Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500524 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5720 on: July 30, 2010, 18:49:02 »
το οτι τον κανανε ξανα παικτη του ΠΑΟΚ δε σημαινει οτι επαψε να ειναι αυτο που ητανε κατι χρονια τωρα...
δηλαδη τι εγινε??ηρθε στην ομαδα και αλαξε δουλεια η μανα του??
μαλακια το δεν ξεχνω,καντε το οπως πριν.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5721 on: July 30, 2010, 18:54:34 »
νομιζω οτι ηταν λαθος και αντιδημοκρατικο να ψηφισουν για τοσο σημαντικο θεμα μονο οι μοντ.

μεγα φαουλ για ενα θεμα που θα προκαλουσε ως γνωστο αναταραξεις.

υπαρχουν ατομα που προσφερουν περισσοτερα στο σαιτ με την παρουσια τους και αποτι βλεπω διαφωνουν με την αποφαση.

επισης μου προκαλει εντυπωση πως κανενας απο τους μοντ δεν σκεφτηκε οτι π.χ. γιατι να ψηφισω εγω  και οχι π.χ. και ο κλαμπ η ο τουλ..

και γιατι ολη αυτη η διαδικασια εμεινε κρυφη!

τετοιες νοοτροπιες και διαδικασιες εχουν οδηγησει το σαιτ σε παρακμη. μας φαγαν οι διαδικασιες η γραφειοκρατια και τα αξιωματα τελικα.

οσον αφορα  στην ουσια του θεματος συμφωνω με αλκα....

οταν εχουν ξεπουληθει ολα το τελευταιο που πειραζει ειναι η ονομασια ενος τοπικ.

οταν το περσονα νον γκρατα της 4 εγινε σιωπη

οταν το ''ανεπιθυμητος στην πολη'' της νεαπολης εγινε σιωπη δεν εχει νοημα να ασχολεισαι περετερω.

μονος απο τους ιστορικους σφ που με εκφραζει πλεον ξαναλεω ειναι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #5722 on: July 30, 2010, 18:57:25 »
Timpanisti
για μένα προσωπικά η ιδεολογία του ΠΑΟΚ δεν κρίνετε στον κοντό...
έχουν γίνει κατά καιρούς πολλά χειρότερα και πολύ μεγαλύτερα θέματα για να πληγή η ιδεολογία μας...
το να κάτσω να ασχολούμαι με τον κοντό το θεωρώ απίστευτα αστείο ποσο μάλλον να κόψω και το γήπεδο για αυτόν...
με το να ασχολούμαι του ντίνο αξια και δεν έχει τέτοια...
σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ σοβαρά με τον κοντό και να σκεφτώ ότι από τον επαγγελματία εξαρτάται η ιδεολογία μου
λεφτά περνούν για αυτά παίζουν μπάλα...
αυτά είναι προσωπικές άποψης δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #5723 on: July 30, 2010, 18:58:55 »
@ lospsi

Δεν έγραψα ό,τι έγραψα για να μπω σε αντιπαράθεση. Για 'μένα όχι, δεν άλλαξε κάτι τώρα που έγινε παίκτης του ΠΑΟΚ. Συνεχίζει να μου είναι όσο αντιπαθής μου ήταν και τη μέρα που έφυγε από την ομάδα. Αυτό δεν αναιρεί όμως το γεγονός ότι παίζει στον ΠΑΟΚ.
Όσο για τη μάνα του ... δε ξέρω τη δουλειά έκανε και τι δουλειά κάνει. Έχω χάσει τη δική μου μάνα εδώ και χρόνια και δεν ανακατεύομαι σε συζητήσεις περί μανάδων
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5724 on: July 30, 2010, 19:07:16 »
μα δεν ανοιξε καμια αντιπαραθεση,πιστεψε με το τελευταιο που θα ηθελα να κανω αυτη τη στιγμη θα ητανε...
το ρεζουμε της φασης λοιπον ειναι οτι παιζει στον ΠΑΟΚ ενας πουτανας γιος.

« Last Edit: July 30, 2010, 19:27:39 by lospsi »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #5725 on: July 30, 2010, 20:05:29 »
ΥΓ=>ποια ασιστ του κοντου ρε γαμημενοι αρδ???μηπως δεν βλεπετε καλα???την πασα που περασε ο Vierinia την περνατε στο ντουκου?
μισω γκολ Vierinia Μισο γκολ Ivic

:smiley4: :smiley4: :smiley4:
ελπιζω μόνο να μην είναι ειρωνικό το σχόλιο σου γιατί θα γαμηθουμε εδώ μέσα,αν θες να σχολιάσει κάτι καντο με τροπο.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #5726 on: July 30, 2010, 20:18:16 »
τη δεν ξεχνώ ρε παιδιά...βγάλτε αυτό το πράγμα...το βλέπει και γελάει κόσμος...άκου δεν ξεχνώ...πάντως όσοι μείνουν στο φόρουμ για χρονια...θα έχουν αλλαγές στο "τοπικ" του πουτάνας γιου.......σαλπιγγιδης........σαλπιγγίδης ΠΑΟΚ στο mpla-mpla...σαλπιγγίδης δεν ξεχνώ...σαλπιγγίδης αρχηγός...σαλπιγγίδης τεχνικός διευθυντής..σαλπιγγίδης πρόεδρος...σαλπιγγίδης εξαφανίστηκε μυστηριωδώς...σαλπιγγίδης βρέθηκε μετά την απαγωγή του ο θεός...σαλπιγγίδης ξανά πρόεδρος...σαλπιγγίδης στημένο παιχνίδι με βάζελο...σαλπιγγίδης ΠΑΟΚ στο mpla mpla κτλ κτλ κτλ το βιντεο ειναι ασχετο η οχι?

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #5727 on: July 30, 2010, 20:19:16 »
spinos 4 λες δεν ασχολούμαι αλλά τα ποστ εδώ μέσα πάνε και έρχονται....αν θες να μην ασχολείσαι πραγματικά μην γράφεις εδώ μέσα...

Υ.Γ. Δεν το λέω προσωπικά σε εσένα,αλλα είδα το δικό σου ποστ που λέει τα ίδια με άλλους!

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5728 on: July 30, 2010, 20:31:04 »
Timpanisti
για μένα προσωπικά η ιδεολογία του ΠΑΟΚ δεν κρίνετε στον κοντό...
έχουν γίνει κατά καιρούς πολλά χειρότερα και πολύ μεγαλύτερα θέματα για να πληγή η ιδεολογία μας...
το να κάτσω να ασχολούμαι με τον κοντό το θεωρώ απίστευτα αστείο ποσο μάλλον να κόψω και το γήπεδο για αυτόν...
με το να ασχολούμαι του ντίνο αξια και δεν έχει τέτοια...
σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ σοβαρά με τον κοντό και να σκεφτώ ότι από τον επαγγελματία εξαρτάται η ιδεολογία μου
λεφτά περνούν για αυτά παίζουν μπάλα...
αυτά είναι προσωπικές άποψης δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα..

Ε τοτε φιλε μου γιατι επεμβαινεις στην συζητηση? ή παρε μερος ή μεινε απο εξω αν δεν σε ενδιαφερει... Μην "την λες" σε οσους ασχολουνται, γιατι εμενα πραγαματικα αυτη η κωλοτουμπα του λαου του ΠΑΟΚ με εχει κανει απιστευτα κακη εντυπωση...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #5729 on: July 30, 2010, 21:10:56 »
ΥΓ=>ποια ασιστ του κοντου ρε γαμημενοι αρδ???μηπως δεν βλεπετε καλα???την πασα που περασε ο Vierinia την περνατε στο ντουκου?
μισω γκολ Vierinia Μισο γκολ Ivic

:smiley4: :smiley4: :smiley4:
ελπιζω μόνο να μην είναι ειρωνικό το σχόλιο σου γιατί θα γαμηθουμε εδώ μέσα,αν θες να σχολιάσει κάτι καντο με τροπο.

ειπαμε δεν τον παμε τον κοντο, αλλα οχι και η ασσιστ που εβγαλε δημιουργημα των ΑΡΔ..
θα κανουμε νεο ορισμο της ασσιστ που θα λεει "Αν αυτη βγαινει απο τον ΔΣ, τοτε κατοχυρωνεται στον προηγουμενο παικτη".

Ελεος.. καλυτερα να μην εγραφες τιποτα..
Σορρυ αν θιχτηκες

Ο επαγγελματιας εκανε την δουλεια του, ουτε θα μειωνουμε την προσφορα του ουτε θα την θεοποιουμε.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5730 on: July 30, 2010, 21:24:05 »
Θα απαντησω σε ολα λεει ο αδερφος vedder (και αλλοι) ο οποιος θετει διαφορα θεματα. Σε καποια συμφωνω, σε αλλα οχι. Μολις βρω λιγο χρονο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #5731 on: July 30, 2010, 22:09:28 »
Καλά, πάντως ρε μάγκες, το "δεν μιλήσαμε τότε, άρα δεν ξαναμιλάμε τώρα για τον πούστη, δεν ξαναμιλάμε ποτέ για τίποτα", δεν είναι επιχείρημα με τίποτα. Άσε που δεν ξέρει ο καθένας τι έχει κάνει ο άλλος κατά καιρούς και πώς έχει αντιδράσει.
Όσο για το "παίκτης του ΠΑΟΚ", και ο Γούμενος ήταν κάποτε "πρόεδρος του ΠΑΟΚ". Άρα κι αυτό, ούτε σε 1000 χρόνια δεν γίνεται σοβαρό επιχείρημα (επειδή μερικοί γουστάρουν παιχνίδια λογικής εδώ μέσα).
Κατά τα άλλα, με έχει καλύψει απόλυτα ο alkaholik πριν δύο σελίδες
Παρόλα αυτά, σέβομαι τους μόντ και τους καταννοώ.

ΥΓ: Joker, δεν στο στέλνω σε pm για να επικοινωνήσω το-όποιο-μήνυμα και σε άλλους: Δεν σε ξέρω προσωπικά, όπως και κανέναν άλλον εδώ μέσα. Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που είμαι οπαδός της ίδιας ομάδας με σένα. Τίποτα άλλο.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #5732 on: July 30, 2010, 23:05:22 »
homo τα πραγματα ειναι απλα θελετε να γινει το site ο νεος ηλεκτρονικος ''ΠΑΟΚΤΣΗΣ'' ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
μιληστε ανοιχτα και αντρικια ή θελετε και το κανουμε ολοι μαζι ή μενει το site στον πατο και ψαχνομαστε για κατι αλλο νεο
σεβαστειτε την ιστορια του world και ολους τους κοπους που κανατε και εσεις και αλλοι τοσα χρονια για το site
οσο για το τιτλο του τοπικ ξεφτιλιζεστε με αυτο που κανατε και τιποτα παραπανω

bergman

• Guest
« Reply #5733 on: July 31, 2010, 00:01:54 »
Ας γράψω κι εγώ την παπαριά μου.

Εχω ελάχιστα posts στο forum, δυσανάλογα με την παρουσία μου,κοντά στα 4 χρόνια τώρα, αλλά διαβάζω όσο μπορώ περισσότερα από αυτά που γράφονται.
Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι πέρα από το τι ξεχνά, και τι δεν ξεχνά κάποιος, πέρα από συμπάθειες και αντιπάθειες , έχει ξεκινήσει μια οξεία αντιπαράθεση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και δεν βλέπω να βγάζει κάπου ουσιαστικά. Κι αν φύγουμε από τον μικρόκοσμο του forum και πάμε στην Τούμπα, έχω την εντύπωση ότι λιγότερο σκληροπυρηνικά κομμάτια οπαδών του ΠΑΟΚ ενδέχεται να αρχίσουν να βλέπουν με συμπάθεια τον κοντό (ειδικά αν κάνει τίποτα καλές εμφανίσεις) , κι αυτό μπορεί να προκαλέσει διχασμό ανάμεσα στον κόσμο, ανάμεσα σε θύρες, πράγμα το οποίο όχι μόνο φοβάμαι, αλλά είναι το τελευταίο που θα ήθελα για τον ΠΑΟΚ, που τα τελευταία χρόνια κάνει μια συνεχή ανοδική πορεία. Το να πέφτουν σούτια ανάμεσά μας θα είναι το χειρότερο.
Δυστυχώς δεν έχω να προτείνω κάποια λύση εκτός από το εύχομαι να πέσουν οι τόνοι για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Δεν διεκδικώ κανένα πρωτείο σε οπαδιλίκι, παίρνω τη θέση ενός απλού οπαδού του ΠΑΟΚ (αυτό είμαι σε τελική), σέβομαι τις απόψεις όλων, θέλω το καλύτερο για την ομάδα μου, μια από τις λίγες χαρές που έχουμε πλέον στη σκατοζωή.

Υ.Γ.(off topic) Βλέποντας τον προχθεσινό αγώνα στα everest του Ν.Κόσμου ρώτησα Σύρο μετανάστη που πανηγύρισε έξαλλα τη γκολάρα του Βλάνταν τι ομάδα είναι.Μου απάντησε ΠΑΟΚΑΡΑ, κι όταν τον ρώτησα πως κι έτσι, μου απάντησε ότι είναι η μοναδική ομάδα στην ελλάδα που έχει αρχήδια.Αυτά είναι τα καλύτερα.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5734 on: July 31, 2010, 01:52:08 »
Όταν έφυγε ο κοντός πολλοί κάνανε στάση ζωής το μπινελίκι σαυτόν και στη μάνα του. Μέσα στην Παοκτσίδικη μιζέρια εκείνης τις περιόδου βρήκανε πολλοί από εμάς ένα αποκούμπι για να τονώσουνε λίγο την περηφάνια tous. Κι επειδή ο Έλληνας σαν ράτσα τα ανέχεται όλα πέρα από το να παραδεχτεί ότι έχει πιαστεί κορόιδο, ότι η επιλογή του ήτανε λάθος έτσι κι εμείς γιγαντώσαμε αυτήν την συμπεριφορά του κοντού και το μισος εναντίον του.

Εγώ ένα έχω να πω: θεωρώ γελοίο το όνομα του topic, θεωρώ γελοίο να βγάζουμε τα απωθημένα μας πάνω στον κοντό, "θeωρω" γελοίο να το να διαβάζω ότι είναι "στις αρχές μας" να "μπινελικιαζουμε" τον κοντό. Δεν φαίνονται εκεί οι αρχές του καθενός. Ας αφήσουμε τους εγωισμούς στην άκρη και ας κοιτάξουμε το καλο τις "ΠΑΟΚΑΡΑΣ" ΜΑΣ. Κι αυτό φαίνεται στην φάση του goal: δεν είναι μονο η assist, δείτε τι κάνει ο κοντός για να πάρει καλύτερη θέση στο χώρο σε σχέση με τον κατά πολύ ψηλότερο του ολλανδό, μια λαφριά αγκωνιά, xwris φάουλ και μετά έχει όλο το χρόνο να βγάλει την assist.Αν μη τι άλλο το κατέχει το τόπι.

Αυτά, sorry αν κούρασα. 

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5735 on: July 31, 2010, 02:08:11 »
Θα απαντησω σε ολα λεει ο αδερφος vedder (και αλλοι) ο οποιος θετει διαφορα θεματα. Σε καποια συμφωνω, σε αλλα οχι. Μολις βρω λιγο χρονο.

χομο δεν προκειται για αντιπαραθεση.

για μενα κανατε ενα λαθος,,,ουδεις αλανθαστος φυσικα. για εσας ετσι ηταν το σωστο. για εσενα π.χ. εγω μπορει να ειμαι λαθος σε αλλα 100 πραγματα.

γενικα ειναι γνωστο οτι συμφωνουμε στα περισσοτερα θεματα. ο νορθ ειναι κολλητος μου και οι περισσοτεροι μοντ φιλοι.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5736 on: July 31, 2010, 03:09:20 »
Ουτε εγω πιστευω οτι υπαρχει καμμια αντιπαραθεση. Αλλα ακομα κι αν υπηρχε, που ειναι το κακο?Νο προπμλεμ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5737 on: July 31, 2010, 04:42:24 »
HOMO PAOKUS=red, προσωπικες αποψεις
νομιζω οτι ηταν λαθος και αντιδημοκρατικο να ψηφισουν για τοσο σημαντικο θεμα μονο οι μοντ.
Το θεμα ηταν τιτλος ενος τοπικ. Οι μοντς επρεπε να ψηφισουν, αφου ηταν θεμα φορουμ.
μεγα φαουλ για ενα θεμα που θα προκαλουσε ως γνωστο αναταραξεις.
Εμ δυστυχως το φιδι απο την τρυπα για πολλοστη φορα οι μοντς επρεπε να το βγαλουν.

υπαρχουν ατομα που προσφερουν περισσοτερα στο σαιτ με την παρουσια τους και αποτι βλεπω διαφωνουν με την αποφαση.
Αυτο δεν το καταλαβαινω ακριβως πως το εννοεις. Αλλα κι ετσι ακομα αν θεωρησω πως ειναι, αυτο δε σημαινει οτι την αποφαση πρεπει να τη βγαλουν οσοι διαφωνουν. Υπαρχει ομαδα που αποφασιζει. Γι αυτο εγιναν οι ομαδες με συγκεκριμενο αντικειμενο η καθεμια.
επισης μου προκαλει εντυπωση πως κανενας απο τους μοντ δεν σκεφτηκε οτι π.χ. γιατι να ψηφισω εγω  και οχι π.χ. και ο κλαμπ η ο τουλ..
Γιατι δεν παιρνουμε αποφασεις με δημοψηφίσματα. Το ειπα και παραπανω. Και για ενα αρθρο που ειναι να ανεβει ή οχι ψηφιζουν τα μελη της articles team και οχι ολα τα μελη του φορουμ. Φυσικα δινουμε την ευκαιρια να ανεβουν και αρθρα απο μελη αλλα και παλι η εγκριση δινεται απο την αrticles team. Οι ευθυνες και οι αποφασεις ειναι κατανεμημενες
Επειδη ομως υποθετω οτι κατι δεν σου καθεται καλα με την "αντιπροσωπευση" των τασεων, γινε πιο συγκεκριμενος.Επισης ειμαστε ανοιχτοι σε προτασεις για αλλγη της διαδικασιας. Δυστυχως ομως, καλως κακως την αποφαση ακομα και γι αυτες τις διαδικασιες,(αν θα αλλαξει δηλαδη η διαδικασια ληψης αποφασεων) προς το παρον θα τις παρουμε λιγοστοι

και γιατι ολη αυτη η διαδικασια εμεινε κρυφη!
Δεν ηταν κρυφη. Ηταν μεσα σε συγκεριμενα πλαισια ευθυνης. Ακολουθησαμε τη συνηθη διαδικασια, δηλαδη διαλογο αναμεσα στα μελη που θα παρουν την αποφαση. Και για μια φωτογραφια πχ ακολουθει διαλογος αναμεσα στα μελη της multimedia team.

τετοιες νοοτροπιες και διαδικασιες εχουν οδηγησει το σαιτ σε παρακμη. μας φαγαν οι διαδικασιες η γραφειοκρατια
Τη λεξη παρακμη την παραδεχομαι κι εγω, δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι δινουμε το ιδιο περιεχομενο. Εσυ πως την προσδιοριζεις, ποια ειναι τα παρακμιακα στοιχεια που βλεπεις?ΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ. Οχι, δεν ειναι πρβληματα, ειναι ΠΑΡΑΚΜΗ. Δεκτον. Πως θα αντιστρεψυμε την κατασταση?Φυσικα η ερωτηση απευθυνεται σε ολα τα μελη. Κατα την αποψη μου η κριτικη απο το δυναμικο των μελων μπορει να προχωρησει και να βελτιωσει το paokworld.  Νομιζω οτι εχουμε φοβερα μελη και δεν τα αξιοποιησαμε οσο επρεπε. Εδω ειμαστε. επισης κατα την αποψη μου πρεπει να να ξεκινησουμε ΠΡΩΤΑ απο τα μελη που στελεχωνουν τις ομαδες, να συγκεντρωσουμε προτασεις και υποδειξεις τους και κατοπιν να ανοιχτουμε και σε ολα τα υπολοιπα μελη. Ο λογος της σειρας εισαγωγης των προτασεων ειναι καθαρα τεχνικος και φυσικα ειναι flexible. Ειναι θεμα αυτο οπως και το θεμα ληψης αποφασεων,  και πολλα αλλα, γενικα το μελλον, θα τα συζητησουμε με τον Δικεφαλο, αυριο

και τα αξιωματα τελικα.
Διαφωνω. Στα τοσα χρονια λειτουργιας (καμμια δεκαρια περιπου, αν θυμαμαι σωστα) εκτος απο καποιους μηνες στην αρχη, προσωπικα ΠΟΤΕ δεν ειδα εφετζηλικια και ποζεριες απο κανεναν. Εκτος αν δεν το καταλαβα.Παντως την τελευταια διετια με τις νεες ομαδες σιγουρα δεν ειδα "επιδειξη αξιωματων"

Οσοι ιδρυσαμε το paokworld ειμασταν αγνωστοι μεταξυ μας και γνωριστηκαμε ιντερνετικα. Ουτε καν στην ιδια πολη δεν μεναμε, Σαλονικη μονο εγω κι ο Chris. Ο καιρος περνουσε, για διαφορους λογους λιγοστεψαμε. Ακομα και η συννενοηση μεταξυ μας δυσκολη, κυριως λογω αποστασεων.Βαλε και οικογενειες, ατομικα προβληματα, γεραματα, διαφορα ξερω γω να ουμ, ΕΥΤΥΧΩΣ ηρθαν ΝΕΟΙ, ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΑΤΣΑ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΠΗΓΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, και ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. Νομιζω οτι το μελλον μας ειναι η ιδια η κοινοτητα του paokworld, ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ, πρεπει να την αξιοποιησουμε.
« Last Edit: July 31, 2010, 04:53:15 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5738 on: July 31, 2010, 05:10:33 »
homo τα πραγματα ειναι απλα θελετε να γινει το site ο νεος ηλεκτρονικος ''ΠΑΟΚΤΣΗΣ'' ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
μιληστε ανοιχτα και αντρικια ή θελετε και το κανουμε ολοι μαζι ή μενει το site στον πατο και ψαχνομαστε για κατι αλλο νεο
σεβαστειτε την ιστορια του world και ολους τους κοπους που κανατε και εσεις και αλλοι τοσα χρονια για το site
οσο για το τιτλο του τοπικ ξεφτιλιζεστε με αυτο που κανατε και τιποτα παραπανω

Αδερφε lik, ειλικρινα σου μιλαω, ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, αφου σε μενα απευθυνεσαι, δεν αισθανομαι αξιος και ικανος να κανω το σαιτ νεο ιντερνετικο ΠΑΟΚΤΣΗ. Μονο που τολμησες να μου το πεις με επιασε ταρακουλο, απο το αγχος.
ΑΝ τελικα θελουμε και μπορουμε να το κανουμε ετσι, ή καπως ετσι, αυτο πρεπει να το συζητησουμε. Αλλα βεβαια θελουμε και ΜΠΡΑΤΣΑ, οπως ειπα και παραπανω. Αν ερθουν τα μπρατσα και γω θα νοιωθω πιο μπρατσωμενος

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5739 on: July 31, 2010, 05:11:34 »
Ολη η συζητηση θα παει στο καταλληλο τοπικ asap

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ