δε διαβασα ολο το ποστ σου διαβασα μερικα σημεια μοναχα γιατι στο συνολο του ειναι για να το κλαινε οι ρεγγες,ενα συνονθύλευμα προσπαθωντας να γινει οσο ποιο ρομαντικο γινετε παπαρολογοντας οσο πιο πολυ γινετε.
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧ... ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΧΩ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΙΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
εγω θα σταθω και θα σου απαντησω μονο σε 2 σημεια του ποστ σου
Φίλε αυτοί όμως που δημιουργούν επισόδεια μόνο κακό κάνουν στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ
αυτοι οι ιδιοι μπορει να ειναι που πολλες φορες τρεχουν και χανουν χρονο απο τη ζωη τους για να βγαζει η υπολοιπη τουμπα βιντεακια και να μιλαει για το τι εζησε την επομενη μερα στις καφετεριες και στο να βαζει φωτο στο facebook
καθως να ειναι και οι ιδιοι που τρεχουν και παντου αλλα και εχουν αφιερωσει σχεδον τη ζωη τους ολη σε μια ιδεα.
αυτοι οι ιδιοι ειναι που τις περισσοτερες φορες γραφουν την ιστορια στους δρομους.
αυτοι οι ιδιοι εχουνε κρατησει τον ΠΑΟΚ ζωντανο για να υπαρχει και να πουλανε μουρη τα μοντελα τωρα στην στην τουμπα
αυτοι οι ιδιοι θα σταθουνα παλι διπλα στην ομαδα οταν αυτη θα βρεθει στα δυσκολα
μπορει να μη μιλαμε με πολλους απο εδω μεσα την ιδια γλωσσα καθως αλλα με πολλους θελουμε να μιλαμε καθαρα ΟΠΑΔΙΚΑ
Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
αραγε αυτοι που αποφασισανε να γραψουνε στ'αρχιδια τους οσους δε μπορουνε να χειραγωγησουνε μεσω των μμε το σκεφτηκανε αυτο??
ποιος εβαλε την ενοτητα που τελικα σωζει τον ΠΑΟΚ πανω απο την επομενη κινηση του??
ποιος εβαλε την ενοτητα που τελικα σωζει τον ΠΑΟΚ πανω απο εναν ποδοσφαιριστη??
Τα κεφαλαία σβήνονται είναι κουραστικά στην ανάγνωση