O τρελλος δεν θελει να πεισει κανεναν, απλα μοιραζεται τη σκεψη του με τους αλλους τρελλους, τους οποιους ακουει ακομα:
Εγραψα ενα σκασμο ποστς οπου ημουν αντιθετος, δεν μπορουσα αρχικα να διανοηθω καν επιστροφη του.Ποσες νυχτες εχασα εκεινο τον Αυγουστο..
ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ. ΚΑΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ.Να μην βαλω και την πικρα απο την διοικηση που μας τον εφερε, και τον τροπο που μας τον εφερε κυριως.....
Τωρα να αλλαξω το δεδομενο δεν μπορω, να κανω τη γη να μη γυριζει, να κοψω τον ΠΑΟΚ, δεν γινεται τιποτα απο ολα αυτα.
ΚΑΚΩΣ, αμοιβεται ΚΑΙ με τα λεφτα μου, εκανε ζημια στον εγκεφαλο και την ψυχη μου και πολλων συνοπαδων μου. Για μενα ηταν και παραμενει προδοτης, ουτε καν μια τυπικη συγγνωμη δεν ζητησε...
Επειδη ομως πληρωνεται με τα λεφτα μου, τα οποια και παλιοτερα του τα εδωσα απλοχερα κοβωντας λεφτα απο τη γυναικα μου και το παιδι μου, κι ας τα τσεπωσε τοτε πουλωντας με, επειδη δεν εχω τη δυναμη να σταματησω την περιστροφη της γης,αναγκαστικα κανω την καρδια πετρα, βλεπω το συμφερον του ΠΑΟΚ.
Δεν ευχομαι λοιπον να τραυματιστει ο πουτανας γιος, το ξενο σωμα, μεσα στην πικρα μου θελω αυτο το ξενο σωμα να δωσει οσα μπορει, να γινει ο ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ.
Τι ναι τουτο? παραδοση? συμψηφισμος?κολλωμα?ΠΑΟΚ πανω απο ολα?κωλοτουμπα?διπλωματια? ψυχικο βολεμα? Ληθη? Προσαρμοστικοτητα? Χαμαιλεοντισμος?Αποποιηση αρχων? Εβολουσιον?
Βαλε Χ στο καταλληλο τετραγωνο..........
Ευχομαι προσωπικα να ειναι η τελευταια φορα που δοκιμαζεται αυτο "που ετσι μαθαμε απο παιδια"