Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499106 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #6580 on: November 30, 2010, 19:40:07 »
Mην το γελάς φίλε το 6 με 6,5 που ξέρει ο Σάκης το παίζει

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #6581 on: November 30, 2010, 19:42:52 »
                      ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΟΝΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΟΚ magazine

Συμπληρωνεις τεσσερις μηνες παρουσιας στην ομαδα.Υπαρχουν στιγμες που εχουν μεινει χαραγμενες στο μυαλο σου?

Μια σημαντικη στιγμη ειναι η μερα της επιστροφης μου.Ηταν κατι ξεχωριστο,τουλαιχιστον για μενα.Επισης η πρωτη συμμετοχη μου σε επισημο ματς και φυσικα η σπουδαια επιτυχια της ομαδας στους ομιλους.Χαρηκα εκεινο το παιχνιδι με τη Φενερ γιατι πηραμε την προκριση μεσα σε μια πολυ δυνατη εδρα,με φανατικους οπαδους και κοντρα σε μια πολυ καλη ομαδα με μεγαλο μπατζετ...

Στην περιπτωση σου τιθεται θεμα προσαρμογης,οπως συμβαινει με καθε παικτη που παει σε μια αλλη ομαδα?Στο ρωταω γιατι οι περισσοτεροι περιμεναν να αποδωσεις απο την αρχη στο 100% λογω του οτι εισαι παιδι βγαλμενο απο τον ΠΑΟΚ

Η επιστροφη μου ειχε ιδιαιτεροτητες,αυτο ομως ηταν εν γνωση μου και ημουν προετοιμασμενος να τις αντιμετωπισω.Αγωνιστικα,οπως καθε ποδοσφαιριστης,χρειαζομουν χρονο να μαθω τον τροπο παιχνιδιου,τις συνηθειες των παικτων και της ομαδας γενικα.Το ποδοσφαιρο,ομως,ειναι ομαδικο παιχνιδι.Απο μονος του ενας ποδοσφαιριστης δεν μπορει να αλλαξει την ταυτοτητα του συνολου.Η ομαδα ειναι αυτη που βοηθαει τον ποδοσφαιριστη....
Επιπλεον προερχομουν απο περιορισμενο χρονο ξεκουρασης το καλοκαιρι.Δεν ειναι ιδανικο για εναν αθλητη να μπει κατευθειαν χωρις πολυ χρονο ξεκουρασης.
Ξερω οτι μπορω να δωσω περισσοτερα στην ομαδα και ελπιζω σιγα-σιγα να καταφερω να τη βοηθησω με τον τροπο που θελω προκειμενου να υλοποιησει τους στοχους της....

Μια κουβεντα που γινετε συνεχεια ειναι για τα γκολ που βαζεις η δεν βαζεις.Αυτο σου δημιουργει πιεση?Μηπως αδικει την συνολικη προσφορα σου στην ομαδα?

Το γκολ το θελει πολυ ο κοσμος.Αυτο ειναι σιγουρο.Το θελω και εγω,αλλα δεν το εχω σαν αυτοσκοπο.Αν αυτο μεταφραζεται ως πιεση του κοσμου και του Τυπου προς εμενα,εγω δεν το εκλαμβανω ετσι.Δεν νιωθω καμια πιεση.Το αν ειναι αδικο,ο καθενας μπορει να το δει απο την δικη του οπτικη γωνια....

Η στατιστικη βεβαια,λεει οτι κανεις και αλλες δουλειες μεσα στο γηπεδο.

Αυτος ειναι ο σκοπος μου.Μπορει μεχρι σημερα να μην εχω πετυχει πολλα γκολ,η παρουσια μου ομως,ειναι θετικη.Φυσικα και εχω περιθωρια να δωσω περισσοτερα.
Για να το συνοψισουμε,γενικα δεν πιεζομαι οταν ο κοσμος λεει οτι δεν εχω σκοραρει πολλα γκολ,γιατι νομιζω οτι κανω καλα την δουλεια μου,προσπαθω και δινω τον καλυτερο μου εαυτο.Αυτοι που γνωριζουν απο ποδοσφαιρο το βλεπουν αυτο.Εγω κανω και την αυτοκριτικη μου παντα.Και κοιμαμαι ησυχος.Εκει βαζω μια τελεια σε ολα και δεν νιωθω καμια πιεση....

Εχω διαπιστωσει οτι δεν θες να μιλας δημοσια για την θεση που αγωνιζεσαι.Απο τα τελευταια ματς,φαινεται,ομως οτι σου ταιριαζει να αγωνιζεσαι ως φορ.

Δεν εχω προβλημα να τοποθετηθω.Απλα επειδη η Θεσσαλονικη ειναι πολη του σεναριου μπορει να πουν οτι ασκω καποιας μορφης πιεση,ενω στην προηγουμενη ομαδα που ημουν δεν το εκανα γιατι .....δεν με επαιρνε.Θα σου πω οτι ειχα δηλωσει και στον Παναθηναικο,οταν ο προπονητης με επαιρνε απο μπροστα και με εβαζε δεξια.
Ειχα πει οτι η θεση που παιζω απο μικρος ειναι επιθετικος αλλα δεν εχω κανενα προβλημα να παιξω ειτε απο δεξια ειτε απο αριστερα,εφοσον νιωθω οτι μπορω να βοηθησω την ομαδα.
Αν καποια στιγμη μου ζητησει κατι ο προπονητης και δεν θα μπορω να προσφερω,θα το συζητησω μαζι του και θα κοιταξουμε να βρουμε μια μεση λυση.Δεν εχω προβλημα να παιζω ειτε δεξια ειτε αριστερα αλλα η θεση στην οποια με εμαθαν ολοι,και ξερω να παιζω καλυτερα ειναι μπροστα....

Ο προσωπικος στοχος σου ως παικτης του ΠΑΟΚ?

Θελω να εχω την υγεια μου,να δωσω τον καλυτερο μου εαυτο και να βοηθησω οσο το δυνατο περισσοτερο την ομαδα μου.Μακαρι να πανηγυρισω καποιους τιτλους,το ευχομαι και το θελω παρα πολυ....

Τις μεταπτωσεις στην αποδοση του ΠΑΟΚ πως τις εξηγεις?

Ειναι κατι που αντιμετωπιζουν πολλες ομαδες.Αλλες στην αρχη,αλλες στην μεση και αλλες προς το τελος της περιοδου.Δεν μπορει μια ομαδα να πηγαινει ολη τη χρονια στους ιδιους ρυθμους και να κερδιζει ολα τα παιχνιδια.Σε εμας οι μεταπτωσεις στοιχισαν βαθμολογικα.παιξαν ρολο και οι συχνες αλλαγες προπονητων.Αυτο το γεγονος δεν μας βοηθαει γιατι καθε προπονητης εχει την δικη του φιλοσοφια και ζηταει διαφορετικα πραγματα.Ελπιζουμε οτι θα σταματησουν αυτα τα σκαμπανεβασματα και θα διατηρησουμε τα καλα αποτελεσματα που ειχαμε στα τελευταια παιχνιδια...

Ισχυει αυτο που απλοικα λεει ο κοσμος του ΠΑΟΚ ''Φορμαριστηκε η ομαδα νωρις για να μπει στους ομιλους και μετα ηρθε η κοιλια?''

Θεωρητικα μπορουν να ειπωθουν διαφορα.Φορμαριστηκε η οχι,ο καθενας βλεπει με τ δικο του ματι το ποδοσφαιρο.Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο δεν μπορει να πας στον ιδιο ρυθμο επι 11 μηνες....

Το ''Πεμπτη-Κυριακη''μηπως παιζει και αυτο το δικο του ρολο?

Υπαρχουν εμπειροι ποδοσφαιριστες στην ομαδα που εχουν ζησει αυτην την διαδικασια.Στοιχιζει σιγουρα σε κουραση,απολυτα φυσιολογικο απο την στιγμη που εχεις περισσοτερα παιχνιδια στα ποδια σου...

Ο ΠΑΟΚ κανει πρωταθλητισμο τα δυο τελευται χρονια.Ειναι ψηλα,κυνηγαει την κορυφη,διεκδικει πραγματα.Τι του λειπει για να παρει τον τιτλο?

Υπαρχουν καποια εμποδια.Σε ολες τις χωρες της Ευρωπης ευνοουν τις θεωρητικα ισχυρες ομαδες,αυτες που εχουν το χρημα.Πολλες φορες εχουμε αισθανθει την αδικια εδω,το γνωριζει και ο κοσμος.Απο κει και περα,παιζει σημαντικο ρολο οτι δεν υπαρχει οικονομικη ευχερεια στην ομαδα μας και στην πολη μας,ωστε να επενδυσουμε σε καποια πραγματα.Ολα αυτα λειτουργουν ως εμποδια στην εκπληρωση ενος στοχου οπως ειναι ο τιτλος.Η ομαδα ομως εχει κανει τα τελευταια δυο χρονια μια πολυ μεγαλη προσπαθεια.Εχει φτασει πολυ κοντα και ειδικα περισι αγγιξε τον τιτλο.Ειναι κατι που δεν μπορουμε να το θετουμε ως αυτοσκοπο γιατι ξερουμε οτι ειναι δυσκολο αλλα δεν ειναι κατι που δεν μπορουμε να καταφερουμε.Με υπομονη,προσπαθεια και δουλεια,ισως καποαι στιγμη φτασουμε και σε αυτο το σημειο....

Ενας τροπος για να ανταπεξελθει ο ΠΑΟΚ στην ελλειψη χρηματων ειναι να βγαλει νεους Σαλπιγγιδηδες.Να βγαλει παικτες απο τα σπλαχνα του που θα φτασουν σε ενα υψηλο επιπεδο οπως εσυ....

Δεν θεωρω οτι δεν το εχει καταφερει.Εχουν βγει καποια παιδια....

Οχι στο επιπεδο το δικο σου ομως.

Υπαρχουν και τωρα παιδια απο τις υποδομες και αν δειξουμε εμπιστοσυνη στο προσωπο τους μπορουν να καταφερουν πολλα πραγματα.Ειναι ο Αθανασιαδης,ο Γεωργιου και απο πισω και αλλα παιδια που βγαινουν.Χρειαζονται εμπιστοσυνη.Οι υποδομες στην Ελλαδα δεν ειναι σαν αυτες στην Ευρωπη,αυτο ειναι δεδομενο.Αν ομως οι ελληνικες ομαδες στηριζουν τα παιδια τους και αυτα νιωθουν οτι παιρνουν ευκαιριες,μπορουν να βγουν νεοι παικτες.....

Ποσο αλλαγμενο βρηκες τον ΠΑΟΚ σε σχεση με την περιοδο που εφυγες?Υπαρχει αλλη διοικηση,υπαρχει η Μεσημβρια.Δεν ξερω αν πηγες εκει.

Δεν εχει τυχει ακομη,σιγουρα θα παω καποια στιγμη.Ευχομαι και ολη η ομαδα να παει μονιμα εκει συντομα.Και οργανωτικα και διοικητικα και αγωνιστικα εχει αλλαξει ο ΠΑΟΚ.Εχουν βελτιωθει ολα.Ο ΠΑΟΚ ειναι σε πιο υψηλα επιπεδα.Πρεπει να φτιαξεις καποια πραγματα σκαλι-σκαλι για να κατακτησεις ενα τιτλο...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ...βαρεθηκα,κουραστηκα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6582 on: November 30, 2010, 20:31:10 »
Φυσικά και θα μας αντιμετωπίζει σαν χωριό, όπως φαίνεται κι από τη συνέντευξή του. Έχει και τους ιθαγενείς που τον αποθεώνουν...

Αλλά όταν τη γύμνια του προσπαθεί να την καλύψει πίσω από παπαριές του στυλ: "Η ομαδα ειναι αυτη που βοηθαει τον ποδοσφαιριστη....", τότε όποιος είναι ΠΑΟΚ και νιώθει ΠΑΟΚ, μόνο μπινελίκια μπορεί να γράψει για την περίπτωσή του.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #6583 on: November 30, 2010, 20:50:02 »
Μια κουβεντα που γινετε συνεχεια ειναι για τα γκολ που βαζεις η δεν βαζεις.Αυτο σου δημιουργει πιεση?Μηπως αδικει την συνολικη προσφορα σου στην ομαδα?
[...]
Η στατιστικη βεβαια,λεει οτι κανεις και αλλες δουλειες μεσα στο γηπεδο.
[...]

Ενας τροπος για να ανταπεξελθει ο ΠΑΟΚ στην ελλειψη χρηματων ειναι να βγαλει νεους Σαλπιγγιδηδες.Να βγαλει παικτες απο τα σπλαχνα του που θα φτασουν σε ενα υψηλο επιπεδο οπως εσυ....

Δεν θεωρω οτι δεν το εχει καταφερει.Εχουν βγει καποια παιδια....

Οχι στο επιπεδο το δικο σου ομως.

αβάντα η [avánda] Ο25α : 1α.(προφ.) πλεονέκτημα: Aυτή η δουλειά έχει πολλές αβάντες. β. κέρδος, όφελος που συνήθ. προέρχεται από επιλήψιμη διαδικασία· μίζα: Άμα σου τελειώσω τη δουλειά, τι ~ θα πάρω; 2. (σπάν.) υποστήριξη συνήθ. έμμεση, μέσο, αβάντζα: Είχε ~ και μπήκε στη Σχολή. 3. (θέατρ.) σύνολο γνωρισμάτων ρόλου ή παράστασης που σκοπεύουν στο να προσελκύσουν το κοινό με εξωτερικά, συνήθ. φανταχτερά μέσα.

αβανταδόρος: ο βαλτός επί τούτου να αβαντάρει μια κατάσταση, να την προωθεί προς την κατεύθυνση που έχει πληρωθεί να σπρώξει.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #6584 on: December 01, 2010, 00:25:40 »
Φυσικά και θα μας αντιμετωπίζει σαν χωριό, όπως φαίνεται κι από τη συνέντευξή του. Έχει και τους ιθαγενείς που τον αποθεώνουν...

Αλλά όταν τη γύμνια του προσπαθεί να την καλύψει πίσω από παπαριές του στυλ: "Η ομαδα ειναι αυτη που βοηθαει τον ποδοσφαιριστη....", τότε όποιος είναι ΠΑΟΚ και νιώθει ΠΑΟΚ, μόνο μπινελίκια μπορεί να γράψει για την περίπτωσή του.

Εδω ταιριαζει και το ρητο" Κοιτα τι θα κανεις παλιοσιχαμα εσυ για τον ΠΑΟΚ και οχι ο ΠΑΟΚ για σενα"!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #6585 on: December 01, 2010, 09:13:08 »
2 σελιδες ακομη και φαγαμε και το τοπικ του επενδυτη .με αυτα και με αυτα εφτασε 2ο το τοπικ του κοντου. παρανοια ρε πστ μου. μεχρι το καλοκαιρι το ντερμπυ με το τοπικ του ζαγορακη θα ειναι μεγαλο ντερμπυ. keep walking
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #6586 on: December 01, 2010, 18:15:28 »
      Συνεχεια της συνεντευξης...

Υπαρχει τελικα προβλημα στα αποδυτηρια του ΠΑΟΚ?Εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι καθημερινα γινεται πολεμος..

Ειμαστε η πολη των σεναριων.Καμια αλλη δεν το εχει αυτο,σε τετοιο βαθμο τουλαιχιστον.Ενα γεγονος μπορουν να το συνδεσουν με χιλια δυο πραγματα και να ....εφευρουν ιστοριες.
Σε οποια ομαδα και να ημουνα,στον ΠΑΟΚ,στον Παναθηναικο,την Εθνικη,υπηρχαν μεμονομενα περιστατικα.Δεν σημαινει αυτο οτι δεν υπαρχει καλο κλιμα μεσα στην ομαδα η οτι δεν υπαρχει υγεια.Ειναι μεσα στην ζωη αυτο.Ενας τσακωμος η μια διαφωνια στα πλαισια του επαγγελματος.Ισως ειναι λιγο ''πιασαρικο'' και γι αυτο πατανε εκει καποιοι,του δινουν εκταση και δημιουργουν αυτο το κλιμα...

Τελικα οι παικτες του ΠΑΟΚ ειναι κακα παιδια,καλα παιδια,ιδιοτροπα,τι ακριβως?

Εγω δεν βλεπω κακα παιδια μεσα στην ομαδα.Ειναι τριαντα διαφορετικοι χαρακτηρες ο καθενας εχει τις ιδιαιτεροτητες του.Αλλος ειναι βολικος,αλλος λιγο περιεργος,αλλος παραξενος,παντου υπαρχουν αυτα.Αυτο που εχω ζησει τους τρεις πρωτους μηνες,ειναι απολυτα φυσιολογικο.Νορμαλ κλιμα,με καλες σχεσεις των ποδοσφαιριστων που μοχθουν καθημερινα για το καλυτερο....

Να ''διαλυσουμε'' ενα ακομα σεναριο που ακουγεται?Οι παικτες του ΠΑΟΚ διαλεγουν παιχνιδια?Στην Ευρωπη παιζουν μπαλα,στην Ελλαδα οχι?

Ισως απο εξω να φαινεται ετσι.Εχει ειπωθει και παλιοτερα.Δινω μια εξηγηση.
Οι ευρωπαικες ομαδες παιζουν ανοιχτα γιατι διαθετουν πιο ποιοτικους ποδοσφαιριστες απο τις ελληνικες.Αυτο σου δημιουργει χωρους για να παιξεις πιο καλα.Να εχεις καλυτερη κυκλοφορια μπροστα,να δημιουργεις φασεις,να χασεις ευκαιριες,να βαλεις γκολ.
Αν εισαι καλα στημενος αμυντικα -κατι που στα ευρωπαικα παιχνιδια αναγκαζεσαι να το κανεις αυτο γιατι αν σε βρουν ''γυμνο'' σε τιμωρουν- μπορεις να κερδισεις μια μεγαλη ομαδα στην Ευρωπη.
Αυτο βλεπει ο κοσμος και οταν παρακολουθει ενα ματς ελληνικου πρωταθληματος με μια ομαδα που παιζει σφιχτα και δεν σου αφηνει χωρους,διαπιστωνει οτι δεν γινεται το ιδιο.Δεν συμφωνω οτι οι ποδοσφαιριστες επιλεγουν στοχους...

Την πετυχημενη πορεια του ΠΑΟΚ στην Ευρωπη που την αποδιδεις?Στην εκμεταλλευση της Τουμπας η κατι αλλο?

Σαφως η πετυχημενη πορεια οφειλειται στην εκμεταλλευση της Τουμπας.Εχουμε κερδισει τρια παιχνιδια,εχουμε μια ισοπαλια με τον Αγιαξ.Στον ομιλο κερδισαμε τα δυο παιχνιδια στην εδρα μας,και αυτο μας δινει ενα μεγαλο αβανταζ για να περασουμε στην επομενη φαση.
Μακαρι να παρουμε τεσσερις η εξι ποντους που θα μας εξασφαλισουν την προκριση....

Με δεδομενη την πολυ μετρια αρχη,ο στοχος στο Πρωταθλημα ποιος ειναι?

Εχουμε μεινει αρκετα πισω.Θελουμε να κανουμε πρωταθλητισμο,θα προσπαθησουμε να καλυψουμε το χαμενο εδαφος και στο τελος θα κανουμε τον απολογισμο.Ελπιζουμε να φτασουμε οσο πιο ψηλα γινεται....

Το Κυπελλο ειναι αυτο που μπορει να καλυψει την αναγκη του ΠΑΟΚτση για τιτλο?

Ο κοσμος εχει την αναγκη να παρει μια τετοια χαρα και σιγουρα ειναι ενας απο τους στοχους μας....

Η συζητηση για το θεμα του νεου γηπεδου εχει ''ανοιξει'' για τα καλα.Θα θελα να ρωτησω τον οπαδο του ΠΑΟΚ Σαλπιγγιδη την αποψη του για το θεμα.

Θα ηθελα αμεσα να γινοταν στην Τουμπα και αν δεν βρεθει λυση για την Τουμπα,τουλαιχιστον καπου αλλου.Θα ειναι μεγαλο αβανταζ για την ομαδα.Θα κανει ενα βημα παραπανω.
Αν παρθει μια αποφαση για να ξεκινησει να γινει το νεο γηπεδο τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες  και ακομα κι αυτοι που διαφωνουν πρεπει να ακνουν πισω.Η Τουμπα εχει μια ιστορια υπαρχει το συναισθηματικο δεσιμο.Αν δεν βρεθει λυση να γινει εκει και γινει καπου αλλου θα γινει για το καλο της ομαδας.....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #6587 on: December 01, 2010, 20:13:49 »
Να δω τον κοντο με μπλουζα Τουμπα η ΔΕΘ η σε αλλο πλανητη κ τπτ αλλο  :smiley4: :smiley4:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

opws_mathame

• Guest
« Reply #6588 on: December 01, 2010, 20:55:01 »
τουλαχιστον καπου αλλου????νατα νατα.σιγα σιγα εκφερει κ γνωμη το πουτανι.γκολ δε βαζει δε πειραζει ομως.ειναι ΠΑΟΚαρχης.θες να γινει καρατασου μηπως για να ειναι κ κοντα στην πολιχνη?το θρασος ορισμενων δεν εχει οριο

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #6589 on: December 01, 2010, 21:09:33 »
τους έχουμε δώσει δικαιώματα και μεις από την πλευρά μας αδερφέ  >:(

opws_mathame

• Guest
« Reply #6590 on: December 01, 2010, 21:32:12 »
εχεις δκαιο αδερφε.απλα οι περισσοτεροι δε καταλαβαν τα λαθη τους.υπνωτιστηκαν οταν ο εχθρος ηταν ανιχυρος κ πλεον οχι μονο δε μπορεις να αντιμετωπισεις την κατασταση αλλα κινδυνευεις να χαρακτηριστεις και γραφικος.τα καστρα πεφτουν παντα απο μεσα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #6591 on: December 02, 2010, 01:37:09 »
4 ματς χωρις τελικη προσπαθεια ρε γμτ. Δεν μπορω να το χονεψω ρε μαγκες, εχει ξανα γινει τετοιο στατιστικο σε οποιαδηποτε ομαδα, το βασικο της φορ να μην εχει τελικη προσπαθεια σε 360 λεπτα;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #6592 on: December 02, 2010, 01:43:12 »
Κοντέ μέχρι και ο χοντροκόκε έβαλε δύο γκολ σε ένα παιχνίδι τέλειωνε και σύ και το ντεφορμάρισμά σου ή ζήτα να πάρεις μεταγραφή στο εξωτερικό
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #6593 on: December 02, 2010, 03:34:39 »
ή ζήτα να πάρεις μεταγραφή στο εξωτερικό
μπααα... που τετοια τυχη.....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #6594 on: December 02, 2010, 15:06:48 »

Δεν αργεί ο καιρός που θα μιλάς με κόσμο και θα σου λέει:"εγώ ποτέ δεν τον ήθελα τον προδότη πίσω"

Ειπες μεγαλη κουβεντα φιλε...

Τελικα οντως ειπες μεγαλη κουβεντα φιλε... Σημερα βαριομουν σην δουλεια και ειπα να κανω μια βολτα στο FytoMania , και πλεον η νεα μοδα ειναι

"Το οτι δεν φωναζαμε τα συνθηματα κατα του κοντου, των 200 στην 4, δεν σημαινει οτι τον θελαμε κιολας. Απλα καναμε μουγκα για το καλο του ΠΑΟΚ"

Αρε πστ μου τι τραβαμε... τι αφαιμαξη θα γνωρισει ο συλλογος τα επομενα 4 χρονια... μαγκες πλακα πλακα η υποθεση σαλπι θα κοστισει στον ΠΑΟΚ γυρω στα 4 εκ. ευρω...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #6595 on: December 02, 2010, 15:08:38 »
εγώ επίσημα πλέον λέω ότι τον εμπιστεύομαι από εδώ και πέρα. δεν ξανακράζω τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

σήμερα πάει για γκολ ξερά... μη σας πω και πάνω από 2.

νομίζω ότι θα είναι ο καλύτερος μας παίκτης.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #6596 on: December 02, 2010, 15:23:46 »
Μακάρι...θα είναι ευκολότερο να ξεκουμπιστεί...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #6597 on: December 02, 2010, 15:36:00 »
Ψοφος στον καρκινο.
Δεν περιμενω τπτ, δεν ελπιζω σε τπτ.

Εχω αντελινο, εχω ιβιτς, εχω φωτακι, καποιος θα το βαλει.
Ο πουτανας γιος ποτε.

Θα εχει και φασαρια σημερα, μην ξεχνιεστε  :D

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #6598 on: December 02, 2010, 17:16:48 »
εγώ επίσημα πλέον λέω ότι τον εμπιστεύομαι από εδώ και πέρα. δεν ξανακράζω τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

σήμερα πάει για γκολ ξερά... μη σας πω και πάνω από 2.

νομίζω ότι θα είναι ο καλύτερος μας παίκτης.

Kαι γκολ να βαλει (που δεν το βλεπω),κοντοπουτανος θα μεινει...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #6599 on: December 02, 2010, 18:52:12 »
ετσι ακριβως,,οτι και να κανει προδοτης θα παραμεινει για παντα!