Σιγα μην κοψουμε και το γηπεδο για τον κοντο πουστη
Οκ, λίγο υπερβολικό ίσως. Είχα πει όμως και σε προηγούμενο μου ποστ ότι χαλιέμαι με αυτή την κατάσταση. Δε προσπαθώ να περάσω γραμμή, γράφω εδώ μέσα όπως θα μιλούσα και με ένα φίλο μου. Να πάρω διαρκείας για να βλέπω κάτι που με στεναχωρεί; Να βλέπω να χειροκροτείται ο κοντός ενώ ήταν μαύρο πρόβατο μέχρι πέρσι; Να βάζει γκολ ο κοντός κι εγώ να φωνάζω το όνομα του; Να πληρώσω 400 ευρώ διαρκείας για τον μισθό του Γκαγκάτση και του κοντού; Όχι, δε θα το κάνω. Σίγουρα το διαρκείας που θα έπαιρνα δε πάει χαμένο, θα το αγοράσει κάποιος άλλος και ο ΠΑΟΚ δε θα χάσει. No problem λοιπόν. Στην τελική έχω δώσει τόσα πολλά χρήματα στον ΠΑΟΚ (ειδικά στη διοίκηση Ζαγοράκη) που το χρέος μου νομίζω το έχω κάνει.
Μπορεί να κάνω και λάθος, να τα λέω επειδή έχω νεύρα και να είμαι υπερμετρα εγωιστής. Έτσι το σκέφτομαι τώρα όμως...
όχι φίλε καθόλου υπερβολικό δεν είναι
3 επιλογές έχεις σαν οπαδός που δεν τον θέλει στην ομάδα
1ον συνεχίζεις να πηγαίνεις στο γήπεδο κανονικά, σαν να μην έγινε τίποτα, δεν ασχολείσαι με το θέμα και το καταπίνεις, για να μη δημιουργήσεις διχόνοια στην ομάδα
2ον συνεχίζεις να πηγαίνεις αλλά παραμένεις πιστός στην θέση σου οτι δεν τον θέλεις και όποτε πέρνει τη μπάλα του ρίχνεις και κανα μπινελίκι (κι ας φοράει το δικέφαλο - δε θα ναι κι ο πρώτος άλλωστε και άλλοι χωρίς να ναι προδότες ή κατι τέτοιο ακούσανε χοντράδες φέτος κιόλας) Μ αυτήν την επιλογή βέβαια είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα μαλώσεις και θα κοντραριστείς με κάποιον - κάποιους δίπλα σου που γι αυτούς ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ όλα και εσύ χαλάς την ενότητα και είσαι γραφικός,μαστούρης μπερδεμένος κτλ κτλ κτλ...
ε και 3ον αυτό που λες, δεν πας καθόλου και βλέπεις τα ματς απ την ΤV
------------------------------------------------------------------------------
το πόστ βγήκε λίγο χιουμοριστικό αλλά τι να κάνουμε αφου είναι τραγελαφική η κατάσταση
προσωπικά περιμένω τουλάχιστον απ τους συνδέσμους να πάρουν θέση εναντίον της επιστροφής, να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι οργανωμένα