Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501014 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kospatras

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5700 on: July 30, 2010, 14:31:38 »
Α ναι το ξεχασα.να με συγχωρεσουν αλλα υπερβολικα ηλιθιος ο τιτλος του θεματος.να γινει οπως πριν.στην σωστη ενοτητα(ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ) αλλα με τον σωστοτατο τιτλο που υπηρχε.αυτα

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #5701 on: July 30, 2010, 14:40:27 »
Mου εκοψες την Τουμπα ρε ελεεινε αλλα οχι τον ΠΑΟΚ,

οι εκδρομες δεν σταματανε!ΠΑΟΚ

ΥΓ=>ποια ασιστ του κοντου ρε γαμημενοι αρδ???μηπως δεν βλεπετε καλα???την πασα που περασε ο Vierinia την περνατε στο ντουκου?
μισω γκολ Vierinia Μισο γκολ Ivic
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #5702 on: July 30, 2010, 14:52:09 »
δεν ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ ειναι παιχτης της διοικησης του ΠΑΟΚ. μπορει καλλιστα να μπει εκει. εδω δεν εχει καμια θεση.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #5703 on: July 30, 2010, 15:00:29 »
(δεν ξεχνω)................κι ομως ο παλιος τιτλος ηταν εκει για να θυμιζει καποια πραγματα.καλυτερα βαλτε σε παρενθεση (ΞΕΧΝΩ) πιο πολυ ταιριαζει
και μαλλον εκει αποσκοπει η αλλαγη του ονοματος.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #5704 on: July 30, 2010, 15:06:02 »
Τρωγόμαστε με τα ρούχα μας μου φαίνεται...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #5705 on: July 30, 2010, 15:11:59 »
όχι αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα του λαου του ΠΑΟΚ
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #5706 on: July 30, 2010, 15:12:06 »
ΥΓ=>ποια ασιστ του κοντου ρε γαμημενοι αρδ???μηπως δεν βλεπετε καλα???την πασα που περασε ο Vierinia την περνατε στο ντουκου?
μισω γκολ Vierinia Μισο γκολ Ivic

:smiley4: :smiley4: :smiley4:

makptol

• Guest
« Reply #5707 on: July 30, 2010, 15:19:48 »
δεν ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ ειναι παιχτης της διοικησης του ΠΑΟΚ. μπορει καλλιστα να μπει εκει. εδω δεν εχει καμια θεση.

οπως ολοι οι παικτες επιλογες της διοικησης ειναι.....
την τεταρτη σαλπι βιερινια θα καθαρισουν τον αιαντα....
αυτην την τεταρτη δεν θα την ξεχασουμε εκει παει το δεν ξεχνω :)))))

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #5708 on: July 30, 2010, 15:22:16 »
Ειπε η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει..

Προφανως και δεν σε χαρακτηριζω πουτανα, αλλα η παραπανω εκφραση σου παει γαντι.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5709 on: July 30, 2010, 15:33:45 »
My Superhero ! ! ! !

Ο Διαστημικός Ρομπέν των αμνών....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #5710 on: July 30, 2010, 15:41:59 »
Μου επιτρεπεις να τη δανειστω ετσι?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5711 on: July 30, 2010, 16:25:36 »
1. Η αποφαση για αλλαγη του τιτλου εχει παρθει εδω και κανα μηνα αλλα δεν υλοποιηθηκε. Ως γνωστον στο paokworld ειμαστε καπως ...αργοι.Καμμια σχεση με καμμια ασσιστ.

2. Η αποφαση δεν ηταν ομοφωνη. Υπηρξαν διαφορετικες αντιδρασεις και προσεγγισεις. Ψηφισαμε δημοκρατικα οι μοντς και επεκρατησε η αποφαση που βλεπετε. Κατα πλειοψηφία. Εδω μπορειτε να παρακολουθησετε οτι ακομα και τα μελη εχουν διαφορετικο τροπο προσεγγισης και ειναι λογικο. Δε σκεφτομαστε ολοι ομοια. \

3. και τωρα απαντω προσωπικα και σαν μοντ και σαν μελος σε οτι κρινω οτι με αφορα:
   α)Εγω ψηφισα τιτλο Δημητρης Σαλπιγγιδης σκετο, οπως σκετοι ειναι ολοι οι τιτλοι των ποδοσφαιριστων. Ετσι εκρινα. Οτι τον θεωρω πουλημενο τομαρι και ημουν εναντιος στην ελευση του φαινεται απο τα απειρα κατεβατα που εχω γραψει. Η ιστορια γραφει και δε ξεγραφει. Η ιστορια του ειναι αποτυπωμενη μεσα σε δεκαδες σελιδες και δεν ειναι κατα τη γνωμη μου αναγκη να μπει περιληπτικα σε ενα τιτλο τοπικ. Οποιος θελει να μαθει την ιστορια μπορει να ανατρεξει να τη δει. Η προσωπικη μου σταση απο τωρα και στο εξης μεσα στο γηπεδο εχω πει ποια θα ειναι. Την καρδια πετρα. Χωρις να κακιζω οσους θα το πανε αλλιως. Διαφωνω, αλλα τους σεβομαι. Περιμενω ομως και σεβασμο απο αυτους.

β)Δε συμφωνω οτι η πολλη δημοκρατια βλαπτει και δε νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο συστημα ληψης αποφασεων.

γ) Απο κανεναν δεν αισθανομαι οτι πιεστηκα για να αλλαξω το ονομα του τοπικ.  Και αντιστροφα απο κανεναν δε νομιζω οτι πιεστηκα στην ψηφο μου απο πιθανη αποχωρηση του, αν και ηδη ειχα τετοιες ενδειξεις. Και δεν αναφερομαι στον αδερφο joker.

δ) Για το αν ειναι οπαδικο το φορουμ ή οχι, το ακουω αυτο εδω και κανα εξαμηνο. Για μενα ειναι. Με τα κακα του και τα στραβα του. Τελειο δεν ειναι σιγουρα. Αλλα οτι ειναι οπαδικο ειναι αυτονοητο για μενα. Αλλα ποιο ειναι για τον καθεναν το περιεχομενο της λεξης "οπαδικο"?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5712 on: July 30, 2010, 16:48:08 »
πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μετακινηθεί και το αγαπημένο μας παιχνίδι στο τόπικ των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,12053.0.html

Αυτό είναι το σωστό και προτείνω την μετονομασία του σε "Κλώτσησε τον δεν ξεχνώ όσο πιο μακρυά μπορείς"

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #5713 on: July 30, 2010, 16:51:31 »
Για να είμαστε ευχαριστημένοι και εμείς οι ψυχάκιδες που δεν ξεχνάμε αλλά κοι οι υπόλοιποι αγαπητοί αδελφοί κάντε τον τίτλο σε αυτό το τόπικ Δ.Σ.Π.Π.Σ (Δ.Σ. Προδότης.Πουτάνας.Γιός)

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #5714 on: July 30, 2010, 16:53:13 »
πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μετακινηθεί και το αγαπημένο μας παιχνίδι στο τόπικ των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,12053.0.html

Αυτό είναι το σωστό και προτείνω την μετονομασία του σε "Κλώτσησε τον δεν ξεχνώ όσο πιο μακρυά μπορείς"

Ναι αλλά κλάειν μάειν το σκόρ μου...τέτοια βαρεμάρα?

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #5715 on: July 30, 2010, 17:50:05 »
Η πολύ δημοκρατία κάνει κακό τελικά...μακπτολ η δουλειά σου είναι να μπαίνεις να υποστηρίζεις τις κινήσεις ζαγοράκη με ότι xxx σκεφτείς και να φεύγεις???xxxxxxxx
Σιγά τους πείραζε κιόλας η ονομασία του τόπικ και κλαιγόταν εδώ μέσα με τις ώρες,αντε ρε λίγο  τσίπα δεν έχετε πάνω σας,για κάποιους που έκαναν την τουμπα της 10ετίας και μετά μας τα έκαναν και τσαρούχια να έρθει τωρα μας τα έκαναν αλεξίπτωτα για να αλλάξει και το όνομα και τωρα ακόμα το συνεχίζουν(!),κάποια ΠΑΟΚτσάκια έκοψαν την μεγαλύτερη καψούρα για αυτο το πουτανόσπερμα και εδώ βλέπουμε απόψεις που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε,και ξαφνικά όλα γίνονται...ε φτάνει πια...ΕΛΕΟΣ!!!
« Last Edit: July 30, 2010, 19:24:38 by Capricorn »

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #5716 on: July 30, 2010, 17:51:21 »
το κερασάκι στην τούρτα της κατάντιας..

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #5717 on: July 30, 2010, 17:56:21 »

Δεν ξεχνώ και να χαμε να λέγαμε
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5718 on: July 30, 2010, 18:19:26 »
Τι δεν ξεχνω ρε παιδια? Απο το πουτανας γιος-στο αδιαφορος-στο επαγγελματιας παιχτης της ομαδας μας-στο σαλπιγγιδης οεοεοεοε-στο (σιιιιγουρα πλεον σε κανεναν χρονο) αρχηγος της ομαδας. Μονο ξεχναμε??? Τα ουρα μας ακομα μυριζουν εκει που τωρα γλυφουμε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ διαφωνω με την μεταφορα του τοπικ, απαραδεκτο για το paokworld

+1

Λάθος κατ' εμέ η αλλαγή του ονόματος του thread. Δεν το περίμενα κ δεν θέλω με τα λεγόμενα μου ν ασκήσω κριτική, απλά να καταθέσω την άποψή μου. Είμαστε ο μοναδικός διαδικτυακός τόπος οπαδών και είναι τραγωδία να πάμε πάσο σ ενα πούστη.

Όσο για αυτούς που επιχειρηματολογούν με τη γνωστή δανεικιά καραμελίτσα "είναι παίκτης του ΠΑΟΚ", μ αφήνουν παγερά αδιάφορο. Πούστης και προδότης ΜΙΑ ΖΩΗ.

+2

(δεν ξεχνω)................κι ομως ο παλιος τιτλος ηταν εκει για να θυμιζει καποια πραγματα.καλυτερα βαλτε σε παρενθεση (ΞΕΧΝΩ) πιο πολυ ταιριαζει
και μαλλον εκει αποσκοπει η αλλαγη του ονοματος.

+3

όχι αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα του λαου του ΠΑΟΚ

Η υπεριφανεια μας, η αξιοπιστια μας (που εχει χαθει 100% πλεον) και ο πολεμος σε αυτους που εφεραν τον ΠΑΟΚ ενα βημα πριν τον γκρεμο, δεν ξερω τι λες εσυ αλλα, για εμενα ΠΑΝΤΑ θα ειναι σοβαρα θεματα-προβληματα! Εσυ αμα θες κοιτα αλλου! Εγω ΠΑΟΚ δεν εγινα για να συμμετασχω στο CL! (οχι πως εγινες εσυ, δεν σε ξερω αλλα λεω...)
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #5719 on: July 30, 2010, 18:44:09 »
Προσωπικά νομίζω (αν και δεν έχει καμία σημασία) ότι δε πρέπει να υπάρχει ούτε αυτό το ''δε ξεχνώ''.
Χρειαζόμαστε δηλαδή κάτι να μας θυμίζει ότι ... δε ξεχνάμε; Φυσικά και δε ξεχνάμε αυτά που έκανε η κοντή κουράδα...
Από κει και πέρα για τα υπόλοιπα που διαβάζω για πούστηδες, πουτάνας γιους κτλπ τι να πω ... σε αυτό το φόρουμ μπαίνει όποιος θέλει. Από δημοσιοκάφρους μέχρι οπαδούς άλλων ομάδων. Να υπάρχει δηλαδή φόρα παρτίδα τόπικ που βρίζει έναν παίκτη της ομάδας μας; Το paokworld είναι ένα από τα γνωστότερα οπαδικά site στην Ελλάδα. Να το κάνουμε καφενείο; Τέσπα...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...