Γιατί είπαμε ποτέ οτι δεν είναι καλός παίχτης. Για άλλους λόγους νομίζω οτι δεν τον θέλαμε και όχι οτι δεν ειναι παιχταράς.
Είναι καλός και σε όλα τα παιγνίδια βοηθάει τα μέγιστα στην επίθεση και στην επίτευξη τερμάτων. Ποτέ δεν ήταν ο γκολτζής. Ήταν όμως αυτός που δημιουργούσε τεράστια προβλήματα και έδινε έτοιμα γκολ. Πέρσι αυτός έκανε μάγκα το σισέ. Τα δύο σημερινά γκολ είναι δικά του. Ξαναδείτε τα βίντεο.
Ναι, εγώ το έχω πει και το ξαναλέω όσες φορές θες ότι είναι μια μετριότητα. Θα ήταν πολύ καλός μέχρι τον πανιώνιο, άντε και το αεκ44. Μέχρι εκεί. Με λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο, καλό παιδί και μαλακίες, μπάλα δεν παίζεις.
Δεν υπάρχει καμία ασίστ στο σημερινό ματς, κι ας λυσσάξαν ήδη πάλι οι δημοσιοβλάχοι σε ράδια, τηλεοράσεις και ιντερνετ. Κεφαλιά-γιόμα προς την περιοχή είναι το ένα και ο άλλος (ο επίσης ανεκδιήγητος) παίρνει την κεφαλιά νταηλίκι. Ασίστ είναι το έτοιμο γκολ. Και στο τρίτο γκολ αφού δεν προλαβαίνει τη μπάλα που πάει για αυτόν και την προλαβαίνει ο Βιερίνια, αυτός απλώνει ενστικτωδώς το πόδι του και πάει η μπάλα στον Παπάζογλου, ούτε το θέλει ούτε καν κοιτάει που τη δίνει. Ασίστ είναι όταν ΘΕΣ να δώσεις τη μπάλα και, ξαναλέω, τη δίνεις για έτοιμο γκολ. Μη λέμε ό,τι θέλουμε.
Αν τον πήραν για εξτρέμ, να το πουν στα φυτά να μην περιμένουν γκολ. Και να ξεκινάει με έναν καθαρό φορ. Όσο για τον τΣισέ φίλε Κρητικέ, δεν με νοιάζει καθόλου προσωπικά ποιος τον έκανε μάγκα. Εγώ ξέρω ότι το μοναδικό δύσκολο γκολ ο κοντός βρήκε να το σερβίρει στον τΣισέ στην Τούμπα. Τον γαμάς ή δεν τον γαμάς μετά;
Εμπάθεια έχω, αλλά δεν με επηρεάζει στην αγωνιστική μου γνώμη για τον πουτάνας γιο. Ας παίξει μπάλα και θα το πω. Αυτός όμως κάνει και αγωνιστικά αυτό που ξέρει καλύτερα από ο,τιδήποτε άλλο: κοροϊδεύει. Δεν υπάρχει πουθενά. Και φυσικά δεν βγαίνει ούτε με εντολή του προέδρου της δημοκρατίας. Με εντολή του σταυράκη μπορεί να βγει ίσως. Ευτυχώς έχω άλλους παικταράδες και η ομάδα συνεχίζει δυνατά. Ραντεβού στην Τρίπολη σε 2 βδομάδες.