Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501654 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5980 on: August 29, 2010, 21:37:05 »
Γιατί είπαμε ποτέ οτι δεν είναι καλός παίχτης. Για άλλους λόγους νομίζω οτι δεν τον θέλαμε και όχι οτι δεν ειναι παιχταράς.
Είναι καλός και σε όλα τα παιγνίδια βοηθάει τα μέγιστα στην επίθεση και στην επίτευξη τερμάτων. Ποτέ δεν ήταν ο γκολτζής. Ήταν όμως αυτός που δημιουργούσε τεράστια προβλήματα και έδινε έτοιμα γκολ. Πέρσι αυτός έκανε μάγκα το σισέ. Τα δύο σημερινά γκολ είναι δικά του. Ξαναδείτε τα βίντεο.
Ναι, εγώ το έχω πει και το ξαναλέω όσες φορές θες ότι είναι μια μετριότητα. Θα ήταν πολύ καλός μέχρι τον πανιώνιο, άντε και το αεκ44. Μέχρι εκεί. Με λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο, καλό παιδί και μαλακίες, μπάλα δεν παίζεις.
Δεν υπάρχει καμία ασίστ στο σημερινό ματς, κι ας λυσσάξαν ήδη πάλι οι δημοσιοβλάχοι σε ράδια, τηλεοράσεις και ιντερνετ. Κεφαλιά-γιόμα προς την περιοχή είναι το ένα και ο άλλος (ο επίσης ανεκδιήγητος) παίρνει την κεφαλιά νταηλίκι. Ασίστ είναι το έτοιμο γκολ. Και στο τρίτο γκολ αφού δεν προλαβαίνει τη μπάλα που πάει για αυτόν και την προλαβαίνει ο Βιερίνια, αυτός απλώνει ενστικτωδώς το πόδι του και πάει η μπάλα στον Παπάζογλου, ούτε το θέλει ούτε καν κοιτάει που τη δίνει. Ασίστ είναι όταν ΘΕΣ να δώσεις τη μπάλα και, ξαναλέω, τη δίνεις για έτοιμο γκολ. Μη λέμε ό,τι θέλουμε.
Αν τον πήραν για εξτρέμ, να το πουν στα φυτά να μην περιμένουν γκολ. Και να ξεκινάει με έναν καθαρό φορ. Όσο για τον τΣισέ φίλε Κρητικέ, δεν με νοιάζει καθόλου προσωπικά ποιος τον έκανε μάγκα. Εγώ ξέρω ότι το μοναδικό δύσκολο γκολ ο κοντός βρήκε να το σερβίρει στον τΣισέ στην Τούμπα. Τον γαμάς ή δεν τον γαμάς μετά;
Εμπάθεια έχω, αλλά δεν με επηρεάζει στην αγωνιστική μου γνώμη για τον πουτάνας γιο. Ας παίξει μπάλα και θα το πω. Αυτός όμως κάνει και αγωνιστικά αυτό που ξέρει καλύτερα από ο,τιδήποτε άλλο: κοροϊδεύει. Δεν υπάρχει πουθενά. Και φυσικά δεν βγαίνει ούτε με εντολή του προέδρου της δημοκρατίας. Με εντολή του σταυράκη μπορεί να βγει ίσως. Ευτυχώς έχω άλλους παικταράδες και η ομάδα συνεχίζει δυνατά. Ραντεβού στην Τρίπολη σε 2 βδομάδες.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Απ: Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5981 on: August 29, 2010, 21:39:48 »
παντως ο τρόπος που τσιμπησε τη μπαλα βγηκε τετ α τετ και το χασε δικαιολογεί απόλυτα το θερμοσίφωνας.
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5982 on: August 29, 2010, 22:17:31 »
αυτος ειναι ο ποιο ακριβολπληρωμενος παιχτης μας που θα μας ανεβαζε επιπεδο? χαχαχαχαχαχα δεν υπαρχει θεος τελικα..

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #5983 on: August 29, 2010, 22:19:18 »
ελεος οχι αλλο καρβουνο.. το πραγμα εχει ξεφυγει απο το οριο της εμπαθειας που γραφτηκε, εχει γινει κομπλεξ

ξερουμε ποιον πηραμε και σιγουρα δεν ειναι ο βιγια, ο σαλπι ειναι τοσα χρονια τα ξερουμε τα ποδοσφαιρικα του χουγια αλλα και την αξια του η οποοια οσο και να γραφετε δεν μηδενιζεται.. μου φαινεται προσπαθειται να πεισετε τον εαυτο σας

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #5984 on: August 29, 2010, 22:25:18 »
κοντέ θερμοσίφωνα,μπιφτέκι, μονοκοματε, ανίκανε , ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #5985 on: August 29, 2010, 22:27:58 »
blue πραγματικα το πρωτο πραγμα που κανω οταν ξυπναω ειναι να μου λεω ''ο δ.σ ειναι ασχετος ο δ.σ ειναι ασχετος'' ;D ;D
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #5986 on: August 29, 2010, 22:35:42 »
ελεος οχι αλλο καρβουνο.. το πραγμα εχει ξεφυγει απο το οριο της εμπαθειας που γραφτηκε, εχει γινει κομπλεξ
μου φαινεται προσπαθειται να πεισετε τον εαυτο σας
Σωστά, δεν τα πιστεύουμε, τα γράφουμε έτσι για πλάκα. Κατά βάθος πιστεύουμε ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που είναι φιλότιμος, δίνει ασίστ και σύντομα θα αρχίσει να σκοράρει. Και είναι και ΠΑΟΚ.
Παρεμπιπτόντως, η λέξη κόμπλεξ είναι εντελώς άσχετη όπως την χρησιμοποιείς εδώ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #5987 on: August 29, 2010, 22:41:11 »
τι σου λεω.. ουτε ασχετος ειναι ουτε και ο σουπερ παικτης ειναι, τον ξερουμε χρονια τωρα

εαν δεν ειχε αυτην την ιστορια πισω του τωρα θα εισασταν ολοι δεν πειραζει δημητρακη, θα ερθουν και τα γκολ, λιγο πιο προσεκτικος να ειναι κτλ

απλα τωρα οτι και να κανει το βλεπετε με εμπαθεια και το προβλημα της εμπαθειας ειναι οτι δεν μπορεις να την αντιληφθεις οταν την εχεις

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5988 on: August 29, 2010, 22:41:44 »
Εεε... έτσι δεν είναι βρε αδελφέ μου. Κάποια βάζεις κάποια χάνεις. Κάνεις σωστά και λάθη. Ο Παπάζογλου προχθές έχασε το "άχαστο" και από ενα μικρό παιδί και σήμερα το έβαλε. Πόσο έχει χάσει ο Μουλσι ? Δεκάδες. Και όμως αρκετές φορές μα έχει σώσει όπως στην τουρκία.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5989 on: August 29, 2010, 22:43:49 »
Εγώ είμαι εμπαθής, κομπλεξικός και άμπαλος που δεν βλέπω μπροστά μου γι αυτό να ψοφήσεις καρκίνε πριν μας αναγκάσεις να βγάλουμε εμείς καρκίνο.
 Άντε γαμήσου που θα σε δικαιολογήσω πολυεκατομμυριούχε, γαμιόλη.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5990 on: August 29, 2010, 22:46:36 »
Εεε... έτσι δεν είναι βρε αδελφέ μου. Κάποια βάζεις κάποια χάνεις. Κάνεις σωστά και λάθη. Ο Παπάζογλου προχθές έχασε το "άχαστο" και από ενα μικρό παιδί και σήμερα το έβαλε. Πόσο έχει χάσει ο Μουλσι ? Δεκάδες. Και όμως αρκετές φορές μα έχει σώσει όπως στην τουρκία.

Ναι λάθος. Η απάντηση αυτή πήγαινε στον petrov στην προηγούμενη σελίδα. Τεσπα.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #5991 on: August 29, 2010, 22:50:09 »
Δύο πάρε-βάλε έδωσε. Θετικός ήταν. Να συνεχίσει έτσι και να βελτιώσει τα τελειώματα του
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #5992 on: August 29, 2010, 22:56:37 »
τι σου λεω.. ουτε ασχετος ειναι ουτε και ο σουπερ παικτης ειναι, τον ξερουμε χρονια τωρα

εαν δεν ειχε αυτην την ιστορια πισω του τωρα θα εισασταν ολοι δεν πειραζει δημητρακη, θα ερθουν και τα γκολ, λιγο πιο προσεκτικος να ειναι κτλ

απλα τωρα οτι και να κανει το βλεπετε με εμπαθεια και το προβλημα της εμπαθειας ειναι οτι δεν μπορεις να την αντιληφθεις οταν την εχεις

Νομίζω ότι εγώ το λέω κιόλας ότι έχω εμπάθεια

Εμπάθεια έχω, αλλά δεν με επηρεάζει στην αγωνιστική μου γνώμη για τον πουτάνας γιο. Ας παίξει μπάλα και θα το πω. Αυτός όμως κάνει και αγωνιστικά αυτό που ξέρει καλύτερα από ο,τιδήποτε άλλο: κοροϊδεύει.

Και όχι φίλε, δεν θα ήμασταν "δεν πειράζει δημητράκη", θα ήμασταν "τουλάχιστον βγες από την εντεκάδα όταν δεν το έχεις", αυτό λέω και τώρα, αλλά πού. Κι εγώ που δεν τον γουστάρω ως παίκτη, πίστευα ότι τουλάχιστον θα δίνει ανάσες και βοήθειες στον Βιερίνια και στους φορ και θα χώνεται στις φάσεις να απλώσει κανά πόδι (για τετ α τετ όποιος περιμένει ακόμα, μη φάει), αλλά αυτός δεν κάνει απολύτως τίποτα. Τι έχει και δεν μπορεί το παιδί; Κακή ψυχολογία; Δεν πληρώνεται καλά; Του λείπει ο φοβερός πράσινος λαός; Όλοι θεό τον έχουν και στα όπα όπα, τι στον πούτσο θέλει πια για να προσφέρει;

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #5993 on: August 29, 2010, 22:57:01 »
Το μπουλο.Γιδι..
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5994 on: August 29, 2010, 22:59:40 »
Τουλάχιστον όταν λένε τις 11άδες στην αρχή να μην λέει κανείς όλε στο όνομά του. Παικτικά ήταν καλός σήμερα, δεν έβαλε αλλά έδωσε δύο γκόλ. Με φάνηκε και ψιλοπτώμα μετά το 70 έπρεπε να αλλαχτεί, αλλά έβγαλε τον λινο που εκτος από πτώμα ήταν και για τα σκυλιά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #5995 on: August 29, 2010, 23:40:27 »
εγώ θα σταθώ πάντως σε μια φάση του προτού ημιχρόνου.

τέτοια φάση από επιθετικό δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί. γίνετε σέντρα από τα αριστερά (then θυμάμαι ποιος παίχτης την έκανε). ο κοντός δίνη ταχύτητα προς το πρώτο δοκάρι, ο τερματοφύλακες βγαίνει ταυτόχρονα στα 5 μετρα.

ο κοντός προλαβαίνει πρώτος στην φάση ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ BALI ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΚ ΠΡΟΣΤΑ; δεν κάνει απόλυτος καμια προσπάθεια και η μπάλα τον περνάει σε ύψος περίπου από το στήθος του.

για μένα πλέον νομίζω ότι το κάνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ.
PAOK PANO APO OLLA

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #5996 on: August 29, 2010, 23:44:01 »
αντε ξυπνα ρε και παιξε με παθος

δεν παιζεις στον λαγο πια, ΞΥΠΝΑ

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #5997 on: August 29, 2010, 23:54:03 »
Όπως με το Μουσλίμοβιτς τον έκραζε όλο το σύμπαν πέρσι που δεν απέδιδε ανάλογα με την αμοιβή του, έτσι και με τον πουτάνας γιο. Αγωνίζεται στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, και καλό είναι να του το θυμήσει η χοντρή γκόμενα του ο σταυράκης. Κοντέ γαμημένε οι κατάρες των 1000-1500 που δεν ξέχασαν πιάνουν, κοίτα αυτά τα 20 γκολ που μας πρήξαν οι κολλητοί σου οι ΑΡΔ ότι θα βάλεις να τα πετύχεις, μη σε πιάσουν και τα χέρια αυτών των 1500 και ψάχνεσαι χοντρά...

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #5998 on: August 29, 2010, 23:54:18 »
http://www.youtube.com/watch?v=adPrzS15vic&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)

sto 0:20 sec φάνηκε ξεκάθαρα ότι του κατεβάζει το σορτς , ΚΟΝΤΕ ΑΠΟΚΑΛΗΘΦΗΚΕΣ, MHN ΔΕΙΣ ΑΝΤΡΙΚΟ, ΚΩΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ , σιχαμενη αδερ@%^&^$#
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #5999 on: August 30, 2010, 02:37:21 »
σσσσσσσσσςςςςςςςςς

καντε ησυχια καντε ησυχια για να βαλει γκολ αυτος δεν θελει φασαρια

υ.γ αν στο τελευταιο φαουλ των σερρων η μπαλα πηγαινε μεσα μεχρι και αυτοι που λενε για δυο ασιστ θα τον ειχανε κρεμασει για το χαμενο τετ α τετ