Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 502430 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #6100 on: September 09, 2010, 16:59:24 »
Βασικά ούτε εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία διλημμάτων. Ας ψοφήσει αυτός και ας έρθει όποιος θέλει στην Τούμπα.

Ουδείς αναντικατάστατος μάγκες... είτε λέγεται Ζαγοράκης, Βρύζας, Σάντος, Μελλίσης ή οποιοδήποτε οπαδός...

Ξέχασες να βάλεις τον παιδικό ήρωα του κάθε ΠΑΟΚτση της τελευταίας τριετίας.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #6101 on: September 09, 2010, 17:04:59 »
Πάλι τα ίδια ρε παιδιά ? Ένταξη, κι εγώ σαπισμένο θέλω να τον δω τον θερμοσίφωνα,

ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ! Αφήστε ρε το σπερματοζωάριο με μούσι κατά μέρος και αφοσιωθείτε στα επίμαχα ! Να χαρείτε δηλαδή....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

legones

• Guest
« Reply #6102 on: September 09, 2010, 19:34:40 »
Δεν μου αρέσει να διαχωρίζω (και ειδικά ΠΑΟΚΤΣHΔΕΣ) αλλα αδερφέ legones αν κάποιος ήταν στα δύσκολα λογικά ξέρει και ποίους είχε διπλα του..Όταν σε όλες τις δύσκολες-μακρινές εκδρομές βλέπεις πάνω-κάτω τις ίδιες φάτσες και όταν σε όλα τα λουκια βλέπεις πάλι τις ίδιες φάτσες sorry αλλα δεν θα ήθελα με τίποτα να φύγουν αυτοί και να έρθουν κάποιοι που έρχονται σε κάνα derby μονο και το παίζουν και ιστορία...Και όσο για το ποιοι θα τρέχουν στα επόμενα δύσκολα εγώ τα λεφτά μου τα βάζω στους ιδιους που έτρεχαν μέχρι τώρα.οι άλλοι για κάνα καφέ παραλια η "που να τρέχεις τώρα μωρέ κάτσε άραξε".

Και τι να κάνω ρε αδερφέ μου εγώ τώρα? Να τους παρακαλέσω να γυρίσουν στο γήπεδο ή να παρακαλάω να κοπεί η μπάλα από τους παίκτες της ομάδας μου?
Αδερφέ μόνοι τους φεύγουν, δεν τους διώχνω εγώ και εσύ... θες να το πεις καπρίτσιο, εγωισμό ή όπως αλλιώς... πες το όπως θες... πάντως καλό στην ομάδα δεν κάνουν, αλλά δεν θα κάτσω να παρακαλέσω κιόλας... Συνειδητή επιλογή είναι να μην πάνε γήπεδο...

Suicidal έχεις δίκιο... το κόβω εδώ...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #6103 on: September 09, 2010, 22:28:40 »
όπως επίσης δεν ξέρουμε και ποιοι θα είναι στα επόμενα δύσκολα που θα παρουσιαστούν...

ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #6104 on: September 09, 2010, 23:25:35 »
Εγω εχω μια απορια προς τον legones: λες πως αμα φυγουν δυσαρεστημενοι καποιοι οπαδοι απο την Τουμπα, λογω σαλπιγγιδη, θα αντικατασταθουν στις κερκιδες απο καποιους αλλους, "εφεδρικους" ας τους πουμε. Αυτοι οι εφεδρικοι γιατι δεν εμφανιζονται τωρα?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

legones

• Guest
« Reply #6105 on: September 10, 2010, 00:44:14 »
Γιατί είναι άδειο το γήπεδο? Είναι άδειες οι θέσεις των "δυσαρεστημένων"? Ή μήπως η κερκίδα είναι χειρότερη από πέρσι ή πρόπερσι επειδή λείπουν κάποιοι?

ive4

• Guest
« Reply #6106 on: September 10, 2010, 08:02:08 »
Δυστυχώς όσοι δυσαρεστημένοι υπάρχουν τώρα, άλλοι τόσοι θα έλεγαν ότι ήταν ο Σάλπι ελεύθερος και δε τον πήραμε για να πάρουμε τον Χ ξένο παίκτη. Το θέμα είναι ότι η στάση όσων δεν πήραν εισητήριο γλύτωσε από μουρμούρες την ομάδα και αυτό είναι θετικό.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #6107 on: September 10, 2010, 08:11:09 »
Γιατί είναι άδειο το γήπεδο? Είναι άδειες οι θέσεις των "δυσαρεστημένων"? Ή μήπως η κερκίδα είναι χειρότερη από πέρσι ή πρόπερσι επειδή λείπουν κάποιοι?

Ποσα διαρκειας πουλήσαμε φετος?

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #6108 on: September 10, 2010, 09:27:01 »
Άσχετο αλλα δε μπορείς να πείς οτι 2000 λιγότερα διαρκείας δε πουλήθηκαν λόγω κοντού. 12 άτομα στην 6 ήμασταν 3 χρόνια τώρα και φέτος δε πήρε κανένας μας για οικονομικούς λόγους
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

legones

• Guest
« Reply #6109 on: September 10, 2010, 12:49:56 »
Ακόμα και σε αυτή την ψευδαίσθηση να σε αφήσω Timpanistis ότι και τα 2000 άτομα είστε όλοι δυσαρεστημένοι και απέχεται, πως το βλέπεις? Δεν έχουν καλύψει τις θέσεις σας άλλα παιδιά? Είναι άδειο το γήπεδο?

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #6110 on: September 10, 2010, 13:01:12 »
καλα ρε με τετοια προβληματα.τα παιδια ειναι στην ψηρου εσεις ασχολειστε με τον κοντο και την μιρλα σας?δεν βαρεθηκατε και οι μεν και οι δε?το κυπριακο τωρα που ειναι τα παιδια στην ψηρου θα το λυσουμε?

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #6111 on: September 10, 2010, 20:04:26 »
Θα συμφωνήσω με τον georget αλλά να παει να γαμηθει το αρχιδακη που δίνει και ευχές στους βαζελους να κερδίσουν το λικη.μουνακι στον ΠΑΟΚ παίζεις πλέον,γαμω την αρωστεια μου μέσα γαμω.

Υγ=>λευτεριά σε όσους είναι στα κελιά.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #6112 on: September 10, 2010, 23:11:02 »
Άσχετο αλλα δε μπορείς να πείς οτι 2000 λιγότερα διαρκείας δε πουλήθηκαν λόγω κοντού. 12 άτομα στην 6 ήμασταν 3 χρόνια τώρα και φέτος δε πήρε κανένας μας για οικονομικούς λόγους

Eγω αυτο πιστευω! Αμα περναμε καποιον αλλον θα ειχαμε 21k διαρκειας...

Anyway ακρη δεν βγαζουμε!

Υ.Γ. Επειδη ΑΔΙΚΑ καποια αδερφια μας ειναι στην φυλακη και μακαρι να μπορουσα να κανω κατι για αυτο, να μην μιλαμε για τιποτε αλλο στο φορουμ?

Antartis-4-

• Guest
« Reply #6113 on: September 11, 2010, 07:03:35 »
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/287925.html
τα λογια ειναι περιττα....

Συνάντηση με Σαλπιγγίδη και ευχές για νίκη επί του Αρη
Γιώργος Τριανταφυλλίδης - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 10/09/2010 18:41 - Τελ. ανανέωση : 10/09/2010 23:16

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο όπου θα μείνει η αποστολή της ομάδας ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Αρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Την ώρα που οι "πράσινοι" έφτασαν στο ξενοδοχείο αντίκρισαν την αποστολή του ΠΑΟΚ η οποία ήταν εκεί εκείνη την ώρα και γευμάτιζε.

Οπως ήταν λογικό, το κεντρικό πρόσωπο αυτής της συνάντησης ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τα πει σε εξαιρετικό κλίμα με τους πρώην συμπαίκτες του στο τριφύλλι και τον Νίκο Νιόπλια.

Τα πειράγματα έδωσαν και πήραν, ενώ ο Σαλπιγγίδης ευχήθηκε στον Παναθηναϊκό καλή επιτυχία στον αγώνα με τον Αρη. Βλέπετε, υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι: από τη μία παίζει η πρώην του ομάδα και από την άλλη ο Αρης...
« Last Edit: September 11, 2010, 11:41:53 by HOMO PAOKUS »

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #6114 on: September 11, 2010, 07:06:24 »
Ακόμα και σε αυτή την ψευδαίσθηση να σε αφήσω Timpanistis ότι και τα 2000 άτομα είστε όλοι δυσαρεστημένοι και απέχεται, πως το βλέπεις? Δεν έχουν καλύψει τις θέσεις σας άλλα παιδιά? Είναι άδειο το γήπεδο?

Μ'αρέσει που το συνεχίζεις. Λες και δεν καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε. Λυπήσου μας ρε αδερφέ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #6115 on: September 11, 2010, 07:34:40 »
[http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/287925.html
τα λογια ειναι περιττα....

άντε ρε γαμήσου που θα ευχηθείς καλή επιτυχία στον αντίπαλο του ΠΑΟΚ.
άντε ξεστραβώσου και βάλε κανένα γκολ και άσε τις καλές επιτυχίες.

germanos4

• Guest
« Reply #6116 on: September 11, 2010, 07:42:11 »
Συνεχίζει να είναι ανεπίτρεπτος,και ενώ εμείς την κάνουμε μούγκα >:(

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #6117 on: September 11, 2010, 11:12:44 »
Σοβαρέψου ρε τι είναι αυτά επαγγελματίας είσαι τίμα το συμβόλαιό σου και ύστερα γυρνάς και παίζεις στους παλαιμαχους του Παναθηναϊκού ήμαρτον τι άλλο θα ακούσουμε

makptol

• Guest
« Reply #6118 on: September 11, 2010, 12:00:04 »
σαλπι μην σκεφτεσε μην ανασαινεις μην μιλάς
οτιδήποτε κανείς παρεξηγειται απο το
αντισαλπιγγιδης club   :))))

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #6119 on: September 11, 2010, 12:01:36 »
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ MAKPTOL....
OTI KAI NA KANEI ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ....