Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 502531 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #9020 on: August 09, 2012, 23:13:01 »
=ΠΑΟΚ

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #9021 on: August 09, 2012, 23:28:21 »
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Αυτά τα "Σαλπιγγίδης οε οε" που ακούγονται όλο και συχνότερα για να μας υπερκαλύψουν φωνητικά , κάνουν τα κόκκαλα των παλιών να τρίζουν.
Κατακαημένε ΠΑΟΚ ,τι σου 'μελλε να πάθεις.Ρεζίλι των σκυλιών.
Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ.

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #9022 on: August 09, 2012, 23:34:03 »
Και για να συμπληρώσω, τα πρόβατα πήραν το πάνω χέρι.
Πάει το μελέ,έσβησε.
Δεν φωνάξανε για τον ΠΑΟΚ, δεν φωνάξανε για τον Βιειρίνια που έβαζε τα κέρατά του,δεν φωνάξανε για τον Κοντρέρας που παράτησε κηδεία γονέα για να βγει MVP ,αλλά για τον Γκοντό το λαρύγγι στην παλάμη.
Φταίμε κι εμείς. ΟΙΚΤΡΑ.
Οπότε ,ξανά μανά.
Ρε τον ΦΟΥΚΑΡΑ τον ΠΑΟΚ.

apostolos

• Guest
« Reply #9023 on: August 09, 2012, 23:35:41 »
4ετής επέκταση σε έναν 32χρονο που με ένα πανάκριβο συμβόλαιο περπατούσε 2 χρόνια. Δηλαδή για ποιον παίκτη θα γινόταν τέτοια πρόταση και δεν θα έκραζε ο κόσμος? Για τον Μούσλι ας πούμε? Για ποιόν? Και όμως καταφέρανε και περάσανε στον κόσμο με τα ψέμματα όλο το καλοκαίρι (δήθεν κοντά στο να φύγει, δήθεν οι 2 πλευρές είναι μακριά, δήθεν σήριαλ, δήθεν ενδιαφέρον από ομαδάρες για τον παικταρά) οτι είναι και κατόρθωμα που μένει, ενώ στην ουσία φαίνεται οτι θέμα αποχώρησης δεν υπήρξε ποτέ, αλλά το θέμα ήταν πώς να ξεφουρνίσουμε στους μαλάκες οτι θα σου κάνουμε 4ετές και θα πανηγυρίζουν κι από πάνω.... Απίστευτα πράγματα, αδιανόητα. Κατά τα άλλα εξυγείανση ε Ζήση? Πουλάμε όσο όσο τα πάντα και παίζουμε με 17χρονους, αλλά αυτός εκεί. Βρέξει χιονίσει στον ΠΑΟΚ. Εξσφαλισμένα λεφτά, συμβόλαια 4ετή σε ηλικίες απίστευτες, και φρόντισες να μη βγει και άχνα σε σχέση με το ποσό. Πόσο αλήθεια θα πάει το μαλλί Ζήση? Γιατί δεν λένε κουβέντα οι παπαγάλοι? 2 χρόνια μας έχει κοστίσει μόνο η εφορία του μαλάκα κοντά στα 800 χιλιάρικα. Πόσα πήγε τώρα? Και σου δώσανε πάλι και 7.5 χιλιάδες διαρκείας... Μαλακία κάνανε. Είστε για πολλές μπάτσες τελικά.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #9024 on: August 09, 2012, 23:38:18 »
Η μεγάλη ζημιά έγινε όταν μας τον κουβάλησαν πίσω. Τότε φωνάζαμε αλλά ποιός μας άκουγε. Τώρα μόνο κακό στον ΠΑΟΚ κάνουμε, όσο και να μας πνίγει η αγανάκτηση από το αίσχος (οπαδικό, ηθικό και αγωνιστικό) που ακούει στο όνομα Σαλπιγγίδης, γνώμη μου είναι ότι πρέπει να καταπιούμε την πίκρα. Για το καλό του ΠΑΟΚ.

Μας κατσικώθηκε στο σβέρκο και τα πράγματα είναι δύσκολα.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #9025 on: August 09, 2012, 23:39:18 »
σαν να πηγαίνεις σε εκδήλωση της κυβέρνησης, σαμαρά-κουβέλη-βενιζέλου είναι το 2012 η ΤΟΥΜΠΑ...μονο για ψείρισμα είναι  η πλειοψηφια του κοσμου...και από ότι φαίνεται το έχουν καταλαβει πολλοί και το εφαρμόζουν...
τα τσακαλια που δεν χανουν την ευκαιρια να  αποθεωσουν τον πουτανας γιο, νομίζουν ότι αν φυγοί ο ,θα τους πάρει το σπίτι ο τσίπρας..στην ουσια δηλαδη αν τον αποθεωσουν οι πρεζακιδες αυτη θα τον βρισουν,γιατι σου λεει  αυτοι ειναι οι κακοι με τη δραχμη...
τη να λέμε τώρα...εδω πετάς μια μαλακια έτσι για τη φάση σου...οι ομάδες του δώνη έχουν φυσική κατάσταση, για αυτό στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότεροι ενέργεια από τους άλλους...και βρίσκεις και υποστηρικτές...δοκιμασε το και θα δεις...μην τη ψάχνεις...
το σύνθημα είναι ένα ...ψείρισε και εσύ μπορείς...οι άλλοι δεν είναι πιο έξυπνοι από σένα..ούτε ΠΑΟΚ είναι...
τους ΠΑΟΚτσήδες τους πάτησε το τρένο...

4 δεκατέσσερα αχ βρε σάλπι παρτουσ τα λεφτά...αχ βρε ΠΑΟΚ βρε τον φουκαρά

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

tsim4

• Guest
« Reply #9026 on: August 09, 2012, 23:49:29 »
Ξεφτιλίζεται το ΠΑΟΚγουορλντ με το (Δεν ξεχνώ) και τις μαλακιες αυτές.Διορθωστε ρε παιδια τον τιτλο.Λίγο ΠΑΟΚγουορλντ μας έμεινε τα υπόλοιπα ολα γκρεμιστηκαν.<<ΓΙΟΥΧΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ>>...ας κανονιστεί συντομα...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #9027 on: August 10, 2012, 02:19:19 »
τελικά έφαγε γιούχα ο κοντός..? τι έγινε..?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #9028 on: August 10, 2012, 02:30:40 »
Έβαλε στην αρχή αλλά μετά τα γάμησε..

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #9029 on: August 10, 2012, 03:05:30 »
σκατα στους αλοθρησκους που τολμησαν κ τον αποθεωσαν μετα τα οσα εχουν γινει, πουτανακια δεν εχετε καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ κολοβλαχοι

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #9030 on: August 10, 2012, 07:07:20 »
εντάξει, πλέον τα πράματα έχουν γίνει προφανή με τον εν λόγω "κύριο"...η ανανέωση (μάλιστα, 4ετή...εντελώς ποδοσφαιρικά αν το δούμε, χωρίς όλα τα άλλα, κανένας παίχτης που το ταλέντο του στηριζόταν στην εκρηκτικότητα δεν έκλεισε την καριέρα του στα 35...τέτοιοι παίχτες εκτός του ότι είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για πρόωρες αποχωρήσεις, συνήθως δεν πάνε βαθιά μέσα στα 30+, όχι να φτάνουν στα 35 όπως ο συγκεκριμένος, που από το 2010-11 είχε καταντήσει βοηθός δεξιού μπακ ελλείψει άλλων προσόντων...σκέψου το 2015, ούτε για βοηθός πιτσαδόρου) βαδίζει στα ίδια βήματα του Ζαγοράκη που μας τον κουβάλησε, και έχει άμεση σχέση με την αποθέωση του Σαλπιγ#$#$@#%@ από την Τούμπα εκτός της θύρας 4...

να το κάνω νια-νια...πρόκειται απλά για την αντίδραση της διοίκησης στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ...ο Ζαγοράκης έφερε τον Σαλπιγ*&%^&%$%$@ στον ΠΑΟΚ για να αποδείξει πως δεν φοβάται τους οργανωμένους, τον κράτησε για τον ίδιο λόγο, τον έκανε σημαία ανεξαρτησίας του από την θύρα 4, δημιούργησε ένα τεχνητό χάσμα μεταξύ οπαδών και διοίκησης ώστε οι οπαδοί "να μην παίρνουν πολύ αέρα"...ο Βρύζας ακολουθεί στα βήματα του...τον χρησιμοποιεί ως μέσο χειραφέτησης από το οπαδικό κίνημα...σαν να λέει "εμένα δεν μπορείτε να με κάνετε ότι θέλετε, αν γουστάρω σας καθίζω τον Σαλπιγ!#@$!#%^%#$^# για 800 χρόνια, έτσι γιατί με κάβλωσε" και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να αποδείξει την ανεξαρτησία δράσης του σε όποιον τυχαίνει να ενδιαφέρεται...

το ίδιο κίνητρο υπάρχει και στην Τούμπα, που από όλους τους παίχτες που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ θυμήθηκε να αποθεώνει νυχθημερόν τον Σαλπιγ&#$%&@...το όλο πράμα έχει να κάνει με την ηγεμονία της θύρας 4 επί των άλλων θυρών, οι άλλοι από την μία αντιλαμβάνονται πως δεν έχουν την "δύναμη πυρός" για να αλλάξουν τα δεδομένα στην Τούμπα, από την άλλη δεν γουστάρουν αυτά που ακούγονται ή/και γράφονται ή/και γίνονται στην θύρα 4...μιλάμε για μικροαστούς, π.χ. κάνοντας μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη πως πιστεύετε ότι παίρνει ο μέσος μικροαστός το δίστιχο "ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά, έτσι μάθαμε από παιδιά";...αν μπορούσε να πατήσει ένα κουμπί και να το εξαφανίσει για πάντα θα το έκανε χαλαρά...κατ' επέκταση ισχύει το ίδιο και με την θύρα 4, αν μπορούσε να την φτιάξει καθωσπρέπει και μικρο-αστική όπως αυτός είναι, θα το έκανε εν μία νυκτί και χωρίς τύψεις και δεύτερες σκέψεις, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί...αυτό που μπορεί όμως είναι ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ...και πως θα ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ;...μα χειροκροτώντας τον Σαλπιγγίδη...για αυτό και όταν βγαίνει ο Σαλπιγ&#**$(%(#@^ αλλαγή, με το ένα μάτι κοιτάνε αυτόν και με το άλλο την θύρα 4, να δούνε αν τους την σπάσανε αρκετά...

για αυτό δεν έχει κανένα νόημα να μιλάς με επιχειρήματα για τον Σαλπιγ^*$%^@%$@%...γιατί για τους μη-οργανωμένους και για την διοίκηση το θέμα Σαλπιγ&@&$@# δεν έχει να κάνει με την λογική, έχει να κάνει με την διαφωνία τους για το τι είναι ο ΠΑΟΚ και ποιος πρέπει να έχει λόγο σε αυτόν
« Last Edit: August 10, 2012, 07:27:08 by teratios »
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
« Reply #9031 on: August 10, 2012, 07:50:47 »
Σου διαφεύγει το γεγονός πως σε όποια θύρα και αν κάθεσαι, κάποτε όλοι πέρασαν από την 4.

Αυτή η πραγματικότητα, δημιουργεί εικονικό διχασμό στο μυαλό σου. Κοιτάζοντας την 4, αυτό που κάνουμε είναι ένα flashback στα δικά μας πριν από 20 και 30 χρόνια. Ο καθένας όμως στο σημείο αυτό βάζει τα δικά του προσωπικά όρια, σύμφωνα με τον χαρακτήρα που έχει διαμορφώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Και προφανώς το ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά δεν με εκφράζει, αλλά δεν με εκφράζει ως προς το ναρκωτικά. Δεν τα ήθελα, δεν τα θέλω. Τα απέρριψα όταν έπρεπε, δεν θα τα κάνω και τραγούδι για να νομίζουν οι πιτσιρικάδες ότι κάνουν και κάτι σοβαρό. Τα θεωρώ καταστροφικά για τον οργανισμό και το μυαλό του ανθρώπου και λυπάμαι όταν ακούω αυτό το σύνθημα γιατί σκέφτομαι πόσος αγώνας γίνεται για να γλυτώσει ένα άτομο από τα νύχια αυτής της λαίλαπας, και πως μπορεί μαζικά να διολισθαίνουν κάποια άλλα παιδιά απενοχοποιόντας τα.

Θα μάθεις λοιπόν με τον καιρό και όταν θα γνωρίσεις ή θα σκεφτείς καλύτερα τα πράγματα, ότι ο λαός που έγινε θρύλος για τις εκδρομές του και τα ανθρώπινα καραβάνια, σήμερα κάθεται στην 5 ή την 6, γιατί άλλοι πάνε με τα παιδάκια τους ή με τους φίλους τους ή γουστάρουν να έχουν καλύτερη οπτική, άλλοι πάνε 7 ή 8, γιατί γουστάρουν ησυχία, άλλοι πάνε 1 και 2 και 3, γιατί δεν αντέχουν να είναι εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες.

Εγώ προσωπικά άρχισα να βλέπω ποδόσφαιρο από τον καιρό που έφυγα από την 4α και κατέβηκα στο κόρνερ, μετά έφυγα από εκεί πήγα στην 4 αλλά από την μεριά της 3 και μετά επειδή ήθελα να βλέπω καλύτερα πήγα στην 6.

Αυτά, δεν θέλω να κουράσω, αλλά να ξέρετε ότι εγώ και πιστεύω και πάρα πολύς κόσμος αυτό βλέπουμε στην 4, τα νιάτα μας στη σημερινή βέβαια εποχή, ή ίσως και το μικρότερό μας αδελφάκι. Μην φαντάζεστε χάσματα που δεν υπάρχουν. Αυτοί είμαστε όλοι μας και ότι είμαστε φαίνεται και ότι φαίνεται είμαστε.

Τώρα για τον Σαλπιγγίδη, η ιστορία έχει κουράσει πραγματικά. Προσωπικά τον ήθελα στον ΠΑΟΚ. Ήμουν ο πρώτος που σηκώθηκε και τον χειροκρότησε στη θύρα 1, όταν ήρθε στην Τούμπα για 1η φορά και έπαιξε με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Χάρηκα όταν επέστρεψε, όμως δεν έχει δώσει σχεδόν τίποτα τα 2 χρόνια μετά την επιστροφή του, τα λεφτά που παίρνει είναι τεράστια γι'αυτό που προσφέρει, το value for money που λένε και στο χωριό μου, ο διχασμός που υπάρχει ως προς το πρόσωπό του νομίζω ότι κάνει κακό στην ομάδα και από πέρυσι τον χειμώνα θέλω να φύγει. Στην πράξη αποδεικνύεται ότι ήταν ακόμη μια πολύ κακή ενέργεια το να επιστρέψει, και βάζω τον εαυτό μου στη θέση των διοικούντων και λέω ότι και εγώ αν ήμουν προφανώς θα ήθελα να επιστρέψει και θα τον έφερνα, αλλά επίσης λέω ότι προφανώς και θα τον είχα απομακρύνει, και για την απόδοσή του, και για τα χρήματα που επιβαρύνεται ο ΠΑΟΚ, αλλά και για να υπάρχει ομόνοια στο σύλλογο αφού μια μεγάλη ομάδα, μειοψηφία μεν, μεγάλη ομάδα δε, δεν τον θέλει. Για όλους αυτούς τους λόγους και επιπλέον για το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχει επιδείξει έναν ιδιαίτερο φιλοχρήματο χαρακτήρα, δεν τον θέλω.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #9032 on: August 10, 2012, 11:00:42 »
Και οι δυο έχετε τα δίκαιά σας. Κάποιοι βλέπουν στην 4 περίπου τον καρκίνο του ΠΑΟΚ και κάποιοι άλλοι τους συνεχιστές τους. Φοβάμαι όμως ότι η πρώτη άποψη επικρατεί τώρα. Ακόμα και αυτοί που βλέπουν συνεχιστές το μόνο που κάνουν είναι αφυψηλού κριτική και υπενθυμίσεις για το "πόσο καλύτερα ήταν τα παλιά". Στην πλειοψηφία τους έστω, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τα άτομα με τα οποία έχω μιλήσει.

Ο Σαλπιγγίδης δεν πρόκειται να φύγει. Έχω αρχίσει να το αποδέχομαι καιρό τώρα. Ο διχασμός αυτός θα μας ακολουθά χρόνια.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #9033 on: August 10, 2012, 11:04:37 »
καθαρά ποδοσφαιρικά γαμιέται η μάνα σου!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Γαμωχριστοι μαλακες που φωναξατε χτες σαλπιπουστη οε οε οε, γαμιεται η μανουλα σας με ενα βαπορι γυφτους.
Σε εσας που μας λετε ακομα εγωιστες που δεν θελουμε τον πελε της μακεδονιας στην τουμπα, ενω εσεις που βλεπετε μπαλαρα απο δαυτον τον στιριζεται γιατι προφανως και μπαλα ξερετε και εγωιστες δεν ειστε. Πουτανοσπερματα μογγολοι. Ευχομαι τα χειροτερα σε ενα ενα πουστρακι ξεχωριστα. Οτι πιανετε να γινετε σκατα. Ολες οι καταρες μου δικες σας και ας μην ειναι αρκετες. Γαυροι.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #9035 on: August 10, 2012, 11:13:52 »
σκατα στους αλοθρησκους που τολμησαν κ τον αποθεωσαν μετα τα οσα εχουν γινει, πουτανακια δεν εχετε καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ κολοβλαχοι

αδερφε κατι σε ειπα χτες.....

ολη η 4 μπινελικια στο πουστρακι μην σταματατε λεπτο

ξυσ' τ' @@ σου αδερφέ,
ειδικά καλοκαιριάτικα που είναι τίγκα η τουμπα με τους ....''αγαπημένους''.... μου ! μην το παω παραπερα, καταλαβαίνεις !
σημερα θα παιξει ΤΡΕΛΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #9036 on: August 10, 2012, 11:37:10 »
ρε ποετ σοβαρα ολοι εχουμε περασει απο την 4 ως παρουσια.εσεις που τωρα καθεστε σε αλλες θυρες για να δειτε μπαλα η γιατι δεν αντεχετε τους πρεζακηδες η για οποιο λογο θες,ΠΑΟΚ μπορειτε να φωναξετε καμια φορα η κρατιεστε για να ξελαρυγγιαστειτε στην αλλαγη του σαλπιγγιδη?

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
« Reply #9037 on: August 10, 2012, 11:56:02 »
Τόλη αστείο είναι αυτό που ρωτάς. Φαντάσου τον εαυτό σου να κάθεται στην 1 ας πούμε και να βλέπει αγώνα. Μπορείς να κρατηθείς και να μην φωνάξεις; Αν κάνεις ένα πέρασμα απ'όλες τις θύρες, που εγώ το έκανα αυτό μέσα σε μερικές δεκαετίες, θα δεις ότι η τρέλλα του ΠΑΟΚτσή έχει αλλοιώσει το DNA μας, και όπως γυαλίζει το μάτι του οπαδού στην 4, γυαλίζει και το μάτι στα VIP. Άλλωστε τις καλύτερες μούντες στην 1 τις έχω δει ... από τα απολαυστικά του να είσαι αστός ΠΑΟΚτσής ;D ;D ... αν είσαι αληθινός, ok όπου και να κάθεσαι, αν είσαι δήθεν, ΠΑΟΚτσής δεν σταματάς να είσαι. Το χώσιμο που έχει στην 1, σε παράγοντες κλπ. κλπ., η 4 δεν μπορεί να το διανοηθεί ... Poet speaking.

Παρεμπιπτόντως και συμπληρωματικά σ'αυτά που έγραψα, είναι προσβλητικό αυτό που έγραψες για τους πρεζάκηδες. Η 4 έχει μερικές χιλιάδες κόσμο και το τεράστιο μέρος της δεν είναι πρεζάκια και χασικλήδες. Το αν δεν κάθομαι στην 4 για χίλιους δυό λόγους είναι πολυ διαφορετικό. Για τα πρεζάκια ΠΑΟΚτσάκια, άσ'το λίγο στην άκρη, γιατί έχασα μακρινό μου συγγενή γνωστό ΠΑΟΚτσάκι στην 4 από την ζαζά και έχω ιδιαίτερη αδυναμία και ευαισθησία στα τζάνκια.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #9038 on: August 10, 2012, 12:46:35 »
ποετ επιμενω να απορω τοτε πως κρατιεστε και δεν φωναζετε
το ματι του φιλαθλου στην 1 παιζει να γυαλιζει για καμια βιζιτα που τριγυρνα εκει γυρω
παραγοντες στην 4 δεν θυμαμαι να εχω δει
δεν εγραψα πουθενα οτι ολη η 4 ειναι πρεζακηδες και γενικα η ερωτηση ηταν αλλη μην στεκεσαι σ'αυτο
εχω κατσει και στην 5-6-7 και στην 3 σε κατι ματς με γρια ξανθη κανα 2 ευρωπαικα στυλ βαλερεγκα.τοσο χαλαρα δεν περνας ουτε στο παλατακι σε ματς με τον πανιωνιο.τωρα στο γκετο της 1 μπορει να ειναι και διαφορετικα

gika

• Guest
« Reply #9039 on: August 10, 2012, 12:56:48 »
καθαρά ποδοσφαιρικά γαμιέται η μάνα σου!

αχαχαχαχαχα