λοιπον ακουστε μερικοι γιατι κοιμαστε τα βραδια κοιμαστε κ την ημερα, πολλα αδερφια το ξερουν αυτο που θα πω γιατι ειμαστε φιλοι αλλα θα τα γραψω μπας κ καταλαβουν μερικοι
πριν κανα 2μηνο κ συγκεκριμενα το πρωινο μετα το ματς του βαζελου στη ρωμη πετυχα το ΠΑΟΚσακι δημητρη σαλπιγγιδη να πινει τον καφε του στο κεφαλαρι κ συγκεκριμενα στην καφετερια αιγλη, οταν εφευγε απο το μαγαζι πηγα κ τον μιλησα, ηταν με εναν ψηλο ευσομο φιλο του, τον ειπα σε φιλικο κλιμα πως το καλυτερο για ολους μας θα ηταν να μη ερθει στον ΠΑΟΚ κ να κατσει εδω που του δινουν κ καλα λεφτα, ο δημητρακης ο ΠΑΟΚΣΗΣ ειπε επι λεξη αυτα τα πραγματα,εγω φιλε αυτο που εχω στο μυαλο μου αυτο θα κανω κ αυτους που δεν με θελουν τους γραφω στα αρχιδια μου επι λεξη, οταν τον ειπα πως δεν μιλαει σωστα γιατι αυτους που αποκαλει ετσι τωρα ψηναν σουβλακια για να τον κρατησουν συνεχισε να λεει πως ¨αυτος ειναι πολυ περισσοτερο ΠΑΟΚ απο αυτους κ πως ''αυτοι'' ειναι κατι πρεζακια που ουτε τον νοιαζει τι θα πουν, οταν τον ρωτησα τι εγινε με τα λεφτα κ αν τα πηρε τελικα με ειπε πως αυτος ηταν πληρωμενος μεχρι δεκαρας!!! κ πως τα λεφτα δν τα μεζεψε ο κοσμος αλλα τα περισσοτερα τα εβαλε ο κατσαρης, συνεχιζοντας την κουβεντα μαζι του με ειπε πως μπορουσε να παει στο βαζελο απο την αρχχη του καλοκαιριου αλλα αυτος ηθελε να βοηθησει τον ΠΑΟΚ κ τον αναγκασε ο ακατανομαστος(ετσι αποκαλουσε τον γουμενο) να φυγει επειδη τον ειπε πως μονο ετσι θα πληρωθουν οι συμπεκτες του, στη συνεχει τον ειπα γιατι δεν βγηκε να πει τοτε την αληθεια στον κοσμο κ γιατι οταν κατεβηκαν στο αερδοδρομιο τα παιδια με την συμφωνη γνωμη του αυτος εφυγε απο την πισω πορτα, κ μου λεει-ρε φιλε με πηρε ενας σαββας τηλεφωνο κ μου λεει θα ρθουμε να σε παρουμε απο το αεροδρομιο ουτε καν τον ηξερα εσυ τι θα κανες ? θα πηγενες μαζι τους ? ΔΕΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ενω ειχε πει ο ιδιος πως θελει να μεινει στον ΠΑΟΚ κ τους ειπε ελατε σε μενα ελεγε πως με το ζορι ηρθαν να τον απαγαγουν, και κλησαμε την κουβεντα λεγοντας μου πως στην θεσσαλονικη υπαρχει πολυ κοσμος που τον θελει κ οπου παει τον παρακαλανε να γυρισει επαναλαμβανοντας για ακομη μια φορα οτι τους εχει γραμενους αυτους που δεν τον θελουν κ τον βριζουν, το ωραιο ειναι πως με εκανε κ παραπονα γιατι τον βγαλαμε με το 100ευρω!!!! τοτε καταλαβα πως αυτον τον ανθρωπο το μονο που τον νοιαζει ειναι να αποκατασταθει το ονομα του και επειδη αυτο μπορει να γινει μονο μεσψ ΠΑΟΚ γυρναει κ στην ομαδα, αμα εισασταν εκεινη την ωρα να βλεπατε την συζητηση θα καταλαβενατε τι ενοω..
η συζητηση διειρκησε κανα τετσρτο κ εγινε σε φιλικο κλιμα, αλλα οποτε πιεζοταν εβγαζε μεγαλη κακια για αυτο αυτος παει εσβησε..
αυτα για αυτους που νομιζουν οτι ο μητσαρας αγαπαει τον ΠΑΟΚ..