Αν και αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να ασχοληθούμε με άλλα πράγματα όπως με το παιχνίδι με το γαύρο στο τηγάνι , και όχι με τον κοντοπούτανο θα ήθελα να κάνω 2-3 ερωτήσεις σε πολλούς από εμάς γιατί για εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο το θέμα είτε έρθει είτε δν έρθει (που για να μην ανακοινώθηκε η παραμονή του στον βάζελο σημαίνει ότι είναι τελειωμένη μεταγραφή και έρχεται σε εμάς ) . Τι θα κάνετε όλοι όταν θα έρθει να υπογράψει και παίξει τελικά. Θα πάτε στο γήπεδο την ώρα που υπογράφει και θα τον βρίζετε , η θα βρίσετε τον Σάντος και την διοίκηση (δλδ στην ουσία αυτούς που μας έκαναν ομάδα τα τελευταία χρόνια και μας βγάλανε από του χάρου τα δόντια) . Τι θα κάνετε αν τελικά βγει η μεταγραφή και βγάζει και μάτια ? Θα τον βρίζετε σε κάθε παιχνίδι και κάθε φορά που μπαίνει γκολ ? Καλά όλα αυτά που λέμε , και είμαι σύμφωνος με όσους δν τν θέλουν στην ομάδα μας μιας και εγώ είμαι μέσα σε αυτούς , αλλά αν είναι τελειωμένη υπόθεση τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε ?
Tι μπορείς να κάνεις; Να κατηγορήσεις αυτούς που πέρσι σου λέγανε "δεν υπάρχει θέμα γιδιού, δεν είμαστε τρελοί να τον πάρουμε πίσω" και στον έχουν κλεισμένο από το χειμώνα. Αυτό δεν θα σημάνει την αχαριστία από μέρους μας για το προηγούμενο εξαιρετικό έργο αναγέννησης της ομάδας, όπως θα θελήσουν να το πλασάρουν τα ΜΜΕ και οι αποβλακωμένοι υποστηρικτές της επιστροφής. Καλή και χρυσή η διοίκηση, αλλά με τον κοντό θα κάνει μαλακία και οφείλεις σε όποια αξιοπρέπεια μας έχει απομείνει (μετά την εξευτελιστική για μένα γαργάρα του γκαγκάτση) να αποτρέψεις την επιστροφή του προδότη.
Μπορείς να αποδείξεις έμπρακτα ότι δε συνηγορείς στη μεταγραφική κίνηση αυτή που εκτός των άλλων γίνεται με δικά σου λεφτά, με τη μη αγορά διαρκείας και μετοχών τη νέα σεζόν. Τα 170 γιούρα προτιμώ να τα δώσω σε διαρκείας σε όλα τα ερασιτεχνικά, που πραγματικά πιάνει τόπο κάθε ευρώ που πάει σε αθλητές και αθλήτριες που υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες κατακτούν τίτλους και πρωταθλήματα δοξάζοντας το σύλλογο. Αυτό δε συνεπάγεται ότι κόβεις το γήπεδο για χάρη του κοντού... Δεν κόβεις την Τούμπα (εδώ δεν μας την κόψανε άλλοι και άλλοι) απλά δεν πληρώνεις διαρκείας. Ο νοώ νοείτο.
Όσων αφορά στο τι κάνεις όταν σκοράρει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, η απάντηση είναι το αυτονόητο, πανηγυρίζεις το γκολ της ομάδας σου. Αν μπορείς κάνε και αλλιώς. Προσωπικά αδυνατώ. Δεν αποκλείεται όμως μετά το πέρας του πανηγυρισμού να το βρίσεις το μπάσταρδο. Στην τελική γκολ του ΠΑΟΚ είναι, όχι του κοντού εργολαβία...
Μην μπαίνετε μόνοι σας αδέρφια σε ψευτοδιλήμματα με τον κοντό. Ούτε την Τούμπα θα μας κόψει ούτε θα επιτρέψουμε την ολοκληρωτική αλλοτροίωση μας σαν λαός με την υποχώρηση μπροστά στο νεο-παοκτσήδικο κύμα χαζών, τρέντυδων, γκόμενων κλπ. Εμείς εκεί, κοντά στην ομάδα αποδίδοντας όμως παράλληλα ευθύνες όπου και όποτε χρειάζεται και δείχνοντας ποιο είναι το τίμημα τυχόν τέτοιων επιλογών...