Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501434 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3840 on: April 19, 2010, 17:43:05 »
ετσι ειναι δυστηχως.

η 4 χθες προτιμησε να ασχοληθει με σκουλικι, μαζιωτη, το παιδακι τον ορφανο για μια φαση,,χρυσοχοιδη,,να αποθεωσει τον προπονητη ....αλλα για κοντο σιωπη!!!!!!!

σιωπη!!!!

ακριβως οπως μας ειχε πει καποτε ο κοντος να το βουλωσουμε...σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ σσσσσσσσσσσ...

αλλαξαν οι καιροι,,,κολητηλικια με την ντροπη του λαου μας τον  ντικ και τους ουλτρας προσκλησουλες για χοτελ και ολα καλα...

καποιοι καποτε λεγαν Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ

και επειδη σιγουρα καποιοι εκει μεσα νιωθουν πολυ ΠΑΟΚ πιστευω συντομα θα ξαναθυμηθουν το παρελθον και οι ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ θα σταματησουν.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #3841 on: April 19, 2010, 18:18:01 »
Εδω μας στηνουν στα play-off, ετοιμαζονται να τιμωρησουν τον Γκαρσια, τρωμε πολεμο απο παντου και εμεις τα γνωστα.Δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #3842 on: April 19, 2010, 18:19:14 »
και επειδη σιγουρα καποιοι εκει μεσα νιωθουν πολυ ΠΑΟΚ πιστευω συντομα θα ξαναθυμηθουν το παρελθον και οι ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ θα σταματησουν.
η παλια Σταυρουπολη δεν υπαρχει πλεον φιλε vedder

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #3843 on: April 19, 2010, 18:20:28 »
Εδω μας στηνουν στα play-off, ετοιμαζονται να τιμωρησουν τον Γκαρσια, τρωμε πολεμο απο παντου και εμεις τα γνωστα.Δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του
εγω δεν αγχωνομαι
εχω εμπιστοσυνη στην διοικηση

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3844 on: April 19, 2010, 18:20:51 »
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. Αυτο ειναι που πρεπει να καταλαβουν ΟΛΟΙ. Καποτε πρεπει να σταματησουμε να επιτρεπουμε στον καθε τυχαρπαστο να μειωνει τοσο πολυ τον ΠΑΟΚ για να κονομησει 5 φραγκα. Δε δεχομαι να δω τον ΠΑΟΚ σαν χωριο σε αργεντινη ή βραζιλια που βγαζει ενα παιχτακι της προκοπης, με την πρωτη ευκαιρια την κοπαναει για ευρωπη για να γεμισει την πορτοφολα, και μετα επιστρεφει σαν μεσσιας για την ντεμεκ ομαδα της καρδιας του. Ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλος για να ανεχεται τις σκοπιμοτητες του καθε σαλπιγγιδακου. Αυτο το φευγω και ερχομαι οποτε με συμφερει του καθε επαγγελματια πρεπει να κοπει μαχαιρι, και πρεπει να κοπει απο εμας. Την αξιοπρεπεια του συλλογου αν δεν την προστεψουμε εμεις δε θα το κανει κανενας παραγοντας. Παρτε το χαμπαρι, εμεις θα ειμαστε εδω μια ζωη.

Επισης κοφτε τις χαζες συγκρισεις με Κουδα, ΓΧ και αλλους. Ειναι αδυνατον να γινει συγκριση για τον πολυ απλο λογο οτι τα παλια εχουν γινει και δεν αλλαζουν. Δε με νοιαζει τι εγινε τοτε και πως εγινε, πολυ απλα γιατι εγινε. Με νοιαζει πολυ ομως το τι θα γινει στο μελλον, γιατι περναει ακομα απο το χερι μου. Και οσο περναει ακομα απο το χερι μου θα κανω τα παντα για να σταματησει να ντροπιαζεται ο ΠΑΟΚ απο τετοια καραγκιοζιλικια. Οποιος την κανει νυχτα γιατι ετσι τον βολεψε και συντασεται με τους εχθρους μου, γινεται εχθρος για παντα, οχι μεχρι να αλλαξουν τα κοζια και να του καυλωσει να ξανακανει τραμπα φανελες. Τερμα οι φιλανθρωπιες. Οποιος θελει αφεση αμαρτιων να γινει χριστιανος και να παει σε εκκλησια, η Τουμπα ειναι τεμενος.

Παντως οτι και να λεγεται στο ραδιο αρβυλα της Σαλονικης, εγω αυτη τη μεταγραφη την κοβω πολυ χλωμη. Μπορει να τον θελει ο Ζαγορ, αλλα δεν τον εχω για τοσο μαλακα που να κανει την ομαδα πουτανα μεσα σε μια μερα. Θα μιλαμε για την μεγαλυτερη χοντραδα παραγοντα του ΠΑΟΚ απο τοτε που βαλανε μεσα τον τιμωρημενο κυπριο με τους εβραιους. Ειμαι σιγουρος οτι εχει 2-3 ανθρωπους με μισο μυαλο εκει στα γραφεια που βλεπουν τι παει να παιχτει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #3845 on: April 19, 2010, 18:24:12 »
εγω δεν αγχωνομαι
εχω εμπιστοσυνη στην διοικηση
Ελπιζω μονο να αγχωνεται η διοικηση.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #3846 on: April 19, 2010, 18:28:27 »
εγω προσωπικα ειμαι υπερ της επιστροφης....ΠΑΟΚ κοκαλο ειμαι δεν χρειαζεται να επιχειρηματολογησω πανω σε αυτο....

Δεν βλεπω τον λογο να μην επιστρεψει αφου το θελει σε μια ηλικια 28-29 χρονων δλδ καλη ηλικια με λεφτα λογικα και λιγοτερα απο αυτα που θα επαιρνε στην χαβουζα.... θα ημουν υπερ της αποψης που επικρατει στο φορουμ αν μιλουσαμε για ηλικια ανω των 32....

Δεν ξερω αν πραγματικα χανει κατι ο ΠΑΟΚ με αυτην την επιστροφη..... Ουτε οτι η αξιοπρεπεια του ΠΑΟΚ θιγετε...απεναντιας θα ελεγα....(αλλωστε ο ιδιος κανει ΚΡΑ να ερθει οχι εμεις...)

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3847 on: April 19, 2010, 18:33:03 »
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.....ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2006 ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ....

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #3848 on: April 19, 2010, 18:35:41 »
εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι και οι 2 αντιμαχόμενες πλευρές έχουν επιχειρήματα που στέκουν
και γίαυτό δεν θα βγάλουμε άκρη...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #3849 on: April 19, 2010, 18:37:20 »
Φιλε αν εννοεις εμενα πιστεψε με την αποψη μου λεω χωρις να εχω επιρεαστει απο κανεναν δημοσιογραφο(αλλωστε εχω να παρω εφημεριδα καποια χρονια)...

Δεν χρειαζεται να πιστευεις οτι αυτοι που ειναι υπερ απο καπου εχουν επιρεαστει....ή οτι δεν ειναι ΠΑΟΚ...

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ....!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #3850 on: April 19, 2010, 18:39:49 »
λοιπον εγω δεν θελω να ρθει....γιατι και γω τον εβρισα κ.τ.λ. και δεν θελω να τα γυριζω.....

και αν αξιζε πραγματικα ας γινοταν και πολεμος κ.τ.λ....αλλα για τον σαλπιγγιδη ρε σεις πολεμος????σιγα την προσωπικοτητα που εγραψε και ιστορια στον ΠΑΟΚ....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #3851 on: April 19, 2010, 18:40:41 »
Φιλε αν εννοεις εμενα πιστεψε με την αποψη μου λεω χωρις να εχω επιρεαστει απο κανεναν δημοσιογραφο(αλλωστε εχω να παρω εφημεριδα καποια χρονια)...

Δεν χρειαζεται να πιστευεις οτι αυτοι που ειναι υπερ απο καπου εχουν επιρεαστει....ή οτι δεν ειναι ΠΑΟΚ...

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ....!
συμφωνώ αδερφε και στο κάτω κάτω μπορεί να τον θέλει και ο σαντος....

thomas

• Guest
« Reply #3852 on: April 19, 2010, 18:45:57 »
Ας επικεντρωθούμε όλοι στο στόχο του C.L. και τα λέμε για τον Σαλπιγγίδη μετά το πέρας των πλει οφ.Όλη αυτή η κουβέντα είναι άνευ σημασίας στην παρούσα φάση.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #3853 on: April 19, 2010, 18:47:46 »

επειδη πολλοι συμμεριζονται αυτη την αποψη εγω απλα να πω οτι με το να ασχοληθείς 10 λεπτα σε ενα φορουμ με τον πουτανας γιο ουτε απο το να κανεις το καθηκον σου σαν οπαδος σε αποτρεπει ουτε τιποτα.
αυτο που πρεπει να κανουμε σαν οπαδοι θα το κανουμε.
οσο για τις σφαγες που ετοιμαζουν δεν υπαρχει προβλημα η διοικηση αγαπαει το ποδοσφαιρο και ξερει απο αυτο.
εμεις μπορουμε να κανουμε κατι??
οσες φορες υπηρχε κλιμα να κανουμε κατι τοσο πιο ψηλα σηκωνανε το σταυρο που θα φωτισει τον σκοτεινο χωρο του ποδοσφαιρου στο γιουνανισταν.

εγω προσωπικα ειμαι υπερ της επιστροφης....ΠΑΟΚ κοκαλο ειμαι δεν χρειαζεται να επιχειρηματολογησω πανω σε αυτο....

Δεν βλεπω τον λογο να μην επιστρεψει αφου το θελει σε μια ηλικια 28-29 χρονων δλδ καλη ηλικια με λεφτα λογικα και λιγοτερα απο αυτα που θα επαιρνε στην χαβουζα.... θα ημουν υπερ της αποψης που επικρατει στο φορουμ αν μιλουσαμε για ηλικια ανω των 32....

Δεν ξερω αν πραγματικα χανει κατι ο ΠΑΟΚ με αυτην την επιστροφη..... Ουτε οτι η αξιοπρεπεια του ΠΑΟΚ θιγετε...απεναντιας θα ελεγα....(αλλωστε ο ιδιος κανει ΚΡΑ να ερθει οχι εμεις...)

ζουβαλε χωρις καμια διαθεση να την πω σε κανεναν αλλα το να βριζεις καποιον 3 χρονια και μετα να τον περιμενεις σαν μεσσια ειναι μια κωλοτουμπα θα ελεγα,κι αν δεν θιγετε η αξιοπρεπεια του ΠΑΟΚ το λιγοτερο που θιγετε ειναι η αξιοπρεπεια η δικια σου η δικια μου και γενικα σαν συνολο ολου του λαου.
τωρα το αν βριζεις καποιον αναλογα με την ηλικια του....τι να σου πω..... οπως θες
οσο για το κρα μονο κρα δεν ητανε απλα το ματι μας εκλεισε κι εμεις κρεμστηκαμε απο τ'αρχιδια του και παμε να βαλουμε τον ΠΑΟΚ σε μια διαδικασια που ο συγκεκριμενος ειναι πολυ λιγος για να γινει ολο αυτο για τα μουτρα του.

απλα για να μην ξεχνιομαστε για ποιον μιλαμε,μιλαμε για τον πουσταρα που μας προδωσε για τα λεφτα κι εγινε πουτανας γιος παναθηναικος
αλλα θυμαμαι και μια φορα που δεν ειχε ερθει και μεταξυ τους οι μπαστουνοβλαχοι που τωρα τον αποθεωνανε ενω ειναι παικτης του βαζελου λεγανε μεταξυ τους ποσο χεστης ειναι και δεν ηρθε και παλι ολο το γηπεδο φωναζε "που ειναι ο μαλακας ο κοντος???"
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3854 on: April 19, 2010, 18:48:54 »
Μην μιλάτε για τον Σαλπιγγίδη ρε θα χάσουμε τον στόχο μας!!!!!
Θα τρελαθούμε

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #3855 on: April 19, 2010, 18:51:43 »
Δεν βγάζω άκρη με την πάρτη σας, ειλικρινά....Με τον απόγονο να περπατάει απο το 55' κ μετά μέσα στο χόρτο, με το αεκ44 να μαζεύει 900 νοματαίους στην συγκέντρωση διαμασρτυρίας του λαού του αεκ (πιο κάτω δεν έχει), με τον ρούλη να ετοιμάζεται να ανοίξει πόδια στα νότια αφεντικά, εμείς γράφουμε στ αρχίδια μας το διακύβευμα των 20 εκατομυρίων ευρώ, γράφουμε στ αρχίδια μας το διακύβευμα των 5 εκατομυρίων ευρώ και μιλάμε για το toy story...
Ειλικρινά ώρες ώρες αδυνατώ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΕΡΟΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ....

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΔΙ....

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #3856 on: April 19, 2010, 18:57:20 »
συμφωνω οτι ασχολουμαστε ετεροχρονισμενα.
με το συγκεκριμενο θεμα επρεπε να εχουμε ασχοληθεί εδω και καιρο και να κοψουμε ορεξεις αλλα.....
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #3857 on: April 19, 2010, 19:04:55 »
ουμε στ αρχίδια μας το διακύβευμα των 20 εκατομυρίων ευρώ, γράφουμε στ αρχίδια μας το διακύβευμα των 5 εκατομυρίων ευρώ και μιλάμε για το toy story...
Ειλικρινά ώρες ώρες αδυνατώ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΕΡΟΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ....

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΔΙ....

Ετσι!!!
Να ανοίξει το γαμωτοπικ του επομενου ποδοσφαιρικού αγώνα μας με την ξεσπιτωμενη πορνη των αθηνων.
νισαφι με ερπετα και σαλπιγγιδηδες. Στην ωρα τους τόσο τα ασπόνδηλα όσο και ο καταστηματαρχης πλεον πουτανας γιος και κολλητος του βυντρα όπου σε βαζελοπαρεες της παλεφιπ μεσα στα μαγαζια του παρεα με 18ρια σιβας λεει ποσο κομπλεξ εχει ο κοσμος μας. Ολα μαθαινονται πουτανας γιε!!!! Χωριο ειναι και η αθηνα χωριο οσο και το στερφενιό αρκαδιας των 11 κατοικων. ολα μαθαινονται σιχαμενε.
ΛΟΙΠΟΝ,
Στην ωρα τους ολα τα μουνακια.
Αρχη ας κανουμε με τη σκροφα του περισσου και της νεας ιωνιας.  

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #3858 on: April 19, 2010, 19:07:10 »
η παλια Σταυρουπολη δεν υπαρχει πλεον φιλε vedder

υπαρχει η νεα ομως  :P

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #3859 on: April 19, 2010, 19:09:07 »
περιμένω να ακούσω από συνδέσμους ότι τους είπε τέτοιο πράγμα με ανακοίνωση τους....εκτος και αν έχασα κανένα επεισόδιο..η σύνδεσμοι που το άκουσαν, γιά το καλο του ΠΑΟΚ και διαφορα αλλα τέτοια χαριτωμένα δεν τον λένε σε ανακοινωση τους?

Αυτό πιστεύω ότι μόνο η Νεάπολη μπορεί να το πει και οι Μακεδόνες...από άλλους συνδέσμους δεν πιστεύω να κάνουν τέτοια κίνηση για πολλούς λόγους!
Δεν υπάρχει αντιπολίτευση στον ΠΑΟΚ εδώ και 3 χρόνια...όλα πάνε χαλαράααα!!! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...και ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα!