Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503526 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

euboia4

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4040 on: May 11, 2010, 18:25:00 »
Φίλαθλος: "Μήτσο, θα μου εξηγήσεις ένα πράγμα; Στον Παναθηναικό έχεις τα πάντα, σε έχουν σαν βασιλιά. Είναι δυνατόν να φύγεις και να πας πάλι στον ΠΑΟΚ και την αβεβαιότητα; Δεν βλέπεις ότι είναι λάθος; Και στο λέω πάνω απ' όλα για σένα αυτό".

Σαλπιγγίδης: "Ναι, καθαρά επαγγελματικά μπορεί να είναι και λάθος από τη στιγμή που φεύγεις από την νταμπλούχο ομάδα της Ελλάδας".

Φίλαθλος: "Όχι λάθος, έγκλημα να το λες".

Σαλπιγγίδης: "Πες το κι έτσι αν θες, δεν έχει σημασία. Είναι όμως κάποιοι προσωπικοί λόγοι που πρέπει να τους καταλάβουν όλοι. Δεν έχουν να κάνουν με την μπάλα".

Φίλαθλος: "Τι να σου πω; Αν είναι έτσι, καλή σου τύχη".

Σαλπιγγίδης: "Σ' ευχαριστώ, όμως θέλω να ξέρεις και κάτι ακόμα. Και να το ξέρετε όλοι σας. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνω εγώ, εσάς θα πρέπει να σας ενδιαφέρει πάνω απ' όλα η ομάδα. Κι αυτό λοιπόν για το οποίο βάζω το χέρι μου στη φωτιά είναι ότι ο Παναθηναικός έχει αλλάξει επίπεδο και απέχει πολύ από τους ανταγωνιστές τους. Είναι ήδη πανίσχυρος και θα γίνει ακόμη πιο δυνατός στη συνέχεια. Έχει φοβερό ρόστερ, το οποίο θα φτιάξει κι άλλο, κι έναν πρόεδρο που ασχολείται με την ομάδα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μην φοβάστε λοιπόν, τα καλύτερα έρχονται".

http://www.sport24.gr/html/ent/566/ent.359566.asp

Ρε πουστη μου δλδ ζουμε θεατρο του παραλογου. Εμ δεν τον θελουμε, εμ μας χαρακτηριζει και σαν λαθος και μας χρησιμοποιει γιατι ειναι μουνοδουλος.
Θα τρελαθουμε εντελως ρε πουστη.

καλα μας κανουν οι δημοσιοκαφροι αφου πιστευουμε ολες τις μαλακιες που γραφουν

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4041 on: May 11, 2010, 19:07:15 »
Bγηκε και ο κατσαρης και ειπε να του δωσουμε δευτερη ευκαιρια...

τρυπιοι απο παντου ημαστε...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #4042 on: May 11, 2010, 19:50:05 »
Να ξέρετε πως για κάποιους, που είναι μόνο τόσο δα μικρούλα χούφτα ανθρώπων, δεν έχει άλλο οι ευθύνες ο Σαλπιγίδης, αλλά αυτοί που τον φέρνουν. Αυτοί δεν σέβονται τους αγώνες τους, τα ιδανικά τους, τις ιδέες τους, τις αξίες τους και ποδοπατάνε την περηφάνια τους.

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Εγώ να δεις καρντάσι τι ζόρι τραβάω, που νομίζω ότι είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στη Γη που τον έχει ξεγράψει όχι από τον Αύγουστο, αλλά από τον Γενάρη του 2006...Μετά από εκείνο το σσσσσ.... δεν με εκπλήσσει πλέον τίποτα για αυτόν, μόνο η ποσότητα χλωροφύλλης που υπάρχει σε τόσο μεγάλη μερίδα του λαού μας...
Μιλίτο αγόρι μου, δεν μπορείς να του δώσεις τα γόνατα στο χέρι σε ένα μήνα; Αυτό όχι για το σσσσ..., ούτε για το ότι έφυγε, αλλά για το πόσο τεράστιος υποκριτής είναι και πόσο ζώα θεωρεί ότι είμαστε εμείς

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #4043 on: May 11, 2010, 21:16:50 »
"δεν με εκπλήσσει πλέον τίποτα για αυτόν, μόνο η ποσότητα χλωροφύλλης που υπάρχει σε τόσο μεγάλη μερίδα του λαού μας..."
By Catala  the great  τα ειπες ΟΛΑ
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #4044 on: May 11, 2010, 21:51:55 »
Αν και αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να ασχοληθούμε με άλλα πράγματα όπως με το παιχνίδι με το γαύρο στο τηγάνι , και όχι με τον κοντοπούτανο θα ήθελα να κάνω 2-3 ερωτήσεις σε πολλούς από εμάς γιατί για εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο το θέμα είτε έρθει είτε δν έρθει (που για να μην ανακοινώθηκε η παραμονή του στον βάζελο σημαίνει ότι είναι τελειωμένη μεταγραφή και έρχεται σε εμάς ) . Τι θα κάνετε όλοι όταν θα έρθει να υπογράψει και παίξει τελικά. Θα πάτε στο γήπεδο την ώρα που υπογράφει και θα τον βρίζετε , η θα βρίσετε τον Σάντος και την διοίκηση (δλδ στην ουσία αυτούς που μας έκαναν ομάδα τα τελευταία χρόνια και μας βγάλανε από του χάρου τα δόντια) . Τι θα κάνετε αν τελικά βγει η μεταγραφή και βγάζει και μάτια ? Θα τον βρίζετε σε κάθε παιχνίδι και κάθε φορά που μπαίνει γκολ ? Καλά όλα αυτά που λέμε , και είμαι σύμφωνος με όσους δν τν θέλουν στην ομάδα μας μιας και εγώ είμαι μέσα σε αυτούς , αλλά αν είναι τελειωμένη υπόθεση τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε ?
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4045 on: May 11, 2010, 21:57:13 »
ΧΧΧΧ

ΑΔΕΡΦΕ,ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΟΣΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ)ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΡΨΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ....ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΚΗΣΕΙ Η αεκ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ....ΛΙΓΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ γουμενου....
« Last Edit: May 12, 2010, 00:45:15 by Capricorn »

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #4046 on: May 11, 2010, 22:24:01 »
Είμαστε εναντίον της επιστροφής

Αρνητικό είναι το κλίμα στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ στο ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην Τούμπα. Όπως υπογραμμίζουν οι ίδιοι τις τελικές αποφάσεις τις παίρνει...

...η διοίκηση της ομάδας και αναγκαστικά αυτοί δε μπορούν να κάνουν κάτι άλλο για το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης, τόνισαν πως οι αντιδράσεις για την επικείμενη επιστροφή είναι αυθόρμητες και όχι υποκινούμενες.

Το Sportaction ήρθε σε επικοινωνία με τον ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 και με το μέλος του επταμελούς, κ. Δήμο ο οποίος δήλωσε για την επικείμενη επιστροφή του διεθνή Έλληνα επιθετικού στον «Δικέφαλο» του Βορρά και για την στάση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας σε αυτό το θέμα: «Όλος ο κόσμος είναι εναντίον αυτής της επιστροφής. Όχι μόνο ο δικός μας σύνδεσμος αλλά και όλοι οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ. Όμως αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Δεν είμαστε εμείς η διοίκηση. Τις αποφάσεις τις παίρνουν άλλοι και αυτοί γνωρίζουν καλύτερα».

Όσον αφορά στο αν θα υπάρξουν μελλοντικές αντιδράσεις για το συγκεκριμένο θέμα: «Οι αντιδράσεις που υπήρξαν μέχρι στιγμής από τον κόσμο της ομάδας ήταν αυθόρμητες. Δεν ήταν τίποτα υποκινούμενο. Δε θα οργανωθεί κάποια διαμαρτυρία στο επόμενο ματς της ομάδας. Ο καθένας έχει διαφορετική άποψη και γνώμη. Εμείς πάντως είμαστε αντίθετοι σε αυτό το θέμα. Όπως είμαστε αντίθετοι στο ότι δεν παίρνουμε εισιτήρια για τα εκτός έδρας ματς, όπως επίσης και για τον ρόλο της αστυνομίας στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας».

http://todekari.blogspot.com

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_9324.html
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4047 on: May 11, 2010, 22:43:58 »
Αν και αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να ασχοληθούμε με άλλα πράγματα όπως με το παιχνίδι με το γαύρο στο τηγάνι , και όχι με τον κοντοπούτανο θα ήθελα να κάνω 2-3 ερωτήσεις σε πολλούς από εμάς γιατί για εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο το θέμα είτε έρθει είτε δν έρθει (που για να μην ανακοινώθηκε η παραμονή του στον βάζελο σημαίνει ότι είναι τελειωμένη μεταγραφή και έρχεται σε εμάς ) . Τι θα κάνετε όλοι όταν θα έρθει να υπογράψει και παίξει τελικά. Θα πάτε στο γήπεδο την ώρα που υπογράφει και θα τον βρίζετε , η θα βρίσετε τον Σάντος και την διοίκηση (δλδ στην ουσία αυτούς που μας έκαναν ομάδα τα τελευταία χρόνια και μας βγάλανε από του χάρου τα δόντια) . Τι θα κάνετε αν τελικά βγει η μεταγραφή και βγάζει και μάτια ? Θα τον βρίζετε σε κάθε παιχνίδι και κάθε φορά που μπαίνει γκολ ? Καλά όλα αυτά που λέμε , και είμαι σύμφωνος με όσους δν τν θέλουν στην ομάδα μας μιας και εγώ είμαι μέσα σε αυτούς , αλλά αν είναι τελειωμένη υπόθεση τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε ?

Με το παιχνίδι ας ασχοληθούν οι πρωταγωνιστές, εμείς θα είμαστε πίσω από μία τηλεόραση και θα πίνουμε μπύρες. Ότι και να κάνουμε από 500χλμ μακριά δεν νομίζω πως κάνουμε κακό στην ομάδα εκτός αν είδες εσύ τίποτα κακό στο παιχνίδι της Τούμπας με τον γαύρο. Έγραψες κανένα σχόλιο χθες όταν μέλος της διοίκησης σου μεσημεριάτικα μιλούσε γι αυτό; Αυτός, δεν πειράζει;
Ας πάμε και στον προβληματισμό σου. Για μένα ότι ήταν να ακούσει ο Σαλπιγίδης τ άκουσε, σε άλλους περνάει πλέον η ευθύνη. Και ο επικεφαλής κάποτε είχε δηλώσει αν νοιώθει ότι διχάζει θα φύγει... ίσως να ήρθε η ώρα να δει τι πάει να κάνει. Μάλιστα δεν θα του είναι και δύσκολο το έχει ξανακάνει!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4048 on: May 11, 2010, 22:49:42 »
Τι θα κάνετε όλοι όταν θα έρθει να υπογράψει και παίξει τελικά. Θα πάτε στο γήπεδο την ώρα που υπογράφει και θα τον βρίζετε , η θα βρίσετε τον Σάντος και την διοίκηση (δλδ στην ουσία αυτούς που μας έκαναν ομάδα τα τελευταία χρόνια και μας βγάλανε από του χάρου τα δόντια) . Τι θα κάνετε αν τελικά βγει η μεταγραφή και βγάζει και μάτια ? Θα τον βρίζετε σε κάθε παιχνίδι και κάθε φορά που μπαίνει γκολ ? Καλά όλα αυτά που λέμε , και είμαι σύμφωνος με όσους δν τν θέλουν στην ομάδα μας μιας και εγώ είμαι μέσα σε αυτούς , αλλά αν είναι τελειωμένη υπόθεση τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε ?

Προσωπικα, μακαρι να ειχα τη δυναμη να το κανω και τα κοτσια, θα του εσπαζα τα γονατα με λοσταρι και θα πληρωνα ενα ταξι να τον γυρισει πισω στην αθηνα και να τον γηροκομησει ο φιλος του ο βυντρα.
Δυστυχως, ουτε τη δυναμη (φυσικα δεν εννοω την σωματικη ή την θεληση), ουτε τα κακαλα για να κανω κατι τετοιο όσο και να το ηθελα  ;D
Κι ετσι δε θα χρειαζοταν να μπουμε στις παραπανω απορίες.

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
« Reply #4049 on: May 11, 2010, 23:01:10 »
Τι θα κάνετε όλοι όταν θα έρθει να υπογράψει και παίξει τελικά. Θα πάτε στο γήπεδο την ώρα που υπογράφει και θα τον βρίζετε , η θα βρίσετε τον Σάντος και την διοίκηση (δλδ στην ουσία αυτούς που μας έκαναν ομάδα τα τελευταία χρόνια και μας βγάλανε από του χάρου τα δόντια) . Τι θα κάνετε αν τελικά βγει η μεταγραφή και βγάζει και μάτια ? Θα τον βρίζετε σε κάθε παιχνίδι και κάθε φορά που μπαίνει γκολ ? Καλά όλα αυτά που λέμε , και είμαι σύμφωνος με όσους δν τν θέλουν στην ομάδα μας μιας και εγώ είμαι μέσα σε αυτούς , αλλά αν είναι τελειωμένη υπόθεση τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε ?

Φίλε αυτό που θα κάνω είναι να πάρω διαρκείας στο μπάσκετ φέτος. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να βλέπει τον κοντό προδότη με την φανέλα του ΠΑΟΚ.
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4050 on: May 11, 2010, 23:02:41 »
@spartiatis θα το κανει καποιος στο μουντιαλ. Αν υπαρχουν θεοι και δικαιοσυνη εκει εξω, καποιος θα του κοψει τη μπαλα. Αλλιως θα μας κοψει αυτος το γηπεδο. Η μαλλον, οπως πολυ σωστα λεει ο t.b, οχι ακριβως αυτος αλλα αυτοι που τον φερνουν. Εξακολουθω να πιστευω πως αυτη η μεταγραφη δε θα γινει γιατι δεν τον εχω για τοσο μαλακα το Ζαγορακη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

ive4

• Guest
« Reply #4051 on: May 11, 2010, 23:04:06 »

Προσωπικα, μακαρι να ειχα τη δυναμη να το κανω και τα κοτσια, θα του εσπαζα τα γονατα με λοσταρι και θα πληρωνα ενα ταξι να τον γυρισει πισω στην αθηνα και να τον γηροκομησει ο φιλος του ο βυντρα.
Δυστυχως, ουτε τη δυναμη (φυσικα δεν εννοω την σωματικη ή την θεληση), ουτε τα κακαλα για να κανω κατι τετοιο όσο και να το ηθελα  ;D
Κι ετσι δε θα χρειαζοταν να μπουμε στις παραπανω απορίες.

αρκετά πληρώσαμε για πάρτυ του. Σιγά μη του πλήρωνες και το ταξί..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4052 on: May 11, 2010, 23:09:23 »
skycland,
πως μπορουμε να ερθουμε σε επαφη με τον κυριο εδω http://www.transfermarkt.de/de/terna-suswan/profil/spieler_146071.html
καθως και με τον προπονητή του ωστε να τον βαλει ως αλλαγη?
μια συναντηση προλαβαινουμε να εχουμε μαζι του νομιζω...
 :devil:

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4053 on: May 11, 2010, 23:37:29 »

Φίλε αυτό που θα κάνω είναι να πάρω διαρκείας στο μπάσκετ φέτος. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να βλέπει τον κοντό προδότη με την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Και γω στην αρχή αυτό σκέφτηκα αλλά είναι ήττα φίλε! Ποιος θα μας διώξει από το γήπεδο; Ποιος; Εγώ νοιώθω σαν να γεννήθηκα σ αυτά τα τσιμέντα, θυμάμαι σαν χθες την πρώτη φορά που μπήκα στον ναό, μικρό παιδάκι, χεσμένο, πίσω από το κάγκελο της Νεάπολης και μετά από 26 χρόνια θα έρθει μία μαλακισμένη επιλογή ασέβειας από την διοίκηση, μία επιλογή βοήθειας κάποιων σε πρώην συμπαίκτη τους για να μου κόψει το γήπεδο; ΌΧΙ θα είμαι εκεί και δεν θα αφήσω την χαζογκόμενα με το ντεκαπάζ να μου φάει την θέση μου στην ιερή Θύρα 4 του ΝΑΟΥ της ΤΟΥΜΠΑΣ. Ας τολμήσει αυτό το μουνί να πλησιάσει τα κάγκελα στην 4, ας τολμήσει κανείς Ζαγοράκης- Βρύζας κτλ να μου ρίξει την οποιαδήποτε ευθύνη.

Εξακολουθω να πιστευω πως αυτη η μεταγραφη δε θα γινει γιατι δεν τον εχω για τοσο μαλακα το Ζαγορακη.

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες...

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #4054 on: May 11, 2010, 23:48:23 »
Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν από τις εμπειρίες τους. Επί Βουλινού πολλοί σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ αλλά και ανοργάνωτοι οπαδοί κάνανε συνειδητά αποχή από τους αγώνες του ΠΑΟΚ. Το μετανιώσανε. Τότε μας φαινότανε η καλύτερη λύση αλλά δεν βγάζει πουθενά. Όταν κάτι πάει στραβά πρέπει να αντιδράμε δυναμικά και όχι παθητικά. να είμαστε παρόντες, να φωνάζουμε, να μην τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί.

Το παραπάνω ισχύει και για τον Σαλπιγγίδη. Δεν θα κόψουμε τον ΠΑΟΚ εξαιτίας του (αυτό έλειπε) αλλά δεν θα παριστάνουμε τους μαλάκες.

Υ.Γ. Η ταύτιση απόψεων με τον t.b. είναι πλήρης, σιγά σιγά αποχωρώ από το φόρουμ, μη σας ζαλίσουμε στερεοφωνικά...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4055 on: May 11, 2010, 23:56:45 »
Πριν καποια χρονια τον βριζαμε ολοι, με λιγο παπα απο τα ΜΜΕ η πλειοψηφια τον θελει πισω, αμα ερθει (α ρε τι κανει η καψουρα, οχι για τον ΠΑΟΚ αλλα για την γκομενα του)  και βαλει τα πρωτα 1-2 γκολ καμια 100 ατομα μονο θα μεινουν να θυμουνται την πουστια του κοντου...

Εγω εχω 13 χρονια διαρκειας στην 4 και δεν χανω παιχνιδι, μαλλον δεν θα παρω αν ερθει μεχρι να φυγει...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #4056 on: May 12, 2010, 00:33:52 »
το έσβησα μονος μου το μήνυμα....... (hotdog)
PAOK PANO APO OLLA

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4057 on: May 12, 2010, 01:27:34 »
Απο μενα αδερφε τερμα τα ταξιδια στην Σαλονικη για την ΠΑΟΚΑΡΑ μου,ανεβαινω οποτε μπορω απο κρητη για να δω την ομαδα της καρδιας μου,την ομαδα που ειναι παραπανω απο αλλα πραγματα για μενα πιο σημαντικα,οταν φυγει ξανα τοτε και παλι θα ταξιδευω!

γαμιωλη κοντε που να μην βγαλεις (ποδοσφαιρικα) το καλοκαιρι!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4058 on: May 12, 2010, 03:47:40 »

Tι μπορείς να κάνεις; Να κατηγορήσεις αυτούς που πέρσι σου λέγανε "δεν υπάρχει θέμα γιδιού, δεν είμαστε τρελοί να τον πάρουμε πίσω" και στον έχουν κλεισμένο από το χειμώνα. Αυτό δεν θα σημάνει την αχαριστία από μέρους μας για το προηγούμενο εξαιρετικό έργο αναγέννησης της ομάδας, όπως θα θελήσουν να το πλασάρουν τα ΜΜΕ και οι αποβλακωμένοι υποστηρικτές της επιστροφής. Καλή και χρυσή η διοίκηση, αλλά με τον κοντό θα κάνει μαλακία και οφείλεις σε όποια αξιοπρέπεια μας έχει απομείνει (μετά την εξευτελιστική για μένα γαργάρα του γκαγκάτση) να αποτρέψεις την επιστροφή του προδότη.

Μπορείς να αποδείξεις έμπρακτα ότι δε συνηγορείς στη μεταγραφική κίνηση αυτή που εκτός των άλλων γίνεται με δικά σου λεφτά, με τη μη αγορά διαρκείας και μετοχών τη νέα σεζόν. Τα 170 γιούρα προτιμώ να τα δώσω σε διαρκείας σε όλα τα ερασιτεχνικά, που πραγματικά πιάνει τόπο κάθε ευρώ που πάει σε αθλητές και αθλήτριες που υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες κατακτούν τίτλους και πρωταθλήματα δοξάζοντας το σύλλογο. Αυτό δε συνεπάγεται ότι κόβεις το γήπεδο για χάρη του κοντού... Δεν κόβεις την Τούμπα (εδώ δεν μας την κόψανε άλλοι και άλλοι) απλά δεν πληρώνεις διαρκείας. Ο νοώ νοείτο.

Όσων αφορά στο τι κάνεις όταν σκοράρει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, η απάντηση είναι το αυτονόητο, πανηγυρίζεις το γκολ της ομάδας σου. Αν μπορείς κάνε και αλλιώς. Προσωπικά αδυνατώ. Δεν αποκλείεται όμως μετά το πέρας του πανηγυρισμού να το βρίσεις το μπάσταρδο. Στην τελική γκολ του ΠΑΟΚ είναι, όχι του κοντού εργολαβία...

Μην μπαίνετε μόνοι σας αδέρφια σε ψευτοδιλήμματα με τον κοντό. Ούτε την Τούμπα θα μας κόψει ούτε θα επιτρέψουμε την ολοκληρωτική αλλοτροίωση μας σαν λαός με την υποχώρηση μπροστά στο νεο-παοκτσήδικο κύμα χαζών, τρέντυδων, γκόμενων κλπ. Εμείς εκεί, κοντά στην ομάδα αποδίδοντας όμως παράλληλα ευθύνες όπου και όποτε χρειάζεται και δείχνοντας ποιο είναι το τίμημα τυχόν τέτοιων επιλογών...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #4059 on: May 12, 2010, 04:52:17 »
Όσων αφορά στο τι κάνεις όταν σκοράρει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, η απάντηση είναι το αυτονόητο, πανηγυρίζεις το γκολ της ομάδας σου. Αν μπορείς κάνε και αλλιώς. Προσωπικά αδυνατώ. Δεν αποκλείεται όμως μετά το πέρας του πανηγυρισμού να το βρίσεις το μπάσταρδο.

Το θεμα ειναι τι κανεις οταν χασει ευκολο τετ α τετ ή ακομα χειροτερα οταν βαλει γκολ και ο εκφωνητης (καινουργιες μοδες) φωναξει 'Δημητρης...' ...

Μεινε μακρια μας αμα εχεις λιγη τσιπα ρε..Θα πανηγυρισεις μπροστα σε αυτους που εδωσαν φραγκα απο το υστερημα τους για να μην φυγεις ρε αρχιδα?
« Last Edit: May 12, 2010, 05:00:49 by GkaZ4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ