Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 504322 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5760 on: August 01, 2010, 11:08:25 »
Σαν τι θες να δεις την Τεταρτη? Να ασχολειται ο κοσμος με τον κοντο? Ο ΠΑΟΚ παιζει ολη την χρονια του με τον Αγιαξ και καποιοι ασχολουνται με τριχες.

Εννοείται πως ούτε εγώ συμφωνώ με τον τίτλο!Αλλά είμαι πολύ περίεργος να δω την Τετάρτη αν θα έχουμε μουγκαμάρα στο γήπεδο-που δυστυχώς θα έχουμε....

Μπράβο ρε ζαγορακη μας ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΣ.....

θα βαζει γκολ ο κοντος και εμεις θα κραζουμε αυτο περιμενεις ? στο ποιο κρισιμο ματς της δεκαετιας για τον ΠΑΟΚ .... ??? ???

πειτε τωρα ρε μαγκες σοβαρα, πλακα μας κανετε ετσι??
καλα ρε πουστη 6 μηνες τωρα δε λεμε οτι αν τον φερει θα εχουμε αυτα στο γηπεδο και ολο αυτο το σκηνικο μπορει να μεταδοθει στην ομαδα??
αντε να βγαλετε τωρα μαλακες αυτους που πιθανον να μουρμουριζουν,το κολπο το ξερετε.
λιγο θα πειτε ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα,λιγο για το καλο του ΠΑΟΚ,και εκει προς το τελος αν δεν μας αρεσει να παμε να διοικησουμε εμεις.
και μην ξεχασετε να ρωτησετε γιατι δεν ειπαμε τιποτα για τον γχ και το κουδα...

εντιτ:επειδη ολο και καποιος θα προτρεξει δεν εννοω να αρχισουμε να βριζουμε τον πουστη κι ασχημο οσο παιζει το ματς και να χασουμε την ουσια της τεταρτης,υπαρχει χρονος που μπορει να την ακουσει...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

zan

• Guest
« Reply #5761 on: August 01, 2010, 11:16:04 »
Πολυ σοβαρα μιλαω! Ο ΠΑΟΚ παιζει την τεταρτη ολη τηνν χρονια του!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5762 on: August 01, 2010, 11:21:03 »
δεν εννοω να αρχισουμε να βριζουμε τον πουστη κι ασχημο οσο παιζει το ματς και να χασουμε την ουσια της τεταρτης,υπαρχει χρονος που μπορει να την ακουσει...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5763 on: August 01, 2010, 14:00:28 »
υπαρχει χρονος που μπορει να την ακουσει...
Κι αφού την ακούσει μια και δυο και τρεις άντε και τέσσερις φορες, μετά τι?

Ο κοντός έκανε το αγροτικό του στο λαγό σε μια περίοδο που στην ομάδα μας ήταν αχρείαστος. Τώρα που αγωνιστικά είναι εντελώς απαραίτητος όμως ήτανε καλο το ότι γύρισε.

Όσο για το ψωμοτύρι τις περηφάνιας ρε μάγκες, δεν φαίνεται στο αν δέχεσαι πίσω ή όχι τον κοντό. Κάντε καμια δωρεά στο χωριο SOS, δώστε κάνα παλιό σας ρούχο στα παιδάκια που δεν έχουνε κανέναν. Εκεί να δεις περηφάνια που θα νιώσεις φιλε από  το Γαλάτσι. Ο κοντός έρχεται και παρέρχεται. Κι άλλοι κοντοί θα υπάρξουνε, σ' όλες τις ομάδες και σ' όλους τους καιρούς.

Μην τρελαινόμαστε τώρα ότι δεν είμαστε περήφανοi επειδή ο κοντός ξαναφοράει τα ασπρόμαυρα.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5764 on: August 01, 2010, 14:39:55 »
Ε οχι ρε φιλε για τον ΠΑΟΚ μιλαμε εδω, οχι για τις προσωπικες μας ζωες! ΤΙ ΑΛΛΟ θα ακουσουμε για την υπερασπιση του κοντου προδοτη!!!!

Και αμα θεωρεις πως δεν εισαι ρομπα οταν για 4 χρονια βριζεις καποιον (ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΤΕΙΣ) και μετα τον δεχεσαι πισω με τεραστια κωλοτουμπα (διαγραφοντας τα σσσσσ, την φυγη απο το αεροδρομια, τα λεφτα που πηρε απο τους ερανους μας, την στιριξη στον γουμενο για να χρεωσει και αλλο τον ΠΑΟΚ μας ΚΑΙ ολα αυτα χωρις ενα "συγνωμη εκανα λαθος") δεν ειναι θεμα περηφανειας μαλλον βλεπεις τον ΠΑΟΚ πολυ διαφορετικα απο οτι εγω! Δεν λεω λαθος ή σωστα απλα λεω διαφορετικα!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5765 on: August 01, 2010, 15:07:12 »

μετα,παρτυ!!!  :lalalalala: :lalalalala: :smiliedisco1: :smiliedisco1: :05a: :05a: :rasta: :rasta: :b191: :spray: :04a:

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #5766 on: August 01, 2010, 15:10:40 »

Ο κοντός έκανε το αγροτικό του στο λαγό σε μια περίοδο που στην ομάδα μας ήταν αχρείαστος. Τώρα που αγωνιστικά είναι εντελώς απαραίτητος όμως ήτανε καλο το ότι γύρισε.

Όσο για το ψωμοτύρι τις περηφάνιας ρε μάγκες, δεν φαίνεται στο αν δέχεσαι πίσω ή όχι τον κοντό. Κάντε καμια δωρεά στο χωριο SOS, δώστε κάνα παλιό σας ρούχο στα παιδάκια που δεν έχουνε κανέναν. Εκεί να δεις περηφάνια που θα νιώσεις φιλε από  το Γαλάτσι. Ο κοντός έρχεται και παρέρχεται. Κι άλλοι κοντοί θα υπάρξουνε, σ' όλες τις ομάδες και σ' όλους τους καιρούς.

Μην τρελαινόμαστε τώρα ότι δεν είμαστε περήφανοi επειδή ο κοντός ξαναφοράει τα ασπρόμαυρα.

ο,τι πιστεύει ο καθένας!ελπίζω  στα 4 χρόνια που έκανε αγροτικό να μην τον έβρισες να μην τον αποκάλεσες ποτέ προδότη.και μιας που θέλουμε και αριστερο εξτρεμ γιατί δεν παίρνουμε και τον οικοδόμο?μια χαρά αγροτικό έκανε και αυτός....άσε που τον ήθελε και η λιβερπουλ....

υγ.Ποια παιδάκια  και λοιπές αηδίες .Ετοιμάζω ΑΓΑΛΜΑ-δωρεά ΜΟΥ μπροστα από την τεσσερα του κοντού που δεν θα μου στοιχησει και πολλά λογς υψους!!εκεί να δεις περηφάνεια.
υγ2:Θα ανάψω και μία λαμπάδα ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥ του στη παναγιά της Τήνου αν σκοράρει  με άγιαξ....
« Last Edit: August 01, 2010, 15:24:48 by PAOK-GALATSI »
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #5767 on: August 01, 2010, 18:43:44 »
ανεβα και με τα γονατα.....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #5768 on: August 02, 2010, 11:56:24 »
αν και αργοπορημενα λογω σκ θα απαντησω σε ολους που αναφερθηκατε σε μενα οταν εγραψα οτι θα διαγραφω απο το φορουμ λογω της αλλαγης ονομασιας του τοπικ του μπασταρδου.....

@joker-4 μη ξηγιέσαι ρε έτσι, τι φεύγω είναι αυτά; Το forum είναι όλων μας και χρέος μας να παλεύουμε να το έχουμε όπως γουστάρουμε.
"Ψηφίζω" κι εγώ λοιπόν ότι ΟΚ κατανοητό που μεταφέρθηκε στους παίχτες του ΠΑΟΚ ο επαγγελματίας, αλλά θα προτιμούσα άλλη παρένθεση, πιο κοντά στη πραγματικότητα.

οπως βλεπεις ομως αδερφε οσο κι αν παλευουμε δεν καταφερνουμε τιποτα γιατι δυστυχως ή ευτυχως οι νεοΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που απλα ακολουθουν την μοδα της εποχης και οι οποιοι στα δυσκολα θα πινουν καφε στην παραλια την ωρα που θα παιζει ο ΠΑΟΚ περασαν και στο φορουμ τα δικα τους....δεν ειπα να μην μεταφερθει το τοπικ στους παικτες του ΠΑΟΚ αλλα ο τιτλος ειναι το ελαχιστο απαραδεκτος....και τα <<δεν ξεχνω>> δεν μου λενε τιποτα...ξεχασαμε και μαλιστα τα παντα...και στο 1-0 που θα σκοραρει ο κοντος την τεταρτη μπορει να του κανουμε και καμια πιπα....

Εγώ πάντως χάρηξκα που σε είδα από μακρυά στο Αρίνα (αν δεν έκανα λάθος). Άλλο να μην ξαναποστάρει κανείς, κι άλλο να διαγραφεί εντελώς. Όλοι εμείς που έχουμε αλλάξει και μερικές κουβέντες μεταξύ μας και γνωριζόμαστε, οφείλουμε να λέμε τα πράγματα όπως είναι, χωρίς ωραιοποιήσεις μεν, αλλά με σεβασμό στους συνφορουμίτες δε. Το να λέει κανείς είμαι ξενερωμένος με το φόρουμ και να βάζει όλους σε μία κατηγορία, είναι τεράστιο φάουλ, σχεδόν το ίδιο με το νέο όνομα του τόπικ.

ναι αδερφε ημουν στο αμστερνταμ.εγω δεν σε ειδα.επρεπε να ερχοσουν να τα λεγαμε απο κοντα.δεν πειραζει την αλλη φορα....
σεβομαι ολα τα παιδια εδω μεσα τα οποια με σεβονται και αυτοι...τους υπολοιπους τους εχω γραμμενους στ'αρχιδια μου οπως το ιδιο κανουν κι αυτοι αλλωστε...ειναι πολυ ευκολο αλλωστε πισω απο την ανωνυμια ενος pc να γραφεις οτι θες και να αραδιαζεις ενα σωρο μαλακιες....
δεν σας βαζω ολους σε μια κατηγορια ρε συ και το ξερεις αυτο....αλλα τελικα εφτασα στο σημειο να καθομαι στο φορουμ για καμια 30 αρια ατομα τα οποια ξερω και προσωπικα και ασχετα να διαφωνουμε και με αυτους σε πολλα πραγματα μπορουμε να καταλαβουμε ο ενας τον αλλον γιατι ξερω και ξερουν και αυτοι τι σημαινει ΠΑΟΚ για μας....
ξενερωμενος με το φορουμ εννοω με την κινηση της αλλαγης του ονοματος του τοπικ ας πουμε και οτι εδω και καιρο πολλα νεα φρουτα ξεφυτρωσαν απο το πουθενα και μας το παιζουν ΠΑΟΚαρχες μεσα απο ενα Pc...και οπως αυτοι δεν δεχονται καμια διαφορετικη αποψη στο θεμα ζαγορακη ας πουμε,ετσι κι εγω δεν προκειται να αλλαξω αποψη και θα φωναζω καθε μερα <<ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ ΜΠΙΝΕ>>...

οχι ρε joker σιγα μην μας κοψει την ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ και τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ ο κοντος.Εφοσον τον εφεραν τον βλεπω σαν ενα στυγνο επαγγελματια που ξερω οτι θα κανει σωστα τη δουλεια του γιατι ετσι εχει δειξει.Δυστυχως οι καιροι αλλαζουν(προς το χειροτερο παντα) και μαζι και ο κοσμος μας.ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

παλικαρε τον ΠΑΟΚ δεν θα μας τον κοψει κανεις....στα εκτος θα ειμαι παντου και σε ελλαδα και σε ευρωπη...αλλα στην ΤΟΥΜΠΑ δεν ξαναπηγαινω τουλαχιστον μεχρι να αλλαξουν ορισμενα πραγματα...και για μενα πλεον η ολοκληρωτικη ευθυνη πεφτει στον προεδρο της παε ΠΑΟΚ και οχι στον κοντο...αυτος την δουλεια του εκανε...αλλοι τον φερανε...οποτε για μενα τελος η στηριξη στον σημερινο προεδρο της παε....και οσοι με ξερουν προσωπικα ξερουν και το πως ημουν με τον ζαγορακη πριν αρχισουν οι κωλοτουμπες....

ΥΓ: Joker, δεν στο στέλνω σε pm για να επικοινωνήσω το-όποιο-μήνυμα και σε άλλους: Δεν σε ξέρω προσωπικά, όπως και κανέναν άλλον εδώ μέσα. Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που είμαι οπαδός της ίδιας ομάδας με σένα. Τίποτα άλλο.

ΑΔΕΡΦΕ ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε αλλα με διαφορετικο τροπο σκεψης ο καθενας...και για καποιους απο εμας ο ΠΑΟΚ δεν ειναι απλα μια ομαδα...και σιγουρα δεν ειναι μοδα...για αυτους που <<μοδα ειναι θα περασει>> απλα τους περιμενω ξανα στην ΤΟΥΜΠΑ (και αναφερω την ΤΟΥΜΠΑ,γιατι στα εκτος δεν τους βλεπω ουτως η αλλως) οταν θα ξαναερθουν τα δυσκολα(ΜΑΚΑΡΙ να μην ερθουν ποτε)...
θα χαρω πολυ καποια στιγμη να τα πουμε και απο κοντα....

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #5769 on: August 02, 2010, 12:28:18 »
Θα προσπαθήσω να τοποθετηθω για το γαμημένο τόπικ που τόσο αναστάτωση έχει φέρει και ελπίζω να είναι και η τελευταία φορά που το κάνω.
Η απόφαση πάρθηκε από εμάς τους μοντ βάσει λογικής και σε συνδιασμό με τους κανονισμούς που διέπουν το φόρουμ.
Ο όρος νεοΠΑΟΚτσήδες ή νέοΠΑΟΚάρχες πολύ μας αρέσει καθώς λόγο του νεαρού της ηλικίας μας θεωρείτε κοπλιμάν γινόμαστε και τρέντυ.
Το φόρουμ αυτό στα όσα χρόνια λειτουργεί αποτελεί ένα ελεύθερο βήμα συζήτησης (βασισμένο σε κάποιους κανόνες για την διασφάληση της ελευθερίας αυτής) και θα παραμείνει όπως έχει όσο τουλάχιστον περνάει από το χέρι μου (μας).
Κράξτε το φόρουμ όσο θέλεται κάντε την επανάστασή σας όσο θέλετε αυτό όμως που έκανε αυτό το φόρουμ είναι κάτι μοναδικό.
Ενωσε τόσες φωνές από όλο τον κόσμο δημιούργησε πραγματικές φιλίες και στην καρδιά μου έχει θέση τόσο ψηλά όσο και οι σύνδεσμοι μέσα στους οποίους μεγαλώσαμε.

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #5770 on: August 02, 2010, 13:55:36 »
Τεταρτη παιζουμε το ματς της χρονιας και εμεις βρηκαμε απο το πουθενα θεμα να ασχολουμαστε.
Γιατι να πρεπει να γινει ολο αυτο το θεμα?? Γιατι αλλαξε ο τιτλος εξαρχης, αφου ολοι ξερουν οτι το συγκεκριμενο θεμα στο συγκεκριμενο φορουμ ειναι πολυ "ευαισθητο" και θα δημιουργουσε αντιδρασεις? Τοσο απαραιτητο ηταν? δεν το καταλαβαινω... Εκει που ειχε τελειωσει το καθημερινο μπιρι μπιρι για τον πουτανας γιο, το ξανανοιξαμε μονοι μας.

Κατα την αποψη μου Toy, κακος που εγινε ολο αυτο... Δεν επρεπε καν να μπειτε σε αυτη την διαδικασια. Ας μετακινουσατε το τοπικ χωρις την αλλαγη του τιτλου. Καθομαστε και βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας για μια μαλακια που θα μπορουσε να εχει αποφευχθει πριν καν δημιουργηθει. Ναι, ξερω, ψηφησατε (σεβαστο), αλλα δεν υπηρχε λογος ουτε καν αυτο να κανετε ρε αδερφε... Τεσπα.. Εσεις ξερετε, εσεις εχετε και την ευθηνη (στην τελικη). Η αποφαση, αποφαση και η ξενερα, ξενερα... Ο λογος?? Ανυπαρκτος... Αυτη ειναι και η μαλακια... Απο την παρασκευη ασχολουμαστε ξαφνικα και παλι με τον πουτανας γιο (και να δουμε και ποτε θα το ληξουμε...), αρα για μενα η αποφαση σας αποδειχθηκε λανθασμενη (εκ του αποτελεσματος παντα)...

Αυτα, χωρις παρεξηγηση.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #5771 on: August 02, 2010, 15:27:02 »
Ας πω και γω τα δικά μου.

Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί.Και το τελείωςε σωστό για να μαστε τυπικοί είναι να μείνει μόνο το όνομα.
Το φόρουμ,το τόπικ και γενικότερα η ''γραμμή'' που περνάει αν και δε μ'αρέσει καθόλου αυτή η λέξη,είναι αποτέλεσμα των όσων γράφονται στο εκάστοτε τόπικ.
Αν εμείς δε μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό και βρίσκουμε σαχλαμάρες να ασχολούμαστε όπως η αλλαγή ενώς τίτλου στο ίντερνετ,σόρρυ αλλά κάπου έχουμε χάσει την μπάλα.Είναι καθαρά δικό μας πρόβλημα.
Οι μοντς κάνουν την δουλειά τους και καλά κάνουν.

Υπάρχει επίσης η επιλογή σε κάθε ποδοσφαιριστή να ανοίγουμε μια παρένθεση και να γράφουμε ότι προσωπική άποψη θέλουμε.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #5772 on: August 02, 2010, 15:48:46 »
Êëåéäþóôå ôï ã@ìçìÝíï ôï ôüðéê ìÝ÷ñé ôçí ÔåôÜñôç!

Êëåéäþóôå ôá üëá!

Åãþ ìÝóá ìïõ ôá êëåßäùóá ÏËÁ. ÌÝ÷ñé ôçí ÔåôÜñôç ôï âñÜäõ õðÜñ÷ïõí ìüíï ôá 4 éåñÜ ãñÜììáôá êáé ôßðïô’ Üëëï. ÌÏÍÏ ÐÁÏÊ. Ïíåéñåýïìáé ôçí ðñüêñéóç. Ìå ñùôÜíå «ôé þñá åßíáé;» . . . êáé áðáíôÜù ÐÁÏÊ ! Äåí åßìáé êáëÜ! Áðïñþ ðùò Ý÷åôå ôï êïõñÜãéï íá áó÷ïëçèåßôå ìå ôïí êïíôü êáé ïôéäÞðïôå Üëëï! 

Ï ÐÁÏÊ ðáßæåé ãéá ôçí éóôïñßá ôïõ óå äýï ìÝñåò áðü ôþñá. . . îõðíÞóôå!!!

ÐÁÏÊ ÑÅ. . .ÃÉÁÔÉ ÔÁ ÌÕÁËÁ ÌÁÓ ÐÏÍÁÍÅ !

** ÐÁÏÊ ÅÓÕ ÈÁ ÐÑÏÊÑÉÈÅÉÓ **
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

kostas4

• Guest
« Reply #5773 on: August 02, 2010, 15:55:06 »
η κωλοτουμπα των admin στο θεμα σαλπιγιδι με αναγκαζει να μην ξαναγραψω στο φορουμ γιατι πλεον ειτε μπαινεις εδω ειτε στο μανια ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα. οπως ξεχασε η μαζα ετσι ξεχασατε και εσεις. τα "δεν ξεχνω" ειναι για τα ματια του κοσμου.
κατι φρασεις "μονο πανω απο το πτωμα μου θα μεταφερθει το τοπικ" μαλλον δεν τα πιστευατε ουτε εσεις οι ιδιοι

κριμα γιατι ηλπιζα οτι το paokworld θα μπορουσε να γινει ο ιντερνετικος ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #5774 on: August 02, 2010, 16:07:16 »
Παιδιά είμαι στο φόρουμ αρκετό καιρό οι μοντς ξέρετε ότι σας σέβομαι για την προσφορά σας , όμως ο τίτλος του τόπικ είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικός . Θα προτιμούσα χίλιες φορές σκέτο το όνομα του , τον δεν ξεχνώ είναι τραγωδία . Ξέρετε όλοι την άποψη μου για το νάνο τη Τετάρτη στο γήπεδο δεν θα είμαι για τους γνωστούς λόγους αλλά πιστεύω ότι καλύτερο είναι να αλλάξει το συντομότερο δυνατό . Επίσης με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα θέλω να πω ότι για κάποια καυτά θέματα όπως αυτό καλύτερο είναι οι αποφάσεις να παίρνονται πιο συλλογικά , κρατήσετε το αυτό .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5775 on: August 02, 2010, 16:10:03 »
Φιλαράκο kostas4, στο συγκεκριμένο θέμα του ****"μονο πανω απο το πτωμα μου θα μεταφερθει το τοπικ"****
άσε τους mods από έξω: ΕΓΩ το είχα γράψει!!!!
και όπως ξέρεις/βλέπεις ΔΕΝ είμαι άλλο ούτε Admin ούτε Moderator ούτε τίποτα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5776 on: August 02, 2010, 19:02:07 »
Προς οσους λενε "την τεταρτη παιζουμε το σημαντικοτερο παιχνιδι και εσεις μιλατε για..." ηρεμιστε!!!!

Την προηγουμενη τεταρτη ειχαμε σημαντικο παιχνιδι, και αυτην εχουμε, και την αλλη θα εχουμε και ΠΑΝΤΑ θα εχουμε σημαντικα παιχνιδια!  Σιγα μην κλεισει ολο το φορουμ!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5777 on: August 02, 2010, 19:25:24 »
Ρε σεις έχετε δει τα μηνύματα στον κοντό στο blog του στο κολκοsite??? Είναι δυνατόν ρε πούστη μου??? Πολύ λιγούρια ρε πούστη μου, εντάξυ καλός παίκτης αλλά πολύ γλύψιμο.

οαναβωφωτιές4
« Last Edit: August 02, 2010, 19:31:18 by tasoylis30 »
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5778 on: August 02, 2010, 19:29:24 »
Προς οσους λενε "την τεταρτη παιζουμε το σημαντικοτερο παιχνιδι και εσεις μιλατε για..." ηρεμιστε!!!!

Την προηγουμενη τεταρτη ειχαμε σημαντικο παιχνιδι, και αυτην εχουμε, και την αλλη θα εχουμε και ΠΑΝΤΑ θα εχουμε σημαντικα παιχνιδια!  Σιγα μην κλεισει ολο το φορουμ!

Ε ενταξει αν ειναι να αποσυρθουμε απο τις αγωνιστικες υποχρεωσεις για κανα χρονο, ωστε να λυσουμε ολα τα θεματα μας εδω μεσα...  ::)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #5779 on: August 02, 2010, 19:36:47 »
Βασικά αντί να υπάρχει αυτή η κλάψα και από τις 2 μεριές ξαναβάλτε τον παλιό τίτλο και βάλτε το τόπικ εκεί που ήταν (αλλόθρησκοι) ΑΛΛΑ επίσης να ξεκλειδώσετε το τοπικ που είχε ανοίξει κάποιος(με το όνομα του κοντού στο section Ποδοσφαιριστές) και το κλειδώσατε. Έτσι ο καθένας θα γράφει όπου γουστάρει και όπου αισθάνεται ότι μπορεί να εκφραστεί.