Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500713 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

opws_mathame

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4360 on: May 18, 2010, 01:08:09 »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε παοκτσηδικο σαιτ κ γενικα στο ιντερνετ κ ζητω συγνωμη αν δε τηρω τους οποιυς κανονες γιατι τυχαινει να μην εχω γνςση απο υπολογιστες.κατα την αποψη μου οταν μιλαμε για ΠΑΟΚ μιλαμε ουσιαστικα για τον κοσμο του ΠΑΟΚ  κ την ολη ιδεολογια κ σταση ζωης που υπαγορευει το να εισαι ΠΑΟΚ.Απο τα πρωτα χρονια ποθ πηγαινα στο γηπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ Κ κυριως σε εκδρομες θυμαμαι πως παντα υπηρχε ενας σεβασμος προς τους υπολοιπους οπαδους του παοκ κυριως προς το δυναμικο του κομματι που δεν ηταν απαραιτητα οι συνδεσμοι αλλα οι μπροσταρηδες στα δυσκολα.στα ντου,στις δυσκολιες,στα εντος,στα εκτος στις πικρες,στα κρατητηρια.Συναισθηματα που οποιος δε τα εχει ζησει δε μπορει να τα νιωσει.Πανω απ ολα ΠΑΟΚ ηταν η μαγκια κ η περηφανεια.κ οταν μιλαμε για μαγκια δε μιλαμε αναγκαστικα για ξυλο αλλα για τον τροπο αντιμετωπισης καθε καταστασης με τροπο αρσενικο.Ο παοκτσης ανεξαρτητα απο αποτελεσματα γυρνουσε παντα περηφανος κ ειδικοτερα οσοι ετυχε να ζησουν στην πολη των αθηνων καταλαβαινουν τι λεω.ΓΙΑ να μην πλατειαζω βλεπω πως τα τελευται8α χρονια αυτα τα ιδανικα που πολλοι νιωθουμε εχουν αρχισει να χανονται.το θεμα του κοντου για μενα ειναι η τελευταια τρυπα της φλογερασ.κ τιμη του κανουμε που τον συζηταμε.απλα θελω να θεσω καποια συντομα ερωτηματα στους υποστηρικτες της ελευσης του.οταν φωναζετε συνθηματα οπως εδω κ τοσες χιλιαδες χρονια,βαλτε φωτια καψτε καλα,οταν θα παω στον τρελλογιατρο,ξερετε τι ταγουδατε η εχετε την εντυπωση πως κανετε απαγγελια απο στιχακια που δε σημαινουν κατι.ο ΠΑΟΚ κ κατ επεκταση ο κοσμος του δε πεθαινει οσους δουρειους ιππους και να στειλουν για να τον κρατησουν σε λιθαργο.για μας αυτα που τραγουδατε κ τραβατε με βιντεο ειναι η ζωη μας κ δεν ειναι τραγουδακια που γιναν μοδα τα τελευταια 3 χρονια.αυτη το συνοθυλευμα που παει να δημιουργηθει μονο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Το περιεργο με την κατρακυλα ειναι πως αν αρχισεις να πεφτεις απ το γκρεμο δε ξερεις ποσο χαμηλα μπορεις να φτασεις.ξεκινας απο απλες προσοχες σε μια διοικηση του στυλ να μην αναψει κανενας πυρσος στο ευρωπαικο με τους νορβηγους(yes sir),γαργαρα σε υποθεση γκαγκατση,υπαλληλικια συνδεσμιτων,γαργαρα σε ελευση κοντου.κ ολα αυτα σε μια διοικηση ποθ εκτος απο ενα νοικοκυρεμα δεν εχει να επιδειξει καποιο τιτλο.επομενα βηματα η μετακομιση διπλα απο το παλατακι με λιγη καθοδηγηση απο τους κονδυλοφορους κ σε λιγα χρονια μπορει ν αλλαξουμε κ χρωματα καθως το ξενερωτο ασπρομαυρο μπορει να αντικατασταθει απο ροζ κ ο ξεπερασμενος δικεφαλος σ εναν ομορφο παπαγαλο γιατι ο ΠΑΟΚ Ειναι πανω απ ολα κ δε πρπει να χαλαμε την ομονοια.Εμεις θα σασ κανουμε τη χαρη να φυγουμε απο την ΤΟΥΜΠΑ.Γεμιστε την με γκομενες κ αυτα τα νεα φρουτα με τα κινητα που βλεπουμε τα τελευταια χρονια.θα πηγαινουμε εκει που πρεπει.μακαρι να παρουμε κ πρωταθλημα κ να το πανηγυρισετε με τα ινδαλματα σας.καντε μας ομως τη χαρη να μη φωναζετε συνθηματα για γαβρους ,ομονοιες ,αθηνες,βαγονια,εκδρομες,τρελλογιατρους,φωτιες,γενευη,αλαμανα γιατι αφ ενος δε τα εκφραζεται κ αφ εταιρου καποια κοκκαλα ηδη τριζουν τις τελευταιαεσ μερες.αυτα απο μενα.δεν εχω σκοπο να ξαναγραψω σ αθτο το φορουμ απλα στα 32 χρονια της ζωης μου ο ΠΑΟΚ ηταν οτι αγαπησα περισσοτερο κ βλεπω οτι πεθαινει εκ των εσω

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #4361 on: May 18, 2010, 01:22:05 »
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ..

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4362 on: May 18, 2010, 01:27:52 »
Γεια σου ρε τσακαλε. Ετσι ειναι τα πραγματα, αλλα που να τα πεις και ποιος να σε ακουσει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #4363 on: May 18, 2010, 01:28:30 »
να σε έχει ο θεός γερό να τα γράφεις και να τα λες συχνά.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #4364 on: May 18, 2010, 01:41:25 »
- χτες ο άλλος ήρθε στην 4 με μπλούζα σάκη ρουβά φωτογραφία έμπροσθεν και όπισθεν "σάκης ρουβάς γαμιέται ο πειραιάς"
- μπροστά μου καθόταν 2 γκόμενες
- ενώ έχει ΠΑΟΚτσάκια τα οποία θέλουν να έρθουν στο γήπεδο και δεν έρχονται γιατί δε γουστάρουν να μπουν τζάμπα αλλά κύριοι να στηρίξουν τον ΠΑΟΚ δλδ
- στο ΠΑΟΚ - γαύρος πριν μία βδομάδα μπροστά σε κάτι φίλους μου ο άλλος φορούσε μοβ βρακί και φορούσε το παντελόνι ξεχαρβαλομένο 5 δάχτυλα παρακάτω από το βρακί (μόδα σου λέει μετά)
- πίσω μου ο άλλος με μπλούζα συνδεσμίτικη (δε θα αναφέρω όνομα σφ για να μη στιγματίσω έναν ολόκληρο σφ) ήταν με τη γκόμενα και στις 7.30 που μπήκα αντάλλασαν γλωσσόφυλα - η γκόμενα 12πόντο φορούσε.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ????????????
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline mat8eos4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4365 on: May 18, 2010, 01:55:41 »
ωραιος αδερφε αλλα φωνη βοωντος εν τη ερημο... εδω ενα χαρτακι δεν μπορουμε να ριξουμε και θα παμε στο φεγγαρι..? αν και στο τελος καποιοι θα μας πεισουν οτι ειμαστε εξωγηινοι...

ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ γουμενου ΣΩΣΙΒΙΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ...
...ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ÎšÎ‘Ι ΚΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4366 on: May 18, 2010, 02:11:43 »
Δ.Σ. ΤΡΑΒΑ Γ.Μ.Σ.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4367 on: May 18, 2010, 03:51:39 »
TΣΑΚΙΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΛΕ Κ ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΑΡΧΙΔΙ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4368 on: May 18, 2010, 04:08:43 »
quote:οταν μιλαμε για ΠΑΟΚ μιλαμε ουσιαστικα για τον κοσμο του ΠΑΟΚ  κ την ολη ιδεολογια κ σταση ζωης που υπαγορευει το να εισαι ΠΑΟΚ.Απο τα πρωτα χρονια ποθ πηγαινα στο γηπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ Κ κυριως σε εκδρομες θυμαμαι πως παντα υπηρχε ενας σεβασμος προς τους υπολοιπους οπαδους του ΠΑΟΚ κυριως προς το δυναμικο του κομματι που δεν ηταν απαραιτητα οι συνδεσμοι αλλα οι μπροσταρηδες στα δυσκολα.στα ντου,στις δυσκολιες,στα εντος,στα εκτος στις πικρες,στα κρατητηρια.Συναισθηματα που οποιος δε τα εχει ζησει δε μπορει να τα νιωσει.Πανω απ ολα ΠΑΟΚ ηταν η μαγκια κ η περηφανεια.κ οταν μιλαμε για μαγκια δε μιλαμε αναγκαστικα για ξυλο αλλα για τον τροπο αντιμετωπισης καθε καταστασης με τροπο αρσενικο.Ο παοκτσης ανεξαρτητα απο αποτελεσματα γυρνουσε παντα περηφανος κ ειδικοτερα οσοι ετυχε να ζησουν στην πολη των αθηνων καταλαβαινουν τι λεω.ΓΙΑ να μην πλατειαζω βλεπω πως τα τελευται8α χρονια αυτα τα ιδανικα που πολλοι νιωθουμε εχουν αρχισει να χανονται.

+1926
« Last Edit: May 18, 2010, 08:06:02 by Capricorn »
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

ive4

• Guest
« Reply #4369 on: May 18, 2010, 08:16:38 »
- χτες ο άλλος ήρθε στην 4 με μπλούζα σάκη ρουβά φωτογραφία έμπροσθεν και όπισθεν "σάκης ρουβάς γαμιέται ο πειραιάς"
- μπροστά μου καθόταν 2 γκόμενες
- ενώ έχει ΠΑΟΚτσάκια τα οποία θέλουν να έρθουν στο γήπεδο και δεν έρχονται γιατί δε γουστάρουν να μπουν τζάμπα αλλά κύριοι να στηρίξουν τον ΠΑΟΚ δλδ
- στο ΠΑΟΚ - γαύρος πριν μία βδομάδα μπροστά σε κάτι φίλους μου ο άλλος φορούσε μοβ βρακί και φορούσε το παντελόνι ξεχαρβαλομένο 5 δάχτυλα παρακάτω από το βρακί (μόδα σου λέει μετά)
- πίσω μου ο άλλος με μπλούζα συνδεσμίτικη (δε θα αναφέρω όνομα σφ για να μη στιγματίσω έναν ολόκληρο σφ) ήταν με τη γκόμενα και στις 7.30 που μπήκα αντάλλασαν γλωσσόφυλα - η γκόμενα 12πόντο φορούσε.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ????????????

Οι εποχές αλλάζουν. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κερκίδα με όρους της δεκαετίας του 80.
Κάποτε η γκόμενα φορούσε φλάιτ στο γήπεδο. Έλα που δεν υπάρχει αυτό πια.
Το θέμα είναι τι ψυχή βγάζεις στο γήπεδο, όχι τι φοράς.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #4370 on: May 18, 2010, 09:31:44 »
Δ. Σαλπιγγίδης -
Δεν ξεχνώ πράσινη φανέλα
και ΠΑΟΚ στο μπλα - μπλα
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4371 on: May 18, 2010, 10:30:45 »
 Μακρια  απο τον ΠΑΟΚ πουστη  κοντε....   ΔεΝ θα μας κοψεις εσυ το γηπεδο....!!!!
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Scorpion4

• Guest
« Reply #4372 on: May 18, 2010, 11:12:49 »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε παοκτσηδικο σαιτ κ γενικα στο ιντερνετ κ ζητω συγνωμη αν δε τηρω τους οποιυς κανονες γιατι τυχαινει να μην εχω γνςση απο υπολογιστες.κατα την αποψη μου οταν μιλαμε για ΠΑΟΚ μιλαμε ουσιαστικα για τον κοσμο του ΠΑΟΚ  κ την ολη ιδεολογια κ σταση ζωης που υπαγορευει το να εισαι ΠΑΟΚ.Απο τα πρωτα χρονια ποθ πηγαινα στο γηπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ Κ κυριως σε εκδρομες θυμαμαι πως παντα υπηρχε ενας σεβασμος προς τους υπολοιπους οπαδους του παοκ κυριως προς το δυναμικο του κομματι που δεν ηταν απαραιτητα οι συνδεσμοι αλλα οι μπροσταρηδες στα δυσκολα.στα ντου,στις δυσκολιες,στα εντος,στα εκτος στις πικρες,στα κρατητηρια.Συναισθηματα που οποιος δε τα εχει ζησει δε μπορει να τα νιωσει.Πανω απ ολα ΠΑΟΚ ηταν η μαγκια κ η περηφανεια.κ οταν μιλαμε για μαγκια δε μιλαμε αναγκαστικα για ξυλο αλλα για τον τροπο αντιμετωπισης καθε καταστασης με τροπο αρσενικο.Ο παοκτσης ανεξαρτητα απο αποτελεσματα γυρνουσε παντα περηφανος κ ειδικοτερα οσοι ετυχε να ζησουν στην πολη των αθηνων καταλαβαινουν τι λεω.ΓΙΑ να μην πλατειαζω βλεπω πως τα τελευται8α χρονια αυτα τα ιδανικα που πολλοι νιωθουμε εχουν αρχισει να χανονται.το θεμα του κοντου για μενα ειναι η τελευταια τρυπα της φλογερασ.κ τιμη του κανουμε που τον συζηταμε.απλα θελω να θεσω καποια συντομα ερωτηματα στους υποστηρικτες της ελευσης του.οταν φωναζετε συνθηματα οπως εδω κ τοσες χιλιαδες χρονια,βαλτε φωτια καψτε καλα,οταν θα παω στον τρελλογιατρο,ξερετε τι ταγουδατε η εχετε την εντυπωση πως κανετε απαγγελια απο στιχακια που δε σημαινουν κατι.ο ΠΑΟΚ κ κατ επεκταση ο κοσμος του δε πεθαινει οσους δουρειους ιππους και να στειλουν για να τον κρατησουν σε λιθαργο.για μας αυτα που τραγουδατε κ τραβατε με βιντεο ειναι η ζωη μας κ δεν ειναι τραγουδακια που γιναν μοδα τα τελευταια 3 χρονια.αυτη το συνοθυλευμα που παει να δημιουργηθει μονο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Το περιεργο με την κατρακυλα ειναι πως αν αρχισεις να πεφτεις απ το γκρεμο δε ξερεις ποσο χαμηλα μπορεις να φτασεις.ξεκινας απο απλες προσοχες σε μια διοικηση του στυλ να μην αναψει κανενας πυρσος στο ευρωπαικο με τους νορβηγους(yes sir),γαργαρα σε υποθεση γκαγκατση,υπαλληλικια συνδεσμιτων,γαργαρα σε ελευση κοντου.κ ολα αυτα σε μια διοικηση ποθ εκτος απο ενα νοικοκυρεμα δεν εχει να επιδειξει καποιο τιτλο.επομενα βηματα η μετακομιση διπλα απο το παλατακι με λιγη καθοδηγηση απο τους κονδυλοφορους κ σε λιγα χρονια μπορει ν αλλαξουμε κ χρωματα καθως το ξενερωτο ασπρομαυρο μπορει να αντικατασταθει απο ροζ κ ο ξεπερασμενος δικεφαλος σ εναν ομορφο παπαγαλο γιατι ο ΠΑΟΚ Ειναι πανω απ ολα κ δε πρπει να χαλαμε την ομονοια.Εμεις θα σασ κανουμε τη χαρη να φυγουμε απο την ΤΟΥΜΠΑ.Γεμιστε την με γκομενες κ αυτα τα νεα φρουτα με τα κινητα που βλεπουμε τα τελευταια χρονια.θα πηγαινουμε εκει που πρεπει.μακαρι να παρουμε κ πρωταθλημα κ να το πανηγυρισετε με τα ινδαλματα σας.καντε μας ομως τη χαρη να μη φωναζετε συνθηματα για γαβρους ,ομονοιες ,αθηνες,βαγονια,εκδρομες,τρελλογιατρους,φωτιες,γενευη,αλαμανα γιατι αφ ενος δε τα εκφραζεται κ αφ εταιρου καποια κοκκαλα ηδη τριζουν τις τελευταιαεσ μερες.αυτα απο μενα.δεν εχω σκοπο να ξαναγραψω σ αθτο το φορουμ απλα στα 32 χρονια της ζωης μου ο ΠΑΟΚ ηταν οτι αγαπησα περισσοτερο κ βλεπω οτι πεθαινει εκ των εσω

respect.

kostas4

• Guest
« Reply #4373 on: May 18, 2010, 11:36:00 »
ψοφα πουστη

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #4374 on: May 18, 2010, 13:40:24 »
Δεν εχει μεινει τοπικ για τοπικ που να μην υπαρχει αναφορα στον συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη. Βαζοντας την στολη του "ουδετερου" αν και ξερω που βρισκομαι, μπορω να ρωτησω που θα παει ολο αυτο? Εφοσον υπαρχουν αδερφια που δικαιολογημενα αντιδρουν στον ερχομο, εφοσον υπαρχει μια γενικευμενη αρνητικη διαθεση κι απο την πλειοψηφια (αν οχι ολους) των συνδεσμων, γιατι δεν γινεται μια οποιαδηποτε κινηση? Να μεινει το πραγμα δηλαδη στις φωνες απο την κερκιδα, ρωμαικη αρενα? Να παιζουμε καρεκλιες μεταξυ μας? Βγαινει ο αλλος λεει ειναι η μειοψηφια, οχι λεει ο αλλος ειμαστε 10000. Και καθομαστε και μετραμε τις ψωλες μας σαν 15χρονα ποιος την εχει πιο μεγαλη.

Ναι το γνωριζουν ολοι στην διοικηση οτι υπαρχει αντιδραση, και οι πετρες το ξερουν. Οι συνδεσμοι αντιδρουν. Να παει ρε παιδια η συντονιστικη στον Θοδωρο και να του πει, κοιτα να δεις προεδρε εχουμε προβλημα με αυτην την κινηση. Οι αγωνιστικες υποχρεωσεις τελειωσαν, δεν θιγεται κανενας, πες μας τελικα αν εχει κλεισει, αν σκεφτεστε να τον κλεισετε η αν τον εχετε γραμμενο στα παπαρια σας. Εαν δεν υπαρχει θεμα (λεμε τωρα) να τελειωνει. Αν υπαρχει θεμα, το και το. Μεριδα του κοσμου δεν τον γουσταρει, πως να το κανουμε? ΠΑΟΚτσηδες ειμαστε ολοι, αξιζει να μπει μπουρλωτο στα θεμελια της ενοτητας για χαρη ενος ποδοσφαιριστη? ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΓΙΝΑΜΕ?! ΒΑΤΡΑΧΟΣ Η ΟΧΙ?

Ντομπρα πραγματα ρε, θα μου πειτε η διοικηση δεν μιλησε στον κοσμο. Εχει ενα φαουλ, αλλα μιλαμε για λεπτο θεμα και ενδοΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ και εκτος γιατι ο τυπος ανηκε σε αλλη ΠΑΕ. Τωρα λοιπον που εχει ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο δεν ειναι καιρος να αρχισουν οι αντρικες κουβεντες? Απ'ολες τις πλευρες!

Δηλαδη που θα παει ρε μαγκες αυτο? Γκρινια, γκαζια και σε καθε στραβη "ΑΑαα οριστε, φταιει η διοικηση που εφερε τον κοντο", "ααααααα οριστε χασαμε το πρωταθλημα γιατι δεν ηρθε ο σαλπι ο παιχταρας".
ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ? ΘΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΚΛΑΨΟΓΚΟΜΕΝΕΣ?

Να κοψουν τον κωλο τους ολοι και να βρουν λυση, αιντε να πουμε μας εχει κανει μπουρδελο το κωλοπαιδο και οσοι τον αφηνουν να μας κανει. Να βρουν λυση τωρα, πριν απο συμβολαια και μαλακιες. Ακου να δεις προεδρε, αν τον φερεις θα να εχουμε μειωση στα διαρκειας, θα ξενερωσει ο κοσμος, θα αποτραβηχτουν, τον ποναει τον ΠΑΟΚτση πως θα γινει. Εισαι σιγουρος οτι θες να προχωρησεις? Το κριμα στο λαιμο σου. Γιατι ετσι θα ειναι! Δεν ειναι χθεσινος ο Ζαγορακης, ξερει τα τι και πως του ΠΑΟΚ μην τρελλαθουμε. Εαν συνειδητα ρισκαρει την συσπειρωση για εναν παιχτη, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ, ε γαμω την πουτανα μου κριμα.

Σαλπιγγιδικοι και αντι, κλαιν μαιν. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΕΙΤΕ BALL BOY, ΕΙΤΕ ΛΕΖΑΝΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΒΙΑ ΣΤΗΝ 4.

Ε πονεσαν τα μυαλα μου να διαβαζω παντου για τον σαλπιγιδη, κοντο,παιχταρα οπως σκατα γουσταρει ο καθενας ας τον πει. Ρισκαρεται η ενοτητα? ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΧΘΕΣ. Και να σας πω και κατι στην τελικη? Η ψυχικη υγεια μας πανω απ'ολα αι σιχτιρ, εγω 4 χρονια μιρλα δεν γουσταρω να ακουω.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #4375 on: May 18, 2010, 14:00:55 »
Ρισκαρεται η ενοτητα? ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΧΘΕΣ.

μα η ενότητα ρισκάρετε ΜΟΝΟ με τον ερχομό του ρε αδερφέ.....  :14:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #4376 on: May 18, 2010, 14:06:06 »
Ναι ρε Μπιλυ, εννοω να μην φτασει στο σημειο να ερθει.  Οχι να ερθει και να τον διωξουμε.. Ευτυχως δεν το εχω καψει ακομα αλλα ειμαι στα προθυρα..  ;)
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

DimNaoussa

• Guest
« Reply #4377 on: May 18, 2010, 15:13:32 »

+1926 τετοια ποστ να βλεπουμε γιατι οσο υπαρχουν δασκαλοι θα βγαινουν μαθηταδες..

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4378 on: May 18, 2010, 16:35:06 »

DimNaoussa

• Guest
« Reply #4379 on: May 18, 2010, 16:42:27 »
 :spray: :b191: :05a: :lalalalala: :headbang: αλλο ενα κακο του κοντου και του νταβατζη του στον ΠΑΟΚ μας...