Θα γράψω και εγώ τις μαλακίες μου για πρώτη φορά νομίζω σε αυτό το θέμα...

Είμαι από αυτούς που ήταν αντίθετος στην επιστροφή του κοντού στον ΠΑΟΚ.. Τώρα να πω την αλήθεια είμαι και εγώ μπερδεμένος.
Για μένα πλέον δεν υπάρχει άνθρωπος που παίζει πραγματικά για την φανέλα, ακόμα και οι παίχτες της Εθνικής μας τα λεφτά σκέφτονται.
Όταν κάποιος ζει από το ποδόσφαιρο τότε θα κοιτάξει τι είναι καλύτερο για τον εαυτό του άσχετα αν παίζει στην ομάδα της καρδιά του όπως λέει.
Όταν είσαι σε ένα περιβάλλον που δεν γνωρίζεις τι θα σου ξημερώσει το αύριο (με την τότε κατάσταση της ομάδας μας) και έχεις κάτι καλύτερο, τότε είναι λογικό πως ίσως να είναι μονόδρομος αυτό το κάτι άλλο.
Δεν ξέρω, αλλά έχουμε έρθει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια στην αντίθετη πλευρά; Δηλαδή στην θέση του Σαλπιγγίδη..;
Ποιος ρε αδέρφια θα έβαζε ένα καλύτερο μέλλον στην άκρη για να μείνει στην ομάδα που αγαπάει χωρίς να είναι βέβαιος για το αύριο; όταν ξέρει πως δεν υπάρχει μία στην ομάδα, δεκάρα τσακιστή;
Υπάρχει παίχτης αντίπαλης ομάδας με διαρκείας για τον ΠΑΟΚ.. Αν αυτός δηλαδή μας σκοράρει τότε τι θα τον κάνουμε; θα ανοίξουμε πανό και για την πάρτη του; ΔΕΝ νομίζω. Ή αν έρθει στον ΠΑΟΚ δεν θα τον δεχτούμε;
Δικαιολογημένα τον πρώτο καιρό να υπάρχουν οι όποιες αντιδράσεις προς το πρόσωπο του συγκεκριμένου παίχτη, αλλά ας σκεφτούμε πιο λογικά.
Είναι καλός παίχτης και θα βοηθήσει την ομάδα, φυσικά αν τον βοηθήσουμε και εμείς με την ψυχολογία του. Αν είναι να βοηθήσει την ομάδα που ΑΓΑΠΩ, τότε ΝΑΙ τον θέλω πίσω και θα τον χειροκροτήσω και θα τον βρίσω αν χρειαστεί.
Ένα πρέπει να σκεφτούμε, πως σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν ήταν η μόνη του επιλογή και όμως τον επέλεξε και κάτω από αυτό το βαρύ κλίμα που ίσως να έχει η κερκίδα για αυτόν. Εμένα αυτό που δείχνει πως αγαπάει την ομάδα
1,000 φορές σάλπι παρά μούσλι.
Συνδεσμίτες και μη... Κάποτε λέγατε πως θα είστε με την διοίκηση του ΠΑΟΚ γιατί την εμπιστεύεστε όποιες και να είναι οι επιλογές τις. Τώρα τι γίνετε;
Διαβάζω πως ότι αντίδραση είναι να γίνει, θα γίνει μετά τους ομίλους... Γιατί; θα περιμένουμε να δούμε αν και πόσα γκολ μπορεί να βάλει ή κατά πόσο θα βοηθήσει την ομάδα να προκριθεί και αργότερα ίσως αλλάξουμε γνώμη για αυτόν;
Είχα διαβάσει μία ανακοίνωση νομίζω ήταν που έλεγε πως θα τον δεχτείτε πίσω σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.. Δηλαδή όταν βάζει γκολ θα καίμε πυρσούς μέσα στην κερκίδα και μετά θα πετάμε και καμία ιντερνετική κακία για την πάρτη του;
Αυτό είναι γελοίο, ή δέχεστε κάτι ή δεν το δέχεστε.. Τι είναι αυτό; Κάποιο γελοίο ΠΑΟΚόμετρο εσένα σε πάμε με 1000 γιατί παίζεις στον ΠΑΟΚ δηλώνεις ΠΑΟΚ και εσένα δεν σε πάμε (παρά μόνο όταν σκοράρεις) γιατί αν και είσαι ΠΑΟΚ μας πούλησες για ένα καλύτερο αύριο; Αντί να καθίσεις και να μην έχεις (ίσως) στον ήλιο μοίρα γιατί πολύ απλά ρε αδερφέ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ...
Τα 3 παραπάνω βίντεο εμένα δεν μου λένε κάτι.. Βλέπω ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος πληρώθηκε για να παίξει σε έναν σύλλογο και να κάνει αυτό που ξέρει.. να σκοράρει όταν είναι μέσα στο γήπεδο.
Το έκανε να σκοράρει απέναντι στην παλιά του ομάδα και αντί να το ρίξει στα πανηγύρια (ακόμα και μέσα στην έδρα του) έσκυψε το κεφάλι και πήγε να πάρει την θέση του πίσω από την σέντρα..
Δεν είμαστε στο 60 και το 70 που οι ομάδες είχαν παίχτες από τα σπλάχνα τους.. Οι εποχές άλλαξαν είτε μας αρέσει είτε όχι.. Πλέον το πάνω χέρι το έχει το χρήμα.. και όποιος πιστεύει πως δεν θα έκανε αυτό που έκανε ο Σαλπιγγίδης και θα κάθονταν να παίζει τσάμπα.. τότε δεν ξέρω τι να πω..
Είπα και εγώ τις μαλακίες μου.. με το μαλακά τα μπινελίκια..