"Τι χαβαλέ ρε μαλάκα" λέει ο Κόλκας στον κοντό.... Εμ βέβαια άμα σε έχει φέρει στον ΠΑΟΚ νταηλίκι, άμα έχει αλλάξει τη γνώμη της μάζας για πάρτη σου με κόπο και ιδρώτα, άμα τώρα δίνει μάχη να σε βάλει ντε και καλά φουνταριστό μόνο σου στην επίθεση επειδή έτσι σου αρέσει (δεν σε αρέσει βλέπεις να παίζεις στην ασβέστη και στον βάζελο δεν είχε Κόλκες να περνάνε τα δικά σου) του χρωστάς, δεν του λες κουβέντα.... και μαλάκα θα σε πει και κανά μπάτσο μπορεί να σου χώσει (φιλικά πάντα) άμα λάχει και θα πεις κι ευχαριστώ... Δεν φαντάζομαι κοντορεβυθούλι να έχεις και τίποτα αξιώσεις να ζητήσεις περιβραχιόνια αύριο μεθαύριο.... Κοίτα ρε ποιοι κόβουν και ράβουνε στον ΠΑΟΚ... Πάνε ρε Κόλκα να πεις "τι χαβαλέ ρε μαλάκα" στον Γκαρσία ή στον Ίβιτς ή στον Χαλκιά, να χαρείς και βάλε κάποιον άλλον να κρατάει την κάμερα εκείνη την ώρα κουραμπιέ...
Ήμουν συγκρατημένος τόσο καιρό, το έβλεπα το θέμα μετριοπαθώς, έλεγα ας αφρίζουν άλλοι, εγώ να κρατήσω χαρακτήρα, να υπάρχει και μια άλλη άποψη τέλοσπάντων, αλλά νισάφι.... Ποιός Ζαγοράκης και ποιός Βρύζας και ποιός Μπερέτα? Το κουμάντο στον ΠΑΟΚ το κάνει μια παρέα μπούληδων που αν θέλετε να μάθετε ποιοί είναι δεν έχετε παρά να κοιτάξετε τη υπογραφή του Δάσκαλου. Δεν μιλάω απλά για διαμόρφωση κοινής γνώμης ούτε τίποτα τέτοιο. Εγώ λέω ότι: Αυτοί κάνουν τις μεταγραφές, αυτοί αξιολογούν παίκτες, αυτοί είναι το γραφείο τύπου, αυτοί έιναι οι λογιστές, αυτοί βγάζουν και την ενδεκάδα, αυτοί στελεχώνουν την διοίκηση με επίλεκτα στελέχη όπως πχ πέρσι το καλοκαίρι, αυτοί αποφασίζουν για τα πάντα πλέον και φυσικά αυτοί θα αποφασίσουν και για το γήπεδο....
Η ασυλία από εμένα τουλάχιστον τέλος. Από εδώ και στο εξής πουτάνα όλα. Κανονίστε μόνο να μην περάσετε τον πρώτο γύρο στα προκριματικά του cl. Γαμώ τα πάντα σας όλους. Και την ψευτοδιοίκηση και την κανονική.