Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503316 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5520 on: July 10, 2010, 03:26:06 »
Καλώς τα παιδιά. Από τη φωνή(που τραβάει το βίντεο) καταλαβαίνετε ποιο νιμου είναι

http://www.youtube.com/watch?v=k-Sdvfn8cRo

Ποιος?

apostolos

• Guest
« Reply #5521 on: July 10, 2010, 05:08:38 »
"Τι χαβαλέ ρε μαλάκα" λέει ο Κόλκας στον κοντό.... Εμ βέβαια άμα σε έχει φέρει στον ΠΑΟΚ νταηλίκι, άμα έχει αλλάξει τη γνώμη της μάζας για πάρτη σου με κόπο και ιδρώτα, άμα τώρα δίνει μάχη να σε βάλει ντε και καλά φουνταριστό μόνο σου στην επίθεση επειδή έτσι σου αρέσει (δεν σε αρέσει βλέπεις να παίζεις στην ασβέστη και στον βάζελο δεν είχε Κόλκες να περνάνε τα δικά σου) του χρωστάς, δεν του λες κουβέντα.... και μαλάκα θα σε πει και κανά μπάτσο μπορεί να σου χώσει (φιλικά πάντα) άμα λάχει και θα πεις κι ευχαριστώ... Δεν φαντάζομαι κοντορεβυθούλι να έχεις και τίποτα αξιώσεις να ζητήσεις περιβραχιόνια αύριο μεθαύριο....  Κοίτα ρε ποιοι κόβουν και ράβουνε στον ΠΑΟΚ... Πάνε ρε Κόλκα να πεις "τι χαβαλέ ρε μαλάκα" στον Γκαρσία ή στον Ίβιτς ή στον Χαλκιά, να χαρείς και βάλε κάποιον άλλον να κρατάει την κάμερα εκείνη την ώρα κουραμπιέ...

Ήμουν συγκρατημένος τόσο καιρό, το έβλεπα το θέμα μετριοπαθώς, έλεγα ας αφρίζουν άλλοι, εγώ να κρατήσω χαρακτήρα, να υπάρχει και μια άλλη άποψη τέλοσπάντων, αλλά νισάφι.... Ποιός Ζαγοράκης και ποιός Βρύζας και ποιός Μπερέτα? Το κουμάντο στον ΠΑΟΚ το κάνει μια παρέα μπούληδων που αν θέλετε να μάθετε ποιοί είναι δεν έχετε παρά να κοιτάξετε τη υπογραφή του Δάσκαλου. Δεν μιλάω απλά για διαμόρφωση κοινής γνώμης ούτε τίποτα τέτοιο. Εγώ λέω ότι: Αυτοί κάνουν τις μεταγραφές, αυτοί αξιολογούν παίκτες, αυτοί είναι το γραφείο τύπου, αυτοί έιναι οι λογιστές, αυτοί βγάζουν και την ενδεκάδα, αυτοί στελεχώνουν την διοίκηση με επίλεκτα στελέχη όπως πχ πέρσι το καλοκαίρι, αυτοί αποφασίζουν για τα πάντα πλέον και φυσικά αυτοί θα αποφασίσουν και για το γήπεδο....

Η ασυλία από εμένα τουλάχιστον τέλος. Από εδώ και στο εξής πουτάνα όλα. Κανονίστε μόνο να μην περάσετε τον πρώτο γύρο στα προκριματικά του cl. Γαμώ τα πάντα σας όλους. Και την ψευτοδιοίκηση και την κανονική.  

fatal_invasion

• Guest
« Reply #5522 on: July 10, 2010, 10:11:02 »
Ισορροπία στην λογική ?
κάνε μια βόλτα σε παλιότερες σελίδες.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #5523 on: July 10, 2010, 10:40:19 »
Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα; http://www.sport24.gr/html/ent/184/ent.374184.asp

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #5524 on: July 10, 2010, 11:08:59 »
Μολις τωρα ειδα το βιντεακι και μου γυρισε το μυαλο...μου γαμησατε το σκ ρε σεις.....
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΚΟΛΚΑ....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ...ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΔ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ....
9/7/10 ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.....

Περηφάνεια
Αντίσταση
Ονειρο
Κατάκτηση

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5525 on: July 10, 2010, 12:04:52 »
Επόμενος στόχος του σαπιοκοιλιά σε συνεργασία με το "μαλάκα" του? Μήπως να του δοθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού? Σαν να βλέπω τον τίτλο: Η ιστορία και η αλήθεια αποκαταστάθηκαν. Γαμημένο ίντερνετ. Τίποτα δε θα μείνει όρθιο τελικά.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #5526 on: July 10, 2010, 12:25:53 »
Καλώς τα παιδιά. Από τη φωνή(που τραβάει το βίντεο) καταλαβαίνετε ποιο νιμου είναι

Αυτο ειναι ξυπνημα σαββατου... Της μανας σας κοντε και χοντρε. Σας ευχομαι οτι χειροτερο μπασταρδοι. Σιχαματα και τα 2.
Κανεις χαβαλε σκατοχοντρε ε? Λιτζαρισμα θες γαμημενε.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #5527 on: July 10, 2010, 12:29:48 »
ΚΟΛΚΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5528 on: July 10, 2010, 12:30:09 »

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ-ΚΟΛΚΑ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5529 on: July 10, 2010, 13:20:55 »
"Τι χαβαλέ ρε μαλάκα" λέει ο Κόλκας στον κοντό.... Εμ βέβαια άμα σε έχει φέρει στον ΠΑΟΚ νταηλίκι, άμα έχει αλλάξει τη γνώμη της μάζας για πάρτη σου με κόπο και ιδρώτα, άμα τώρα δίνει μάχη να σε βάλει ντε και καλά φουνταριστό μόνο σου στην επίθεση επειδή έτσι σου αρέσει (δεν σε αρέσει βλέπεις να παίζεις στην ασβέστη και στον βάζελο δεν είχε Κόλκες να περνάνε τα δικά σου) του χρωστάς, δεν του λες κουβέντα.... και μαλάκα θα σε πει και κανά μπάτσο μπορεί να σου χώσει (φιλικά πάντα) άμα λάχει και θα πεις κι ευχαριστώ... Δεν φαντάζομαι κοντορεβυθούλι να έχεις και τίποτα αξιώσεις να ζητήσεις περιβραχιόνια αύριο μεθαύριο....  Κοίτα ρε ποιοι κόβουν και ράβουνε στον ΠΑΟΚ... Πάνε ρε Κόλκα να πεις "τι χαβαλέ ρε μαλάκα" στον Γκαρσία ή στον Ίβιτς ή στον Χαλκιά, να χαρείς και βάλε κάποιον άλλον να κρατάει την κάμερα εκείνη την ώρα κουραμπιέ...
..
...  

Δεν το λεει στον Σαλπιγγιδη ρε φιλε αυτο ο Κολκας...Σε εναν αλλον ρεπορτερ το λεει...Καναν Τσορμπατζογλου μαλλον...Και ο κοντος γελασε απλα με αυτο που ειπε στον αλλον...Και στην θεση του κοντου να ηταν κι ο Γκαρσια η' ο Ιβιτς παλι θα γελουσαν...Δεν θελω να υπερσασπιστω τον χοντρο που γενικα τον εχω γαμοσταυρισει αρκετα για την ξερολιαση και το στυλακι που εχει αλλα μην λεμε και ο,τι να ναι..
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #5530 on: July 10, 2010, 13:36:56 »
ΚΟΛΚΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ

apostolos

• Guest
« Reply #5531 on: July 10, 2010, 14:06:42 »
..
...  

Δεν το λεει στον Σαλπιγγιδη ρε φιλε αυτο ο Κολκας...Σε εναν αλλον ρεπορτερ το λεει...Καναν Τσορμπατζογλου μαλλον...Και ο κοντος γελασε απλα με αυτο που ειπε στον αλλον...Και στην θεση του κοντου να ηταν κι ο Γκαρσια η' ο Ιβιτς παλι θα γελουσαν...Δεν θελω να υπερσασπιστω τον χοντρο που γενικα τον εχω γαμοσταυρισει αρκετα για την ξερολιαση και το στυλακι που εχει αλλα μην λεμε και ο,τι να ναι..

Αδερφέ το σκέφτηκα στην αρχή κι εγώ αυτό που λες και λέω κάτσε μην φορτώνομαι τσάμπα... Κάθισα και το είδα και το ξανάδα, οι μονες φωνές που ακούγονται είναι του χοντρού και του τάπα. Δες το προσεχτικά, λέει ο τάπαs όχι χαβαλέ ρε παιδιά είμαι κουρασμένος η κάτι τέτοιο και του απαντάει ο χοντρός τι χαβαλέ ρε μαλακα... Όχι ότι έχει καμια ιδιαίτερη σημασία, απλά μου τη δίνει ο αέρας που έχει πάρει ο Κόλκας και το γενικότερο ύφος του σε συνδυασμό με όλα όσα γραφει και λέει τον τελευταίο καιρό.....

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5532 on: July 10, 2010, 14:07:28 »
..
...  

το χαβαλέ αύριο είμαι κουρασμένος ποιος το λέει ο Τζορμπατζόγλου;
« Last Edit: July 10, 2010, 14:14:20 by t.b »

northeagle_4

• Guest
« Reply #5533 on: July 10, 2010, 14:25:46 »
μαλλον ναι,απο φωνη πιο πολυ αυτον μοιαζει.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5534 on: July 10, 2010, 14:48:25 »
Αποστολε το ξαναειδα φιλε και ειμαι σιγουρος γι αυτο που σ λεω...Λεει μια φωνη '' Ελα παιδια χαβαλε αυριο, ειναι κουρασμενος τωρα'' και απανταει ο Κολκας ''τι χαβαλε ρε μαλακα, ποιος κανει χαβαλε''...Τωρα που το ξαναακουσα τελικα ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι του Τσορμπατζογλου η αλλη φωνη...Πιο πολυ για τη φωνη του Κυριακου Κυριακου μου φανηκε... ::) Δεν ξερω...Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι η φωνη του κοντου δεν ακουγεται καθολου και ο διαλογος δεν γινεται μαζι του...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5535 on: July 10, 2010, 16:11:15 »
Ισορροπία στην λογική ?
κάνε μια βόλτα σε παλιότερες σελίδες.

Οκ παρεξήγηση και no offence, νεουδι είμαι ακόμη στο φόρουμ, δεν ήθελα να σου την πω σε καμιά περίπτωση
working class hero

chiltsid

• Guest
« Reply #5536 on: July 11, 2010, 00:12:26 »
ο κοντος και ο χοντρος μιλανε μονο!

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
« Reply #5537 on: July 11, 2010, 08:52:53 »
Ρε μαγγες μην ξεφευγετε απο την ουσια του πραγματος. Απλα το videaki δειχνει ξεκαθαρα την σχεση που εχουν συγκεκριμενοι δημοσιογραφοι με τα τεκτενομενα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Οπως ειπε και ενα παλικαρι πριν, σε λιγο θα μας πασαρουν τον Σαλπι και για αρχηγο στην ομαδα.
Ετσι απλα.
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5538 on: July 12, 2010, 18:57:15 »
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=28740656

Ερωτηθείς για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη απάντησε: «Είναι μεγάλη προσωπικότητα, πολύ καλός παίκτης, μπορεί να παίξει και ως σέντερ φορ και ως πλάγιος χαφ, αποτελεί μεγάλη μονάδα στις τάξεις του ΠΑΟΚ».

http://www.metrosport.gr/balafas-isodo-stous-omilous

Για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο Μπαλάφας υποστήριξε: «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, από τους κορυφαίους της γενιάς μας. Μπορεί να παίξει και σέντερ φορ και πλάγιος χαφ, η παρουσία του μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του».

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ!!! 2 απο τις δεκαδες παρομοιες προβοκατορικες συνεντευξεις!

3 και ο κουκος μειναμε που δεν καναμε κωλοτουμπα, δεν χρειαζεται αλλη πλυση εγκεφαλου! Οσοι ηταν να πλυθουν πλυθηκαν!

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

ive4

• Guest
« Reply #5539 on: July 12, 2010, 21:39:40 »
Πάντως τέτοια επίμονη αβάντα στον Σαλπι, αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έχει μόνο τις κλασικές αγωνιστικές αιτίες, να στηρίξουμε πχ έναν καλό παίκτη για να προσφέρει ότι μπορεί. Δε μπορεί, το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι και λέω κάποιος βαθύτερος λόγος θα υπάρχει. Το να τον κάνουν αρχηγό είναι απόλυτα λογικό με τον τόσο θαυμασμό που μας πούλησαν για τον συγκεκριμένο παίκτη. Τι μπορεί να συμβαίνει ; Τι υπόσχεση τους έχει δώσει ο Σάλπις και έχουν λυσσάξει με την πάρτη του;