1. Η αποφαση για αλλαγη του τιτλου εχει παρθει εδω και κανα μηνα αλλα δεν υλοποιηθηκε. Ως γνωστον στο paokworld ειμαστε καπως ...αργοι.Καμμια σχεση με καμμια ασσιστ.
2. Η αποφαση δεν ηταν ομοφωνη. Υπηρξαν διαφορετικες αντιδρασεις και προσεγγισεις. Ψηφισαμε δημοκρατικα οι μοντς και επεκρατησε η αποφαση που βλεπετε. Κατα πλειοψηφία. Εδω μπορειτε να παρακολουθησετε οτι ακομα και τα μελη εχουν διαφορετικο τροπο προσεγγισης και ειναι λογικο. Δε σκεφτομαστε ολοι ομοια. \
3. και τωρα απαντω προσωπικα και σαν μοντ και σαν μελος σε οτι κρινω οτι με αφορα:
α)Εγω ψηφισα τιτλο Δημητρης Σαλπιγγιδης σκετο, οπως σκετοι ειναι ολοι οι τιτλοι των ποδοσφαιριστων. Ετσι εκρινα. Οτι τον θεωρω πουλημενο τομαρι και ημουν εναντιος στην ελευση του φαινεται απο τα απειρα κατεβατα που εχω γραψει. Η ιστορια γραφει και δε ξεγραφει. Η ιστορια του ειναι αποτυπωμενη μεσα σε δεκαδες σελιδες και δεν ειναι κατα τη γνωμη μου αναγκη να μπει περιληπτικα σε ενα τιτλο τοπικ. Οποιος θελει να μαθει την ιστορια μπορει να ανατρεξει να τη δει. Η προσωπικη μου σταση απο τωρα και στο εξης μεσα στο γηπεδο εχω πει ποια θα ειναι. Την καρδια πετρα. Χωρις να κακιζω οσους θα το πανε αλλιως. Διαφωνω, αλλα τους σεβομαι. Περιμενω ομως και σεβασμο απο αυτους.
β)Δε συμφωνω οτι η πολλη δημοκρατια βλαπτει και δε νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο συστημα ληψης αποφασεων.
γ) Απο κανεναν δεν αισθανομαι οτι πιεστηκα για να αλλαξω το ονομα του τοπικ. Και αντιστροφα απο κανεναν δε νομιζω οτι πιεστηκα στην ψηφο μου απο πιθανη αποχωρηση του, αν και ηδη ειχα τετοιες ενδειξεις. Και δεν αναφερομαι στον αδερφο joker.
δ) Για το αν ειναι οπαδικο το φορουμ ή οχι, το ακουω αυτο εδω και κανα εξαμηνο. Για μενα ειναι. Με τα κακα του και τα στραβα του. Τελειο δεν ειναι σιγουρα. Αλλα οτι ειναι οπαδικο ειναι αυτονοητο για μενα. Αλλα ποιο ειναι για τον καθεναν το περιεχομενο της λεξης "οπαδικο"?