Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499443 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lipton4

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #6080 on: September 08, 2010, 14:46:32 »
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Τετάρτη (8/9) ο διεθνής επιθετικός. Όπως αποδείχτηκε, ο "Σάλπι" υπέστη απλή κάκωση κάτω από τα πλευρά, κάτι που σημαίνει ότι το πολύ να χάσει το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (11/9) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να δώσει κανονικά το παρών στο ματς με τους Αρκάδες, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Σε περίπτωση που ο "Σάλπι" είχε κάτι πιο σοβαρό και με δεδομένη και την απουσία του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις (λόγω εγχείρησης στους κοιλιακούς), τότε, ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έπρεπε να πειραματιστεί σχετικά με τους παίκτες που θα έπαιρναν θέση στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

ολαΠΑΟΚ

Βάζουμε ολόκληρο το λίνκ και την λέξη ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
« Last Edit: September 08, 2010, 17:19:43 by Capricorn »

thomas

• Guest
« Reply #6081 on: September 08, 2010, 15:13:44 »
Ευτυχώς.Άντε σιδερένιος Σάλπι, έρχονται δύσκολα ματς

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #6082 on: September 08, 2010, 16:20:05 »
Δεν υπάρχει Θεός!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #6083 on: September 08, 2010, 16:40:07 »
τωρα το καταλαβες t.b. ; οχι στο ματς με τον Αγιαξ...;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #6084 on: September 08, 2010, 16:42:24 »
κάλιο αργά παρά ποτέ...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #6085 on: September 08, 2010, 16:52:11 »
Kαλα ποτε τραυματιστηκε ρε παιδια?

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #6086 on: September 08, 2010, 17:12:53 »
καλα ποσο αδικα τον πληρώνουμε θα φανει στα παιχνίδια που θα λείψει!

με αυτή την λογική όταν λείπει ο ίβιτς η ομάδα είναι κομμένη στα δύο...τι σημαίνει ότι πρέπει να πάρει τα ίδια λεφτά με τον κοντό??? ::)

GeorgT

• Guest
« Reply #6087 on: September 08, 2010, 17:19:45 »
ΟΧΙ ο κοντός πρεπει να πάρει οσα λεφτά παίρνει ο Ιβιτς!

βαλε κ τον Μουσλι που περνει λιγο παραπάνω απ οσα προσφέρει (αν κ η πρόκριση του έδωσε μεγάλη αβάντα)!!

Μονο ο Κοντρερας παίρνει μη σου πω κ πιο λίγα απ οσα προσφέρει σαν σύνολο στην ομάδα!

northeagle_4

• Guest
« Reply #6088 on: September 08, 2010, 17:23:24 »
ποιος τον γαμαει τον θερμοσιγωνα ρε μαγκες.Εδω γινονται οργια εις βαρος του ΠΑΟΚ.
 8 η ωρα ΤΟΥΜΠΑ.

ive4

• Guest
« Reply #6089 on: September 08, 2010, 21:46:30 »
Ευτυχώς.Άντε σιδερένιος Σάλπι, έρχονται δύσκολα ματς

+1

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #6090 on: September 09, 2010, 01:06:47 »
O τρελλος δεν θελει να πεισει κανεναν, απλα μοιραζεται τη σκεψη του με τους αλλους τρελλους, τους οποιους ακουει ακομα:
Εγραψα  ενα σκασμο ποστς οπου ημουν αντιθετος, δεν μπορουσα αρχικα να διανοηθω καν επιστροφη του.Ποσες νυχτες εχασα εκεινο τον Αυγουστο..
ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ. ΚΑΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ.Να μην βαλω και την πικρα απο την διοικηση που μας τον εφερε, και τον τροπο που μας τον εφερε κυριως.....

Τωρα να αλλαξω το δεδομενο δεν μπορω, να κανω τη γη να μη γυριζει, να κοψω τον ΠΑΟΚ, δεν γινεται τιποτα απο ολα αυτα.
ΚΑΚΩΣ, αμοιβεται ΚΑΙ με τα λεφτα μου, εκανε ζημια στον εγκεφαλο και την ψυχη μου και πολλων συνοπαδων μου. Για μενα ηταν και παραμενει προδοτης, ουτε καν μια τυπικη συγγνωμη δεν ζητησε...
Επειδη ομως πληρωνεται με τα λεφτα μου, τα οποια και παλιοτερα του τα εδωσα απλοχερα κοβωντας λεφτα απο τη γυναικα μου και το παιδι μου, κι ας τα τσεπωσε τοτε πουλωντας με, επειδη δεν εχω τη δυναμη να σταματησω την περιστροφη της γης,αναγκαστικα κανω την καρδια πετρα, βλεπω το συμφερον του ΠΑΟΚ.
Δεν ευχομαι λοιπον να τραυματιστει ο πουτανας γιος, το ξενο σωμα, μεσα στην πικρα μου θελω αυτο το ξενο σωμα να δωσει οσα μπορει, να γινει ο ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ.
Τι ναι τουτο? παραδοση? συμψηφισμος?κολλωμα?ΠΑΟΚ πανω απο ολα?κωλοτουμπα?διπλωματια? ψυχικο βολεμα? Ληθη? Προσαρμοστικοτητα? Χαμαιλεοντισμος?Αποποιηση αρχων? Εβολουσιον?
Βαλε Χ στο καταλληλο τετραγωνο..........
Ευχομαι προσωπικα να ειναι η τελευταια φορα που δοκιμαζεται αυτο "που ετσι μαθαμε απο παιδια"

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #6091 on: September 09, 2010, 01:42:12 »
πρεπει να τραυματιστει και να μην ξαναπαιξει μπαλα για να γυρισουν καποια αδερφια μας τουμπα.

πολυ μεγαλυτερη απωλεια για τον συλλογο ειναι εστω και ενας απο αυτους.

SALPARADISE

• Guest
« Reply #6092 on: September 09, 2010, 01:50:07 »
O τρελλος δεν θελει να πεισει κανεναν, απλα μοιραζεται τη σκεψη του με τους αλλους τρελλους, τους οποιους ακουει ακομα:
Εγραψα  ενα σκασμο ποστς οπου ημουν αντιθετος, δεν μπορουσα αρχικα να διανοηθω καν επιστροφη του.Ποσες νυχτες εχασα εκεινο τον Αυγουστο..
ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ. ΚΑΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ.Να μην βαλω και την πικρα απο την διοικηση που μας τον εφερε, και τον τροπο που μας τον εφερε κυριως.....

Τωρα να αλλαξω το δεδομενο δεν μπορω, να κανω τη γη να μη γυριζει, να κοψω τον ΠΑΟΚ, δεν γινεται τιποτα απο ολα αυτα.
ΚΑΚΩΣ, αμοιβεται ΚΑΙ με τα λεφτα μου, εκανε ζημια στον εγκεφαλο και την ψυχη μου και πολλων συνοπαδων μου. Για μενα ηταν και παραμενει προδοτης, ουτε καν μια τυπικη συγγνωμη δεν ζητησε...
Επειδη ομως πληρωνεται με τα λεφτα μου, τα οποια και παλιοτερα του τα εδωσα απλοχερα κοβωντας λεφτα απο τη γυναικα μου και το παιδι μου, κι ας τα τσεπωσε τοτε πουλωντας με, επειδη δεν εχω τη δυναμη να σταματησω την περιστροφη της γης,αναγκαστικα κανω την καρδια πετρα, βλεπω το συμφερον του ΠΑΟΚ.
Δεν ευχομαι λοιπον να τραυματιστει ο πουτανας γιος, το ξενο σωμα, μεσα στην πικρα μου θελω αυτο το ξενο σωμα να δωσει οσα μπορει, να γινει ο ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ.
Τι ναι τουτο? παραδοση? συμψηφισμος?κολλωμα?ΠΑΟΚ πανω απο ολα?κωλοτουμπα?διπλωματια? ψυχικο βολεμα? Ληθη? Προσαρμοστικοτητα? Χαμαιλεοντισμος?Αποποιηση αρχων? Εβολουσιον?
Βαλε Χ στο καταλληλο τετραγωνο..........
Ευχομαι προσωπικα να ειναι η τελευταια φορα που δοκιμαζεται αυτο "που ετσι μαθαμε απο παιδια"

+1

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #6093 on: September 09, 2010, 02:30:08 »
πρεπει να τραυματιστει και να μην ξαναπαιξει μπαλα για να γυρισουν καποια αδερφια μας τουμπα.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #6094 on: September 09, 2010, 02:58:41 »

ειμαι και εγω ενας απο αυτους  >:( >:( >:(
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

legones

• Guest
« Reply #6095 on: September 09, 2010, 04:50:20 »
Να τραυματιστεί και να του κοπεί η μπάλα ή να μην πατήσουν κάποιοι Τούμπα?
Καλά μιλάμε για τρομερό δίλημμα...
τι άλλο θα διαβάσουμε βραδιάτικα... άκου εκεί πολύ μεγάλη απώλεια που κάποιοι δεν έρχονται γήπεδο... Κάποιοι σφάζονται για να βρουν εισιτήριο στα εντός και άλλοι κλαίγονται στα ράδια για ενα εισιτήριο στο Μπριτζ...

Ουδείς αναντικατάστατος μάγκες... είτε λέγεται Ζαγοράκης, Βρύζας, Σάντος, Μελλίσης ή οποιοδήποτε οπαδός... Όποιος δεν γουστάρει γενικά τη φάση, ας κάνει ενα διάλειμμα... απλά και όμορφα... και όταν νιώσει καλύτερα ή ότι γουστάρει την φάση επανέρχεται...
Ξέρω θα με κράξει πάλι ο corrupt...  :P
Αλλά προτιμώ να τα βλέπω ψυχρά τα πράγματα...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #6096 on: September 09, 2010, 07:55:19 »
Κάποιοι σφάζονται για να βρουν εισιτήριο στα εντός και άλλοι κλαίγονται στα ράδια για ενα εισιτήριο στο Μπριτζ...

Ουδείς αναντικατάστατος μάγκες...

Αυτοι που ηταν στα δυσκολα???
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6097 on: September 09, 2010, 08:17:39 »
Να τραυματιστεί και να του κοπεί η μπάλα ή να μην πατήσουν κάποιοι Τούμπα?
Καλά μιλάμε για τρομερό δίλημμα...
τι άλλο θα διαβάσουμε βραδιάτικα... άκου εκεί πολύ μεγάλη απώλεια που κάποιοι δεν έρχονται γήπεδο... Κάποιοι σφάζονται για να βρουν εισιτήριο στα εντός και άλλοι κλαίγονται στα ράδια για ενα εισιτήριο στο Μπριτζ...

Ουδείς αναντικατάστατος μάγκες... είτε λέγεται Ζαγοράκης, Βρύζας, Σάντος, Μελλίσης ή οποιοδήποτε οπαδός... Όποιος δεν γουστάρει γενικά τη φάση, ας κάνει ενα διάλειμμα... απλά και όμορφα... και όταν νιώσει καλύτερα ή ότι γουστάρει την φάση επανέρχεται...
Ξέρω θα με κράξει πάλι ο corrupt...  :P
Αλλά προτιμώ να τα βλέπω ψυχρά τα πράγματα...

Ας φύγουν οι μάχιμοι, να έρθει η μάζα των πανηγυρτζήδων σαν να λες.

legones

• Guest
« Reply #6098 on: September 09, 2010, 16:42:31 »
Αυτό που λέω egoist είναι ότι δεν θα μπω σε διαδικασία τραγικών διλημμάτων περί κόψιμου μπάλας σε παίκτες της ομάδας μου... και αυτό που είπα είναι ότι υπάρχουν χιλιάδες παιδιά να αναπληρώσουν όποιους δεν γουστάρουν τη φάση στη δεδομένη χρονική στιγμή... Και είναι πολύ επιπόλαιο να προεξοφλείς ότι είναι πανηγυρτζήδες όλα αυτά τα παιδιά... Εκτός και αν τους ξέρεις εναν προς εναν...

Timpanistis για το που ήταν στα δύσκολα δεν έχω ιδέα, όπως δεν έχεις και εσύ... όπως επίσης δεν ξέρουμε και ποιοι θα είναι στα επόμενα δύσκολα που θα παρουσιαστούν...

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #6099 on: September 09, 2010, 16:57:43 »
Δεν μου αρέσει να διαχωρίζω (και ειδικά ΠΑΟΚΤΣHΔΕΣ) αλλα αδερφέ legones αν κάποιος ήταν στα δύσκολα λογικά ξέρει και ποίους είχε διπλα του..Όταν σε όλες τις δύσκολες-μακρινές εκδρομές βλέπεις πάνω-κάτω τις ίδιες φάτσες και όταν σε όλα τα λουκια βλέπεις πάλι τις ίδιες φάτσες sorry αλλα δεν θα ήθελα με τίποτα να φύγουν αυτοί και να έρθουν κάποιοι που έρχονται σε κάνα derby μονο και το παίζουν και ιστορία...Και όσο για το ποιοι θα τρέχουν στα επόμενα δύσκολα εγώ τα λεφτά μου τα βάζω στους ιδιους που έτρεχαν μέχρι τώρα.οι άλλοι για κάνα καφέ παραλια η "που να τρέχεις τώρα μωρέ κάτσε άραξε".
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH