Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499948 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2460 on: October 22, 2008, 12:06:53 »
Κανετε πλακα μου φαινεται....

O0

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2461 on: October 22, 2008, 12:31:05 »
Δηλαδή Toy δεν θα τον πάρουμε επειδή είναι ακριβός?? :P Πλακα κάνω εννοείτε, απλά θέλω να πω πως είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό να μιλάμε για την κοντή ψωλή και το ενδεχόμενο επιστροφής του και μάλιστα μες την απόγνωση των μυαλών μας για το τι ακούμε, να χρειάζεται η αναφορά στο κασέ του για να αποδείξουμε την ακυρότητα του θέματος.

Όπως καλοί μου φίλοι δεν θα συζήταγα ποτε για το ενδεχόμενο να πουλήσω την μάνα μου, έτσι δεν συζητάω καν το ενδεχόμενο να δεχτούμε πίσω στον ΠΑΟΚ την κοντή ψωλή. Και για αυτούς που έχουν αρχίσει να σκέφτονται αγωνιστικά και επιχειρηματικά και openminded και δεν ξέρω γω τι, ξεχνώντας ή παραμερίζοντας αν θέλετε την πουστιά του κοντού και τον καρκινο που βγαλαμε ολοι παρεα εκεινο το αξεχαστο καλοκαιρι, να τους πω πως αν ποτε (που δεν πρόκειται, αλλα κουβέντα να γίνετε) γυρίσει πίσω ο κοντός, η διχόνοια και η διαίρεση του λαου θα είναι τέτοια που δεν θα μας σώνει όχι ο ζήσης και οι μεταγραφαρες του... αλλα ο θεός ο ίδιος.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #2462 on: October 22, 2008, 12:39:43 »
Μην σκατε θα παρουμε Ογκουνσοτο  :)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2463 on: October 22, 2008, 12:43:45 »
Ε, μη λέμε ό,τι νά 'ναι! Κόφτε το!

Offline univ

• Αποστολή
  • **
« Reply #2464 on: October 22, 2008, 13:03:23 »
όντως θα έκανε ΤΡΟΜΕΡΌ δίδυμο με τον μούσλι μπροστά , αλλα έχω κάποιες "ψιλοαμφιβολιες" αν θα μπορέσουνε οι κομπλεξικοί ζουλού οι δικοί μας να τον δεχτούνε πίσω και να καταλάβουνε ότι είναι επαγγελματίας το παιδί...ελπίζω πάντως να γυρίσει γιατί με τους δυο αυτούς μπροστά τα goal θα μπαίνουνε βροχή , βροχή όμως θα πέφτουνε και τα τούβλα από την 4 οποτε  περνάει την σέντρα ο σαλπιγγίδης προς το μέρος της.επειδή όμως είναι γρήγορος μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εστί ώστε και η αρχηγάρα μας να γυρίσει στην ομάδα μας και οι zulu να μην τον πλησιάζουν. Μπορεί να παίζει ένα ημίχρονο for όταν βάζουμε goal στο ρολοι και στο άλλο να παίζει back!........

Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2465 on: October 22, 2008, 13:18:58 »
δε το κοβουμε πριν γινει της πουτανας?

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #2466 on: October 22, 2008, 13:20:15 »
μετα απο το παραπανω post του univ προβλεπω σφαγη στο topic....

makptol

• Guest
« Reply #2467 on: October 22, 2008, 13:24:14 »
όντως θα έκανε ΤΡΟΜΕΡΌ δίδυμο με τον μούσλι μπροστά , αλλα έχω κάποιες "ψιλοαμφιβολιες" αν θα μπορέσουνε οι κομπλεξικοί ζουλού οι δικοί μας να τον δεχτούνε πίσω και να καταλάβουνε ότι είναι επαγγελματίας το παιδί...ελπίζω πάντως να γυρίσει γιατί με τους δυο αυτούς μπροστά τα goal θα μπαίνουνε βροχή , βροχή όμως θα πέφτουνε και τα τούβλα από την 4 οποτε  περνάει την σέντρα ο σαλπιγγίδης προς το μέρος της.επειδή όμως είναι γρήγορος μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εστί ώστε και η αρχηγάρα μας να γυρίσει στην ομάδα μας και οι zulu να μην τον πλησιάζουν. Μπορεί να παίζει ένα ημίχρονο for όταν βάζουμε goal στο ρολοι και στο άλλο να παίζει back!........

με ολη την εκτιμηση μου σε σενα η ¨αρχηγαρα" μας να παει να γα...........ει....
και εγω που ειμαι στην 5 θα πεταξω οτι βρω μπροστα μου δεν θα πεταει μονο η 4 οτι
βρει....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2468 on: October 22, 2008, 13:24:58 »
νομιζω ειρωνικα τα λεει...μην τρελαινεστε

MetroStar

• Guest
« Reply #2469 on: October 22, 2008, 13:26:29 »
Ρε παιδιά ούτε εγώ τον θέλω πίσω αλλά τι τρώγεστε αφού το ξέρετε κατά βάθος ότι και πίσω θα έρθει κάποτε και αρχηγό θα τον κάνουμε. Τέτοιοι βλάκες είμαστε. Κι ο Γ.Χ. είπε δεν πρόκειτε ποτέ να πάω στον Ολυμπιακό, και πήγε και μας γάμησε και γύρισε και τον κάναμε και αρχηγό.

Offline univ

• Αποστολή
  • **
« Reply #2470 on: October 22, 2008, 13:27:31 »
ο γου χου ομως δεν μπορει να παιξει μπακ!

εννοειτε οτι ητανε ειρωνικο το ποστ

kospatras

• Guest
« Reply #2471 on: October 22, 2008, 13:35:20 »
αδερφε univ ειμουνα ετοιμος να σου ριξω τρελα μπινελικια.ακομα τρεμω...αλλα οκ

apaoki13

• Guest
« Reply #2472 on: October 22, 2008, 13:37:46 »
Μόλις δω τον λογαριασμό μου να πιστώνεται με 150 ευρώ και στο όνομα του καταθέτη να γράφει, κατα λέξη, Δημήτρης-συγνώμη που είμαι κοντοπούτανος-Σαλπιγγίδης, τότε μπορώ να συζητήσω το ενδεχόμενο να επιστρέψει για να μαζεύει τις μπάλες. Μέχρι τότε σας παρακαλώ μην ποστάρετε γιατί το βλέπω όποτε πατάω "Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη." και με πιάνει μεγάλη φαγούρα κάπου κάτω χαμηλά. Θα με απολύσουν από τη δουλειά σας λέω.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2473 on: October 22, 2008, 13:39:03 »
σε επιασα ρε κουφαλα univ ;D

ρε μετροσταρ και λοιποι...τι τον μπερδευετε τον γ.χ με τον σαλπιγγιδη;ο αλλος εβαλε και τον ζαγορακη μεσα...
θυμαστε τι παιχτηκε η μαλλον τα ξερετε ακριβως πως εγιναν τα πραγματα τοτε με τον γ.χ και τα λετε;
ξεκολατε γιατι παιζει να πλακωθουμε και για τον αγγελο  στο τοπικ του σαλπιγγιδη...σαν κλαμμενες μην πω τι κανουμε
δεν τον γουσταρουμε.τελος.αν ερθει θα ερθει μαζι του και ο διχασμος.τελος.το καταλαβαινετε; τελος.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2474 on: October 22, 2008, 13:40:25 »
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΣΧΕΤΟ POST
ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΒΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΠΥΡΙ !

(είχε δεν είχε την πέταξε ο άλλος πάντως....)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2475 on: October 22, 2008, 13:41:07 »
αφού το ξέρετε κατά βάθος ότι και πίσω θα έρθει κάποτε και αρχηγό θα τον κάνουμε.

Οχι εγω δεν το ξερω αυτο που λες. Εγω ξερω οτι ο φασουλας δεν ξαναπατησε salonica και το ιδιο θα γινει και με τον κοντοπουτανο που δεν μπορει να ανεβει ουτε για να ψησει αρνι το πασχα..
Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι η περιπτωση ΓΧ εχει σχεση με την περιπτωση κοντοπουτανου, θα σου προτεινα να κατσεις να διαβασεις τα αντιστοιχα τοπικς που αναφερονται στο θεμα, ωστε να μην ξαναρχησουμε την ιδια ακυρη κουβεντα.

Offline univ

• Αποστολή
  • **
« Reply #2476 on: October 22, 2008, 13:45:45 »
οντως gianiwths4!

κατα τ αλλα την επομενη φορα θα ειμαι πιο ξεκαθαρος γιατι μαλλον δεν το χω το θεμα της ειρωνιας

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #2477 on: October 22, 2008, 13:47:34 »
Ευτυχως ρε univ το διορθωσες γιατι δεν αντεχω αιματα μεσημεριατικα που με περιμενει και ωραιο φαγητο στο σπιτι!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2478 on: October 22, 2008, 14:24:22 »
ωραιο θεμα να ασχολεισαι για να περναει η ωρα με υποθετικα σεναρια......

ε ενταξει εννοειτε πως δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο τετοιο σεναριο.....ποιο πιθανο ειναι να παραιτηθει ο ζαγορακης αν τεθει τετοιο θεμα απ την παε παρα να γυρισει ο σαλπιγγιδης......

υποθετικα μιλαω παντα που δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο ζητημα....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #2479 on: October 22, 2008, 14:40:40 »
Δεν πιστεύω πως η τωρινή διοίκηση θα έκανε οποιαδήποτε κίνηση που να διχάσει τον κόσμο. Από 'κει και πέρα αν κρίνουν πως χρειάζεται η ομάδα σέντερ φορ, ο Ζήσης θα φροντίσει. Άλλωστε απ' ότι δείχνουν τα πράγματα, η ομάδα θα αποκτάει ξένους παίκτες με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, όπως οι Κοντρέρας, Βερόν, Γκαρσία και Μουσλίμοβιτς.