Ας γράψω κι εγώ την παπαριά μου.
Εχω ελάχιστα posts στο forum, δυσανάλογα με την παρουσία μου,κοντά στα 4 χρόνια τώρα, αλλά διαβάζω όσο μπορώ περισσότερα από αυτά που γράφονται.
Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι πέρα από το τι ξεχνά, και τι δεν ξεχνά κάποιος, πέρα από συμπάθειες και αντιπάθειες , έχει ξεκινήσει μια οξεία αντιπαράθεση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και δεν βλέπω να βγάζει κάπου ουσιαστικά. Κι αν φύγουμε από τον μικρόκοσμο του forum και πάμε στην Τούμπα, έχω την εντύπωση ότι λιγότερο σκληροπυρηνικά κομμάτια οπαδών του ΠΑΟΚ ενδέχεται να αρχίσουν να βλέπουν με συμπάθεια τον κοντό (ειδικά αν κάνει τίποτα καλές εμφανίσεις) , κι αυτό μπορεί να προκαλέσει διχασμό ανάμεσα στον κόσμο, ανάμεσα σε θύρες, πράγμα το οποίο όχι μόνο φοβάμαι, αλλά είναι το τελευταίο που θα ήθελα για τον ΠΑΟΚ, που τα τελευταία χρόνια κάνει μια συνεχή ανοδική πορεία. Το να πέφτουν σούτια ανάμεσά μας θα είναι το χειρότερο.
Δυστυχώς δεν έχω να προτείνω κάποια λύση εκτός από το εύχομαι να πέσουν οι τόνοι για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Δεν διεκδικώ κανένα πρωτείο σε οπαδιλίκι, παίρνω τη θέση ενός απλού οπαδού του ΠΑΟΚ (αυτό είμαι σε τελική), σέβομαι τις απόψεις όλων, θέλω το καλύτερο για την ομάδα μου, μια από τις λίγες χαρές που έχουμε πλέον στη σκατοζωή.
Υ.Γ.(off topic) Βλέποντας τον προχθεσινό αγώνα στα everest του Ν.Κόσμου ρώτησα Σύρο μετανάστη που πανηγύρισε έξαλλα τη γκολάρα του Βλάνταν τι ομάδα είναι.Μου απάντησε ΠΑΟΚΑΡΑ, κι όταν τον ρώτησα πως κι έτσι, μου απάντησε ότι είναι η μοναδική ομάδα στην ελλάδα που έχει αρχήδια.Αυτά είναι τα καλύτερα.