Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 504470 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5360 on: June 19, 2010, 00:00:29 »
Υποδείξεις; Α, καλό, ε;

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #5361 on: June 19, 2010, 00:03:22 »
Είναι ο μοναδικός τρόπος άμυνας που έχω, και επειδή δε θέλω να πάω στην Τουμπα και να αρχίσω να παίζω μπουνιές, αποφάσισα να απέχω.

Εδώ ο wrangler δεν προμηνυει πως κάτι θα γίνει στο πρώτο παιχνίδι και ελπίζει μόνμο στο πρώτο; Επίσης, η ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου δεν προεξοφλεί πως δεν θα είναι και πολύ ηρεμα τα πράγνματα λόγω της αποχώρησης τηνς ομάδας φρούρησησ του γηπέδπου στην αανκοίνωση που εξέδωσε;

ο wrαngler λεει πως εαν παει στο γηπεδο δεν θα αντεξει να μην βρισει τον προδοτη και εαν το κανει ολο και καποιος θα βρεθει να του την πει και να πλακωθουνε,μιλαει καθαρα για τον εαυτο του.
και δηλαδη ακομα και να ελεγε ο καθε wrangler οτι θα γινουνε επεισοδια κτλ για οποιοδηποτε θεμα τι σημαινει οτι ισχυει κιολας?

ο Πανελληνιος δεν ειπε τιποτα για περιφρουρηση στην ανακοινωση μαλλον θα λες για την ανακοινωση του Κορδελιου
το γηπεδο δεν το περιφρουρει μονο το Κορδελιο υπαρχουνε αλλοι ποσοι σφ που το περιφρουρουνε,δεν σημαινει οτι επειδη δεν θα στελνει ατομα το Κορδελιο στην περιφρουσηση οτι θα γινονται μπαχαλα και επεισοδια

ΥΓ 1:Αποσύρουμε διαμαρτυρόμενοι  για αυτήν την στάση της ΠΑΕ  την  ομάδα περιφρούρησης του συνδέσμου μας μέσα και έξω απο το γήπεδο της Τούμπας.

ΥΓ 2: Δηλώνουμε προς όλους τους σαλτιμπάγκους υπηρέτες αυτού του κρατιδίου σήψης οτι η αλληλεγγύη μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων, ούτε φυλακίζεται, ούτε διώκεται, ούτε ποτέ θα πάψει.

Σ.Φ.  Π.Α.Ο.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1973

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,6897.140.html

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5362 on: June 19, 2010, 00:07:59 »
Επειδη η Ελενη εκανε τον κοπο και εγραψε ενα μεγαλουτσικο κειμενο το οποιο ετυχε να κρατηθει, το ποσταρω εδω κατω. Επαναλαμβανω ειναι της ΕΛΕΝΗΣ. Ηταν σε κεφαλαια και το μετετρεψα σε πεζα.

Φιλε δεν μπορεις να καταλαβεις κατι. Η εμνποτητα υπονομευεται απο ολους οσοι εχουν σκοπο να πληξουν τον παοκ με επαισοδια, λογω της ειλημμενης αποφασης της διοικησης να ενταξει στο δυναμικο της ομαδος τον ελληνα ποδοσφαιριστη που μπορει να κανει την διαφορα στην ομαδα. Ο,τι εκαναν το εκαναν για το καλο του παοκ μας και οχι για προσωπικο τους οφελος. Αλλωστε, ολοι ξεραμε εδω κιαι μηνες πως θα ερχοταν ο σαλπιγγιδης στον παοκ, γιατι οι συνδεσμιτες δεν κανατε απομν τοτε κουβεντα με την διοικηση για το θεμα αυτο, εχοντας προειδοποιησει για τυχον κινητοποιησεις; τωρα, εαν στην αρχη του πορωταθληματος κανετε επεισοδια στην τουμπα εις βαρος της ομαδος, σημαινει πως δεν αγαπατε την ομαδα αρκετα. Ο παοκ δεν ειναι υποθεση μονο των θεσσαλονικιων και των μακεδονων, αλλα ολοων οσων δηλωνουν ανοιχτα παοκτζηδσες με το χερι στην καρδια. Εσεις απλα εχετε την τυχη να βρισκεστε κοντα στην ομ αδα και να την σδτηριζετε εμπρακτως και μεσα στο γηπεδο. Ειστε ομως παραλληλα και εκπροσωποι ολων οσων δεν μπορουν να βρεθουν κοντα στην ομαδα την ωρα που αγωνιζεται, και εχετε τηη ευθυνη να μας εκπροσωπειτε οπως πρεπει. Γιατι εμεις, που ειμασθε μακρυα, και δεν μπορουμε να βρρωντοφωναξουμε μεσα στην τουμπα την αγαπη μας γιαυτην την ομαδα, καμαρωνουμε τα αδερφια μας, εσας που το κανετε με παθος και με θερμη. Ομως δεν μπορουμε να δικαιολογησουμε τα επεισοδια  που βλαπτουν την ομαδα. Και μια επιθεση εναντιον του σαλπιγγιδη την ωρα που ο παοκ προσπαθει να δωσει το 1000% των δυνατοτητων του για ευρωπη και ελλαδα δεν ειναι το καλυτερο για την ομαδα και τους παικτες. Ολοι οι παικτες στηριζουν τον ερχομο του σαλπιγγιδη. Αυτοι δεν ξερουν; οι εγωισμοι του καθενος πρεπει να μεινουν εξω α;πο την ομαδα.  Ο παοκ πρεπει να παει μπροστα και ψηλα, στην  κορυφη οπου του αξιζει.. Και εμεις οι οπαδοι του από ολες τις γωνιες της γης καμαρωνουμε για την ομαδα μας, οσο και αν θεωρουμαστε γραφικοι και τρελλοι για τους αλλοθρησκους.   Εσεις που εχετε τηνη τυχη και τηνη ευτυχια να βιωνετε τον παοκ καθημερινα, να τον αποθεωνετε εντος και εκτος γηπεδων και να τον στηριζετε, τρωγεστε με τα ρουχα σασα και θελετε να κανετε μανουρα; και αν δεν στηριζετε τηνη προσωπολατρεια, τοτε δεν θα πρεπει να στηριζετε και τις προσωπικες αντιπαθειες. Αν πανω απο ολα για εσας ειναι ο παοκ, τοτε η αποφαση ειναι ειλημμενη και μονο καλο μ,πορει να κανειο ος σαλπιγγιδης στον παοκ. Τοτε αφηστε την ομαδα να παει οπου μπορει, με η χωρις την στηριξη σας, αλλα σιγουρα χωρις την φαγωμαρα, τηην γκρινια, τα επισοδια και τον χαμο που μπορει να προκληθει.  Στηνη τελικη ας αντιδρουσατε μηνες πριν, πριν υπογραφει η μεταγραφη του σαλπιγγιδη. Τωρα, που ειναι τετελεσμενο γεγονος θυμηθηκατε να κανετε τον κακο χαμο; ειχατε πεοειδοποιησει με σοβαρο υφος και λογικα επιχειρηματα εκ των προτερων τον ζαγορακη και τον βρυζα;
δεν ειναι παοκτσιδικα πραγματα αυτα. Μακαρι να μπορεσω να ερθω μονιμα θεσσαλονικη, κατι που προσπαθω εδω και τρια χρονια, μονο και μονο για να ειμαι κοντα στην ομαδα μου(αυτος ειναι ο κυριοτερος  λογος που θελω να ελθω θεσσαλονικη), και τοτε θα μαθετε με λεπτομερειες ολα τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι παοκτσηδες στην νοτιο ελλαδα και ποσο αγαπαμε την ομαδα. Και εμεις το καλο της θελουμε. Αν καθε φορα που κατι δεν μας αρεσε αρχιζαμε και σπαγαμε καρεκλες τραπεζια  μαγαζια και αυτοκινητα εδω στην επαρχια για τον παοκ,τοτε θα αποδεικνυαμε την αγαπη μας για την ομαδα; διχονοπια σπερνουν οσοι προσπαθουν να πληξουν την ασποφαση της διοικησης με επεισοδια και κινητιοποιησεις.
Και για οσους με θεωρουν ρομαντικη, για μενα αυτη ειναι η φωνη της λογικης. Και αν θεωρουμαι ρομαντικη παοκτσου, τι κνα κανουμε; ετσι βιωνουμε καποιοι τον παοκ εδω στην επαρχια.  Χιλια συγνωμη  για τα κεφαλαια αλλα βιαζομαι λιγο και δεν ειχα χρονο να βαζω τονους κ.λπ. Με μικρα     

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #5363 on: June 19, 2010, 00:24:35 »
Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες δεν είχα χρόνο να διαβάσω το φόρουμ. Δεν ξέρω καλά τί ακούγεται αλλά στην τελική δε με νοιάζει τί λενε οι άλλοι.

Σιγά μην κόψω τον ΠΑΟΚ ή μην κάνω φασαρίες και επεισόδια και αποχή λόγω του Σαλπιγγίδη.Ποιός τον χέζει και αυτόν τον μαλάκα.Επαγγελματίας είναι όπως όλοι τους.

Και διαρκείας θα πάρω και όλα κομπλέ. Τα λάθη που γίνανε επί Βουλινού δεν θα ξαναγίνουν.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #5364 on: June 19, 2010, 05:01:45 »
Δεν μπορεί να σε απαγάγει ρε μπάσταρδε κάνας Σομαλός πειρατής/πολέμαρχος, να πάθεις το συνδρομο της Στοκχόλμης να σε παντρέψει με την κόρη του, να γίνεις άρχοντας εκεί στην Αφρικη να ησυχασουμε από σένα; Δεν μπορείς ρε καρκίνε, τσατσο-παίδι του κερατά;

Μπορείς επίσης να πεθάνεις αν σε ψήνει περισσότερο, να επιβαρυνθεί και ο πλανήτης με έναν μαλάκα λιγότερο.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #5365 on: June 19, 2010, 10:44:34 »
Αυτοι που  λενε οτι δεν θα ερχοντε στην Τουμπα επειδη τους χαλαει η κινηση να φερουμε τον Σαλπιγγιδη ειναι οι ιδιοι που ηθελαν να μην φυγει ο Σαλπιγγιδης απο τον ΠΑΟΚ του 'γουμενου'....Αν αποφασιζετε να μην ερχεστε στην Τουμπα για αυτο πως περιμενατε να ερχετε ο Σαλπιγγιδης για προπονηση σε μια αρρωστημενη τοτε ομαδα.....

Δεν ειναι επιλογη αυτο που λετε....Μπορει ο Σαλπιγγιδης με την φυγη του να επιδεινωσε το κλιμα τοτε ΑΛΛΑ και με αυτη την σφοδρη επιθεση και η διακριση και ο χαρακτηρισμος των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ σε Σαλπιγγιδικους και αντι ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΙ παλι το κλιμα...

Η θεση του ΠΑΟΚΤΣΗ ειναι στο τσιμεντο....!

Ο Σαλπιγγιδης ειναι πλεον και παλι παικτης του ΠΑΟΚ....σε εναν ΠΑΟΚ που τα τελευταια 3 χρονια εχει κανει ΑΛΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ και εποντε κι αλλα....!

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΤΡΕΛΑ....ΜΗ ΚΟΛΑΤΕ σε εναν παικτη που στην τελικη θα τον κρινουμε καθε Κυριακη στο χορτο...!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #5366 on: June 19, 2010, 11:03:28 »
Αδερφέ Zouvale, ο Σαλπιγγίδης έχει ήδη κριθεί και μάλιστα αρνητικά.
Δεν περιμένουμε να τον δούμε πώς παίζει για να τον κρίνουμε. Προσωπικά δε με νοιάζει πώς θα παίζει. Η αντιπάθεια προς το πρόσωπό του δεν είναι επειδή δεν είναι καλός παίκτης, είναι επειδή είναι μαλάκας και μας έπαιξε πουστιά.

Δεν θα κόψουμε τον ΠΑΟΚ εξαιτίας του, ούτε θα κάνουμε κακό στην ομάδα, αυτό είναι δεδομένο.

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
« Reply #5367 on: June 19, 2010, 13:26:53 »

Αδερφε δεν ειναι τα παντα κερδιζω ή χανω. Πολλες φορες μπαινει το συναισθημα στη μεση. Δεν θα κερδισει τιποτα ο ΠΑΟΚ με τη δικη μου αποχη. Πιθανως να μη χασει και τιποτα. Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.
Ειναι απλα η μοναδικη αμυνα που εχω και ο μοναδικος τροπος που μπορω να σκεφτω για να προστατευσω τον εαυτο μου (και εμμεσως και τον ΠΑΟΚ).
Γιατι αν παω στο γηπεδο, ΔΕΝ θα τουμπεκιαστω. Και αν δεν τουμπεκιαστω και αρχισω τα καντηλια, ή αν ακολουθησω αυτους που σιγουρα θα τα ξεκινησουν, θα γινει της πουτανας. Οχι οτι τωρα που δεν θα παω εγω στο γηπεδο δεν θα γινει αλλα λεμε τωρα.
Ξερω οτι δεν εχει λογικη, πηγαινω στην Τουμπα απο το 1984, δεν με εδιωξε απο το γηπεδο ο θου-βου, ο μπατμαν και οι γουμενοπαγωνηδες και με διωχνουν αυτοι, αλλα τι να κανω, θα σκασω....

Εισαι μεσα στο μυαλο μου ρε παλικαρε...
Μπραβο.
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #5368 on: June 19, 2010, 13:44:59 »
Αυτοι που  λενε οτι δεν θα ερχοντε στην Τουμπα επειδη τους χαλαει η κινηση να φερουμε τον Σαλπιγγιδη ειναι οι ιδιοι που ηθελαν να μην φυγει ο Σαλπιγγιδης απο τον ΠΑΟΚ του 'γουμενου'....Αν αποφασιζετε να μην ερχεστε στην Τουμπα για αυτο πως περιμενατε να ερχετε ο Σαλπιγγιδης για προπονηση σε μια αρρωστημενη τοτε ομαδα.....

Δεν ειναι επιλογη αυτο που λετε....Μπορει ο Σαλπιγγιδης με την φυγη του να επιδεινωσε το κλιμα τοτε ΑΛΛΑ και με αυτη την σφοδρη επιθεση και η διακριση και ο χαρακτηρισμος των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ σε Σαλπιγγιδικους και αντι ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΙ παλι το κλιμα...

Η θεση του ΠΑΟΚΤΣΗ ειναι στο τσιμεντο....!

Ο Σαλπιγγιδης ειναι πλεον και παλι παικτης του ΠΑΟΚ....σε εναν ΠΑΟΚ που τα τελευταια 3 χρονια εχει κανει ΑΛΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ και εποντε κι αλλα....!

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΤΡΕΛΑ....ΜΗ ΚΟΛΑΤΕ σε εναν παικτη που στην τελικη θα τον κρινουμε καθε Κυριακη στο χορτο...!

Μερικοί δε θέλετε να καταλάβετε ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Σαλπιγγίδς αυτός καθαυτός (αυτός δεν αξίζει ούτε το σάλιο μας πλέον). Το προβλημα είναι ότι ο Ζαγοράκης (η διοίκηση? πείτε το όπως θέλετε) δεν σεβάστηκε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι μάτωσαν για να βγάλουν τον ΠΑΟΚ από το βούρκο. Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι είναι που του ζήτησαν να μπει μπροστά ακριβώς επειδή πίστεψαν ότι θα συσπειρώσει τον κόσμο, όπως και έγινε. Τώρα ξαφνικά γιατί ο ίδιος βάζει βόμβα στα θεμέλια αυτής της συσπείρωσης? Ήξερε πολύ καλά και το κλίμα και το τι θα επακολουθήσει. Δηλαδή θα είναι ευχαριστημένος-οι με τα σούτια που θα πέφτουν κάθε κυριακή? Και όλα αυτά για ένα παίκτη? Δηλαδή το "ο ΠΑΟΚ πάνω απ'ολα" για τον Ζαγοράκη σημαίνει μόνο το πως θα πηγαίνει η ομάδα? Η ενότητα του κόσμου δεν είναι απαραίτητη προυπόθεση για να να πάει καλά η ομάδα?

Τώρα μην αρχίσει κανείς τις πίπες ότι οι οπαδοί θέλουν να διοικήσουν και άλλες τέτοιες ανοησίες. Η επιστροφή του κοντού-προδότη είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση στην οποία η διοίκηση έπρεπε να λάβει υπόψη τις αντιδράσεις του πιο ενεργού κομματιού του λαού. Αυτών που έτρεχαν, τρέχουν και θα τρέχουν πάλι στους δρόμους όποτε προσπαθήσει κάποιος να βλάψει τον ΠΑΟΚ. (Αλήθεια θέλω να δω τώρα που θα σκάνε οι αποφάσεις για τα χρέη, όπως ανέφερε ένας αδερφός, και θα αρχίσουν τα όργανα πόσος κόσμος θα κατέβει στο δρόμο να παλέψει για τον ΠΑΟΚ. Εκεί θα κριθούν όλοι και όχι στα γκάλοπ στο ιντερνετ και στον Σαλπιγγίδη)

Ο μόνος τρόπος για να μην διαταράξουμε το κλίμα στην ομάδα πλέον (όσοι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε αυτήν την κίνηση) είναι να απέχουμε από το γήπεδο. Όχι για να τιμωτρήσουμε το Ζαγοράκη ή την διοίκηση για την επιλογή αυτήν. Κάνετε ΜΕΓΑΛΟ λάθος όσοι σκέφτεστε έτσι. Ο λόγος είναι αυτός που ανέφεραν μερικά αδέρφια πιο πριν. ΑΝ πάω Τούμπα δε θα μπορέσω να κρατηθώ. Θα σκυλιάσω. ΘΑ τον βρίσω. Άσχημα. Και ένα πράγμα που δε θέλω να κάνω ποτέ στη ζωη μου είναι να πλακαθώ με ΠΑΟΚτσή! Οπότε δεν μένει άλλη επιλογή. Καναπεδάκιας με το ζόρι! Εύχομαι μέσα από την καρδιά αυτοί οι "γραφικοί" που θα απέχουν να είμαστε λίγοι. ΠΟλύ λίγοι ώστε να μην προκαλέσουμε καμία ζημιά στην ΠΑΟΚΑΡΑ.

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

Ζαγοράκη - Βρύζα δεν εχώ να σας πω τίποτα δυστυχώς. Εύχομαι να μη βγει χαμένος ο ΠΑΟΚ από αυτήν σας την επιλογή. Και φυσικά δεν εννοώ παικτικά...

Υ.Γ. Ραντεβού στους δρόμους... (Ελπίζω βέβαια να μη χρειαστεί ποτέ ξανά!!)
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #5369 on: June 19, 2010, 14:07:37 »
....στην οποία η διοίκηση έπρεπε να λάβει υπόψη τις αντιδράσεις του πιο ενεργού κομματιού του λαού. Αυτών που έτρεχαν, τρέχουν και θα τρέχουν πάλι στους δρόμους όποτε προσπαθήσει κάποιος να βλάψει τον ΠΑΟΚ.
Πραγματικά χωρίς ίχνος ειρωνίας, θέλω να ρωτήσω: Εκτός από αυτό το forum και την ανακοίνωση του Πανελληνίου, βλέπετε πουθενά καμία αντίδραση? Χίο μένω, δυστυχώς οι συναστροφές μου με ΠΑΟΚτσηδες είναι ελάχιστες αλλά από τα 10 άτομα που ξέρω εδώ όλοι με βρίζουν γιατί βρίζω τον ΔΣ. Όσοι μένετε βόρεια κλπ, βλέπετε πουθενά καμία αντίδραση? Γιατί και στο ράδιο όταν την παλεύω να ακούσω δεν έχω ακούσει κάποιον να είναι κατά. Επείδη κάθομαι και διαβάζω για μεγάλη διάσπαση του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ αλλά πραγματικά εγώ καμία διάσπαση δεν βλέπω. Εκτός και αν αυτοί που διαφωνούν δεν το κάνουν δημοσίως και σιωπούν για το καλό του ΠΑΟΚ?  Αλλά αυτό δεν είναι διάσπαση είναι πολιτισμός βασικα... Που είναι οι σύνδεσμοι της Θεσσαλονίκης να εκφράσουν την διαφωνεία τους (αν υπάρχει....)?

Δεν ρωτάω ειρωνικά, ούτε τον εξυπνάκια κάνω. Αλλά πείτε μου βλέπετε εσείς καμία διάσπαση ή εγώ δεν λαμβάνω καλά τα μηνύματα?
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #5370 on: June 19, 2010, 14:28:52 »
Επίσημα έχουν τοποθετηθεί ενάντια στον κοντό οι σύνδεσμοι Αθηνών, Πολίχνης, Κορδελιού, Ηλιούπολης, Ευόσμου, Καλοχωρίου, Τριανδρίας, Πτολεμαίδας, Καβάλας, Β.Ε.Μ., Μακεδόνες, Πανοράματος.

Αυτά το τελευταίο διάστημα, παραμονές της μεταγραφής. Μέσα στη χρονιά επίσημη τοποθέτηση ενάντια στην επιστροφή έκαναν και Θύρα 4 και Νεάπολη.

Τώρα αν με τόσους συνδέσμους εσένα δεν σου φαίνεται ότι υπάρχει αντίδραση ή ότι η αντίδραση αυτή είναι σιωπηρή μάλλον είναι δικό σου πρόβλημα, όχι όσων εκφράζουν την αντίθεσή τους.

Επίσης στη Χίο υπάρχει εδώ και ένα χρόνο στεγασμένος σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ. Εκεί λογικά θα μπορείς να συναναστραφείς με συνοπαδούς σου.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5371 on: June 19, 2010, 16:40:34 »
Ο μόνος τρόπος για να μην διαταράξουμε το κλίμα στην ομάδα πλέον (όσοι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε αυτήν την κίνηση) είναι να απέχουμε από το γήπεδο. Όχι για να τιμωτρήσουμε το Ζαγοράκη ή την διοίκηση για την επιλογή αυτήν. Κάνετε ΜΕΓΑΛΟ λάθος όσοι σκέφτεστε έτσι. Ο λόγος είναι αυτός που ανέφεραν μερικά αδέρφια πιο πριν. ΑΝ πάω Τούμπα δε θα μπορέσω να κρατηθώ. Θα σκυλιάσω. ΘΑ τον βρίσω. Άσχημα. Και ένα πράγμα που δε θέλω να κάνω ποτέ στη ζωη μου είναι να πλακαθώ με ΠΑΟΚτσή! Οπότε δεν μένει άλλη επιλογή. Καναπεδάκιας με το ζόρι!

Τοσο απλα! Εκει που εφτυνα δεν μπορω να γλυψω... ΔΕΝ εχω μεσα μου την κωλοτουμπα ρε παιδια, τι να κανω?
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

SKAILS

• Guest
« Reply #5372 on: June 19, 2010, 17:44:22 »
ρε παιδια βαρεθηκα να διαβαζω κωλοτουμπες κτλ...μην νομιζεται οτι μονο εσεις τρεχατε για τον ΠΑΟΚ,επειδη καποιοι διαφωνουν μαζι σας δεν σημαινει οτι δεν ετρεξαν για τον ΠΑΟΚ ή οτι ειναι λιγοτερο ΠΑΟΚ...αυτες οι τακτικες μου θυμιζουν ομαδα γειτονιας που πιστευω δεν εχουμε καμια σχεση μαζι τους...απλα καποιοι διαφωνουν μαζι σας,τοσο απλο.ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #5373 on: June 19, 2010, 19:51:19 »
Για μένα δεν υπαρχει ΠΑΟΚόμετρο και απορώ ποιος βλάκας (γιατί περί βλάκα πρόκειται) ανακάλυψε πρώτος αυτήν την λέξη. όλοι είμαστε ΠΑΟΚ. Απλώς κάποιοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τον ΠΑΟΚ διαφορετικά από κάποιους άλλους. Είναι φυσιολογικό. Ο άλλος είναι ικανός να γ@μησει τη ζωή του για την ιδέα, ο παράλλος ασχολείται με τον ΠΑΟΚ μόνο στα ντέρμπυ ας πούμε. Τώρα αν για σένα η γνώμη αυτών των δύο ανθρώπων έχει την ίδια βαρύτητα πάω πάσο. Για μένα ως οπαδό δεν έχει. Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να συγκρίνω τον ευατό μου με τον άλλον που τραβήχτηκε στην Αθήνα για να μεταπείσει τον κοντό να μην φύγει από τον ΠΑΟΚ. Τόσο απλά.

Και πιο πολύ σου λέω με ενοχλεί όχι τόσο ότι επιστρέφει ο προδότης (επαναλμβάνω ότι τον γράφω στα @@ μου) αλλά ότι ο Ζαγοράκης αγνόησε ένα (ίσως μικρό αλλά ιδιαίτερα μάχιμο) κομμάτι του λαού που ήταν ενάντιος στην επιστροφή. Ουσιαστικά ρισκάρει την ενότητα. Αυτό με ενοχλεί κια φανταζομαι και τους περισσότερους.

Όπως και να έχει το κουράσαμε το θεμα. Κουραστήκαμε και οι ίδιοι να γράφουμε και να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του με βάση αυτό που θεωρεί σωστό για την ομάδα. Εγώ εύχομαι και πάλι να μην υπάρξει το παραμικρό επεισόδιο μεταξύ συνοπαδών μας λόγω του κοντού.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #5374 on: June 20, 2010, 02:04:42 »
ρε σεις εδω και μερες στο μυαλο μου ξερετε τι στριφογυρναει? φανταζεσαι λεω μαρια, ο ΠΑΟΚ να μην μπορεσει να ανταπεξελθει στις πληρωμες του κοντου και αυτος να ξανακανει προσφυγη?  :nianiania: 

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #5375 on: June 20, 2010, 02:20:52 »
oxiiiii...αυτό δεν θα το αντέξω και να ξανά πάει στο βάζελο και να τον βρίζουν όλοι...και μετά να ξαναγυρίσει στα 36,με προεδρο τον Γκαρσια.... :extralaugh:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #5376 on: June 20, 2010, 03:33:49 »
αφιερωμενα στον t.b.  :-* :-* :-* :-*

http://www.youtube.com/watch?v=zV6vXLW_j8s (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=G5Xo8xOhZio (Embedding disabled, limit reached)

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5377 on: June 21, 2010, 00:12:34 »
το πέναλτι θέλω.
να γουστάρω...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #5378 on: June 21, 2010, 14:12:35 »

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #5379 on: June 21, 2010, 15:00:29 »
Θα γράψω και εγώ τις μαλακίες μου για πρώτη φορά νομίζω σε αυτό το θέμα... :o

Είμαι από αυτούς που ήταν αντίθετος στην επιστροφή του κοντού στον ΠΑΟΚ.. Τώρα να πω την αλήθεια είμαι και εγώ μπερδεμένος.

Για μένα πλέον δεν υπάρχει άνθρωπος που παίζει πραγματικά για την φανέλα, ακόμα και οι παίχτες της Εθνικής μας τα λεφτά σκέφτονται.

Όταν κάποιος ζει από το ποδόσφαιρο τότε θα κοιτάξει τι είναι καλύτερο για τον εαυτό του άσχετα αν παίζει στην ομάδα της καρδιά του όπως λέει.
Όταν είσαι σε ένα περιβάλλον που δεν γνωρίζεις τι θα σου ξημερώσει το αύριο (με την τότε κατάσταση της ομάδας μας) και έχεις κάτι καλύτερο, τότε είναι λογικό πως ίσως να είναι μονόδρομος αυτό το κάτι άλλο.

Δεν ξέρω, αλλά έχουμε έρθει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια στην αντίθετη πλευρά; Δηλαδή στην θέση του Σαλπιγγίδη..;
Ποιος ρε αδέρφια θα έβαζε ένα καλύτερο μέλλον στην άκρη για να μείνει στην ομάδα που αγαπάει χωρίς να είναι βέβαιος για το αύριο; όταν ξέρει πως δεν υπάρχει μία στην ομάδα, δεκάρα τσακιστή;

Υπάρχει παίχτης αντίπαλης ομάδας με διαρκείας για τον ΠΑΟΚ.. Αν αυτός δηλαδή μας σκοράρει τότε τι θα τον κάνουμε; θα ανοίξουμε πανό και για την πάρτη του; ΔΕΝ νομίζω. Ή αν έρθει στον ΠΑΟΚ δεν θα τον δεχτούμε;

Δικαιολογημένα τον πρώτο καιρό να υπάρχουν οι όποιες αντιδράσεις προς το πρόσωπο του συγκεκριμένου παίχτη, αλλά ας σκεφτούμε πιο λογικά.

Είναι καλός παίχτης και θα βοηθήσει την ομάδα, φυσικά αν τον βοηθήσουμε και εμείς με την ψυχολογία του. Αν είναι να βοηθήσει την ομάδα που ΑΓΑΠΩ, τότε ΝΑΙ τον θέλω πίσω και θα τον χειροκροτήσω και θα τον βρίσω αν χρειαστεί.
Ένα πρέπει να σκεφτούμε, πως σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν ήταν  η μόνη του επιλογή και όμως τον επέλεξε και κάτω από αυτό το βαρύ κλίμα που ίσως να έχει η κερκίδα για αυτόν. Εμένα αυτό που δείχνει πως αγαπάει την ομάδα
1,000 φορές σάλπι παρά μούσλι.

Συνδεσμίτες και μη... Κάποτε λέγατε πως θα είστε με την διοίκηση του ΠΑΟΚ γιατί την εμπιστεύεστε όποιες και να είναι οι επιλογές τις. Τώρα τι γίνετε;
Διαβάζω πως ότι αντίδραση είναι να γίνει, θα γίνει μετά τους ομίλους... Γιατί; θα περιμένουμε να δούμε αν και πόσα γκολ μπορεί να βάλει ή κατά πόσο θα βοηθήσει την ομάδα να προκριθεί και αργότερα ίσως αλλάξουμε γνώμη για αυτόν;
Είχα διαβάσει μία ανακοίνωση νομίζω ήταν που έλεγε πως θα τον δεχτείτε πίσω σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.. Δηλαδή όταν βάζει γκολ θα καίμε πυρσούς μέσα στην κερκίδα και μετά θα πετάμε και καμία ιντερνετική κακία για την πάρτη του;
Αυτό είναι γελοίο, ή δέχεστε κάτι ή δεν το δέχεστε.. Τι είναι αυτό; Κάποιο γελοίο ΠΑΟΚόμετρο εσένα σε πάμε με 1000 γιατί παίζεις στον ΠΑΟΚ δηλώνεις ΠΑΟΚ και εσένα δεν σε πάμε (παρά μόνο όταν σκοράρεις) γιατί αν και είσαι ΠΑΟΚ μας πούλησες για ένα καλύτερο αύριο; Αντί να καθίσεις και να μην έχεις (ίσως) στον ήλιο μοίρα γιατί πολύ απλά ρε αδερφέ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ...

Τα 3 παραπάνω βίντεο εμένα δεν μου λένε κάτι.. Βλέπω ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος πληρώθηκε για να παίξει σε έναν σύλλογο και να κάνει αυτό που ξέρει.. να σκοράρει όταν είναι μέσα στο γήπεδο.
Το έκανε να σκοράρει απέναντι στην παλιά του ομάδα και αντί να το ρίξει στα πανηγύρια (ακόμα και μέσα στην έδρα του) έσκυψε το κεφάλι και πήγε να πάρει την θέση του πίσω από την σέντρα..

Δεν είμαστε στο 60 και το 70 που οι ομάδες είχαν παίχτες από τα σπλάχνα τους.. Οι εποχές άλλαξαν είτε μας αρέσει είτε όχι.. Πλέον το πάνω χέρι το έχει το χρήμα.. και όποιος πιστεύει πως δεν θα έκανε αυτό που έκανε ο Σαλπιγγίδης και θα κάθονταν να παίζει τσάμπα.. τότε δεν ξέρω τι να πω..

Είπα και εγώ τις μαλακίες μου.. με το μαλακά τα μπινελίκια.. ::)
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...