλλάξετε ήπειρο... Και τα σύνορα να τα διασχίζετε με κωλοτούμπες. Εξάλλου η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

"λαλαλα με τέτοια κωλοτούμπα τον ΠΑΟΚ μας τον πάτε χαμηλά...
να φέρετε και πίσω τον φασούλα τον δήμαρχο του πειρραιά"

makptol

• Guest
« Reply #4346 on: May 17, 2010, 17:02:25 »
καμμια σχεση φασουλα με σαλπι ο φασουλας εκανε οτι εκανε και απο τοτε που εφυγε παντα μιλαει υποτιμητικα για ΠΑΟΚ και τον κοσμο ο σαλπιγγιδης οχι αντιθετα μαλιστα ξενερωναν οι βαζελοι
γιατι παντα ελεγε οτι ειναι ΠΑΟΚ παντα το ελεγε....ειπαμε και ο Γ.Χ ελεγε δεν παω στον γαβρο ποτε(το ξεχασατε ? ) αλλα πηγε εστησε και τους συνδεσμιτες στην χαλκιδικη ενω ειχε ηδη συμφωνησει με κοκκαλη
παρ ολα αυτα ο Γ.Χ. προσφερε αγωνιστικα παρα πολυ αλλα μην θυμομαστε οτι μας συμφερει ....
αν ακουγε η διοικηση  ο σαντος θα εφευγε απο το ΠΑΟΚ-αεκ 0-4 οταν λεγανε τον ζαγορ διωχτον προεδρο με τα δικα μας λεφτα σε καναμε......

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4347 on: May 17, 2010, 17:07:06 »
Μαζί σου, είναι όλοι προδότες!
Τι σημασία έχει πως λέγονται;
Δημήτρης Φασούλας
Παναγιώτης Γεωργιάδης
Γιωργος φασούλας

το ίδιο είναι....

αν ακουγε η διοικηση  ο σαντος θα εφευγε απο το ΠΑΟΚ-αεκ 0-4 οταν λεγανε τον ζαγορ διωχτον προεδρο με τα δικα μας λεφτα σε καναμε......

Αυτό φίλε σ αυτούς που αποθέωναν παίκτη αντίπαλης ομάδα από την σκεπαστή και όχι σ αυτούς που φωνάζαν χθες... λαλαλα με τέτοια κωλοτούμπα τον ΠΑΟΚ μας τον πάτε χαμηλά...

makptol

• Guest
« Reply #4348 on: May 17, 2010, 17:08:09 »
Κοντέ εύχομαι να σε κόψει κάνα καμικάζι τρίκυκλο δενδροποταμίτη περήφανου Τσιγγάνου ΠΑΟΚΤΣΗ, να σε κάνει όχι Α' εθνική να μην μπορείς να παίξεις, να σε κόβει στα δοκιμαστικά ο Νικηφόρος Φούρκας.

Άπαξ και γίνει το ΘΑΥΜΑ και υπογράψει σε καμιά ομάδα του εξωτερικού με λιγότερα από τα 800 χιλιάρικα που ζητούσε σε μας ετοιμαστείτε πολλοί να αλλάξετε ήπειρο... Και τα σύνορα να τα διασχίζετε με κωλοτούμπες. Εξάλλου η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

"λαλαλα με τέτοια κωλοτούμπα τον ΠΑΟΚ μας τον πάτε χαμηλά...
να φέρετε και πίσω τον φασούλα τον δήμαρχο του πειρραιά"

ηδη τον πηγαμε χαμηλα γιατι παρα την αποδοκιμασια του κοινου  η διοικηση κρατησε τον σαντος και τωρα στο τελος ολοι αρχισανε τις κολοτουμπες ......
οσο για τις "ευχες¨που δινεις ουτε στον χειροτερο εχθρο σου μα μην τις δινεις ουτε στον κοκκαλη που λεει ο λογος αυτο το μισος και η κακια κανει κακο πρωτα απο ολα εσενα
φιλικα στο λεω δες τους απλα σαν αντιπαλους αρρωστιες δολοφονικα χτυπηματα κλπ. ειναι αηδιες για κανεναν ανθρωπο δεν πρεπει να σκεφτεσαι ετσι .....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #4349 on: May 17, 2010, 17:09:40 »
σαλπιγίδη, σαπίλα στα πόδια σου....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

makptol

• Guest
« Reply #4350 on: May 17, 2010, 17:10:44 »
Μαζί σου, είναι όλοι προδότες!
Τι σημασία έχει πως λέγονται;
Δημήτρης Φασούλας
Παναγιώτης Γεωργιάδης
Γιωργος φασούλας

το ίδιο είναι....

αν ακουγε η διοικηση  ο σαντος θα εφευγε απο το ΠΑΟΚ-αεκ 0-4 οταν λεγανε τον ζαγορ διωχτον προεδρο με τα δικα μας λεφτα σε καναμε......

Αυτό φίλε σ αυτούς που αποθέωναν παίκτη αντίπαλης ομάδα από την σκεπαστή και όχι σ αυτούς που φωνάζαν χθες... λαλαλα με τέτοια κωλοτούμπα τον ΠΑΟΚ μας τον πάτε χαμηλά...

κανεις λαθος σε ολο το γηπεδο υπηρχαν αυτοι που κραζανε τον σαντος οχι στην 1 μονο απλα εκει ηταν ποιο οργανωμενοι....εσυ στην 4 δεν ακουγες κραξιμο για τον σαντος
απο αρκετα ατομα ? αν πεις οχι δεν λες αληθεια.....

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4351 on: May 17, 2010, 17:12:06 »
Ο Σάντος τα μπουκάλια τα έτρωγε από τα μυρρηκαστικά των επισήμων, όχι από την 4. Και όταν τα έτρωγε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έγιναν ασπίδα της διοίκησης και των επιλογών της.

Εσύ μακπτολ (και μερικές χιλιάδες ακόμα) μπορεί να έκραζες το Σάντος όταν έπαιζε με Σάλμον, Χριστοδουλόπουλο και Μπαιάνο και έχανε από τα χωριά. Εγώ όχι.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #4352 on: May 17, 2010, 17:12:21 »
ΤΕΛΟΣ ΡΕ ΜΕ ΣΑΝΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ! ! ! !

εδώ μιλάμε μόνο για την σημαία του ΠΑΟΚ..... σταδιάλα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4353 on: May 17, 2010, 19:09:34 »
Ξανα συγκριση με τον φασουλα, ποσες φορες εχουμε απαντησει??? ΕΛΕΟΣ

Παντως ημαστε ποοοολυ ρομπες! Περα του οτι δεν θα ζητησει ποτε συγμωμη ο πουτανας γιος και στηριγμα του καταστροφεα γουμενου! Απο τα αθλητικα σαϊτ διαβασα οτι θα παρει για 4 χρονια 2,8 εκατομμυρια!

Ακουσατε το παοκτσακι? 700k τον χρονο μπεεεεεεεεεεεεεε ρε μπεεεεεεεεεεεεεεε που θα ερθει με μισα λεφτα και μαλακιες!

Φυτα,λιγουριδες,αναξιοπιστοι,γυριστρουλες,αναξιοπρεπεις και κωλοτουμπες γιναμε!!!!

Δωστε του και το περιβραχιονιο! Ρε μαλακες να τελειωνουμε! Ακου 700k τον χρονο για το δεκανικι του γουμενου!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #4354 on: May 17, 2010, 19:24:55 »
TΣΑΚΙΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΛΕ Κ ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΑΡΧΙΔΙ

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #4355 on: May 17, 2010, 19:41:49 »
H σύγκριση Σαλπιγγίδη-Σάντος είναι νηπιακού επιπέδου, είναι όπως μας μαθαίνανε τις πράξεις στο σχολείο και μας λέγανε "δε μπορέσεις να κάνεις πράξη πατάτες με καρπούζια".
Ε μερικοί θέλουν ακριβώς αυτό: να συγκρίνουν πατάτες με καρπούζια και να κάνουν τον εγκέφαλό μας πουρέ.

Ο Φερνάντο Σάντος είναι ένας Πορτογάλος επαγγελματίας προπονητής ο οποίος ιδιαίτερα κατά την πρώτη σαιζόν όπου είχε και φτωχό υλικό, δέχτηκε αμφισβήτηση για το ότι η ομάδα δεν μεταμορφωνόταν αγωνιστικά. Ακούγοντας πολλά στην διάρκεια της τριετούς θητείας του, απέδειξε τελικά με επίμονη δουλειά ότι άξιζε όχι μόνο το σεβασμό, αλλά και την αναγνώρισή μας. Δηλαδή ήταν ένα καθαρά αγωνιστικό θέμα όπου υπήρχε αμφισβήτηση, η διοίκηση δε "μάσησε" από τη δυσαρέσκεια και βγήκε σε καλό.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι ένας θεσσαλονικιός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει μάθει μπάλα στην ακαδημία του Κούδα, που τον βλέπαμε κάθε Κυριακή στην καφετέρια και τον θεωρούσαμε έναν από μας. Δηλαδή ένα παοκτσάκι που έτυχε να ξέρει και μπάλα, και έκανε πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο. Όταν νιώθεις Π.Α.Ο.Κ. και ενσαρκώνεις τις προσδοκίες μίας ολόκληρης πόλης, τα βλέπεις αλλιώς τα θέματα.
Ο άνθρωπος αυτός κατάφερε διαδοχικά:
1) να κάνει αβάντα σε έναν πρόεδρο που ο ΛΑΟΣ (όλοι; όχι, αλλά ένα μάχιμο μέρος) πολέμησε λυσσαλέα
2) να κάνει "σσσσ...." ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.
3) να μαζευτούν χρήματα με έρανο στο όνομά του, εράνους που ποτέ δεν αποκήρυξε και δεν είπε παρά μέσω τρίτων "δε τα πήρα εγώ" ύστερα από τέσσερα χρόνια
4) να φύγει από την πίσω πόρτα του αεροδρομίου όταν οι καταληψίες της Τούμπας ναύλωσαν αυτοκίνητα να τον πάρουν από το "Βενιζέλος"
5) να εκτελέσει πέναλτι εναντίον της "αγαπημένης" του ομάδας τη στιγμή που άλλος ήταν ο προεπιλεγμένος παίκτης να το κάνει
6) δεν έχει βγει μέχρι και σήμερα να πει ΕΝΑ ΚΙΧ σχετικά με όλα τα παραπάνω, και όλα γίνονται μέσω δημοσιογράφων και δηλώσεων (βλ. Κούδας, Κατσαρής, κα)

Όποιος επιμένει να συγκρίνει περιπτώσεις Σάντος και Σαλπιγγίδη πρέπει να ξέρει ότι καταργεί κάθε λογική.
Και προσωπικά τη λογική μου δε θα την καταργήσω για να κάνω αβάντα έτσι ώστε να πάρει άλλα 3 εκατομμύρια από την τσέπη μας ο εν λόγω επαγγελματίας.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4356 on: May 17, 2010, 20:50:22 »
εγω παλι ειμαι πολυ φορτωμενος παιδες,

ο Ζαγορ εχω την εντυπωση οτι απλα μας εχει γραψει εκει που δεν πιανει μελανι,μπορει να ακουγετε σκληρο αλλα ετσι νιωθω,

δεν μπορει να καταλαβει τι κακο θα γινει?εχει σταματησει να μιλαει με την συντονιστικη?
δεν μας νιωθει?δεν ζει αναμεσα μας?πιστευει οτι απλα θα φωναξουμε και στο τελος θα μας περασει?
αληθεια πιστευει οτι δεν εχουμε αρχες?οτι ειμαστε ολοι ζωα??

και ολα αυτα για τον πουτανας γιο??αντε γαμησου ρε κοντε πουσταριο!!!ΠΑΟΚ δεν ισουν ποτε ρε μυγοφτυμα!!!!ποτε!

υγ=>ζαγορ ξυπνα χανωμαστε!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4357 on: May 17, 2010, 21:33:49 »
H σύγκριση Σαλπιγγίδη-Σάντος είναι νηπιακού επιπέδου, είναι όπως μας μαθαίνανε τις πράξεις στο σχολείο και μας λέγανε "δε μπορέσεις να κάνεις πράξη πατάτες με καρπούζια".
Ε μερικοί θέλουν ακριβώς αυτό: να συγκρίνουν πατάτες με καρπούζια και να κάνουν τον εγκέφαλό μας πουρέ.

Ο Φερνάντο Σάντος είναι ένας Πορτογάλος επαγγελματίας προπονητής ο οποίος ιδιαίτερα κατά την πρώτη σαιζόν όπου είχε και φτωχό υλικό, δέχτηκε αμφισβήτηση για το ότι η ομάδα δεν μεταμορφωνόταν αγωνιστικά. Ακούγοντας πολλά στην διάρκεια της τριετούς θητείας του, απέδειξε τελικά με επίμονη δουλειά ότι άξιζε όχι μόνο το σεβασμό, αλλά και την αναγνώρισή μας. Δηλαδή ήταν ένα καθαρά αγωνιστικό θέμα όπου υπήρχε αμφισβήτηση, η διοίκηση δε "μάσησε" από τη δυσαρέσκεια και βγήκε σε καλό.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι ένας θεσσαλονικιός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει μάθει μπάλα στην ακαδημία του Κούδα, που τον βλέπαμε κάθε Κυριακή στην καφετέρια και τον θεωρούσαμε έναν από μας. Δηλαδή ένα παοκτσάκι που έτυχε να ξέρει και μπάλα, και έκανε πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο. Όταν νιώθεις Π.Α.Ο.Κ. και ενσαρκώνεις τις προσδοκίες μίας ολόκληρης πόλης, τα βλέπεις αλλιώς τα θέματα.
Ο άνθρωπος αυτός κατάφερε διαδοχικά:
1) να κάνει αβάντα σε έναν πρόεδρο που ο ΛΑΟΣ (όλοι; όχι, αλλά ένα μάχιμο μέρος) πολέμησε λυσσαλέα
2) να κάνει "σσσσ...." ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.
3) να μαζευτούν χρήματα με έρανο στο όνομά του, εράνους που ποτέ δεν αποκήρυξε και δεν είπε παρά μέσω τρίτων "δε τα πήρα εγώ" ύστερα από τέσσερα χρόνια
4) να φύγει από την πίσω πόρτα του αεροδρομίου όταν οι καταληψίες της Τούμπας ναύλωσαν αυτοκίνητα να τον πάρουν από το "Βενιζέλος"
5) να εκτελέσει πέναλτι εναντίον της "αγαπημένης" του ομάδας τη στιγμή που άλλος ήταν ο προεπιλεγμένος παίκτης να το κάνει
6) δεν έχει βγει μέχρι και σήμερα να πει ΕΝΑ ΚΙΧ σχετικά με όλα τα παραπάνω, και όλα γίνονται μέσω δημοσιογράφων και δηλώσεων (βλ. Κούδας, Κατσαρής, κα)

Όποιος επιμένει να συγκρίνει περιπτώσεις Σάντος και Σαλπιγγίδη πρέπει να ξέρει ότι καταργεί κάθε λογική.
Και προσωπικά τη λογική μου δε θα την καταργήσω για να κάνω αβάντα έτσι ώστε να πάρει άλλα 3 εκατομμύρια από την τσέπη μας ο εν λόγω επαγγελματίας.

Πεστα αδερφε μου να γειασεις!!!!!!!

Ακου 2,8m και οι αλλοι λενε και ευχαριστω που ερχεσε.........
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

ive4

• Guest
« Reply #4358 on: May 17, 2010, 21:43:52 »
καμμια σχεση φασουλα με σαλπι ο φασουλας εκανε οτι εκανε και απο τοτε που εφυγε παντα μιλαει υποτιμητικα για ΠΑΟΚ και τον κοσμο ο σαλπιγγιδης οχι αντιθετα μαλιστα ξενερωναν οι βαζελοι
γιατι παντα ελεγε οτι ειναι ΠΑΟΚ παντα το ελεγε....ειπαμε και ο Γ.Χ ελεγε δεν παω στον γαβρο ποτε(το ξεχασατε ? ) αλλα πηγε εστησε και τους συνδεσμιτες στην χαλκιδικη ενω ειχε ηδη συμφωνησει με κοκκαλη
παρ ολα αυτα ο Γ.Χ. προσφερε αγωνιστικα παρα πολυ αλλα μην θυμομαστε οτι μας συμφερει ....
αν ακουγε η διοικηση  ο σαντος θα εφευγε απο το ΠΑΟΚ-αεκ 0-4 οταν λεγανε τον ζαγορ διωχτον προεδρο με τα δικα μας λεφτα σε καναμε......

έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Αλλά σ αυτό το προδοτόμετρο που υπονοείς μπορεί ο πούστης προδότης υπάλληλος του Κόκκαλη να παίρνει 10/10, αλλά δυστυχώς και ο Σαλπιγγίδης περνάει την βάση της προδοσίας. Οπότε είναι δύσκολο να τον δεχτούμε πίσω. Αν και τουλάχιστον εγώ θα πνίξω την οργή μου και δε θα τον βρίσω ποτέ όσο είμαι γήπεδο. Θα τα κρατάω για τα φόρουμ...

Photis

• Guest
« Reply #4359 on: May 17, 2010, 21:57:04 »
εγω παλι ειμαι πολυ φορτωμενος παιδες,

ο Ζαγορ εχω την εντυπωση οτι απλα μας εχει γραψει εκει που δεν πιανει μελανι,μπορει να ακουγετε σκληρο αλλα ετσι νιωθω,

δεν μπορει να καταλαβει τι κακο θα γινει?εχει σταματησει να μιλαει με την συντονιστικη?
δεν μας νιωθει?δεν ζει αναμεσα μας?πιστευει οτι απλα θα φωναξουμε και στο τελος θα μας περασει?
αληθεια πιστευει οτι δεν εχουμε αρχες?οτι ειμαστε ολοι ζωα??

και ολα αυτα για τον πουτανας γιο??αντε γαμησου ρε κοντε πουσταριο!!!ΠΑΟΚ δεν ισουν ποτε ρε μυγοφτυμα!!!!ποτε!

υγ=>ζαγορ ξυπνα χανωμαστε!

Κανένας δε χάννεται....Μια χαρά είμαστε...