Γιατί αποπροσανατολίζετe τον κόσμο?
Φιλε απο την Πολίχνη, στα γράφω εδώ (έχω πάρα πολύ καιρό να ποσταρω στο thread σου), αν δε τα διαβάσεις ο ίδιος, ελπίζω απο τα βάθη της καρδιάς μου να στα μεταφέρουν οι ρουφιάνοι των πούστηδων στην Μ. Ασίας που όλοι μέρα κάθονται πάνω απ τα ραδιοφωνάκια και "μας ξέρουν".
Φίλε απ την Πολίχνη, ζητώ συγνώμη, είμαι έτοιμος να το κάνω κ δημόσια για την άποψη που εξέφρασα για το άτομό σου. Απο σήμερα το βράδυ έχεις την ευκαιρία να γραφτείς ανεξίτηλα μέσα στη ψυχή μου.
Φίλε απο την Πολίχνη σε θερμοπαρακαλώ να μην σπάσεις ΠΟΤΕ το συμβόλαιό σου, μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος. ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΥΤΑΙΟΥ ΔΙΛΕΠΤΟΥ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΝΤΟΥΣ Κ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, Δυτικέ μου φίλε.
Μην κάνεις το ίδιο λαθος και θα αναλάβω εγώ ο ίδιος να σε υπερασπίζομαι μπροστά σ ολους και όλα.
ΜΗΝ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΑΠ ΤΗΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΝΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ Σ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ KAI ΓAMHΣE TA TA MOYNIA.