Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503471 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DimNaoussa

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4000 on: May 04, 2010, 15:54:36 »
..οι 15 μερες περνανε καριωλη αλλα εσυ μην τολμησεις να χαλασεις αυτο που υπαρχει στην ομαδα!!!ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ!!!!

..οι 15 μερες περνανε καριωλη αλλα εσυ μην τολμησεις να χαλασεις αυτο που υπαρχει στην ομαδα!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #4001 on: May 04, 2010, 16:07:46 »
Απλα εφοσον ειμαι με την διοικηση, το εχω αποδεχτει φιλε μου... Την αποψη μας σαν λαος την εκφρασαμε και εχουμε το κουτελο μας καθαρο. Ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4002 on: May 04, 2010, 16:45:30 »
..οι 15 μερες περνανε καριωλη αλλα εσυ μην τολμησεις να χαλασεις αυτο που υπαρχει στην ομαδα!!!ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ!!!!

..οι 15 μερες περνανε καριωλη αλλα εσυ μην τολμησεις να χαλασεις αυτο που υπαρχει στην ομαδα!!!

Δεν νομίζω πως τώρα χαλάει αυτός κάτι. Αυτό το μουνόπανο ότι ήταν να κάνει το έκανε, άλλοι έχουν την ευθύνη τώρα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #4003 on: May 05, 2010, 20:02:00 »
Φίλαθλος: "Μήτσο, θα μου εξηγήσεις ένα πράγμα; Στον Παναθηναικό έχεις τα πάντα, σε έχουν σαν βασιλιά. Είναι δυνατόν να φύγεις και να πας πάλι στον ΠΑΟΚ και την αβεβαιότητα; Δεν βλέπεις ότι είναι λάθος; Και στο λέω πάνω απ' όλα για σένα αυτό".

Σαλπιγγίδης: "Ναι, καθαρά επαγγελματικά μπορεί να είναι και λάθος από τη στιγμή που φεύγεις από την νταμπλούχο ομάδα της Ελλάδας".

Φίλαθλος: "Όχι λάθος, έγκλημα να το λες".

Σαλπιγγίδης: "Πες το κι έτσι αν θες, δεν έχει σημασία. Είναι όμως κάποιοι προσωπικοί λόγοι που πρέπει να τους καταλάβουν όλοι. Δεν έχουν να κάνουν με την μπάλα".

Φίλαθλος: "Τι να σου πω; Αν είναι έτσι, καλή σου τύχη".

Σαλπιγγίδης: "Σ' ευχαριστώ, όμως θέλω να ξέρεις και κάτι ακόμα. Και να το ξέρετε όλοι σας. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνω εγώ, εσάς θα πρέπει να σας ενδιαφέρει πάνω απ' όλα η ομάδα. Κι αυτό λοιπόν για το οποίο βάζω το χέρι μου στη φωτιά είναι ότι ο Παναθηναικός έχει αλλάξει επίπεδο και απέχει πολύ από τους ανταγωνιστές τους. Είναι ήδη πανίσχυρος και θα γίνει ακόμη πιο δυνατός στη συνέχεια. Έχει φοβερό ρόστερ, το οποίο θα φτιάξει κι άλλο, κι έναν πρόεδρο που ασχολείται με την ομάδα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μην φοβάστε λοιπόν, τα καλύτερα έρχονται".

http://www.sport24.gr/html/ent/566/ent.359566.asp

Ρε πουστη μου δλδ ζουμε θεατρο του παραλογου. Εμ δεν τον θελουμε, εμ μας χαρακτηριζει και σαν λαθος και μας χρησιμοποιει γιατι ειναι μουνοδουλος.
Θα τρελαθουμε εντελως ρε πουστη.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #4004 on: May 05, 2010, 20:14:46 »
τα λεγαμε οτι ο κοντος θελει να γυρισει  για προσωπικους λογους αλλα τα φυτα μας πρηζαν οτι ειναι ΠΑΟΚτσακι και φτυνει
τα λεφτα του βαζελου για την ομαδα που αγαπαει...

:b347:

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4005 on: May 05, 2010, 20:57:24 »
ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.....ΣΗΚΩ ΤΡΑΒΑ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΘΕΛΕΙΣ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ.....ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ(ΘΕΙΟ)ΣΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ....ΠΟΥΣΤΑΡΑ.....Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ,ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.....

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #4006 on: May 05, 2010, 21:00:57 »
Η "στενογραφημένη" κουβέντα θυμίζει εντόνως φωτορομάντζο, αχ αθάνατη ελληνική δημοσιογραφία..

ive4

• Guest
« Reply #4007 on: May 05, 2010, 21:33:19 »
Ποιοι είναι οι προσωπικοί λόγοι που θέλει να γυρίσει Θεσσαλονίκη ;
Του αρέσει το ξύλο ; Το κηνύγι ;

Lydia_4

• Guest
« Reply #4008 on: May 05, 2010, 21:51:49 »
ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.....ΣΗΚΩ ΤΡΑΒΑ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΘΕΛΕΙΣ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ
Ναι μην ερθεις γιατι θα κανεις μεγαλο κακο στη ζωη μας...Σαν ταινια μου ακουγεται "Salpiggidis THE RETURN ".Λοιπον εχω πολυ καιρο να γραψω στο φορουμ ισως γιατι οι μλκιες που διαβαζω ειναι πολλες, αλλα απ την αλλη να πω την αληθεια το διασκεδαζω.Ειδικα με αυτο το τοπικ πεφτει τρελο γελιο  ;D ;D.Παντως ολο τον βριζετε αλλα και ολο ασχολειστε μαζι του και του δινετε και αξια
..........................................

« Last Edit: May 05, 2010, 22:56:02 by northeagle_4 »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4009 on: May 05, 2010, 21:54:04 »
σιγα μη περιμενα το σπορ24 να μαθω τι λεει ο προδοτης στις βαζελοπαρεες του που μαζευονται μαζι με το βυντρα ....
8 σελιδες πισω τα εχω αναφερει. μεχρι και κομπλεξικους μας χαρακτηριζει.
---
κοντε το νου σου, θα σε παρει και θα σε σηκωσει κωλοπαιδο.

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4010 on: May 05, 2010, 21:59:53 »
ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.....ΣΗΚΩ ΤΡΑΒΑ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΘΕΛΕΙΣ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ

Ναι μην ερθεις γιατι θα κανεις μεγαλο κακο στη ζωη μας...Σαν ταινια μου ακουγεται "Salpiggidis THE RETURN ".Λοιπον εχω πολυ καιρο να γραψω στο φορουμ ισως γιατι οι μλκιες που διαβαζω ειναι πολλες, αλλα απ την αλλη να πω την αληθεια το διασκεδαζω.Ειδικα με αυτο το τοπικ πεφτει τρελο γελιο  ;D ;D.Παντως ολο τον βριζετε αλλα και ολο ασχολειστε μαζι του και του δινετε και αξια.Σας αφιερωνω ενα βιντεακι που σας ταιριαζει....γατακια http://www.youtube.com/watch?v=49jKeGyUCJE
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.....ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ,ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4011 on: May 05, 2010, 22:10:10 »
Ποιοι είναι οι προσωπικοί λόγοι που θέλει να γυρίσει Θεσσαλονίκη ;
Του αρέσει το ξύλο ; Το κηνύγι ;

Τωρα που το λες, ο καραφλος νανος ειναι αραγε προστατευομενο ειδος? Και αν δεν ειναι, ποτε αρχιζει η εποχη κηνυγιου? Λες να παω να αγορασω δικανο?  ;D
Στον κοσμο αλλος κανενας

Lydia_4

• Guest
« Reply #4012 on: May 05, 2010, 22:13:20 »
χαχαχα avalantos4 ελα πες και αλλα

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #4013 on: May 05, 2010, 22:20:31 »
αγαπητή λυδία προς τι η ειρωνία και τα γελάκια;

Lydia_4

• Guest
« Reply #4014 on: May 05, 2010, 22:30:25 »
Αγαπητε diegito, ελα αυτο δε θεωρειται και ειρωνια  ;D.Απλα o avalantos4 εχει νευρακια, κατα τη γνωμη μου δεν εχω αδικο σε οσα λεω γι αυτο αδικαιολογητα τα πηρε  ::)

εντιτ:αυτο ηταν ειρωνια προς αλλο μελος ομως.
« Last Edit: May 05, 2010, 22:41:40 by northeagle_4 »

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4015 on: May 05, 2010, 22:52:58 »
lydia  αν γουσταρεις πες την αποψη σου και κοψε τις μαλακιες οκ???αντε να χαλαρωσουμε λιγο!!!

γατακι καλυτερα να πεις τον γκομενο σου η ακομα και την οικογενεια σου!!!!μαγκιες και ειρωνιες απο πληκτρολογιο!!!
για να χαλαρωσουμε λιγο!μην μας σπας τα @@ !

συγνωμη απο ολους αλλα φτανει με τις εξυπναδες οποιος εχει κατι να πει ας το λεει χωρις υπονοουμενα και ειρωνιες!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4016 on: May 05, 2010, 22:59:50 »
Ναι μην ερθεις γιατι θα κανεις μεγαλο κακο στη ζωη μας...Σαν ταινια μου ακουγεται "Salpiggidis THE RETURN ".Λοιπον εχω πολυ καιρο να γραψω στο φορουμ ισως γιατι οι μλκιες που διαβαζω ειναι πολλες, αλλα απ την αλλη να πω την αληθεια το διασκεδαζω.Ειδικα με αυτο το τοπικ πεφτει τρελο γελιο  ;D ;D.Παντως ολο τον βριζετε αλλα και ολο ασχολειστε μαζι του και του δινετε και αξια
..........................................

Μπορεί οι μλκιες να ήταν πολλές αλλά τώρα ήρθες κ έδεσες...

Lydia_4

• Guest
« Reply #4017 on: May 05, 2010, 23:25:57 »
Εσεις δηλαδη που ολη μερα καθεστε και γκρινιαζετε και γραφετε σε αυτο το τοπικ ενω υποτιθεται το ολο θεμα σας σπαει τα @@ δεν ειστε μλκες? μονο και μονο που για εναν παικτη κανετε ετσι ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.Κλαιγεστε και κλαιγεστε ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.Παντως συνεχιστε μη σας χαλαω το ομορφο αυτο τοπικ.ΕΛΑ ΡΕ ΣΑΛΠΙ παικταρα να κλεισεις στοματα

Λοιπον οι προκλησεις ,ειρωνιες και τα φυτιλια εχουν και ορια και επειδη την ιστορια την ξεκινησες εσυ σημερα με του χαρακτηρισμους μην το συνεχιζεις....

« Last Edit: May 05, 2010, 23:30:03 by northeagle_4 »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4018 on: May 05, 2010, 23:29:12 »
Αντε κανε μας τη χαρη ρε κοπελα μου, σε ειχα και σε εκτιμηση

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4019 on: May 05, 2010, 23:34:55 »
εμένα δεν μου σπάει κανένα αρχίδι θέλω κάθε μέρα να γράφω και να τον μπινελικιάζω.
άντε έλα ρε πουτάνας γιε να σε βρίζω και από κοντά θα τ ακούει αυτή η γαμιόλα αλλά και ο οποιοσδήποτε υποστηρικτής του που θα τολμήσει να  μου πει σταμάτα. έλεος με όλους αυτούς που θυμήθηκαν τον ΠΑΟΚ το σωτήριο έτος 2007 και βάλε και δεν ξέρουν τι αγώνες έδωσε ο λαός του ΠΑΟΚ....