Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501081 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3860 on: April 19, 2010, 19:10:40 »

δοξα το θεο εχει αλλα ποσα τμηματα ο ΠΑΟΚ που οντας στην αφανεια σε βγαζουν ασπροπροσωπο καθε Μαιο που τα θυμασαι για να πανηγυρισεις..

Mε τα φράγκα του διαρκείας στο ποδόσφαιρο πέρνεις διαρκείας σε βόλει, χάντμπολ, γυναικείο ποδόσφαιρο (πόλο δεν παίζει εκτός ΚΑΙ ΑΝ φιλοτιμηθεί κανείς εκεί στον ΑΣ να εκδίδει εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας) και σου περισσεύουν και λεφτά για τσοντάρισμα στην εκδρομούλα εις τας Ευρώπας του χρόνου... Και μιλάμε για ομάδες του ΠΑΟΚ που κυριαρχούν χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (χαντμπολ-γυναικείο) και τιμούν τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος. Και κανείς αθλητής ή αθλήτρια του ΠΑΟΚ σε αυτά τα τμήματα δεν γύρισε να κάνει σουτ στο λαό αυτής της ομάδας.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #3861 on: April 19, 2010, 19:37:44 »
και ποτε να ασχοληθουμε τελικα? με βαζελο δεν ασχοληθηκαμε γιατι θα περναμε πρωταθλημα,,

στα πλει οφ να μην ασχοληθουμε γιατι θα χασουμε τα 20 μυρια.

οταν τελιωσουν τα πλει οφ και φυγουν ολοι για μπανια πως θα αντιδρασεις?

θα βγαλεις καμια ανακοινωση λαιτ να μην στεναχωρεθει ο θοδωρας ,,,
και του χρονου θα σου λενε ολοι μην κραζεις παικτη που φορα την ασπρομαυρη φανελα.

ολα για το καλο της ομαδας,,το ξερουμε το γραμμα καλα. φυσικα ''το καλο'' διοικητικο αγωνιστικο και κυριως το παραδιοικητικο!!!!

και απο αρχες αξιοπρεπεια κλπ στα σκουπιδια.

χωρις θυσιες και ρισκα αγωνας δεν γινεται. και αν φωναξεις δηλαδη για τον πουτανας γιο τι θα γινει? θα χαλαστει ο γκαρσια?
θα κλωτσησει στραβα ο βιτολο? θα κανει λαθος αλλαγη ο σαντος? ελεος με αυτες τις φοβιες πλεον ρε παιδια.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3862 on: April 19, 2010, 20:52:38 »
Δεν βγάζω άκρη με την πάρτη σας, ειλικρινά....Με τον απόγονο να περπατάει απο το 55' κ μετά μέσα στο χόρτο, με το αεκ44 να μαζεύει 900 νοματαίους στην συγκέντρωση διαμασρτυρίας του λαού του αεκ (πιο κάτω δεν έχει), με τον ρούλη να ετοιμάζεται να ανοίξει πόδια στα νότια αφεντικά, εμείς γράφουμε στ αρχίδια μας το διακύβευμα των 20 εκατομυρίων ευρώ, γράφουμε στ αρχίδια μας το διακύβευμα των 5 εκατομυρίων ευρώ και μιλάμε για το toy story...
Ειλικρινά ώρες ώρες αδυνατώ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΕΡΟΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ....

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΔΙ....

Όταν στον παρουσιάσουν ένα όμορφο πρωινό δεν θα υπάρχει λόγος να μιλάμε, θα είναι κατόπιν εορτής, θα είναι ακόμη μία μαύρη σελίδα στην ιστορία μας. Δηλαδή αν αρχίσουμε και βρίζουμε και ασχολούμαστε με όλους τους αντιπάλους μας(αν και διαφωνώ, ασχολούμαστε) θα είναι πιο προσηλωμένοι οι παίκτες μας στον στόχο; Βλέπεις αδερφέ μου τον κόσμο στο γήπεδο να μην είναι προσηλωμένος στα θέλω της "διοίκησης" και στους στόχους; Αν ασχολούμαστε κάποιοι με τον toy story είναι γιατί ξεφτιλίζεται όλος ο αγώνας μας για να είναι το σωματείο μας απελευθερωμένο από τα γάγγραινες.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #3863 on: April 19, 2010, 21:44:40 »
Έχω καταθέσει την άποψη μου για τον συγκεκριμένο ανθρωπίσκο, την παραθέτω παρακάτω. Επειδή όμως βλέπω να μην γίνομαι κατανοητός, θα επιμείνω οτι η ομάδα βρίσκεται απέναντι στα κρισιμότερα play off κατάταξης απο την εποχή που η παε πέρασε στον Mr Ζιβάγγο. Έρχεται χρονιά που οι ΠΑΕ θα επιβαρυνθούν με τεράστια ποσά απόδοσης φόρων, έρχεται η χρονιά που θα τελεσιδικήσουν οι προσφυγές μας στα Διοικητικά Δικαστήρια και θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε έναν Όλυμπο χρεών. Και η ομάδα έχει την υποχρέωση να ανταπεξέλθει τελειώνοντας θεαματικά τη χρονιά. Αυτά δεν τα γράφω ως πανάκεια σε πιθανή απόφαση της ΠΑΕ, ούτε προσχηματικά για να δικαιολογήσω κάτι. Αυτά τα γράφω γιατί αυτή ειναι η πραγματικότητα ΣΗΜΕΡΑ.
Εγώ λοιπόν αρνούμαι να γίνω η "αφορμή", ο "αποδιοπομπαίος τράγος" και το "πειραματόζωο" του "παρακρατικού" Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ για να με γυρίσει μπούμερανγκ οτι εγώ φταίω που φόρτωσα την ομάδα με θέμα αδιαφορο του στόχου που είναι μπροστά. Αρνούμαι να ξαναδώσω πάτημα για να με φορτώσουν στον καναπεδάκια ως "ρετσινοπνίχτη τζαμπατζή", που προκάλεσα μπάχαλο και αστάθεια. Ούτε θα δώσω πλάτη σε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΦΕΤΟΣ στους αγώνες κατάταξης. Καθε πράγμα στον καιρό του κ ο κολλιός τον Αύγουστο. Ούτε φοβία , ούτε στρουθοκαμηλισμός είναι.  Μάχη , λύσσα και αλύπητη σύγκρουση όταν πρέπει, όχι προκαταβολικά. Ήδη πολλοί σ.φ. εξέφρασαν άποψη καθαρή και ξάστερη. ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΩ. Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα, ιδίως οταν μιλάμε για ΠΑΟΚτσήδες.  Αν τώρα κάποιοι την εποχή και τη στιγμή που πρέπει, είναι στη Χαλκιδική για μπάνια, ε τότε Σαλπι γίδης τους χρειάζεται. Άμα ο λαός το καλοκαίρι θέλει λαδάκι με καρύδα ,6 pack κοιλιακό originated by Αlex Petridis, μουνάκι μαυρισμένο και παραλία, τότε για Σαλπι γίδι είναι και για Ντάνι Φερνάντεζ οεοεοε, όχι για παραπάνω.

Πάντως εγώ θυμάμαι, οτι ΑΥΤΟΙ που έπρεπε επί συναπτά καλοκαίρια και χειμώνες, έτρεχαν να κάνουν συναυλίες, παρατούσαν τις δουλειές τους, καταλάμβαναν γραφεία της ΠΑΕ, έβγαιναν στους δρόμους, κινδύνευαν με φυλάκιση , ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΚΑΛΕΙ. ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ , ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ πλείστες φορές στο παρελθόν.
Δεν πρόκειται να ξαναποστάρω στο thread, μέχρι να κλειδώσει η απόληξη των play off. Δεν έχει καμία μα καμία σημασία κατά την άποψή μου.

Ελπίζω αυτοί που πρέπει, να έχουν ΚΑΚΑΛΑ και προσωπικές δικλείδες ασφαλείας. Γι' αυτούς μιλάω και όχι για τους καναπεδάκηδες ή αυτούς που πάνε στο γήπεδο μια φορά τον χρόνο κ μετά κάνουν γαργάρες ν ανοίξει η φωνή. Ούτε για μας εδώ μέσα μιλάω.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ, εκεί που κάποιοι (θέλω να πιστεύω οτι) θα υπερασπιστούν το αντριλίκι τους , την ίδια τους την ύπαρξη.  Απο τους άλλους ξέρω τι θα περιμένω.....Τσιφτετέλι σιναναι γιάβρουμ σιναναναι για. Καμία μαλαματίνα, κανά γαμιέται ο θρύλος κ ο πειραιάς, έτσι για το ξεκάρφωμα κ όλα καλά. Ιδίως αν "ο καλύτερος έλληνας στράικερ" βάλει καμιά γκολάρα κ οδηγήσει σε κανέναν τελικό, γιουχουυουουουουουουο, ούτε που θα θυμούνται οτι έφυγε κ πως κάποτε. Αλλά εγώ μιλάω για τους άλλους, αυτούς που πόνεσαν, μάτωσαν έχασαν την γή κάτω απο τα πόδια. ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. Κ είμαι σίγουρος οτι αυτοί δε θα μ απογοητεύσουν.

Κάτι τελευταίο. Εγώ τον ΠΑΟΚ τον έκλεισα μέσα μου. Κανείς δε θα μου τον διαφθείρει, ούτε θα μ αναγκάσει να προβληματιστώ μήπως τελικά όλοι οι καριόληδες είναι μια εταιρία. Εύχομαι να το χετε κάνει κ σεις αυτό.

ΥΓ Ο ΠΑΟΚ κοντέ έχει  σύνδεσμο ΚΑΙ στην Αθήνα. Θα έρθουμε και εμείς στο μεγάλο συγνώμη, να σου δείξουμε που το βάζουμε κ αυτό κ σένα κ την μάνα σου. Πούστη και γαμιόλη.   

ΥΓ 2 ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ. ΚΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

και εδώ

http://www.vita.gr/html/ent/528/ent.6528.asp

και εδώ
Kαι όμως αδερφέ, εγώ λέω οτι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (τουλάχιστον ένα μεγάλο κομάτι τους), αυτοί που γενικώς και μια ζωή έτρεχαν στα στενάκια, στα γραφεία , στα μαγαζιά και στα σπίτια των εκάστοτε, μπορούν να έχουν κοινή θέση. Ας κάνουμε καμια βδομάδα υπομονή, λέω εγώ. Τελικά πολύ νόμισαν οτι η (επιμέρους και ολιγοήμερη) ΣΙΩΠΗ στα αίσχη της αβάντας που γίνεται, είναι αδυναμία. Αμ δε...........

και εδώ

Απορώ πως βρίσκουμε τα κουράγια να αναλύσουμε κ τα αγωνιστικά........
Ρε τον Μαραντόνα της Νάπολη να με φέρουν, αμα μ εκανε σσσσσσσσσσσστ κ με μοίραζε μούτζες δεν τον θέλω.....
Ας αποφασίσουμε τι είμαστε. Οπαδοί η Μαγιονέζα light με ολίγον hot dog κ New York Yankies με το μουνί τα Σάββατα......
« Last Edit: April 20, 2010, 10:19:49 by toy »

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3864 on: April 19, 2010, 21:58:06 »
ρε συ club τις ξέρουμε τις θέσεις σου δεν χρειαζόταν να τις ξαναεπαναλάβεις και καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και κανείς δεν λέει ότι είναι λάθος αλλά μαζί με όλα αυτά που λες ότι έρχονται, έρχεται και ο κοντοπούτανος και δεν είναι πια πολιτική των γραφείων τύπου, ότι πολιτική έκαναν έκαναν.

Το να συζητάμε εδώ κάποια πράγματα δεν σημαίνει πως θα κάνουμε μπάχαλο την ομάδα. Η ομάδα δεν χρειάζεται εμάς για να γίνει μπάχαλο, όσες φορές χρειάστηκε να γίνει φέτος έγινε χωρίς εμάς.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #3865 on: April 20, 2010, 00:30:03 »
To θέμα για όσους δεν έχετε καταλάβει πήρε φωτιά εξαιτίας της στάσης της 4α ( πλην κορδελιού όπως με ενημέρωσε συμφορουμίτης χτες )  στο ματς με τον τέλη . Όπως πολύ σωστά είπε ο diegito  η ανακοίνωση δε λέει τίποτα η κερκίδα είναι ο καθρέφτης . Πάντα εκθείαζα την 4 στις τοποθετήσεις μου για τη στάση τους στα του ΠΑΟΚ αλλά χτες με απογοήτευσε πολύ γιατί πάντα περιμένω από αυτήν να είναι η αιχμή του δόρατος στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ . Όταν έφτασαν στα αυτιά μου   οι πρώτες βρώμες  το Σεπτέμβριο είχα δηλώσει χωρίς δεύτερη σκέψη ότι δεν θα ξαναπάω σε εντός έδρας ματς ,  με όποια διοίκηση τολμήσει να παίξει με αυτόν τον τρόπο μαζί μου ως οπαδό . Τώρα που η επιστροφή είναι μάλλον ήδη αποφασιμένη σύμφωνα με τα όσα μπορώ να ξέρω η απόφαση είναι πιο δύσκολη . Δεν αποδέχομαι την απόφαση για λόγους αρχής , γιατί νοιώθω ΠΑΟΚ .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3866 on: April 20, 2010, 00:59:28 »
το μονο ευκολο για την θυρα 4 ειναι να τα κανει πουτ@να ολα κ να αρχιζουν να φωναζουν κ αυτοι στο ματς με τον τελη κατα του κοντου, μια εβδομαδα πριν τα κρισιμοτερα ματς της ομαδας μας(αυτα τα πλει οφς ειναι σημαντικα για το μελλον του ΠΑΟΚ)..
αν η αποφαση ειναι τελειωμενη ποια η ουσια να φωναξουμε τη δεδομενη στιγμη?για να τα εχουμε καλα με τη συνειδηση μας κ ας γινει μπουρδελο ο κοσμος? υπαρχουν πολλοι τροποι για να αντιδρασουμε..η κερκιδα δεν ειναι η μονη λυση..καθως η ενοτητα που πετυχαμε τα 3 τελευταια χρονια θα κινδυνεψει ανεπανορθωτα κ οι παλαιοτερες εποχες ειναι κοντα..
ας γεμισουμε τους συνδεσμους, ας βρουμε τροπους αντιδρασης που δεν θα βλαψουν την ομαδα(κ την ενοτητα του κοσμου που ειναι το μονο οπλο μας πλεον) κ προχωραμε..

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3867 on: April 25, 2010, 10:47:15 »
Aντε πηρες και νταμπλ! Λεφτα,χλιδη κτλ Βαλε και μια κωλουπογραφη και φυγε απο τους εφιαλτες μας!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3868 on: April 25, 2010, 11:00:55 »
Ξέχνα το . Κατά 90% έχει υπογράψει σε εμάς και όχι τώρα, από καιρό μέχρι και οι βάζελοι το ξέρανε ... Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο και όχι με τον κοντό. Έχουμε 6 ματς μπροστά μας ακόμα , μπορούμε να ασχοληθούμε όλο το καλοκαίρι με μεταγραφές....
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3869 on: April 25, 2010, 11:06:11 »
Nα εχει συμφωνησει προφορικα μπορει, να εχει υπογραψει ομως ουτε 0.001%, ειναι παρανομο!

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #3870 on: April 25, 2010, 11:36:24 »
Δεν είναι παράνομο, 6 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιο , δικαιούται να μιλάει και να υπογράψει ακόμη . Τέτοιο πανηγύρι από τον δηιμητράκη χθες....ούτε ο πατέρας δεν το χάρηκε τόσο 
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3871 on: April 25, 2010, 11:50:27 »
Παίκτης του οποίου το συμβόλαιο ληγει το καλοκαίρι , μπορεί να διαπραγματευθεί επί αυτού με οποιαδήποτε ομάδα και να υπογράψει νόμιμα (νομίζω) και προσύμφωνο.
Η υπόθεση είναι τελειωμένη και το μόνο που μένει είναι ο αριθμός της φανέλας που θα φοράει.
Οταν σε παρατήσει μία γκομενα για κάποιον άλλο με χρήμα και κάποια στιγμή γυρίσει πίσω σαν κλαμένο μουνί θα ανοίξεις την αγκαλιά σου να την δεχθείς ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
Το ίδιο συμβαίνει και με τον κοντό. Μας παράτησε σε δύσκολη στιγμή, παντελόνιασε το χρήμα και τώρα γουστάρει να γυρίσει.......τέλος πάντων πολλά έχουν γραφεί για τον κοντοπούτανο και ο καθένας από εμάς έχει την άποψη του......

6 ΜΑΤΣ 6 ΤΕΛΙΚΟΙ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #3872 on: April 25, 2010, 11:53:55 »
Δεν είναι παράνομο, 6 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιο , δικαιούται να μιλάει και να υπογράψει ακόμη . Τέτοιο πανηγύρι από τον δηιμητράκη χθες....ούτε ο πατέρας δεν το χάρηκε τόσο 
και συ αμα εκτος απο το extraprim για το νταμπλ παντελωνιαζες και μερος του 1 εκ ευρω εξτρα πριμ πρωσοπικα του πατερα, το ιδιο θα χοροπηδουσες ρε φιλε.επαγγελματιας ειναι χθες εβαλε εκαν ακομα 300αρι στην τσεπη για τα γεραματα :D

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #3873 on: April 25, 2010, 12:06:16 »
και προδοτης και αχρηστος,,,,μπραβο στους μπουφους που σου στειλαν και φανελα.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #3874 on: April 25, 2010, 12:17:58 »
γαμνιολα κοντε μακρια μωρη φαλακρη κορη..

polkmn

• Guest
« Reply #3875 on: April 25, 2010, 12:24:13 »
Πρέπει να αποφασίσουμε επιτέλους αν ο ΠΑΟΚ ανήκει στον καθένα μας ξεχωριστά η σε όλους (σε αυτούς που έφυγαν,σε αυτούς που είναι,και σε αυτούς που θα έρθουν).

Η άποψεις σεβαστές και ιερές, φτάνει ο καθένας από εμάς να μην προσπαθεί να την επιβάλει στον άλλον.

Εμείς βάλαμε κάποιους ανθρώπους εκεί πάνω να διοικούν...με τα λάθη και τα σωστά τους.

Η ερώτηση που πρέπει να γίνετε είναι το αν μας καλύπτουν η όχι.

Αυτός θα πρέπει κατά την γνώμη μου να είναι ο προβληματισμός και όχι ο Σαλπιγγίδης ο "ετσις" k ο "γιουβετσης"......κοντόφθαλμη προβληματισμοί που υποβιβάζουν το μεγαλείο και την ιδέα του σωματείου.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3876 on: April 25, 2010, 12:53:38 »

Να υπογραψει δεν μπορει, προσυμφωνο ναι μπορει! Αλλα αλλο το συμβολαιο...

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #3877 on: April 25, 2010, 13:24:15 »
και προδοτης και αχρηστος,,,,μπραβο στους μπουφους που σου στειλαν και φανελα.

+1

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3878 on: April 25, 2010, 13:58:45 »
Δεν είναι παράνομο ειναι συνθήκη ΜΠΟΣΜΑΝ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #3879 on: April 25, 2010, 14:43:51 »
H χτεσινη προωρη αλλαγη του μου φανηκε υποπτη σαν αδειασμα απο τον νιομπλια του στυλ πως "πλεον αποτελεις ξενο σωμα απο την ομαδα μας"...Δεν ξερω ετσι το αντιληφθηκα...

Δε θελω καν να σκεφτομαι τη συνεχεια του εργου....

Τωρα εχουμε play-off, ας μη ξαναδιχαστουμε..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ