Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 502510 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2480 on: October 22, 2008, 15:10:34 »
Εγω θα αντιπροτεινω να παρουμε τον καστιγιο...

Ωρες ωρες απορω με τις θεωριες συνομωσιας μας...Οπως και ο μαλακας των 2.13 ετσι και ο κοντοπουτανος του 1 μετρο και ενα μιλκο ποτε ξανα στον ΠΑΟΚ.

Και μια ερωτηση. Ειλικρινα θα ηθελα να δω την επιχειρηματολογια ορισμενων που θα ηθελαν αυτον τον ανθρωπο, σε αυτους που εδωσαν απο το υστερημα τους για να μεινει το μουνοπανο στον ΠΑΟΚ. Και πανω απο ολα σε αυτους που πηγανε αεροδρομιο και αυτος την εκανε απο αλλου.

Αντε τελειωνετε με το θεμα. Ουτε 5 λεπτα χαμενη φαια ουσια για αυτο το ζωο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2481 on: October 22, 2008, 16:09:34 »
Ρε παιδιά ούτε εγώ τον θέλω πίσω αλλά τι τρώγεστε αφού το ξέρετε κατά βάθος ότι και πίσω θα έρθει κάποτε και αρχηγό θα τον κάνουμε. Τέτοιοι βλάκες είμαστε. Κι ο Γ.Χ. είπε δεν πρόκειτε ποτέ να πάω στον Ολυμπιακό, και πήγε και μας γάμησε και γύρισε και τον κάναμε και αρχηγό.

Άλλα αντ΄άλλα.Ίδιες οι .ούτσες ίδιες κ οι βουρτσες.....Ρε μαζευτείτε που με συγκρίνετε τον μπέμπη με την τρισάθλια αποβολή/κουραδόμουτρο.....

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #2482 on: October 22, 2008, 16:25:19 »
Πέρα από τα ζητήματα ηθικής φύσεως:

Σαλπιγγίδης = "ΛΙΓΟΣ" για έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

eptalofitis

• Guest
« Reply #2483 on: October 22, 2008, 16:35:45 »
Ούτε εγώ τον θέλω πίσω αλλά δίπλα στον musli έναν τέτοιο πιστεύω πως χρειαζόμαστε... ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ όμως.. επαναλαμβάνω.

thomas

• Guest
« Reply #2484 on: October 22, 2008, 17:26:05 »
Για μένα ο Σαλπιγγίδης είναι πολύ μεγάλος παίκτης.Και καλός χαρακτήρας.Όμως δεν με ενδιαφέρει ούτε να ακούσω τα επιχειρήματα της πλευράς που τον θεωρεί κωλόπαιδο ούτε της πλευράς που συμφωνεί μαζί μου.Πλέον ανήκει σε άλλη ομάδα,το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό τέλος.Η κάθε περαιτέρω συζήτηση είναι ανούσια.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2485 on: October 22, 2008, 17:28:22 »
Θα ηθελα να μαθω τι εγινε με τον γου-χου και εγινε ξαφνικα αρχηγος....λες και αυτος δεν σε πουλησε.....

Τεσπα....μη νομιζετε οτι ειμαι υπερ του κοντου....το ειπα και πιο πριν....στα παπαρια μου....αλλα μη λεμε και ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.....

οσο για τους ξενους που ειπε ενας παραπανω απο του χρονου θα πρεπει να δηλωνεις καποιον αριθμο ΕΛΛΗΝΩΝ στο ροστερ.......

και αυτο με την απειλη του διχασμου που εφαγε και τον Αγγελο ειναι πολυ μεγαλος ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ....τι σημαινει δηλαδη διχασμος.....?για ποιο λογο.......? αφου η ομαδα ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ........? γιατι να απειλουμε για διχασμο.........? Πιστευουμε στην τωρινη ΔΟΙΗΚΗΣΗ.......κανει δουλεια ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΕ με διχασμους και παπαριες........

ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ.............! ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ........!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2486 on: October 22, 2008, 18:59:33 »
Ρε zouvalos δεν απειλεί κανεις για διχασμό ρε φιλε. Δεν είναι τι θα πω εγώ ή εσύ, αλλα το ΦΥΣΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ στην περίπτωση που η κοντή ψωλή γυρίσει (φτου) πίσω στην τούμπα. Το γιατί και το αλλα, μην το ψάχνεις. Έτσι είναι, είτε το δέχεσαι είτε όχι.

Και σε παρακαλώ ρε φιλαράκι, επειδή έχω και κάποιες αδυναμίες, μην μου εξισώνεις τον Γιώργαρο με τον πουτάνας γιο. Είπαμε να λέμε καμια μαλακια που και που αλλα όχι και έτσι.

zan

• Guest
« Reply #2487 on: October 22, 2008, 19:27:06 »
Λεω τωρα... Εαν το αποφασισει ο Ζαγορακης να τον φερει πισω πιστευεται πως θα υπαρχουν μαζικες αντιδρασεις απο Συνδεσμους η οχι? Θα τολμησουν καποιοι να ερθουν σε ριξει με Ζαγαρακη  ανοιχτα η οχι?   

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2488 on: October 22, 2008, 19:34:27 »
της πουτανας θα γινει ;) ;) ;)......εχουμε και μια αξιοπρεπεια σαν κοσμος......δηλαδη αν γυρισει μετα απο τοσο κραξιμο θα ναι ξεφτιλα....

και το λεω γω που δεν τον μισω ας πουμε οπως μισω τον φασουλα.......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2489 on: October 22, 2008, 19:35:03 »
zan, επειδή έχω για έξυπνο τόσο τον Ζαγοράκη, όσο και τους γύρω του, δεν δίνω πολλές πιθανότητες σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2490 on: October 22, 2008, 19:40:40 »
Ρε zouvalos δεν απειλεί κανεις για διχασμό ρε φιλε. Δεν είναι τι θα πω εγώ ή εσύ, αλλα το ΦΥΣΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ στην περίπτωση που η κοντή ψωλή γυρίσει (φτου) πίσω στην τούμπα. Το γιατί και το αλλα, μην το ψάχνεις. Έτσι είναι, είτε το δέχεσαι είτε όχι.

Και σε παρακαλώ ρε φιλαράκι, επειδή έχω και κάποιες αδυναμίες, μην μου εξισώνεις τον Γιώργαρο με τον πουτάνας γιο. Είπαμε να λέμε καμια μαλακια που και που αλλα όχι και έτσι.

Ρε φιλε Κινγκ.....ενταξει....δεκτα τα λογια σου....αλλα επειδη ειπες οτι λεω 'μαλακια' οποτε εχεις ορεξη, ριξε μια ξηγα γιατι να μην τους εξησωνω....(δεν ειρωνευομαι, ετσι).
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

zan

• Guest
« Reply #2491 on: October 22, 2008, 19:42:18 »
Θα πω και γω την αποψη μου για το θεμα. Οσο ο Σαλπιγγιδης δεν αναναιωνει με βαζελο και δεν εχει τασεις φυγεις για Ευρωπη. Τοσο στο βαθος του μυαλο μου θα δημιουργειται αυτη η σκεψη περι επιστροφης.. ΑΠΟΨΗ μου!!! και απο οσο γνωριζω ο Ζαγορακης τον εχει μεγαλη εκτιμηση.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2492 on: October 22, 2008, 19:46:53 »
zouvalos, να σου απαντήσω εγώ άμα θες. Να ξεκινήσουμε από τα βασικά, ότι ο μεν ένας ήρθε από τα τσικό, ήταν γέννημα-θρέμμα ΠΑΟΚ και πρόδωσε και έρανο και εμπιστοσύνη και το τράβηγμα των παιδιών στο αεροδρόμιο κάτω. Ο άλλος έγινε γνωστός στη Δράμα, έκανε καριέρα στον βάζελο, πήγε Νιουκάστλ, ήρθε και σου έδωσε δύο τίτλους και τον είχες στο περίμενε για το συμβόλαιό του και τα λεφτά του. Περίμενε μέχρι τέλους και είχε την παλληκαριά να μην δεχτεί τα λεφτά που του πήγαν στην Άθυτο οι οπαδοί μας. Αλλά οι άλλοι τον προόριζαν για το ψυγείο. Την έκανε αφού τον ώθησαν να φύγει.

zan, τόσο μεγάλη είναι η εκτίμησή του, όσο και η κλωτσιά που του έριξε στο κέντρο του γηπέδου πρόπερσι...

zan

• Guest
« Reply #2493 on: October 22, 2008, 19:48:28 »

zan, τόσο μεγάλη είναι η εκτίμησή του, όσο και η κλωτσιά που του έριξε στο κέντρο του γηπέδου πρόπερσι...
Απο εκει το αποκλειεις στο να ερθει πισω? Ειναι και αυτο μια αποψη!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2494 on: October 22, 2008, 19:56:59 »
Δεν λέω αυτό. Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι σχεδόν όλες του οι κινήσεις εκφράζουν τον ΠΑΟΚτσή. Μέχρι και η κλωτσιά του. Αδυνατώ να συλλάβω πώς μπορεί να μην καταλαβαίνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει μία συνέχεια και μία συνέπεια, ακριβώς λόγω των οπαδών του, που κρατάνε αυτή τη συνέχεια, αυτή τη νοητή γραμμή με το παρελθόν. Ειδάλλως θα ήταν ένα θέαμα χωρίς περιεχόμενο, σαν τα βεγγαλικά σε μια γιορτή. Αυτά λειτουργούν συμπληρωματικά και δεν έχουν σχέση με την ουσία του πράγματος. Η ουσία λοιπόν του πράγματος, είναι αυτό το σύνολο από συναισθήματα και μνήμες κοινές, είναι μία ιστορία από κοινά βιώματα και η προδωσία του κοντού είναι ένα κοινό βίωμα, ένα κοινό τραύμα σε όσους είδαν έναν από εμάς να προδίδει τα όσα είμαστε, τα όσα πιστεύαμε ότι εκπροσωπούσε. Το φτωχόπαιδο από τις δυτικές συνοικίες έγινε ένας στυγνός επαγγελματίας, ένας φραγκοφονιάς/εκτελεστής συμβολαίου. Εμείς όμως αλλιώς τον γνωρίσαμε και δεν μπορούμε να τον δούμε πάλι ως έναν ξένο που έρχεται, ως έναν Γκαρσία ή Βερόν. Αυτά.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2495 on: October 22, 2008, 20:00:44 »
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΕ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2496 on: October 22, 2008, 20:02:23 »
Ωραίο θέμα έχουμε πιάσει....

Α, κάπου άκουσα ότι ο πούστης 2.13 θέλει να παρατήσει το δήμο πειραιά
και θέλει να γίνει πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Ελάτε να το συζητήσουμε!
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2497 on: October 22, 2008, 20:05:15 »
τι ασχολείστε με τον κοντοπουτανο ρε είναι δυνατόν πρώτο θέμα στο site να είναι αυτός ο ρουφιάνος το βλέπω και με πιάνει αναγούλα αυτός τελειωσε από τον ΠΑΟΚ να πάει όπου γουστάρει τον δικέφαλο δv θα τον ξαναφορέσει πάει και τελειωσε έξω οι ρουφιάνοι από τον ΠΑΟΚ τους φάγαμε στην μάπα πολλά χρονια φτάνει.   >:(

zan

• Guest
« Reply #2498 on: October 22, 2008, 20:07:45 »
Δεν λέω αυτό. Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι σχεδόν όλες του οι κινήσεις εκφράζουν τον ΠΑΟΚτσή. Μέχρι και η κλωτσιά του. Αδυνατώ να συλλάβω πώς μπορεί να μην καταλαβαίνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει μία συνέχεια και μία συνέπεια, ακριβώς λόγω των οπαδών του, που κρατάνε αυτή τη συνέχεια, αυτή τη νοητή γραμμή με το παρελθόν. Ειδάλλως θα ήταν ένα θέαμα χωρίς περιεχόμενο, σαν τα βεγγαλικά σε μια γιορτή. Αυτά λειτουργούν συμπληρωματικά και δεν έχουν σχέση με την ουσία του πράγματος. Η ουσία λοιπόν του πράγματος, είναι αυτό το σύνολο από συναισθήματα και μνήμες κοινές, είναι μία ιστορία από κοινά βιώματα και η προδωσία του κοντού είναι ένα κοινό βίωμα, ένα κοινό τραύμα σε όσους είδαν έναν από εμάς να προδίδει τα όσα είμαστε, τα όσα πιστεύαμε ότι εκπροσωπούσε. Το φτωχόπαιδο από τις δυτικές συνοικίες έγινε ένας στυγνός επαγγελματίας, ένας φραγκοφονιάς/εκτελεστής συμβολαίου. Εμείς όμως αλλιώς τον γνωρίσαμε και δεν μπορούμε να τον δούμε πάλι ως έναν ξένο που έρχεται, ως έναν Γκαρσία ή Βερόν. Αυτά.
Η ουσια που αναφερεσαι ειναι η μια αποψη η αποψη του ΛΑΟΥ αυτην την αποψη εαν την ασπαζεται ο Ζαγορακης τοτε δεν προκυτε να τεθει θεμα επιστροφης του ΠΟΤΕ!!! Υπαρχει και η αποψη του παικτη και ολο το παρασκυνιο της υποθεσεις που ισως δεν γνωριζουμαι καλα ολοι μας..Τοτε αλλαζουν τα δεδομενα.. egoist? Για μενα οσο υπαρχουν ενδειξεις.. στο βαθος του μυαλου μου θα υπαρχει αυτο.....

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2499 on: October 22, 2008, 20:10:14 »
Επειδη ο ΣΚΥΛΟΣ ειναι ΣΚΥΛΟΣ με τα ολα του, απο την ουρα μεχρι την μυτη και τα ματια και εχει μεγαλη οσφρυση στην μυτη να οσφρυζεται και μεγαλα ματια να βλεπει τον παλμο του κοσμου, ΤΕΡΑΣΤΙΑ παοκτσιδικη καρδια που ποναει για αυτην την ομαδα και μνημη ελεφαντα, η κοντη αθλια βαζελα δεν θα γυρισει ποτε στον ΠΑΟΚ, οσο τουλαχιστον ειναι αυτος στην διοικηση.

Στα @@ μου τα 50 ευρο που εδωσα για παρτη σου, στα @@ μου το σαρακι που ετρωγε την καρδια μου εκεινο το καλοκαιρι. Αλλα ρε τρισαθλιε υπανθρωπε, οσο σε αγαπουσα τοτε, τωρα τοσο σε μισω, δεν θα ξεχασω ποτε την συμπεριφορα σου στον κοσμο του ΠΑΟΚ με εκεινο το απιθανο σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ και την ζειμπεκια σου στο αεροδρομιο, στα αδερφια που τραβηχθηκαν εκει..

Οποια διοικηση θελει να τα κανει μπουρδελο, απλα φερνει την κοντη τρανσβεστι πισω. Ο ΣΚΥΛΟΣ ομως δεν θα ειναι εκει.

Υπανθρωπε!

Εισαι ενα ΤΙΠΟΤΑ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»