Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503621 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline yioshi

• Κερκίδα
  • *
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5420 on: June 22, 2010, 01:17:46 »
Για μένα δεν υπαρχει ΠΑΟΚόμετρο και απορώ ποιος βλάκας (γιατί περί βλάκα πρόκειται) ανακάλυψε πρώτος αυτήν την λέξη. όλοι είμαστε ΠΑΟΚ. Απλώς κάποιοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τον ΠΑΟΚ διαφορετικά από κάποιους άλλους. Είναι φυσιολογικό. Ο άλλος είναι ικανός να γ@μησει τη ζωή του για την ιδέα, ο παράλλος ασχολείται με τον ΠΑΟΚ μόνο στα ντέρμπυ ας πούμε. Τώρα αν για σένα η γνώμη αυτών των δύο ανθρώπων έχει την ίδια βαρύτητα πάω πάσο. Για μένα ως οπαδό δεν έχει. Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να συγκρίνω τον ευατό μου με τον άλλον που τραβήχτηκε στην Αθήνα για να μεταπείσει τον κοντό να μην φύγει από τον ΠΑΟΚ. Τόσο απλά.

Ακριβώς και εγώ αυτό σκέφτομαι αλλά καταλήγω στο ότι υπάρχει ΠΑΟΚόμετρο. Από τη στιγμή που δεν μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με κάποιους που τραβήχτηκαν στην Αθήνα για τον κοντό, στα κρατητήρια, στα δικαστήρια, στις φυλακές, στην Ουκρανία και όπου αλλού έχει παίξει ο ΠΑΟΚ , σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που είναι πιο ΠΑΟΚ από εμένα. Όπως, φυσικά υπάρχουν και αυτοί που είναι πιο λίγο ΠΑΟΚ, όλοι αυτοί οι facebookάκιδες, οι παοκμανια, οι bloggers, οι καναπεδάκιδες και οι καφενόβιοι. Που πηγαίνουν ένα δύο ντέρμπι τη χρονιά, αλλά έχουν άποψη γι όλα. Αυτοί ξέρουν! Και γι αυτό δεν μπορούν όλες οι γνώμες να έχουν την ίδια βαρύτητα όπως λες.

Δεν ανήκω σε κάποιον σύνδεσμο και δεν ξέρω αν έχει ο Ζαγοράκης δίκιο ή οι σύνδεσμοι. Κάνεις άλλωστε δεν έχει το αλάθητο. Αλλά είμαι κατά της έλευσης του Σάλπι για διάφορους λόγους. Σέβομαι αυτούς που την εποχή Γούμενου έκαναν αγώνα να τον κρατήσουν όταν εγώ εκείνο τον καιρό ήμουν στις καφετέριες και μετέπειτα οι ίδιοι διώξανε τον Γούμενο και φέραν τον Ζαγοράκη.  Αλλά και επειδή δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που προσπάθησαν να το περάσουν στο λαό μας. Με πολύ πουστιά και υπομονή. Ξεκίνησαν από τον Δεκέμβρη, σιγά σιγά ο Σαλπιγγίδης έγινε Δημήτρης και μετά Δημητράκης, αντί για φωτογραφίες με φανέλες του βάζελου άρχισαν να ξεθάβουν τις φώτο με την ασπρόμαυρη φανέλα και στο τέλος ανακοινώθηκε μέσα από το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ. Θα προτιμούσα να μου λέγανε '.. ναι ρε μάγκα, εγώ είμαι η διοίκηση, εγώ έχω την ευθύνη, και θέλω τον κοντό στον ΠΑΟΚ'. Αυτό θα ήταν καλύτερη ξηγησιά. Και έχεις κάθε μέρα τους ρουφιάνους να κάνουν αγιογραφίες στον κοντό. Ε, όχι, πάει πολύ, τόσο φυτό δεν είμαι! Λες και με τα φράγκα που θα πάρει δεν μπορούσα να βρω κάτι αντίστοιχο. Άλλος παπάς κι αυτός.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Από τη μία θέλω να αγοράσω διαρκείας αλλά από την άλλη λέω να το αφήσω τους ντερμπάκιδες. Απλά, εύχομαι να μην βρεθούμε στη θέση των γριών, γιατί όταν θα κάνει κάλεσμα η διοίκηση να κατεβούμε Αθήνα να στηρίξουμε την ομάδα όπως έκανε η δική τους η διοίκηση http://www.metrosport.gr/kalesma-tis-pae-iraklis-ston-kosmo, τότε να δούμε πόσα facebookakia θα μαζευτούνε.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5421 on: June 22, 2010, 08:09:33 »
Ας έρθει και ο Κόκκαλης, αρκεί να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο και να γίνουμε περισσότεροι! ΟΛΕ!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #5422 on: June 22, 2010, 08:49:43 »
Tώρα που έδωσε και το 67% θα έχει κ περισσότερο χρόνο!  8)

Dimitris69

• Guest
« Reply #5423 on: June 22, 2010, 10:44:31 »
Απλα πραγματα για να μη ξεχνιωμαστε.

Η ΟΜΑΔΑ χρειαζεται 21,000 διαρκειας.

Οσο για τον Σαλπι και τα υπολοιπα δεκτες οι αμφισβητησεις αλλα η ομαδα χρειαζεται 21,000 διαρκειας.

21,000 δ ι α ρ κ ε ι α ς.

wrangler

• Guest
« Reply #5424 on: June 22, 2010, 10:47:11 »
Είναι ο μοναδικός τρόπος άμυνας που έχω, και επειδή δε θέλω να πάω στην Τουμπα και να αρχίσω να παίζω μπουνιές, αποφάσισα να απέχω.

Εδώ ο wrangler δεν προμηνυει πως κάτι θα γίνει στο πρώτο παιχνίδι και ελπίζει μόνμο στο πρώτο; Επίσης, η ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου δεν προεξοφλεί πως δεν θα είναι και πολύ ηρεμα τα πράγνματα λόγω της αποχώρησης τηνς ομάδας φρούρησησ του γηπέδπου στην αανκοίνωση που εξέδωσε;

ο wrαngler λεει πως εαν παει στο γηπεδο δεν θα αντεξει να μην βρισει τον προδοτη και εαν το κανει ολο και καποιος θα βρεθει να του την πει και να πλακωθουνε,μιλαει καθαρα για τον εαυτο του.
και δηλαδη ακομα και να ελεγε ο καθε wrangler οτι θα γινουνε επεισοδια κτλ για οποιοδηποτε θεμα τι σημαινει οτι ισχυει κιολας?

ο Πανελληνιος δεν ειπε τιποτα για περιφρουρηση στην ανακοινωση μαλλον θα λες για την ανακοινωση του Κορδελιου
το γηπεδο δεν το περιφρουρει μονο το Κορδελιο υπαρχουνε αλλοι ποσοι σφ που το περιφρουρουνε,δεν σημαινει οτι επειδη δεν θα στελνει ατομα το Κορδελιο στην περιφρουσηση οτι θα γινονται μπαχαλα και επεισοδια

ΥΓ 1:Αποσύρουμε διαμαρτυρόμενοι  για αυτήν την στάση της ΠΑΕ  την  ομάδα περιφρούρησης του συνδέσμου μας μέσα και έξω απο το γήπεδο της Τούμπας.

ΥΓ 2: Δηλώνουμε προς όλους τους σαλτιμπάγκους υπηρέτες αυτού του κρατιδίου σήψης οτι η αλληλεγγύη μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων, ούτε φυλακίζεται, ούτε διώκεται, ούτε ποτέ θα πάψει.

Σ.Φ.  Π.Α.Ο.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1973

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,6897.140.html

Χαχα, τι, θα με κατηγορήσουν και για υποκινητή επεισοδίων τώρα? :P
Εγώ σε αυτό που έγραψα, είπα σε όσο πιο απλή γλώσσα μπορούσα ότι ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
Και επειδή πηγαίνω στο γήπεδο από το 1984, είπα ότι προβλέπω ότι το κλίμα δεν θα είναι ήρεμο. Και επίσης είπα ότι εύχομαι να κάνω λάθος. Αν κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν αυτές τις απλές σειρές από λέξεις, να κοιταχτούν.

@lik4 ευχαριστώ για την παρέμβαση.

papas4

• Guest
« Reply #5425 on: June 22, 2010, 11:00:29 »
μια χαρα θα ειναι το κλιμα μεσα στο γηπεδο!δεν θα γινει τιποτα!αν ειναι δυνατον ν'αρχισουμε να παιζουμε σουτια μεταξυ μας για ενα πρωσοπο!ο ΠΑΟΚ εναι πανω απο καθε πρωσοπο!και περυσι αν θυμασαι μεσα στο γηπεδο αυτοι που τον αποδοκιμαζαν ηταν ελαχιστοι!καποια συγκεκριμενα παιδια απο καποιους συνδεσμους!αλλα τα σφυριγματα του υπολοιπου γηπεδου καλυπταν τις φωνες τους!εκτος κι αν εγω πηγαινω σε αλλο γηπεδο!εαν το δουμε κι'αυτο να γιουχαρουμε παιχτη που παιζει στον ΠΑΟΚ τι να πω!μαναβη που θελουμε?φιλε μου και εγω πηγαινω στο γηπεδο απο το 1994 αλλα δεν λεει τιποτα αυτο!

Dimitris69

• Guest
« Reply #5426 on: June 22, 2010, 11:05:15 »
Σε ενα κοσμο που , μεταξυ πολλων αλλων υπηρξε ενα  Μαντελλα ο οποιος υστερα απο χρονια φυλακη και χιλια δυο πανδινα απο το καθεστως των λευκων καθισε να συνομιλησει με τους λευκους για ενα καλυτερο αυριο, κανοντας την υπερβαση, νομιζω οτι μπορει να δωσει ενα παραδειγμα προς μιμηση.

Απο τη μια υπαρχει ενας ΠΑΟΚ, μια ιδεα, μια ιστορια αλλα και απο την αλλη πολλες συγκρουσιακες συνισταμενες.
Σημερα υπαρχει και ενας "εχθρος" με δικη του ατζεντα και πολιτικη σκοπιμοτητα.

Αυτος ο εχθρος δεν ειναι ουτε ο Ζαγορακης, ουτε μελη της σημερινης διοικησης. ΑΛΛΑ ουτε και ο Σαλπιγγιδης, ο οποιος στη χειροτερη περιπτωση μπορει να θεωρηθει πιονι στην ολη υποθεση. Πεστε τον "ηλιθιο", "χαζο" ,"κολοπαιδο'', οτι θελετε, αλλα μην ξεχνατε οτι εχει υπαρξει πιονι...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ στο διαταυτα. Ισως σε εποχες ομαλοτητας και οικονομικης αλλα και αθλητικης ανατασης τετοια πιονια μπορει και να τα κλωτσησεις.

ΣΗΜΕΡΑ ομως εαν δημιουργησουμε ρηγματα στο εσωτερικο πεδιο λογω του Σαλπιγγιδη ουτε την ΙΔΕΑ προστατευουμε ουτε και τους αντιπαλους μας αφοπλιζουμε. ΡΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. ΜΕ ΣΑΛΠΙ Η ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΠΙ.

wrangler

• Guest
« Reply #5427 on: June 22, 2010, 11:06:31 »
μια χαρα θα ειναι το κλιμα μεσα στο γηπεδο!δεν θα γινει τιποτα!αν ειναι δυνατον ν'αρχισουμε να παιζουμε σουτια μεταξυ μας για ενα πρωσοπο!ο ΠΑΟΚ εναι πανω απο καθε πρωσοπο!και περυσι αν θυμασαι μεσα στο γηπεδο αυτοι που τον αποδοκιμαζαν ηταν ελαχιστοι!καποια συγκεκριμενα παιδια απο καποιους συνδεσμους!αλλα τα σφυριγματα του υπολοιπου γηπεδου καλυπταν τις φωνες τους!εκτος κι αν εγω πηγαινω σε αλλο γηπεδο!εαν το δουμε κι'αυτο να γιουχαρουμε παιχτη που παιζει στον ΠΑΟΚ τι να πω!μαναβη που θελουμε?φιλε μου και εγω πηγαινω στο γηπεδο απο το 1994 αλλα δεν λεει τιποτα αυτο!

Ναι οντως δε λεει  τιποτα αυτο, δε διαφωνω, απλως λεω οτι αυτο προβλεπω να γινεται βασει των οσων εχω ζησει τα τελευταια 26 χρονια που παω στην ΤΟΥΜΠΑ.

Οσο για το αλλο που γραφεις, δηλαδη για τους οπαδους του ΠΑΟΚ στις Θ1-2-3 που αποθεωναν τον ποδοσφαιριστη του παναθηναικου και εβριζαν το πεταλο, καλυτερα να μη το σχολιασω γιατι θα κοπει το μηνυμα μου.

ΥΓ. Ελπιζω να εχεις δικιο και να πεσω εξω, να μην παιξουν σουτια. Αλλα δεν το νομιζω.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5428 on: June 22, 2010, 11:07:11 »

πηγαίνεις κι απο το 94 παναθεμάσε ....
ενω τις προηγούμενες χρονιές που σείονταν ΟΛΟ το γήπεδο εναντίον του
μάλλον θα είχες καμιά ανεμοβλογιά και έλειπες!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

papas4

• Guest
« Reply #5429 on: June 22, 2010, 11:13:31 »
τι εναι αυτο το πραγμα εδω μεσα ρε πουστη μου!μην πουμε τιποτα κατευθειαν να μας την πειτε!εγω μιλαω για περυσι φιλε μου!ειμαι ξεκαθαρος σ'αυτα που γραφω!τωρα αν εσεις τα παιρνετε οπως θελετε προβλημα σας!και επειδη δεν γνωριζομαστε πρωσοπικα και δεν με ξερεις ασε τα παναθεμασε κιαυτα για το αν πηγαινω στο γηπεδο απο το 94!φιλικα!

wrangler

• Guest
« Reply #5430 on: June 22, 2010, 11:18:15 »
Βλέπω ότι έχουμε αρχίσει και λέμε αστειάκια εδω μέσα. Ο βάζελος του δίνει λέει 1 εκ. για 2 χρόνια κ μεις 800 χιλιάρικα για 4 χρόνια. Άρα λοιπόν η οικονομική πρόταση του ΠΑΟΚ είναι φανερά καλύτερη! Αστειο.... Μάλλον άλλα μαθηματικά μάθαμε.
Εγώ φίλε μου αν μου πει η εταιρεία που δουλεύω μου πει ¨΄Ακου μεγάλε. Τώρα σου δίνω 1000 ευρώ και υπογράφουμε συμβόλαιο ότι θα σε έχω για 2 χρόνια. Αλλιώς μπορώ να σου δώσω 800 ευρώ και σου υπογράφω συμβόλαιο 4 χρόνων."
Όποιον πει λοιπόν κάτσε και πάρε τα 800 είναι μαλάκας. Ξεκάθαρα. Όπως λες σε 2 χρόνια μπορεί να τραυματιστεί και να χάσει αξία, εγώ μπορώ να σου πω ότι σε 2 χρόνια ο ΠΑΟΚ θα είναι πρωταθλητής και θα παίζει σε ομίλους και θα πάρει παραπάνω λεφτα! Με τα αν δε γίνεται δουλειά
Βέβαια δε θέλω να σου θυμίσω ότι με τον βάζελο θα έπαιζε στους ομίλους. Έχοντας τη διαιτησία είναι πιθανό να πάρει κ του χρόνου το πρωτάθλημα. Μήπως αυτό σου λέει τίποτα?? Μήπως θα έπαιρνα κάποια τεράστια μπόνους??
Φαντάζομαι ότι στα μαθηματικά σας δεν τα υπολογίσατε. Φαντάζομαι το να μιλάς για 200 χιλιάρικα τον χρόνο διαφορά σου είναι πολύ εύκολο να μιλάς αλλα δε ξέρω αν στα έδιναν εσένα πως θα αποφάσιζες

Ναι πολύ ωραία όλα αυτά που λες αδερφέ, αλλά θα ήθελα να σε κάνω μια ερώτηση, μέσω της οποίας σου απαντάω κιόλας στην ερώτησή σου.
Αν είναι έτσι όπως τα λες ΓΙΑΤΙ κάποιοι γίνονται δημόσιοι υπάλληλοι? Ο δημόσιος υπάλληλος είναι "καταδικασμένος" να παίρνει πάντα τον ίδιο μισθό, να κάνει πάντα την ίδια ρουτινιάρικη δουλειά, χωρίς καμία προοπτική εξέλιξης επαγγελματικά κλπ. Παρ' όλα αυτά η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού (σε αυτή τη χώρα, τουλάχιστον) ζει, ονειρεύεται και βυσματώνεται για να μπεί στο δημόσιο.

Ελπίζω να σου απάντησα.

ΥΓ. Έχω υπάρξει μέλος στη Μαθηματική εταιρία, οπότε θεωρώ ότι τα μαθηματικά μου είναι στοιχειωδώς καλά...
ΥΓ2. Το παραδειγμα που αναφέρεις σχετικά με την εταιρία που εργάζεσαι είναι εντελώς άκυρο, γιατί μιλάμε για άλλη τάξη μεγέθους.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #5431 on: June 22, 2010, 11:56:18 »

Ναι, πραγματικά Μανάβη θέλουμε ! Εδώ και χρόνια τώρα !
Με έναν Μανάβη δεν θα βλέπαμε ποτέ την αποθέωση εν ενεργεία παίχτη του βάζελου ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ από οπαδούς ( ; ) του ΠΑΟΚ !
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

papas4

• Guest
« Reply #5432 on: June 22, 2010, 11:59:19 »
συμφωνω φιλε μου!και με εναν μαναβη δεν θα τολμουσε κανεις να αποδοκιμασει εν ενεργεια παιχτη του ΠΑΟΚ!

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #5433 on: June 22, 2010, 12:04:39 »
Ο μανάβης σίγουρα δεν θέλει να συμμετέχει οπαδικά αυτόν τον ΠΑΟΚ και δεν χωράει κι όλας, οστώσο αυτά που περιγράφεται και στα δύο Post άνετα θα μπορούσαν να συμβούν και με τον μάκη στην κερκίδα.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #5434 on: June 22, 2010, 12:32:20 »
και με εναν μαναβη δεν θα τολμουσε κανεις να αποδοκιμασει εν ενεργεια παιχτη του ΠΑΟΚ!
Ποιος το λέει αυτό; Από τα πιο άκυρα που έχω διαβάσει εδώ και καιρό.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΟΥΣΤΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΤΕ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5435 on: June 22, 2010, 13:17:46 »
και με εναν μαναβη δεν θα τολμουσε κανεις να αποδοκιμασει εν ενεργεια παιχτη του ΠΑΟΚ!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ετσι, ωραια ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ! ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ!!!

υγ, ομαδες ποιος θα χωρισει??

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5436 on: June 22, 2010, 13:32:37 »
@georgT
Παρακολουθώ πολύ καιρό όσα λες και διαφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου. Αυτή τη φορά όμως μπαίνω στον κόπο να σου απαντήσω, επειδή έτσι απαντώ σε όλους όσους σκέφτονται όπως εσύ. Είσαι πιστεύω το χαρακτηριστικότερο δείγμα των ευτυχισμένων οπαδών (χωρίς ίχνος ειρωνείας) που δεν θέλουν να τους χαλάνε τη ζαχαρένια τίποτα περίεργοι, που ονομάζονται ειρωνικά "ψαγμένοι".

Ξεκινάς με άλλο Post με την κορυφαία απορία αν τη παλεύουμε εμείς οι μαλάκες. Η απάντηση είναι μια χαρά. Εσύ; Το λέω γιατί μας ρώτησες εμάς τους μαλάκες 2-3 φορές. Πάμε παρακάτω, αφού σου έλυσα την βασική απορία.
Φιλαράκι σε παρακαλώ να μη ξαναχρησιμοποιήσεις απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τη Θεσσαλονίκη και τους Θεσσαλονικείς. Έχει γίνει της μόδας από τη τηλεόραση το κάθε βλαχαδερό ανά την μπανανία που γυρνάει με σαγιονάρα, άσπρη κάλτσα και τον τορβά στη πλάτη, να αναφέρεται απαξιωτικά για τη Θεσσαλονίκη και είναι γελοίο να μεταφέρεται σε ένα ΠΑΟΚτσήδικο forum αυτό. Αυτά τα περί μικρόκοσμων και μπακάλικων λέω. Μη μπαίνεις στο τρυπάκι κι εσύ. Πρέπει όλοι μα όλοι να ευχαριστείτε τους Θεσσαλονικείς ΠΑΟΚτσήδες, γιατί χωρίς αυτούς ο ΠΑΟΚ θα ήταν κάτι άλλο από αυτό που είναι σήμερα. Όπως φυσικά και θα ήταν το κάτι άλλο χωρίς του εκτός Θεσσαλονίκης, κάτι πολύ μικρότερο από αυτό που είναι. Αλλά αυτό δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν ποτέ. Το πρώτο αμφισβητείται συνέχεια, αλλά δεν καταλαβαίνετε ότι αυτή η καθημερινή τριβή των τοπικών ΠΑΟΚτσήδων είναι αυτή που προφυλάττει διαχρονικά τον ΠΑΟΚ. Χωρίς αυτήν ιστορικά ο ΠΑΟΚ θα είχε σβήσει, αφού μακριά όσοι ζούνε και με τα ΜΜΕ να παίζουν τους 3 του ποκ, δεν θα παίρνατε χαμπάρι τίποτα. Οπότε λίγος σεβασμός και λίγη αναγνώριση δεν είναι κακό να υπάρχει. Αυτό που ζεις κι απολαμβάνεις από αυτούς τους Θεσσαλονικείς ξεκίνησε. Όπως κι εκείνο που σε έκανε να ντρέπεσαι πριν λίγα χρόνια, έπαψε να υπάρχει από τους ίδιους. Μην είσαι αχάριστος λοιπόν.

Αφού απάντησα σε όσα με προσέβαλαν προχωρώ σε απαντήσεις, με καλή καρδιά.

Τηλεγραφικά λοιπόν στις πολλές σου απορίες:
1. Ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται σε κανέναν πόλεμο. Αν εσύ ονειρεύεσαι μία κρατικοδίαιτη ομάδα, που θα κρέμεται από τ' αρχίδια του κράτους, τότε κάνεις λάθος. Το κράτος δεν σου έχει κλείσει τις κάνουλες τώρα, αλλά από τότε που ιδρύθηκες σε πολεμάει. Αν λοιπόν σου πετάξει κανένα ξεροκόμματο, θα σε διαλύσει γι' αυτό. Όσο πιο μακριά λοιπόν, τόσο καλύτερα. Αυτό έδειξε η ιστορία και δεν πρέπει να τη ξεχνάμε. Είναι κωμικό λοιπόν να κάνει αγώνες ο ΠΑΟΚτσής που φώναζε για ελεύθερο ΠΑΟΚ, να ξαναμπεί το κράτος μέσα στον ΠΑΟΚ, έστω και ως χορηγός. Γιατί τότε θα σε γαμάει και δεν θα μπορείς να μιλάς, όπως σου την έλεγαν και για τη προηγούμενη φανέλα. Να βρούνε κανένα άτομο να αξιοποιήσει το τεράστιο όνομα του ΠΑΟΚ κι όχι να βολεύεται ο κάθε υπεύθυνος βάζοντας με ψίχουλα τον νταβατζή του κράτους μέσα στον ΠΑΟΚ. Αυτό ξέρω να το κάνω κι εγώ.

2. Αν ήθελες τίτλους με κάθε κόστος, χωρίς ιδεολογικούς περιορισμούς, τότε κακώς έκανες το ανιψάκι σου ΠΑΟΚτσή. Υπάρχουν ομάδες που τα καταφέρνουν καλύτερα σε αυτό τον τομέα και θα γλίτωνε από στενοχώριες το παιδί στο μέλλον.

3. Ο κόσμος αλληλοσπαράζεται οχι για την έλευση κοντού, αλλά για πολύ σοβαρότερα θέματα. Ένα από αυτά και δικαιολογείσαι αφού ζεις μακριά να μην το ξέρεις, είναι πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε γίνεται οργανωμένη προσπάθεια να περιθωριοποιηθούν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ και να κάνουν κουμάντο στο λαό καθοδηγητές οπαδοί-δημοσιογράφοι ή δημοσιογράφοι-οπαδοί. Αυτός ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι το όνειρο κάθε MAYROY και κάθε δημοσιογράφου, αλλά επειδή ο ΠΑΟΚ έτσι θα σβήσει οριστικά, ο λαός του που είναι η ψυχή του τρέχει να προλάβει το κακό.

4. Σούτια δύσκολο να πέσουν γιατί από τη μία είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κι από την άλλη οι μάγκες του πληκτρολογίου και οι θρασύδειλοι. Είναι κωμικό να φανταστείς μόνο πως θα απλώσουν έστω χέρι οι δεύτεροι. Και για να μη μπερδεύεσαι, δεν έχει σχέση με αυτούς που θέλουν τον κοντό και τους υπόλοιπους. Έχει σχέση με αυτούς που θέλουν να μην ακούγεται για τίποτα η φωνή των συνδέσμων. Επειδή έρχονται σοβαρότερα θέματα από τον κοντό. Εκεί είναι το ζουμί και όσοι ζούνε στο "μπακάλικο" το ξέρουν και πάνε να το προλάβουν. Μην μένεις στην επιφάνεια του προβλήματος.

5. Σε όλα όσα λες για τη χρυσή ευκαιρία του ΠΑΟΚ έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαστε μπροστά στην οριστική αλλαγή σελίδας μας. Μήπως όμως επικεντρώνεσαι στην κόντρα των οπαδών για τον κοντό και παραβλέπεις πως η διοίκηση δείχνει τουλάχιστον ανέτοιμη μπροστά σε αυτή τη πρόκληση; Μιλάω για γηπεδικό, θέμα προπονητή, οικονομικό κτλ Γιατί δεν σε στενοχωρεί που στο κατώφλι της ιστορικής ευκαιρίας μας, ο ΠΑΟΚ είναι μέσα οικονομικά, πιθανόν να παίξει σε άλλο γήπεδο και βρήκε προπονητή ένα μήνα πριν τα ματς; Μη μου πεις ότι τα λύνει σιγά σιγά. Φυσικά και το κάνει και μπράβο που τρέχει τώρα. Αν όμως δεν προλάβουμε, θα φταίει πάλι ο κόσμος; Πάλι στην εύκολη λύση;

6. Ο ΠΑΟΚ φιλαράκι γιγαντώνεται αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια και αυτό το καταλαβαίνεις κι εκεί που μένεις, με τον αγώνα όλων μας και της διοίκησης φυσικά. Πάντα όμως ήταν τεράστιος και κρίμα που δεν το καταλάβαινες και πριν. Ήταν και θα είναι ο πιο τεράστιος σύλλογος, λόγω του κόσμου του που είναι τεράστιος. Το εγώ είμαι ΠΑΟΚ και σκύψτε έπρεπε να το λες και πριν 5 και πριν 10 χρόνια. Είναι κρίμα να νιώθεις ΠΑΟΚ μόνο όταν πάει καλά η ομάδα, γιατί ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ ανώτερο. Δεν μπορώ να σου τη πω που δεν το νιώθεις, απλά είναι κρίμα. Δεν ξέρεις τι χάνεις.

7. Για να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα όμως κι εγώ μαζί σου είμαι με τα μπούνια πως οι αγωνιστικές επιτυχίες είναι απολύτως απαραίτητες για να διαδοθεί περισσότερο το μεγαλείο. Αυτό που δεν βλέπουμε μαζί όμως είναι το εξής απλό: Εσύ βλέπεις μια ομάδα έτοιμα αγωνιστικά να τα γαμήσει όλα, ενώ εγώ βλέπω πως τα πόδια που στηρίζουν αυτόν τον γίγαντα χάνουν σε δύναμη. Μία ομάδα για να είναι δυνατή, πρέπει πρώτ' απ΄όλα να στηρίζεται από μία ισχυρή διοίκηση και να μην έχει οικονομικά προβλήματα. Η διοίκηση είναι ισχυρή όταν έχει πολλά λεφτά και κάνει ό,τι γουστάρει ή όταν έχει όλο τον κόσμο από πίσω της. Η δική μας δεν είχε ποτέ το πρώτο και με απόφασή της χάνει το δεύτερο. Όχι για το θέμα κοντού. Για όλα τα άλλα. Ούτε είχε επίσης οικονομικά προβλήματα. Με απόφασή της αποκτά πλέον. Είναι τα "αντισταθμιστικά οφέλη" του "διώχνω τους φασαρτζήδες" και καλά, που κάποιοι με έπεισαν πως με κρατάνε πίσω οικονομικά και δεν βλέπω που με βάζουν πρόστιμο ακόμα κι αν κλάσει κάποιος στην κερκίδα μας.

Εδώ λοιπόν όσοι γκρινιάζουν δεν το κάνουν από αχαριστία. Το κάνουν για να προλάβουν τα χειρότερα που έρχονται. Να προλάβουν τη διάλυση αυτού του ωραίου που ζούμε. Και φίλε όλα εξαρτώνται από τη διοίκηση και μόνο. Αν πλησιάσει ξανά τον κόσμο με τις καθαρές ξήγες της αρχής, ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να μεγαλουργεί. Αν αποφασίσει να περιθωριοποιήσει τον κόσμο θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στο μαύρο παρελθόν. Τόσο απλά. Δεν είναι φυσικά απειλή. Είναι απλά νομοτέλεια και συμβαίνει σε κάθε ομάδα παγκοσμίως που η όποια διοίκηση αποκόπτεται από τους οπαδούς της. Πόσο μάλλον στον ΠΑΟΚ, που περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα είναι οι οπαδοί της.

Η διαφορά μας λοιπόν δεν είναι ότι κάποιος από μας θέλει το κακό του ΠΑΟΚ. Είναι πως εσύ είσαι ευτυχισμένος ζώντας το παρών κι εγώ ανήσυχος σκεπτόμενος το μέλλον.
« Last Edit: June 22, 2010, 13:52:01 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #5437 on: June 22, 2010, 14:51:21 »
μακάρι ο ΠΑΟΚ
να είχε περισσότερους οπαδούς σαν εμένα που βάζουν το χέρι στην τσέπη
και λιγότερους συνδεσμίτες  η ομάδα θα πήγαινε πολύ ψηλά.

Kάντα τα φράγκα σου ρολό σφιχτοδεμένο, βάλε μαζί και το μεταπτυχιακό τίτλο του ξένου πανεπιστημίου ...
............................... Και σε αλλόθρησκο φόρουμ να τα γραφες αυτά εγώ πάλι θα έβγαινα να σε κράξω. Μου αυτοχαρακτηρίζεσαι και οπαδός τρομάρα σου...

« Last Edit: June 22, 2010, 14:58:02 by northeagle_4 »

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #5438 on: June 22, 2010, 15:00:17 »
PAOKCure οντως ειμαι βλαχος κ περηφανος κιολας γι αυτο! Μαλακες οταν ειπα περιμενα να καταλαβεις πως το ειπα γιατι θεωρω τα ελληνικα αρκετα απλα. Δεν εριξα καμια μομφη για τους σαλονικεις.απλα εσεις ζειτε μεσα σε εναν κοσμο γεματο ΠΑΟΚ την αλλαγη δυναμικης δεν τη βλεπετε οσο καθαρα την βλεπει ενας εκτος που καποτε ηταν μονος κ τωρα βλεπει γυρω του πολλους. Δεν ειχα σκοπο να θιξω κανεναν. Kai ναι ειμαι πολυ χαρουμενος φετος παρα πολυ.συγγνωμη αν ενοχλει. Και διαρκειας εχω πολλα χρονια και σε καθε αγωνα πληρωνω ολοκηρο ταξιδι. Εν πασι περίτωση αφου ενοχλω δεν θα ξαναγραψω στο φορουμ γιατι με ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ κ οxi οι ταμπελες κ ο διχασμοα. Συγγνωμη λοιπον που ειπα τη γνωμη μου

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5439 on: June 22, 2010, 15:36:08 »

3. Ο κόσμος αλληλοσπαράζεται οχι για την έλευση κοντού, αλλά για πολύ σοβαρότερα θέματα. Ένα από αυτά και δικαιολογείσαι αφού ζεις μακριά να μην το ξέρεις, είναι πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε γίνεται οργανωμένη προσπάθεια να περιθωριοποιηθούν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ και να κάνουν κουμάντο στο λαό καθοδηγητές οπαδοί-δημοσιογράφοι ή δημοσιογράφοι-οπαδοί. Αυτός ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι το όνειρο κάθε MAYROY και κάθε δημοσιογράφου, αλλά επειδή ο ΠΑΟΚ έτσι θα σβήσει οριστικά, ο λαός του που είναι η ψυχή του τρέχει να προλάβει το κακό.

σε ποιον αγωνα αναφερεσαι? εγω δε βλεπω κανεναν αγωνα τετοιο, εκτος απο ανακοινωσεις που βγηκαν για το θεμα του κοντου και μονο. εδω μεσα το μονο που βλεπω ειναι χλευασμος και ενασχοληση μονο με τα πιο ηλιθια επιχειρηματα-κραυγες που ακουγονται στο μανια, μονο και μονο για τα ματια των ομοιδεατων, να τα βλεπουν και να παιρνουν παρασημα ΠΑΟΚοφροσυνης. συζητηση επι πιο σοβαρων επιχειρηματων αποφευγεται απο τους περισσοτερους, και οι ταμπελες παραμενουν, κωλοτουμπας, ΠΑΟΚ της μοδας και απο την αλλη ηθικος αγωνιστης.

δες την πρακτικη πολλων μελων και πες μου τον αγωνα...αυτοι που ειναι πιο λαβροι εναντιον της διοικησης σχολιαζουν μονο τις γελοιοτητες που γραφονται απο δω κ απο κει, για να επιβεβαιωνουν το κατασκευασμενο σχημα ΦΥΤΑ ΨΑΓΜΕΝΟΙ... αυτη ειναι ολη η υποθεση, η αυτοεπιβεβαιωση κ τα παρασημα...