αν και αργοπορημενα λογω σκ θα απαντησω σε ολους που αναφερθηκατε σε μενα οταν εγραψα οτι θα διαγραφω απο το φορουμ λογω της αλλαγης ονομασιας του τοπικ του μπασταρδου.....
@joker-4 μη ξηγιέσαι ρε έτσι, τι φεύγω είναι αυτά; Το forum είναι όλων μας και χρέος μας να παλεύουμε να το έχουμε όπως γουστάρουμε.
"Ψηφίζω" κι εγώ λοιπόν ότι ΟΚ κατανοητό που μεταφέρθηκε στους παίχτες του ΠΑΟΚ ο επαγγελματίας, αλλά θα προτιμούσα άλλη παρένθεση, πιο κοντά στη πραγματικότητα.
οπως βλεπεις ομως αδερφε οσο κι αν παλευουμε δεν καταφερνουμε τιποτα γιατι δυστυχως ή ευτυχως οι νεοΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που απλα ακολουθουν την μοδα της εποχης και οι οποιοι στα δυσκολα θα πινουν καφε στην παραλια την ωρα που θα παιζει ο ΠΑΟΚ περασαν και στο φορουμ τα δικα τους....δεν ειπα να μην μεταφερθει το τοπικ στους παικτες του ΠΑΟΚ αλλα ο τιτλος ειναι το ελαχιστο απαραδεκτος....και τα <<δεν ξεχνω>> δεν μου λενε τιποτα...ξεχασαμε και μαλιστα τα παντα...και στο 1-0 που θα σκοραρει ο κοντος την τεταρτη μπορει να του κανουμε και καμια πιπα....
Εγώ πάντως χάρηξκα που σε είδα από μακρυά στο Αρίνα (αν δεν έκανα λάθος). Άλλο να μην ξαναποστάρει κανείς, κι άλλο να διαγραφεί εντελώς. Όλοι εμείς που έχουμε αλλάξει και μερικές κουβέντες μεταξύ μας και γνωριζόμαστε, οφείλουμε να λέμε τα πράγματα όπως είναι, χωρίς ωραιοποιήσεις μεν, αλλά με σεβασμό στους συνφορουμίτες δε. Το να λέει κανείς είμαι ξενερωμένος με το φόρουμ και να βάζει όλους σε μία κατηγορία, είναι τεράστιο φάουλ, σχεδόν το ίδιο με το νέο όνομα του τόπικ.
ναι αδερφε ημουν στο αμστερνταμ.εγω δεν σε ειδα.επρεπε να ερχοσουν να τα λεγαμε απο κοντα.δεν πειραζει την αλλη φορα....
σεβομαι ολα τα παιδια εδω μεσα τα οποια με σεβονται και αυτοι...τους υπολοιπους τους εχω γραμμενους στ'αρχιδια μου οπως το ιδιο κανουν κι αυτοι αλλωστε...ειναι πολυ ευκολο αλλωστε πισω απο την ανωνυμια ενος pc να γραφεις οτι θες και να αραδιαζεις ενα σωρο μαλακιες....
δεν σας βαζω ολους σε μια κατηγορια ρε συ και το ξερεις αυτο....αλλα τελικα εφτασα στο σημειο να καθομαι στο φορουμ για καμια 30 αρια ατομα τα οποια ξερω και προσωπικα και ασχετα να διαφωνουμε και με αυτους σε πολλα πραγματα μπορουμε να καταλαβουμε ο ενας τον αλλον γιατι ξερω και ξερουν και αυτοι τι σημαινει ΠΑΟΚ για μας....
ξενερωμενος με το φορουμ εννοω με την κινηση της αλλαγης του ονοματος του τοπικ ας πουμε και οτι εδω και καιρο πολλα νεα φρουτα ξεφυτρωσαν απο το πουθενα και μας το παιζουν ΠΑΟΚαρχες μεσα απο ενα Pc...και οπως αυτοι δεν δεχονται καμια διαφορετικη αποψη στο θεμα ζαγορακη ας πουμε,ετσι κι εγω δεν προκειται να αλλαξω αποψη και θα φωναζω καθε μερα <<ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ ΜΠΙΝΕ>>...
οχι ρε joker σιγα μην μας κοψει την ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ και τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ ο κοντος.Εφοσον τον εφεραν τον βλεπω σαν ενα στυγνο επαγγελματια που ξερω οτι θα κανει σωστα τη δουλεια του γιατι ετσι εχει δειξει.Δυστυχως οι καιροι αλλαζουν(προς το χειροτερο παντα) και μαζι και ο κοσμος μας.ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
παλικαρε τον ΠΑΟΚ δεν θα μας τον κοψει κανεις....στα εκτος θα ειμαι παντου και σε ελλαδα και σε ευρωπη...αλλα στην ΤΟΥΜΠΑ δεν ξαναπηγαινω τουλαχιστον μεχρι να αλλαξουν ορισμενα πραγματα...και για μενα πλεον η ολοκληρωτικη ευθυνη πεφτει στον προεδρο της παε ΠΑΟΚ και οχι στον κοντο...αυτος την δουλεια του εκανε...αλλοι τον φερανε...οποτε για μενα τελος η στηριξη στον σημερινο προεδρο της παε....και οσοι με ξερουν προσωπικα ξερουν και το πως ημουν με τον ζαγορακη πριν αρχισουν οι κωλοτουμπες....
ΥΓ: Joker, δεν στο στέλνω σε pm για να επικοινωνήσω το-όποιο-μήνυμα και σε άλλους: Δεν σε ξέρω προσωπικά, όπως και κανέναν άλλον εδώ μέσα. Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που είμαι οπαδός της ίδιας ομάδας με σένα. Τίποτα άλλο.
ΑΔΕΡΦΕ ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε αλλα με διαφορετικο τροπο σκεψης ο καθενας...και για καποιους απο εμας ο ΠΑΟΚ δεν ειναι απλα μια ομαδα...και σιγουρα δεν ειναι μοδα...για αυτους που <<μοδα ειναι θα περασει>> απλα τους περιμενω ξανα στην ΤΟΥΜΠΑ (και αναφερω την ΤΟΥΜΠΑ,γιατι στα εκτος δεν τους βλεπω ουτως η αλλως) οταν θα ξαναερθουν τα δυσκολα(ΜΑΚΑΡΙ να μην ερθουν ποτε)...
θα χαρω πολυ καποια στιγμη να τα πουμε και απο κοντα....