Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 504868 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4240 on: May 14, 2010, 21:31:00 »
Σιγα μην κοψουμε και το γηπεδο για τον κοντο πουστη

Οκ, λίγο υπερβολικό ίσως. Είχα πει όμως και σε προηγούμενο μου ποστ ότι χαλιέμαι με αυτή την κατάσταση. Δε προσπαθώ να περάσω γραμμή, γράφω εδώ μέσα όπως θα μιλούσα και με ένα φίλο μου. Να πάρω διαρκείας για να βλέπω κάτι που με στεναχωρεί; Να βλέπω να χειροκροτείται ο κοντός ενώ ήταν μαύρο πρόβατο μέχρι πέρσι; Να βάζει γκολ ο κοντός κι εγώ να φωνάζω το όνομα του; Να πληρώσω 400 ευρώ διαρκείας για τον μισθό του Γκαγκάτση και του κοντού; Όχι, δε θα το κάνω. Σίγουρα το διαρκείας που θα έπαιρνα δε πάει χαμένο, θα το αγοράσει κάποιος άλλος και ο ΠΑΟΚ δε θα χάσει. No problem λοιπόν. Στην τελική έχω δώσει τόσα πολλά χρήματα στον ΠΑΟΚ (ειδικά στη διοίκηση Ζαγοράκη) που το χρέος μου νομίζω το έχω κάνει.

Μπορεί να κάνω και λάθος, να τα λέω επειδή έχω νεύρα και να είμαι υπερμετρα εγωιστής. Έτσι το σκέφτομαι τώρα όμως...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #4241 on: May 14, 2010, 21:35:44 »
Εγώ καταρχήν δεν κάνω πόλεμο στον πρόεδρο μας...κρητική κάνω και όποιος δεν την γουστάρει και νομίζει ότι φέρνω την καταστροφή κτλπ στα @@ρια μου κιόλας...εγώ με ένα λάθος δεν φέρνω να μαλώνουν μύρια κόσμου...εμένα το λάθος μου θα στοιχίσει το πολύ 5-10 άτομα!
Πως με κόβεις για αλλόθρησκο?

Υ.Γ. Όταν έβριζαν τον Σάντος και έλεγαν να φύγει, έβγαινε ο πρόεδρος σου και φώναζαν όλοι ζαγορακης οε οε οε...επιλογή δικιά του είναι ρε φίλε γιατί δεν είχε τα αρχίδια κανένας να τον πει τίποτα?
Υ.Γ2.Αααα και μην ξεχάσω μην πεις κανένα όχι στον ζαγόρ και θυμώσει μπορει να φέρεις την καταστροφή!!!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #4242 on: May 14, 2010, 21:40:24 »
ο προεδρας εχει κανει 45369 συναντησεις με τους συνδεσμους καθε φορα με το ιδιο θεμα.

προστατεψτε την ομαδα μην κανετε επεισοδια μπειτε προστασια στις πορτες περιφρουρηστε το γηπεδο μπλα μπλα μπλα μπλα και πρηξιμο αρχιδιων.

και οι συνδεσμοι ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ.

και για τις μετοχες να κανουν προσπαθειες και σε ολα ΚΥΡΙΟΙ .

σε ολα αυτα μονο ενα γαμημενο πραγμα ζητησαν απο τον προεδρα ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

να μην φερει τον κοντο προδοτη τον ρουφιανο του γουμενο...ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ====>>>

ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕς ΝΑ ΠΕΙς ΚΙΕΣΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΔΡΑ ΜΑΓΚΕς ΟΚ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ???

ωρα λοιπον να κοπουν αυτες οι συναντησεις και να σταματησουν οι συνδεσμιτες να κανουν καθε φορα τα κοροιδα,,,ας κοιταξει και η παε να δωσει κανα μισθο σε κανα ανεργο σεκιουριτα τερμα τα τσαμπα δεν λεγατε?

και ειναι καιρος αν μας γραφει η παε στα αρχιδια της να την γραψουμε και εμεις στα δικα μας...ας κανει συναντησεις με τους ντικηδες και τους κολκες...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4243 on: May 14, 2010, 21:42:27 »
Υ.Γ2.Αααα και μην ξεχάσω μην πεις κανένα όχι στον ζαγόρ και θυμώσει μπορει να φέρεις την καταστροφή!!!

Βεβαια το ''σηκω φυγε φλωρε που δεν εχεις τα @@ να μας πεις την αληθεια, μπας και δουμε καμια ασπρη μερα'' απο το να πεις ενα ''οχι'' απεχει οσο η γη απο τον Κρονο....
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4244 on: May 14, 2010, 21:43:06 »
ας κοιταξει και η παε να δωσει κανα μισθο σε κανα ανεργο σεκιουριτα τερμα τα τσαμπα δεν λεγατε?

μόνο σε άνεργους σεκιουριτάδες δίνει δουλειά.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #4245 on: May 14, 2010, 21:43:41 »
λοιπον ακουστε μερικοι γιατι κοιμαστε τα βραδια κοιμαστε κ την ημερα, πολλα αδερφια το ξερουν αυτο που θα πω γιατι ειμαστε φιλοι αλλα θα τα γραψω μπας κ καταλαβουν μερικοι
πριν κανα 2μηνο κ συγκεκριμενα το πρωινο μετα το ματς του βαζελου στη ρωμη πετυχα το ΠΑΟΚσακι δημητρη σαλπιγγιδη να πινει τον καφε του στο κεφαλαρι κ συγκεκριμενα στην καφετερια αιγλη, οταν εφευγε απο το μαγαζι πηγα κ τον μιλησα, ηταν με εναν ψηλο ευσομο φιλο του, τον ειπα σε φιλικο κλιμα πως το καλυτερο για ολους μας θα ηταν να μη ερθει στον ΠΑΟΚ κ να κατσει εδω που του δινουν κ καλα λεφτα, ο δημητρακης ο ΠΑΟΚΣΗΣ ειπε επι λεξη αυτα τα πραγματα,εγω φιλε αυτο που εχω στο μυαλο μου αυτο θα κανω κ αυτους που δεν με θελουν τους γραφω στα αρχιδια μου επι λεξη, οταν τον ειπα πως δεν μιλαει σωστα γιατι αυτους που αποκαλει ετσι τωρα ψηναν σουβλακια για να τον κρατησουν συνεχισε να λεει πως ¨αυτος ειναι πολυ περισσοτερο ΠΑΟΚ απο αυτους κ πως ''αυτοι'' ειναι κατι πρεζακια που ουτε τον νοιαζει τι θα πουν, οταν τον ρωτησα τι εγινε με τα λεφτα κ αν τα πηρε τελικα με ειπε πως αυτος ηταν πληρωμενος μεχρι δεκαρας!!! κ πως τα λεφτα δν τα μεζεψε ο κοσμος αλλα τα περισσοτερα τα εβαλε ο κατσαρης, συνεχιζοντας την κουβεντα μαζι του με ειπε πως μπορουσε να παει στο βαζελο απο την αρχχη του καλοκαιριου αλλα αυτος ηθελε να βοηθησει τον ΠΑΟΚ κ τον αναγκασε ο ακατανομαστος(ετσι αποκαλουσε τον γουμενο) να φυγει επειδη τον ειπε πως μονο ετσι θα πληρωθουν οι συμπεκτες του, στη συνεχει τον ειπα γιατι δεν βγηκε να πει τοτε την αληθεια στον κοσμο κ γιατι οταν κατεβηκαν στο αερδοδρομιο τα παιδια με την συμφωνη γνωμη του αυτος εφυγε απο την πισω πορτα, κ μου λεει-ρε φιλε με πηρε ενας σαββας τηλεφωνο κ μου λεει θα ρθουμε να σε παρουμε απο το αεροδρομιο ουτε καν τον ηξερα εσυ τι θα κανες ? θα πηγενες μαζι τους ? ΔΕΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ενω ειχε πει ο ιδιος πως θελει να μεινει στον ΠΑΟΚ κ τους ειπε ελατε σε μενα ελεγε πως με το ζορι ηρθαν να τον απαγαγουν, και κλησαμε την κουβεντα λεγοντας μου πως στην θεσσαλονικη υπαρχει πολυ κοσμος που τον θελει κ οπου παει τον παρακαλανε να γυρισει επαναλαμβανοντας για ακομη μια φορα οτι τους εχει γραμενους αυτους που δεν τον θελουν κ τον βριζουν, το ωραιο ειναι πως με εκανε κ παραπονα γιατι τον βγαλαμε με το 100ευρω!!!! τοτε καταλαβα πως αυτον τον ανθρωπο το μονο που τον νοιαζει ειναι να αποκατασταθει το ονομα του και επειδη αυτο μπορει να γινει μονο μεσψ ΠΑΟΚ γυρναει κ στην  ομαδα, αμα εισασταν εκεινη την ωρα να βλεπατε την συζητηση θα καταλαβενατε τι ενοω..
η συζητηση διειρκησε κανα τετσρτο κ εγινε σε φιλικο κλιμα, αλλα οποτε πιεζοταν εβγαζε μεγαλη κακια για αυτο αυτος παει εσβησε..

αυτα για αυτους που νομιζουν οτι ο μητσαρας αγαπαει τον ΠΑΟΚ..

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #4246 on: May 14, 2010, 21:43:55 »
ρε σεις προσπαθω απλα να σας δειξω οτι οπως υπαρχει διχογνωμια εδω μεσα ,ετσι θα υπαρξει και στο γηπεδο(οπως και εγινε).απλως δεν πιστευω σε ακραιες αντιδρασεις για το συγκεκριμενο θεμα.ολοι μας θελαμε να διωξει τον σαντος ο ζαγορακης και αυτος επιεδη πιστευε και εβλεπε αλλα δικαιωθηκε.πηρε τον γκαγκατση και τον εδιωξε οχι γιατι δεν τον γουσταραμε εμεις αλλα επειδη το συστημα μας πηγαινε αναποδα στα σφυριγματα.θελει να φερει τον σαλπι οχι για να μας διχασει αλλα για να μας φτασει εκει που ονειρευομαστε.

κριτικη στις αποφασεις της διοικησης ναι και συνεχως αφου μονο ετσι θα βελτιωθει.αντιδρασεις ομως που ευνοουν αλλοθρησκους και μας γυρναν χρονια πισω δεν επιτρεπονται.τον ΠΑΟΚ μας τον κληρονομησαν με προοπτικη να τον κληρονομησουμε στα παιδια μας.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΣΟΥΜΕ

ΥΓ:αυτοι που μας  τον κληρονομησαν δεχθηκαν πισω τον Κουδα και για μια δεκαετια σπερναμε οπαδους σε ολη την Ελλαδα με την ομαδαρα μας.Και εκει που ημασταν για εκτοξευση φαγαμε τον Παντελακη και βολοδερναμε με τυχαρπαστους και επικινδυνους.Αυτα για την ιστορια.

Ο καθενας μας ας πραξει οπως του υποδεικνυει η συνειδηση του.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

SKAILS

• Guest
« Reply #4247 on: May 14, 2010, 21:45:12 »
τι λες ρε φιλε??θα πει ο ζαγορακης για την παρτη των λιγων δε θα παρουμε τον σαλπιγγιδη??γιατι φανηκε στο γηπεδο κ στο αερορομειο η προθεση των πολλων...για να ικανοποιησει των εγωισμο μερικων δε θα παει εναν παικτη που θα βοηθησει πολυ στην επιθεση που ειχαμε προβλημα,εκτος κ αν δεν σασ κανει ουτε αγωνιστηκα..κ σου λεω ουτε αρχηγο τον θελω , ουτε να τον αποθεωνουμε,απλα παικτικα να βοηθαει την ομαδα σε μια θεση που ειχαμε προβλημα.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #4248 on: May 14, 2010, 21:48:05 »
H ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΑΟΚΤΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΛΟΡΔΑΣ.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #4249 on: May 14, 2010, 21:57:35 »
ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.....
ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΕΣΤΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ....ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΩΣ ΤΟ 90 ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ:σαλπιγγιδη ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ παναθηναικος...

+1926
ΥΓ Μερικοί μην μπερδεύεται την ΤΟΥΜΠΑ με την κολοτούμπα,

Μακριά απο τον ΠΑΟΚ πούστη κόντε
edit γιατί μερικοί ήταν έτοιμοι να κλάψουν ,τα περί φασισμού στα επιστρέφω στα μούτρα σου
« Last Edit: May 14, 2010, 22:10:27 by cosmopaok »
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #4250 on: May 14, 2010, 21:58:07 »

Βεβαια το ''σηκω φυγε φλωρε που δεν εχεις τα @@ να μας πεις την αληθεια, μπας και δουμε καμια ασπρη μερα'' απο το να πεις ενα ''οχι'' απεχει οσο η γη απο τον Κρονο....

Δες σε τι ερώτηση το έγραψα αυτό και μετά μίλα!

Κάποιοι λειτουργείτε ακριβώς όπως η διοίκηση μας...μόνο τον Γιάννη Γούμενο δεν έβγαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να μιλήσει για το πόσο ΠΑΟΚ είναι ο πουτάνας γιος...έτσι και εσείς αναφέρεστε σε πολλά ονόματα...Γ.Χ. Παντελάκης Κουδας Οικοδομος και πάει λέγοντας...

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #4251 on: May 14, 2010, 21:58:53 »
Οι λίγοι όπως τους αποκαλείς ήταν αυτοί που μας έκαναν ΠΑΟΚ και μας γκάβλωσαν με αυτή την ομάδα . Λίγους θυμάμαι (28.701) να φωνάζουν μας πρόδωσες  για τα λεφτά . Δεν σε προβληματίζει καθόλου ότι από 28.701 μέσα σε 6 μήνες ύστερα από ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ έγιναν 3000 ? Περνάνε ότι γουστάρουνε και ένα μεγάλο μέρος του κόσμου κοιμάται γιατί γουστάρει να κοιμάται γιατί έτσι έμαθε . Για τους 3 χιλιάδες ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο μια Κυριακή όπως έλεγε και κάποιος . Μόνο ότι θα σε ξαναδώ να φοράς το δικέφαλο στο στήθος  μου έρχεται αναγούλα
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

SKAILS

• Guest
« Reply #4252 on: May 14, 2010, 22:02:35 »
επειδη βαρεθηκα να ακουω οτι δεν εχω αξιοπρεπεια κ κανω κωλοτουμπες στη ζη μου επειδη δε θα με πειραζε να γυρισει ο σαλπι....ποιοι ειστε εσεις ρε??ποιος σας δινει το δικαιωμα να χαρακτηριζεται ετσι ατομα που δεν ξερεται??επειδη διαφωνουμε??φασιστικη νοοτροπια δλδ,μπραβο..κρατιεμαι τοσο καιρο να μην απαντησω,λετε φυτα και και....φτανει...οι πρακτικες αυτες ειναι στου γειτονα το μαγαζι..

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #4253 on: May 14, 2010, 22:05:02 »
καιρο ειχαμε να ζησουμε τετοιες τρελες μερες!
Πουτανα ολα, αντε να κλεινουμε και ραντεβου μεταξυ μας για φαπες!

Και η μαλακια ειναι πως ολοι σας εχετε δικιο...
Το καλο ειναι οτι ασχολουμαστε με κατι.

Ο κοντος ειναι παικτης του ΠΑΟΚ μας. Και οπως λεει και ο σοφος λαος, οταν δεν μπορεις να αποφυγεις τον βιασμο, τουλαχιστον απολαυσε τον.

ΥΓ.ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ

SKAILS

• Guest
« Reply #4254 on: May 14, 2010, 22:05:51 »
Οι λίγοι όπως τους αποκαλείς ήταν αυτοί που μας έκαναν ΠΑΟΚ και μας γκάβλωσαν με αυτή την ομάδα . Λίγους θυμάμαι (28.701) να φωνάζουν μας πρόδωσες  για τα λεφτά . Δεν σε προβληματίζει καθόλου ότι από 28.701 μέσα σε 6 μήνες ύστερα από ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ έγιναν 3000 ? Περνάνε ότι γουστάρουνε και ένα μεγάλο μέρος του κόσμου κοιμάται γιατί γουστάρει να κοιμάται γιατί έτσι έμαθε . Για τους 3 χιλιάδες ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο μια Κυριακή όπως έλεγε και κάποιος . Μόνο ότι θα σε ξαναδώ να φοράς το δικέφαλο στο στήθος  μου έρχεται αναγούλα

φιλε εγω δε πιστευω οτι τρωνε προπαγανδα αυτοι που εχουν διαφορετικη αποψη απο αλλους...ναι κ εγω τον εβρισα στο παρελθον,ομως ΠΡΩΤΗ φορα παικτης φτυνει το ΠΟΚ  για τον ΠΑΟΚ,ερχεται με λιγοτερα λεφτα στα 29 του!!!ειμαι 24 χρονων δε θυμαμαι αλλον,αυτο οσο να πεις μετραει..κ αυτο ισχυει οι ιδιοι οι βαζελοι το λενε!!!!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #4255 on: May 14, 2010, 22:07:13 »
ΣΟΥΠΕΡΙΣΜΟΣ (Τ ΑΚΟΥΣΑΜΕ Κ ΑΥΤΟ) , ΕΙΝΑΙ ΤΟ PAYROLL..... AYTOI NAI, EINAI SUPERAΔES κ κατα "τύχη" αυτοί που κάνουν σήμερα την παλαβή. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4256 on: May 14, 2010, 22:07:32 »

Ο κοντος ειναι παικτης του ΠΑΟΚ μας. Και οπως λεει και ο σοφος λαος, οταν δεν μπορεις να αποφυγεις τον βιασμο, τουλαχιστον απολαυσε τον.

Ελεος ρε αδερφε... αυτη η γαμημενη νοοτροπια σε ολες τις εκφανσεις της ζωης μας μας εχει παει κατα διαολου!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #4257 on: May 14, 2010, 22:11:29 »
το μονο σιγουρο στην υποθεση ειναι οτι οσο και αν προσπαθει η μια πλευρα να αλλαξει γνωμη στην αλλη ειναι ματαιος κοπος

SKAILS

• Guest
« Reply #4258 on: May 14, 2010, 22:13:48 »
το μονο σιγουρο στην υποθεση ειναι οτι οσο και αν προσπαθει η μια πλευρα να αλλαξει γνωμη στην αλλη ειναι ματαιος κοπος

σωστο γ αυτο λοιπον παραιτουμε,ας κανουν ο,τι θελουν μερικοι!!ας δημιουργησουν προβλημα λοιπον στην ομαδα..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4259 on: May 14, 2010, 22:15:21 »

φιλε εγω δε πιστευω οτι τρωνε προπαγανδα αυτοι που εχουν διαφορετικη αποψη απο αλλους...ναι κ εγω τον εβρισα στο παρελθον,ομως ΠΡΩΤΗ φορα παικτης φτυνει το ΠΟΚ  για τον ΠΑΟΚ,ερχεται με λιγοτερα λεφτα στα 29 του!!!ειμαι 24 χρονων δε θυμαμαι αλλον,αυτο οσο να πεις μετραει..κ αυτο ισχυει οι ιδιοι οι βαζελοι το λενε!!!!

ε αφου τα λενε και οι βαζελοι τι καθομαστε και συζηταμε. ετσι εχουν τα πραματα.

φιλαρακι, ο κοντος ειναι χειριστης καστας ανθρωπος. προκειται για ενα μουνι. προδοτης. υπουλος. βρωμίλος. αμεταννοητος. και προπαντός, σκατομπινες που στη πρωτη ευκαιρια θα στη ξαναφέρει.
Καποιοι τον θελουν να γυρισει το Παοκτσάκι που φτυνει το βαζελο για την ομαδα της καρδιας του.
Για προσωπικους λογους λεει οτι θελει να γυρισει. Δε φτυνει το βαζελο. Εμας τους μαλακες φτυνει και το απολαμβανει. Ξερεις τι σημαίνει αυτο το ' για προσωπικούς λόγους" ? Σημαίνει σας γραφω στα @@ μου, κανω ο,τι γουσταρω, ο,τι μου καβλωνει και οπως μου καβλωνει και συ πιστευε πως γυριζω για τη μεγαλη μου καψουρα.

---
Ουτε στο χειροτερο εχθρό μου! Ουτε στα χανουμια δεν ευχομαι να γνωρισουν τετοιο σκατοψυχο!