Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 502347 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4260 on: May 14, 2010, 22:15:58 »
Λαμογιο Ζαγορακη τον μπουλο, και εσυ και ο Βρυζας και ο σαντος που θελετε να φερετε στην ομαδα εναν παικτη που καθαρα αγωνιστικα θα βαλει 15 με 20 γκολ για πλακα.....ας παιζουμε με τον τεραστιο μουσλι που εχει προσφερει τα μεγιστα 2 χρονια τωρα....Υ.Γ. Προς διοικηση του ΠΑΟΚ, θα θεωρηθει πισωγυρισμα απο την πλατια μαζα να μην ολοκληρωνονται κινησεις μονο και μονο απο αντιδρασεις μειοψηφικες....δν με νοιαζει αν ο σαλπιγγιδης ειναι ΠΑΟΚ....με νοιαζει οτι μπορει να αποτελει μια απο τις 3 επιλογες που ζητησε ο προπονητης μου να μεινει...και ξεκολλατε ορισμενοι με τους χαρακτηρισμους....αν ειναι να βγαλουμε ενα ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟ να μετρησουμε ποιος ειναι πιο ΠΑΟΚ....

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #4261 on: May 14, 2010, 22:18:40 »
το μονο σιγουρο στην υποθεση ειναι οτι οσο και αν προσπαθει η μια πλευρα να αλλαξει γνωμη στην αλλη ειναι ματαιος κοπος

σωστο γ αυτο λοιπον παραιτουμε,ας κανουν ο,τι θελουν μερικοι!!ας δημιουργησουν προβλημα λοιπον στην ομαδα..

Διευκρινίζω ότι δε μπαίνω σε κανενός είδους αντιπαράθεση μαζί σου. Κουβέντα κάνουμε.
Για να καταλάβω όμως, για να ΜΗ δημιουργείται πρόβλημα στον ΠΑΟΚ πρέπει να βγάζουμε το σκασμό και να λέμε yes sir σε ό,τι είναι αντίθετο στα πιστεύω μας; Δεν είναι μόνο για τη μπάλα, γενικά μιλάω. Προσωπικά θεωρώ αναξιοπρεπές και έλλειψη αυτοσεβασμού του συλλόγου μια πιθανή επιστροφή Σαλπιγγίδη. Πρέπει να χειροκροτήσω για το ''καλό'' του ΠΑΟΚ; Που μόνο καλό δεν είναι, η ίδια η δημοκρατία βασίζεται στη διαφορετικότητα των απόψεων.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4262 on: May 14, 2010, 22:19:49 »
Αν , αν θυμαμαι καλα αυτοι οι λιγοι ηταν τοτε που εκραζαν το γουμενο και οι αλλοι (μαζι με τον κοντο με το σσσσσσσσσσ) ελεγαν κλειστε το, κανετε κακο στην ομαδα, εχει μελλον  :'(

τι χαζοι που εισαστε ρε αδερφια, προσωπικοι εγωισμοι...αντι να αφησετε τον ΠΑΟΚ στη μιζερια του, φαπ απο δω και απο εκει και χρεη, περιγελο στην αθηνα, κανατε αγωνες για να φυγει ο καρκινος και για να παρεις εισιτηριο πρεπει να σταθεις καμια ωρα στην ουρα. Μαλιστα...αχ αυτοι οι προσωπικοι σας εγωισμοι..τωρα θα μασταν στην 4 αααααααααπλα, ρετσινουλα, χαβαλε, συνθηματα..τωρα οι εγωισμοι αυτοι εκαναν νεα ΠΑΟΚτσακια, και εφεραν και την Παολα στην 4. Να τη χαιρεστε

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4263 on: May 14, 2010, 22:20:41 »
ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ...

Α σόρρυ, ξέχασα, δεν είναι το ίδιο...  :P

SKAILS

• Guest
« Reply #4264 on: May 14, 2010, 22:21:58 »
το μονο σιγουρο στην υποθεση ειναι οτι οσο και αν προσπαθει η μια πλευρα να αλλαξει γνωμη στην αλλη ειναι ματαιος κοπος

σωστο γ αυτο λοιπον παραιτουμε,ας κανουν ο,τι θελουν μερικοι!!ας δημιουργησουν προβλημα λοιπον στην ομαδα..

Διευκρινίζω ότι δε μπαίνω σε κανενός είδους αντιπαράθεση μαζί σου. Κουβέντα κάνουμε.
Για να καταλάβω όμως, για να ΜΗ δημιουργείται πρόβλημα στον ΠΑΟΚ πρέπει να βγάζουμε το σκασμό και να λέμε yes sir σε ό,τι είναι αντίθετο στα πιστεύω μας; Δεν είναι μόνο για τη μπάλα, γενικά μιλάω. Προσωπικά θεωρώ αναξιοπρεπές και έλλειψη αυτοσεβασμού του συλλόγου μια πιθανή πειστροφή Σαλπιγγίδη. Πρέπει να χειροκροτήσω για το ''καλό'' του ΠΑΟΚ; Που μόνο καλό δεν είναι, η ίδια η δημοκρατία βασίζεται στη διαφορετικότητα των απόψεων.

οχι φιλε μου!!εχεις δικαιωμα να πιστευεις ο,τι θελεις!!δεν εχεις δικαιωμα κ δεν το λεω για σενα να βριζεις αλλους που πιστευουν κατι αλλο...κ κανεις μας δεν εχει δικαιωμα να κανει κακο στον ΠΑΟΚ μαςεδω γκαγκατσης κ ταπουτος ηρθαν...

kostas4

• Guest
« Reply #4265 on: May 14, 2010, 22:24:54 »
luc το ιδιο ΠΑΟΚ ειναι αυτος που ετρεχε στο αεροδρομιο στην αθηνα και αυτος που θυμηθηκε οτι ειναι ΠΑΟΚ το 2009 και αγορασε το πρωτο διαρκειας του?ναι ο ΠΑΟΚτσης2009 που αν η ομαδα (χτυπα ξυλο) δεν παει καλα και ξαναγυρισουμε στα παλια τοτε φυσικα θα πηγαινει παλι για καφε

εγω δεν μπορω να βαλω ολους τους ΠΑΟΚτσηδες στο ιδιο τσουβαλι.υπαρχουν οι 5000 και οι 25000.οι 5000 θα ειναι για παντα εδω,για τους αλλους δεν ξερω

προτιμω και τον τοργκελε απο τον κοντοπουτανο

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4266 on: May 14, 2010, 22:25:25 »
Λαμογιο Ζαγορακη τον μπουλο, και εσυ και ο Βρυζας και ο σαντος που θελετε να φερετε στην ομαδα εναν παικτη που καθαρα αγωνιστικα θα βαλει 15 με 20 γκολ για πλακα.....ας παιζουμε με τον τεραστιο μουσλι που εχει προσφερει τα μεγιστα 2 χρονια τωρα....Υ.Γ. Προς διοικηση του ΠΑΟΚ, θα θεωρηθει πισωγυρισμα απο την πλατια μαζα να μην ολοκληρωνονται κινησεις μονο και μονο απο αντιδρασεις μειοψηφικες....δν με νοιαζει αν ο σαλπιγγιδης ειναι ΠΑΟΚ....με νοιαζει οτι μπορει να αποτελει μια απο τις 3 επιλογες που ζητησε ο προπονητης μου να μεινει...και ξεκολλατε ορισμενοι με τους χαρακτηρισμους....αν ειναι να βγαλουμε ενα ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟ να μετρησουμε ποιος ειναι πιο ΠΑΟΚ....

Βγαλε και την καραμελα απ το στομα.. βαρεθηκαμε να πιπιλεζετε τα ιδια πραματα τοσο καιρο.. ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ.. ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ..

Και ναι στο θεμα του Σαλπιγγιδη πρεπει να βγει ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟ.. φασισμος ξεφασισμος ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ..

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #4267 on: May 14, 2010, 22:25:52 »

Για να καταλάβω όμως, για να ΜΗ δημιουργείται πρόβλημα στον ΠΑΟΚ πρέπει να βγάζουμε το σκασμό και να λέμε yes sir σε ό,τι είναι αντίθετο στα πιστεύω μας; Δεν είναι μόνο για τη μπάλα, γενικά μιλάω. Προσωπικά θεωρώ αναξιοπρεπές και έλλειψη αυτοσεβασμού του συλλόγου μια πιθανή πειστροφή Σαλπιγγίδη. Πρέπει να χειροκροτήσω για το ''καλό'' του ΠΑΟΚ; Που μόνο καλό δεν είναι, η ίδια η δημοκρατία βασίζεται στη διαφορετικότητα των απόψεων.

οχι φιλε μου!!εχεις δικαιωμα να πιστευεις ο,τι θελεις!!δεν εχεις δικαιωμα κ δεν το λεω για σενα να βριζεις αλλους που πιστευουν κατι αλλο...κ κανεις μας δεν εχει δικαιωμα να κανει κακο στον ΠΑΟΚ μαςεδω γκαγκατσης κ ταπουτος ηρθαν...

Αυτό που λες εννοείται. Δεν έβρισα κανέναν που θέλει την επιστροφή Σαλπι. Όσο κάθετα και αν διαφωνώ με αυτή. Στην τελική είπα ότι ΕΓΩ δε θα έρθω στο γήπεδο, δε θα δείρω, δε θα απειλήσω κανέναν. Θέλοντας και μη (μη), πρέπει να ''σεβαστώ'' το γεγονός ότι οι περισσότεροι έκαναν κωλοτούμπα στο θέμα. Ας είναι ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

mpougatsas

• Guest
« Reply #4268 on: May 14, 2010, 22:34:43 »
Σιγα μην κοψουμε και το γηπεδο για τον κοντο πουστη

Οκ, λίγο υπερβολικό ίσως. Είχα πει όμως και σε προηγούμενο μου ποστ ότι χαλιέμαι με αυτή την κατάσταση. Δε προσπαθώ να περάσω γραμμή, γράφω εδώ μέσα όπως θα μιλούσα και με ένα φίλο μου. Να πάρω διαρκείας για να βλέπω κάτι που με στεναχωρεί; Να βλέπω να χειροκροτείται ο κοντός ενώ ήταν μαύρο πρόβατο μέχρι πέρσι; Να βάζει γκολ ο κοντός κι εγώ να φωνάζω το όνομα του; Να πληρώσω 400 ευρώ διαρκείας για τον μισθό του Γκαγκάτση και του κοντού; Όχι, δε θα το κάνω. Σίγουρα το διαρκείας που θα έπαιρνα δε πάει χαμένο, θα το αγοράσει κάποιος άλλος και ο ΠΑΟΚ δε θα χάσει. No problem λοιπόν. Στην τελική έχω δώσει τόσα πολλά χρήματα στον ΠΑΟΚ (ειδικά στη διοίκηση Ζαγοράκη) που το χρέος μου νομίζω το έχω κάνει.

Μπορεί να κάνω και λάθος, να τα λέω επειδή έχω νεύρα και να είμαι υπερμετρα εγωιστής. Έτσι το σκέφτομαι τώρα όμως...
όχι φίλε καθόλου υπερβολικό δεν είναι
3 επιλογές έχεις σαν οπαδός που δεν τον θέλει στην ομάδα
    1ον συνεχίζεις να πηγαίνεις στο γήπεδο κανονικά, σαν να μην έγινε τίποτα, δεν ασχολείσαι με το θέμα και το καταπίνεις, για να μη δημιουργήσεις διχόνοια στην ομάδα
    2ον συνεχίζεις να πηγαίνεις αλλά παραμένεις πιστός στην θέση σου οτι δεν τον θέλεις και όποτε πέρνει τη μπάλα του ρίχνεις και κανα μπινελίκι (κι ας φοράει το δικέφαλο - δε θα ναι κι ο πρώτος άλλωστε και άλλοι χωρίς να ναι προδότες ή κατι τέτοιο ακούσανε χοντράδες φέτος κιόλας) Μ αυτήν την επιλογή βέβαια είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα μαλώσεις και θα κοντραριστείς με κάποιον - κάποιους δίπλα σου που γι αυτούς ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ όλα και εσύ χαλάς την ενότητα και είσαι γραφικός,μαστούρης μπερδεμένος κτλ κτλ κτλ...
   ε και 3ον αυτό που λες, δεν πας καθόλου και βλέπεις τα ματς απ την ΤV
------------------------------------------------------------------------------
το πόστ βγήκε λίγο χιουμοριστικό αλλά τι να κάνουμε αφου είναι τραγελαφική η κατάσταση
προσωπικά περιμένω τουλάχιστον απ τους συνδέσμους να πάρουν θέση εναντίον της επιστροφής, να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι οργανωμένα

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #4269 on: May 14, 2010, 22:42:34 »

Βγαλε και την καραμελα απ το στομα.. βαρεθηκαμε να πιπιλεζετε τα ιδια πραματα τοσο καιρο.. ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ.. ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ..

Και ναι στο θεμα του Σαλπιγγιδη πρεπει να βγει ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟ.. φασισμος ξεφασισμος ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ..
δεν θα κανεις εσυ υποδειξεις με μεγαλε....και τον ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΦΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ...δν εισαι ΕΣΥ και κανενας ο ΥΠΕΡΠΑΟΚΑΡΧΗΣ......ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΟΚΜΕΤΡΟ ΑΝ ΘΕΣ.......

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #4270 on: May 14, 2010, 22:45:43 »

αδερφε παρεκτρεπεσαι και δεν κανει.σεβομαι αυτον που αφηνει λαρυγγια,αυτον που γραφει χιλιομετρα και πανω απο ολα ολους αυτους που εχουν πληρωσει και πληρωνουν για να μπορει η σημερινη διοικηση να αποφασιζει για οτι καλο κρινει αυτη.και εμπρακτα να δικαιωνεται κατα 90% .Αμα θες να διοικησεις τον ΠΑΟΚ επειδη οπως νομιζεις εφερες την ομαδα εκει που ειναι σημερα τα γραφεια τα ξερεις.Και ποιος σου λεει εσενα πως δεν ετρεξε οποιος εχει αντιθετη γνωμη?ποιος σου λεει πως καποιοι δεν τον συγχωρεσαν?Χαρακτηριζεις συνοπαδους σου με το χειριστο τροπο-ακου εκει πικραμενος.ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του.ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ.ΠΟΤΕ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Μ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ.

ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #4271 on: May 14, 2010, 22:51:44 »

αδερφε παρεκτρεπεσαι και δεν κανει.σεβομαι αυτον που αφηνει λαρυγγια,αυτον που γραφει χιλιομετρα και πανω απο ολα ολους αυτους που εχουν πληρωσει και πληρωνουν για να μπορει η σημερινη διοικηση να αποφασιζει για οτι καλο κρινει αυτη.και εμπρακτα να δικαιωνεται κατα 90% .Αμα θες να διοικησεις τον ΠΑΟΚ επειδη οπως νομιζεις εφερες την ομαδα εκει που ειναι σημερα τα γραφεια τα ξερεις.Και ποιος σου λεει εσενα πως δεν ετρεξε οποιος εχει αντιθετη γνωμη?ποιος σου λεει πως καποιοι δεν τον συγχωρεσαν?Χαρακτηριζεις συνοπαδους σου με το χειριστο τροπο-ακου εκει πικραμενος.ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του.ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ.ΠΟΤΕ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Μ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ.

ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΟΚ ειναι ο περηφανος λαος του.... και αν αυτος καταντησε να ειναι μειοψηφια κοιταξου στον καθεφτη για να καταλαβεις το λογο.... γτ μη μου πεις οταν καποτε το γηπεδο εβριζε εν χωρο τον μουνοδουλο εσυ δεν το χαιροσουν??? αν ησουν γηπεδο...

αντε γτ αλλοι τρεξιμο στα τρικαλα για μπασκετ κι αλλοι αριστοτελους - φραπα...

και στην τελικη μπορει να φερει καποιον σαν τον κοντοπουτανο... οχι ομως τον κοντοπουτανο...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4272 on: May 14, 2010, 22:56:11 »

δεν θα κανεις εσυ υποδειξεις με μεγαλε....και τον ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΦΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ...δν εισαι ΕΣΥ και κανενας ο ΥΠΕΡΠΑΟΚΑΡΧΗΣ......ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΟΚΜΕΤΡΟ ΑΝ ΘΕΣ.......

3 λαλουν και 2 χορευουν..  ουτε ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ ειμαι ουτε τιποτα.. και τοτε λογω δουλειας στην Αθηνα ημουνα μακρια απ τα πραγματα.. οποτε μπορουσα ομως μεχρι και ψεματα ελεγα ρισκαρωντας την δουλεια μου για να ανεβω σε καποιες πορειες.. των 500 μαξ ατομων..

Το να θες να γυρισει δεν με ενοχλει.. γουστο σου και καπελο σου.. το να μην σεβεσαι καποιους ανθρωπους που εχουν χαραμισει την ζωη τους για τον ΠΑΟΚ και για τα ιδανικα που πρεσβευει αυτος με ενοχλει!

Φυσικα και τον ΠΑΟΚ τον φεραμε ολοι μαζι σε αυτο το σημειο.. το ολοι μαζι ομως το 2006 το καλοκαιρι ζητημα να ταν 3-4 χιλιαδες..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #4273 on: May 14, 2010, 22:57:41 »
αφιερωμένο σε όλους μας.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #4274 on: May 14, 2010, 23:00:21 »
Φίλε μου η ιστορία η πουτάνα έχει πολλά άσχημα αλλά έχει το καλό ότι διδάσκει!
Εγώ ξέρεις τι βλέπω;Ότι τα χειρότερα έρχονται!Καλά τα χαχαχα και χουχουχου και τσουλου και μουλου αλλά δεν θέλει πολύ να βρεθούμε στην θέση που είμασταν πριν 4 χρόνια!
1 το κρατούμενο δίνεις πολύ εύκολα συγχωροχάρτια από μπατατούδηδες μέχρι το κάθε τσουτσέκι όπως τον επαγγελματία
2 το κρατούμενο τρως σαν λαός πολύ εύκολα πρόλογο από τα ράδια!Πολύ εύκολα!
3 το κρατούμενο ο ζήσης και ο ζαγοράκης δε θα είναι για  πάντα στον ΠΑΟΚ και ούτε
μπορούν να σου εγγυηθούν για τον επόμενο που μπορεί να αποδειχθεί νέος γούμενος!
Αν έχεις τα αντανακλαστικά σαν λαός να μην δέχεσαι άκριτα το οτιδήποτε τότε
δε χρειάζεται να φοβάσαι!Αλλιώς όλο αυτό που ζούμε τώρα είναι μια παρένθεση...
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4275 on: May 14, 2010, 23:00:44 »
Το Deja vu είναι μια γαλλική φράση που σημαίνει 'το έχω ξαναδεί' και αναφέρεται στο ευδιάκριτο, αινιγματικό και μυστηριώδες αίσθημα ότι έχουμε ξαναζήσει ένα συγκεκριμένο σύνολο περιστάσεων στο παρελθόν. ............αφού κατάφερε και αυτή η διοίκηση να μας διχάσει και να μας κάνει πρεζάκια όπως έλεγε ο τρελός...και να ξαναγίνουμε 2 πλευρές...ας πω και εγώ την άποψη μου ...  μου κάνει εντύπωση που η μια πλευρά που είναι πάντα οι λίγοι, αυτή η πλευρά που τον μπατατούδη τον έβριζε και τον είχε βγάλει για το τη παίζει με αυτόν ,από τη στιγμή που είχε αρχίσει να χτυπάει στην κουλτούρα μας "φτιαχνοντας" έναν κυριλέ  ΠΑΟΚ...οι υπόλοιποι τον έβρισαν όταν τους έκλεψε τα λεφτά....αυτή η πλευρά που τον γούμενο τον κυνηγούσε από τα προηγούμενα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ,όταν είχαμε 2 παιδιά τραυματίες και δεν έτρεχε τίποτα γι αυτούς,δεν έκανε μεταγραφές το καλοκαίρι και έστησε τη δουλειά με τους εβραίους(500 άτομα ήμασταν στην  βορειοελλαδική)...οι υπόλοιποι τον έβρισαν όταν τους έκλεψε....αυτή η πλευρά που τις έκανε σουτ το λαμόγιο και το υπόλοιπο γήπεδο την έβριζε( 1500 άτομα είχε το πέταλο)...αυτή η πλευρά λοιπόν που ζει ντε ζά βου συνεχώς δεν επιτρέπεται να στραβώνει,αλλα να δικαιολογεί τον κόσμο για την πλύση εγκεφαλου που δέχεται συνεχώς....μονο όταν τους κλέψεις τα λεφτά και το δει πεντακάθαρα  η πλειοψηφία επαναστατη (να μην παρεξηγηθώ το κλέψιμο να το παραδέχονται και οι ίδιοι μέσα από στενούς κύκλους,γιατί "αλλιως" πάλι αργούν  ;D ) ...τώρα αυτά τα θέματα τους φαίνονται ψηλά γράμματα ...ποιος προδότης και μαλακίες...αυτός είναι ο λαός του ΠΑΟΚ του 2000 ....και γενικά ο Ελληνικός λαός....αποψη μου και χωρις παρεξηγηση.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #4276 on: May 14, 2010, 23:04:10 »
3 λαλουν και 2 χορευουν για σενα αδερφε...και αν το θετεις σε επιπεδο ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟΥ και για τον σαλπιγγιδη εδωσα λεφτα και για τον γεωργιαδη( ασχετα αν τα φαγανε καποιοι ιδεολογοι.....) και αν αρχισει ο καθενας μας τι εχει κανει για τον ΠΑΟΚ θα φαμε το καλοκαιρι σε ενα πληκτρολογιο πανω....οποτε αφηστε αυτα οτι μερικοι  αλλαξαν επιπεδο την ομαδα ΚΤΛ...ολοι την αλλαξαμε....λογικο ειναι να υπαρχει αντιθετη αποψη και αντιδραση αλλα οχι να μετραμε το ποσο ΠΑΟΚ ειμαστε για τον σαλπιγγιδη και τον καθε σαλπιγγιδη...προσωπικα και το ληγω εδω, θεωρω οτι ο επαγγελματιας σαλπιγγιδης ειναι ενας απο τους 3 που χρειαζεσαι για να κανεις κατι παραπανω....ο οπαδος σαλπιγγιδης ας κατσει σπιτι του.....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #4277 on: May 14, 2010, 23:05:13 »
Ο κοντος ειναι παικτης του ΠΑΟΚ μας. Και οπως λεει και ο σοφος λαος, οταν δεν μπορεις να αποφυγεις τον βιασμο, τουλαχιστον απολαυσε τον.
Ελεος ρε αδερφε... αυτη η γαμημενη νοοτροπια σε ολες τις εκφανσεις της ζωης μας μας εχει παει κατα διαολου!

για να ελαφρυνω το κλιμα bivic, δεν πιστευω(1), να πιστευεις(2),οτι το πιστευω(3)  :D

Αντε χαλαρωστε οσο βοδια και να ειναι αυτοι που θελουν τον κοντο, και οσο σουπεραδες αυτοι που δεν τον θελουν, με το να βριζομαστε μεταξυ μας κατι δεν αλλαζει.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #4278 on: May 14, 2010, 23:07:10 »
αφιερωμένο σε όλους μας.

http://www.youtube.com/watch?v=SLw1fhDcITI

αφιερωμενο στους mods ειναι, που θα τρεχουν να προλαβουν  ;D

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4279 on: May 14, 2010, 23:07:48 »
Τα πραγματα για μενα ειναι πολυ απλα...

Αν αρχισει η χρονια, και με το που παιρνει την μπαλα ο Σαλπιγγιδης αρχιζουν οι γιουχες, τα βρισιδια, τα γαμωσταυριδια κτλ (εστω και απο μειοψηφια) και δημιουργειτε μια μπουρδελοκατασταση γενικα, οι συνεπειες θα ειναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ για την ομαδα με ανυπολογιστες αλυσιδοτες αντιδρασεις...Θα μας φερουν οχι απλα χρονια πισω, αλλα και σε μια τελιωμενη κατασταση μη αναστρεψιμη...

Αυτο σκεφτειτε απλα οσοι διαφωνειτε με την επιστροφη του και το καλυτερο που θα ηταν να κανετε θα ειναι να μην δινετε τα λεφτα σας και να μην ερχεστε στο γηπεδο αν δεν θελετε καν να τον βλεπετε...Αυτη θα ηταν μια σωστη μορφη αντιδρασης...
Θα πρεπει να σεβαστειτε την αποψη των πολλων (οσο προβατα και φυτα κι αν τους θεωρειτε), οπως και του Ζαγορακη (που εμεις ολοι τον βαλαμε εκει που ειναι) και του Βρυζα και του Σαντος και να μην κανετε κακο στην ομαδα που αγαπατε...

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ