Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501385 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #8340 on: January 02, 2012, 20:58:50 »
Από πρόπερσι τον Οκτώβριο το λέω ότι σε προορίζουν πρόεδρο ρε γαμημένε, πολύ πριν βρωμίσει η δουλειά... Έπρεπε να παίξω λεφτά, εδώ οι άλλοι παίζουν χόκει Φινλανδίας, κάπου θα είχε ανοίξει ποντάρισμα...! Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχουν πέσει και οι αποδόσεις τώρα, ούτε τα μισά δεν θα βγάλουμε!

Ο ΠΑΟΚ διαλύεται και εσύ στο απυρόβλητο ΗΓΕΤΗ μας! Πόσα ΠΑΟΚτσάκια θα μεγαλ'ωσουν με την αφίσα σου στο δωμάτιο τους και θα στα ακουμπάνε με διαρκείας και μετοχές στα 25 τους...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #8341 on: January 02, 2012, 21:22:21 »
Ρε σας ικετεύω εκεί στα γραφεία της ΠΑΕ μη διώξετε τον Σάλπι πλίζ! Κέρδισα μία φανέλα στο olasalpi.gr και πως να τη φοράω άμα φύγει ;

Θα στο λύσω εγώ το πρόβλημα για να μπορείς να συνεχίσεις ανενόχλητος τις κωλοτούμπες:

απλά το καταγράφω εδώ :
Χθες είδα ένα βαζελάκι με πράσινη φανέλα Σαλπιγγιδη στην Αθήνα. Ένας άλλος μικρός του έλεγε έλα ρε Σάλπι! Θα μπορούσε να ήταν ασπρόμαυρη βέβαια, αλλά μας χαλάει να ασχολούνται θετικά με τους παίκτες μας ; Δε νομίζω

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ:
Παικταρά μου μην ανησυχείς για τίποτα, όλα τριγύρω αλλάζουνε κι εσύ στον ΠΑΟΚ μένεις.
Δεν θα πας πουθενά, έλα μόνο για πάρτη σου ρε μητσάρα, ακόμα και τα πιο άσχετα είδη μουσικής παντρεύω για χάρη σου, επειδή ήρθες πέρσυ το καλοκαίρι και σε πείσμα των άσχετων μας άλλαξες επίπεδο

http://www.youtube.com/watch?v=2whmigvdFiE (Embedding disabled, limit reached)

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8342 on: January 02, 2012, 22:01:04 »
τι έγινε μάγκα; Μια χαρά τα περνάς στο χωριό με τους βλαχοτσομπάνους που κατοικούν σ αυτήν;
Μούγκα στην στρούγκα όλοι;
Δεν υπάρχεις εσύ;
Εντάξει, στο τέλος θα ακούσουμε για μια γενναία μείωση, ναι ρε σ αυτην την μεγαλύτερη πρόταση που είχες από βάζελο και εξωτερικό, ναι ρε σαν τα περισσότερα λεφτά που έπαιρνες στον βάζελο(700 χιλιαρικα) και τα παράτησες για την αγάπη σου!
Αλλά είπαμε... και βγάλτε με ψεύτη ρε λωποδύτες...

Ο στόχος από ότι βλέπω είναι ένας, σαρδέλες γύρω γύρω και στην μέση ο προδότης.

ρωτάω αφελώς...: γιατί;

και ξαναρωτάω κ εγώ αφελώς.... γιατί;

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #8343 on: January 02, 2012, 23:11:29 »
Γιατί αποπροσανατολίζετe τον κόσμο?

Φιλε απο την Πολίχνη, στα γράφω εδώ (έχω πάρα πολύ καιρό να ποσταρω στο thread σου), αν δε τα διαβάσεις ο ίδιος, ελπίζω απο τα βάθη της καρδιάς μου να στα μεταφέρουν οι ρουφιάνοι των πούστηδων στην Μ. Ασίας που όλοι μέρα κάθονται πάνω απ τα ραδιοφωνάκια και "μας ξέρουν".

Φίλε απ την Πολίχνη, ζητώ συγνώμη, είμαι έτοιμος να το κάνω κ δημόσια για την άποψη που εξέφρασα για το άτομό σου. Απο σήμερα το βράδυ έχεις την ευκαιρία να γραφτείς ανεξίτηλα μέσα στη ψυχή μου.

Φίλε απο την Πολίχνη σε θερμοπαρακαλώ να μην σπάσεις ΠΟΤΕ το συμβόλαιό σου, μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος. ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΥΤΑΙΟΥ ΔΙΛΕΠΤΟΥ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΝΤΟΥΣ Κ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, Δυτικέ μου φίλε.
Μην κάνεις το ίδιο λαθος και θα αναλάβω εγώ ο ίδιος να σε υπερασπίζομαι μπροστά σ ολους και όλα.

ΜΗΝ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΑΠ ΤΗΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΝΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ Σ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ KAI ΓAMHΣE TA TA MOYNIA.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #8344 on: January 02, 2012, 23:29:22 »
Μακάρι να βγω μαλάκας αλλά πιστεύετε αληθινά ότι υπάρχει μαλάκας να πάρει αυτόν τον θερμοσίφωνα ή καλύτερα τον έχετε για μαλάκα τον δημητράκη να αφήσει το χρυσό συμβόλαιο που του εξασφάλισε ο συνέταιρος μεγαλοπαράγοντας που έχωνε μια ζωή στον ΠΑΟΚ (κλαψ... έκλαψα λίγο καθώς το έλεγα)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
« Reply #8345 on: January 02, 2012, 23:30:23 »
Α ρε CLUB ... πονάμε και μας πιάσανε αυτοκαταστροφικές τάσεις; Μας έχει γαμηθεί η ψυχολογία τόσες μέρες.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8346 on: January 02, 2012, 23:33:40 »
Ìçí ôñáâÜò Üã÷ïò club

Ôïõ ÃÉÙÑÃÏÕ ÊÏÕÂÅÍÔÉÄÇ
Ìå äåäïìÝíç êáé ôçí áðï÷þñçóç ôïõ ÊïíôñÝñáò, Üëëåò áðï÷ùñÞóåéò äåí áðïêëåßïíôáé, äåí èá åßíáé üìùò ðñùôïêëáóÜôùí ðáéêôþí (ï Óáëðéããßäçò èá ðáñáìåßíåé), åíþ åßíáé äåäïìÝíï üôé ï ÐÁÏÊ èá êÜíåé êáé ìßá – äýï ìåôáãñáöÝò, ðñïêåéìÝíïõ íá êáëýøåé ôá êåíÜ, êõñßùò ôïõ Âéåúñßíéá êáé êáôÜ äåýôåñï ëüãï ôïõ ÊïíôñÝñáò...
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=128912494

cure Ýôóé åßíáé! Íá Þôáí êáé çëéáêüò, íá Ýëåãá íáé, êÜðïéïò èá åíäéáöåñèåß...

kostas4

• Guest
« Reply #8347 on: January 03, 2012, 08:36:10 »
σε καλη μερια δημητρακη..ζεστα θα μας τα παρεις

August Spies

• Guest
« Reply #8348 on: January 03, 2012, 15:26:07 »
Ρε σας ικετεύω εκεί στα γραφεία της ΠΑΕ μη διώξετε τον Σάλπι πλίζ! Κέρδισα μία φανέλα στο olasalpi.gr και πως να τη φοράω άμα φύγει ;

Θα στο λύσω εγώ το πρόβλημα για να μπορείς να συνεχίσεις ανενόχλητος τις κωλοτούμπες:

απλά το καταγράφω εδώ :
Χθες είδα ένα βαζελάκι με πράσινη φανέλα Σαλπιγγιδη στην Αθήνα. Ένας άλλος μικρός του έλεγε έλα ρε Σάλπι! Θα μπορούσε να ήταν ασπρόμαυρη βέβαια, αλλά μας χαλάει να ασχολούνται θετικά με τους παίκτες μας ; Δε νομίζω

Μπράβο Κατάλα. Όλα εδω πλερώνονται.

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #8349 on: January 03, 2012, 19:11:56 »
Αυτο σασ αξιζε τελικα να διαλυθει η ομαδα και να μεινει μονο ο κοντοσ να σασ πουλαει και τρελα για μειωση

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΣ ΟΕΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #8350 on: January 03, 2012, 19:34:59 »
ο γιδις να ναι καλα κ ο βιερινια κοντρερας κ λοιποι να πανε να γαμηθουν

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #8351 on: January 03, 2012, 20:35:38 »
ακομα ζεις ρε μουνι???

ive4

• Guest
« Reply #8352 on: January 03, 2012, 21:23:32 »
Αν φύγει ο Σαλπιγγίδης δε θα υπάρχει πια το παραμύθι να μειώσουμε συμβόλαια. 27 μέρες έμειναν για να πάρει πόδι. Ελπίζω να μη χαθεί η ευκαιρία.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #8353 on: January 04, 2012, 12:35:15 »
κάνοντας το δικηγόρο του διαβόλου και μετά από ότι ειπώθηκε στη συνάντηση
μάλλον γνωρίζουν ότι κάναν μαλακία με τον κοντό, θέλουν να τον διώξουν ΑΛΛΑ δε μπορούν
προσωπική άποψη κάνει για Παναιτωλικό ή ζέλα όπου θα του την πέσει εκείνη η φίλαθλος που τον γούσταρε σε ένα παλιό βίντεο...

δεν νομίζω ότι μπορεί να πωληθεί ή αποδεσμευθεί.

άσε που του χρωστάνε τα 2/3 από το πρώτο έτος....

διαφωνώ βασικά με τη σκέψη ο κοντός να είναι καλά και όλοι οι άλλοι να αποδεσμευθούν. θεωρώ ότι πρώτο αυτόν προσπάθησαν να διώξουν ΑΛΛΑ σύμφωνα με την αποτυχημένη πεπατημένη μας φροντίσαμε να δέσουμε κάθε παλτό που πέρασε από τον ΠΑΟΚ με 8ετή συμβόλαια και τώρα δε σπάζουν με τίποτα. Ζήση εσύ και ο steve jobs τόση διορατικότητα!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #8354 on: January 04, 2012, 12:51:20 »
από που προκύπτει η πεποίθηση σου ότι αυτόν προσπάθησαν να διώξουν πρώτο...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #8355 on: January 04, 2012, 13:01:39 »
από αυτό που έγραψα στην πρώτη γραμμή
θεώρηση είναι όχι πεποιήθηση πάντως.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #8356 on: January 05, 2012, 10:47:09 »
Μετα απο 500 ποστ καταρας που εχω κανει για σενα κ μονο, δυστυχως αυτο θα ειναι το πρωτο που δεν θα σε βρισω.
Δυστυχως στον χθεσινο ΠΑΟΚ , σε αυτον τον ΠΑΟΚ που  μας καταδικασε η διοικηση, με το να εχουμε στα ακρα μονο τον Ρομπερ και των φερελπι Γεωργιαδη, ο κοντος φαινεται οτι ξεχωριζει αγωνιστικα κ οτι θα παρει ηγετικες αρμοδιοτητες...
Ηττοπαθης λογικη ναι, αλλα περισσοτερο ηττοπαθες ειναι να κραζουν 30 ατομα την διοικηση μονο στο γηπεδο και αλλοι 10000 να φωναζουν Σαλπιγγιδης οε οε οε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

August Spies

• Guest
« Reply #8357 on: January 05, 2012, 12:31:00 »
Ε φυσικά. Λογικό είναι αυτό που γράφεις νταρκ.
αντε να φύγει και ο μαλεζάς και ο κλάους, όχι απλα θα ξεχωρίζει. Θα λάμπει..............

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #8358 on: January 05, 2012, 12:47:57 »
Ελα και (Σαλπι)-Γιδα βραστη εχωωωωω

ΥΓ: Mα καλα εδω ενας μαλακας δε βρισκεται να αγορασει...  ??? ???
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline Nibenon_G4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #8359 on: January 05, 2012, 20:56:51 »
Είδες τον Contreras? Ειδες τον Vieirinha?
Έτσι φεύγουν - (και ας τους διώχνουν στην ουσία)  απο τον Π.Α.Ο.Κ. ----υπερεκτιμημένο αλλαζονικο ανθρωπάκι.....---- Με τιμές και αξιοπρέπεια...ΠΑΟΚτσιδικα και ΑΝΤΡΙΚΙΑ.
Θυμήσου πως έφυγες εσυ....ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ Ελληνική....και καλό παιδί των γηπέδων.
Και να δεις πως θα ξαναφύγεις.......
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΟΛΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!