Έχω καταθέσει την άποψη μου για τον συγκεκριμένο ανθρωπίσκο, την παραθέτω παρακάτω. Επειδή όμως βλέπω να μην γίνομαι κατανοητός, θα επιμείνω οτι η ομάδα βρίσκεται απέναντι στα κρισιμότερα play off κατάταξης απο την εποχή που η παε πέρασε στον Mr Ζιβάγγο. Έρχεται χρονιά που οι ΠΑΕ θα επιβαρυνθούν με τεράστια ποσά απόδοσης φόρων, έρχεται η χρονιά που θα τελεσιδικήσουν οι προσφυγές μας στα Διοικητικά Δικαστήρια και θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε έναν Όλυμπο χρεών. Και η ομάδα έχει την υποχρέωση να ανταπεξέλθει τελειώνοντας θεαματικά τη χρονιά. Αυτά δεν τα γράφω ως πανάκεια σε πιθανή απόφαση της ΠΑΕ, ούτε προσχηματικά για να δικαιολογήσω κάτι. Αυτά τα γράφω γιατί αυτή ειναι η πραγματικότητα ΣΗΜΕΡΑ.
Εγώ λοιπόν αρνούμαι να γίνω η "αφορμή", ο "αποδιοπομπαίος τράγος" και το "πειραματόζωο" του "
παρακρατικού" Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ για να με γυρίσει μπούμερανγκ οτι εγώ φταίω που φόρτωσα την ομάδα με θέμα αδιαφορο του στόχου που είναι μπροστά. Αρνούμαι να ξαναδώσω πάτημα για να με φορτώσουν στον καναπεδάκια ως "ρετσινοπνίχτη τζαμπατζή", που προκάλεσα μπάχαλο και αστάθεια. Ούτε θα δώσω πλάτη σε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΦΕΤΟΣ στους αγώνες κατάταξης. Καθε πράγμα στον καιρό του κ ο κολλιός τον Αύγουστο. Ούτε φοβία , ούτε στρουθοκαμηλισμός είναι. Μάχη , λύσσα και αλύπητη σύγκρουση όταν πρέπει, όχι προκαταβολικά. Ήδη πολλοί σ.φ. εξέφρασαν άποψη καθαρή και ξάστερη.
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΩ. Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα, ιδίως οταν μιλάμε για ΠΑΟΚτσήδες. Αν τώρα κάποιοι την εποχή και τη στιγμή που πρέπει, είναι στη Χαλκιδική για μπάνια, ε τότε Σαλπι γίδης τους χρειάζεται. Άμα ο λαός το καλοκαίρι θέλει λαδάκι με καρύδα ,6 pack κοιλιακό originated by Αlex Petridis, μουνάκι μαυρισμένο και παραλία, τότε για Σαλπι γίδι είναι και για Ντάνι Φερνάντεζ οεοεοε, όχι για παραπάνω.
Πάντως εγώ θυμάμαι, οτι ΑΥΤΟΙ που έπρεπε επί συναπτά καλοκαίρια και χειμώνες, έτρεχαν να κάνουν συναυλίες, παρατούσαν τις δουλειές τους, καταλάμβαναν γραφεία της ΠΑΕ, έβγαιναν στους δρόμους, κινδύνευαν με φυλάκιση , ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΚΑΛΕΙ. ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ , ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ πλείστες φορές στο παρελθόν.
Δεν πρόκειται να ξαναποστάρω στο thread, μέχρι να κλειδώσει η απόληξη των play off. Δεν έχει καμία μα καμία σημασία κατά την άποψή μου.
Ελπίζω αυτοί που πρέπει, να έχουν ΚΑΚΑΛΑ και προσωπικές δικλείδες ασφαλείας. Γι' αυτούς μιλάω και όχι για τους καναπεδάκηδες ή αυτούς που πάνε στο γήπεδο μια φορά τον χρόνο κ μετά κάνουν γαργάρες ν ανοίξει η φωνή. Ούτε για μας εδώ μέσα μιλάω.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ, εκεί που κάποιοι (θέλω να πιστεύω οτι) θα υπερασπιστούν το αντριλίκι τους , την ίδια τους την ύπαρξη. Απο τους άλλους ξέρω τι θα περιμένω.....Τσιφτετέλι σιναναι γιάβρουμ σιναναναι για. Καμία μαλαματίνα, κανά γαμιέται ο θρύλος κ ο πειραιάς, έτσι για το ξεκάρφωμα κ όλα καλά. Ιδίως αν "ο καλύτερος έλληνας στράικερ" βάλει καμιά γκολάρα κ οδηγήσει σε κανέναν τελικό, γιουχουυουουουουουουο, ούτε που θα θυμούνται οτι έφυγε κ πως κάποτε. Αλλά εγώ μιλάω για τους άλλους, αυτούς που πόνεσαν, μάτωσαν έχασαν την γή κάτω απο τα πόδια. ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. Κ είμαι σίγουρος οτι αυτοί δε θα μ απογοητεύσουν.
Κάτι τελευταίο. Εγώ τον ΠΑΟΚ τον έκλεισα μέσα μου. Κανείς δε θα μου τον διαφθείρει, ούτε θα μ αναγκάσει να προβληματιστώ μήπως τελικά όλοι οι καριόληδες είναι μια εταιρία. Εύχομαι να το χετε κάνει κ σεις αυτό.
ΥΓ Ο ΠΑΟΚ κοντέ έχει σύνδεσμο ΚΑΙ στην Αθήνα. Θα έρθουμε και εμείς στο μεγάλο συγνώμη, να σου δείξουμε που το βάζουμε κ αυτό κ σένα κ την μάνα σου. Πούστη και γαμιόλη.
ΥΓ 2 ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ. ΚΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
και εδώ
http://www.vita.gr/html/ent/528/ent.6528.asp
και εδώ
Kαι όμως αδερφέ, εγώ λέω οτι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (τουλάχιστον ένα μεγάλο κομάτι τους), αυτοί που γενικώς και μια ζωή έτρεχαν στα στενάκια, στα γραφεία , στα μαγαζιά και στα σπίτια των εκάστοτε, μπορούν να έχουν κοινή θέση. Ας κάνουμε καμια βδομάδα υπομονή, λέω εγώ. Τελικά πολύ νόμισαν οτι η (επιμέρους και ολιγοήμερη) ΣΙΩΠΗ στα αίσχη της αβάντας που γίνεται, είναι αδυναμία. Αμ δε...........
και εδώ
Απορώ πως βρίσκουμε τα κουράγια να αναλύσουμε κ τα αγωνιστικά........
Ρε τον Μαραντόνα της Νάπολη να με φέρουν, αμα μ εκανε σσσσσσσσσσσστ κ με μοίραζε μούτζες δεν τον θέλω.....
Ας αποφασίσουμε τι είμαστε. Οπαδοί η Μαγιονέζα light με ολίγον hot dog κ New York Yankies με το μουνί τα Σάββατα......