Εδω μας στηνουν στα play-off, ετοιμαζονται να τιμωρησουν τον Γκαρσια, τρωμε πολεμο απο παντου και εμεις τα γνωστα.Δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του
επειδη πολλοι συμμεριζονται αυτη την αποψη εγω απλα να πω οτι με το να ασχοληθείς 10 λεπτα σε ενα φορουμ με τον πουτανας γιο ουτε απο το να κανεις το καθηκον σου σαν οπαδος σε αποτρεπει ουτε τιποτα.
αυτο που πρεπει να κανουμε σαν οπαδοι θα το κανουμε.
οσο για τις σφαγες που ετοιμαζουν δεν υπαρχει προβλημα η διοικηση αγαπαει το ποδοσφαιρο και ξερει απο αυτο.
εμεις μπορουμε να κανουμε κατι??
οσες φορες υπηρχε κλιμα να κανουμε κατι τοσο πιο ψηλα σηκωνανε το σταυρο που θα φωτισει τον σκοτεινο χωρο του ποδοσφαιρου στο γιουνανισταν.
εγω προσωπικα ειμαι υπερ της επιστροφης....ΠΑΟΚ κοκαλο ειμαι δεν χρειαζεται να επιχειρηματολογησω πανω σε αυτο....
Δεν βλεπω τον λογο να μην επιστρεψει αφου το θελει σε μια ηλικια 28-29 χρονων δλδ καλη ηλικια με λεφτα λογικα και λιγοτερα απο αυτα που θα επαιρνε στην χαβουζα.... θα ημουν υπερ της αποψης που επικρατει στο φορουμ αν μιλουσαμε για ηλικια ανω των 32....
Δεν ξερω αν πραγματικα χανει κατι ο ΠΑΟΚ με αυτην την επιστροφη..... Ουτε οτι η αξιοπρεπεια του ΠΑΟΚ θιγετε...απεναντιας θα ελεγα....(αλλωστε ο ιδιος κανει ΚΡΑ να ερθει οχι εμεις...)
ζουβαλε χωρις καμια διαθεση να την πω σε κανεναν αλλα το να βριζεις καποιον 3 χρονια και μετα να τον περιμενεις σαν μεσσια ειναι μια κωλοτουμπα θα ελεγα,κι αν δεν θιγετε η αξιοπρεπεια του ΠΑΟΚ το λιγοτερο που θιγετε ειναι η αξιοπρεπεια η δικια σου η δικια μου και γενικα σαν συνολο ολου του λαου.
τωρα το αν βριζεις καποιον αναλογα με την ηλικια του....τι να σου πω..... οπως θες
οσο για το κρα μονο κρα δεν ητανε απλα το ματι μας εκλεισε κι εμεις κρεμστηκαμε απο τ'αρχιδια του και παμε να βαλουμε τον ΠΑΟΚ σε μια διαδικασια που ο συγκεκριμενος ειναι πολυ λιγος για να γινει ολο αυτο για τα μουτρα του.
απλα για να μην ξεχνιομαστε για ποιον μιλαμε,μιλαμε για τον πουσταρα που μας προδωσε για τα λεφτα κι εγινε πουτανας γιος παναθηναικος
αλλα θυμαμαι και μια φορα που δεν ειχε ερθει και μεταξυ τους οι μπαστουνοβλαχοι που τωρα τον αποθεωνανε ενω ειναι παικτης του βαζελου λεγανε μεταξυ τους ποσο χεστης ειναι και δεν ηρθε και παλι ολο το γηπεδο φωναζε "που ειναι ο μαλακας ο κοντος???"