Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503520 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wrangler

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5340 on: June 18, 2010, 12:42:14 »
επειδη μιλησες πολυ ομορφα, να σου κανω μια ερωτηση?
μπορεις να μου πεις τι θελεις να κερδισεις ή τι θα κερδισεις με την αποχη? κ φυσικα εννοω τι θα κερδισει ο ΠΑΟΚ που αγαπας(κ ολοι εμεις βεβαια) με την αποχη..γιατι προφανως θα την κανεις γιατι πιστευεις οτι κατι θα κερδισει ο ΠΑΟΚ..

Αδερφε δεν ειναι τα παντα κερδιζω ή χανω. Πολλες φορες μπαινει το συναισθημα στη μεση. Δεν θα κερδισει τιποτα ο ΠΑΟΚ με τη δικη μου αποχη. Πιθανως να μη χασει και τιποτα. Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.
Ειναι απλα η μοναδικη αμυνα που εχω και ο μοναδικος τροπος που μπορω να σκεφτω για να προστατευσω τον εαυτο μου (και εμμεσως και τον ΠΑΟΚ).
Γιατι αν παω στο γηπεδο, ΔΕΝ θα τουμπεκιαστω. Και αν δεν τουμπεκιαστω και αρχισω τα καντηλια, ή αν ακολουθησω αυτους που σιγουρα θα τα ξεκινησουν, θα γινει της πουτανας. Οχι οτι τωρα που δεν θα παω εγω στο γηπεδο δεν θα γινει αλλα λεμε τωρα.
Ξερω οτι δεν εχει λογικη, πηγαινω στην Τουμπα απο το 1984, δεν με εδιωξε απο το γηπεδο ο θου-βου, ο μπατμαν και οι γουμενοπαγωνηδες και με διωχνουν αυτοι, αλλα τι να κανω, θα σκασω....

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #5341 on: June 18, 2010, 12:46:56 »
ρε wrangler μηπως εχεις μπει στο μυαλο μου και γραφεις ολα αυτα που σκεφτομαι κι εγω?!!!!
αφου διαβαζα το ποστ σου και ελεγα απο μεσα μου τι γινεται ρε πουστη, ποτε ποσταρα εγω και δεν το θυμαμαι?

wrangler

• Guest
« Reply #5342 on: June 18, 2010, 14:03:42 »
joker την καλησπέρα μου, χαιρομαι που συμφωνούμε (και να μη συμφωνούσαμε όπως είπα και πρίν, δεν θα έτρεχε και τίποτα...).
Όχι γιατί είμαστε περισσότεροι από τους 30-50-100 σουρωμένους τσόγλανους όπως μας αποκαλούν, αλλά γιατί κάποια στιγμή νόμιζα ότι ήμουν μόνος μου και νόμιζα ότι θα σαλτάρω.
Να μη ξεχάσω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους μηχανισμούς στήριξης του επαγγελματία ποδοσφαιριστή δ.σ. οι οποίοι μέσω τον τοπικών μμε έκαναν εξαιρετική δουλειά, πραγματικά.
Μακάρι και άλλοι μηχανισμοί σε αυτή τη χώρα να δούλευαν εξίσου καλά.
Γιατί, αν μπορείς να μετατρέψεις 30.000 κόσμο σε κωλοτούμπες (ΟΚ, 30.000 μείον 30,50,100 --ή τελικά δεν είμαστε τόσοι?), κάνεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ επιστημονική δουλειά... Γιατί αν δεν απατώμαι ένα ολόκληρο γήπεδο ήθελε να ξεσκίσει τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή δ.σ. πρίν από περίπου 1 χρόνο. Και τώρα είναι έτοιμοι να πάνε στο αεροδρόμιο για να τον σηκώσουν στα χέρια. Επιστημονική δουλειά, πραγματικά.

wrangler

• Guest
« Reply #5343 on: June 18, 2010, 14:37:35 »
"Μεγάλη θυσία έκανε ο Σαλπιγγίδης"

Ο Κώστας Ορφανός αναφέρθηκε στην επιστροφή του "Σάλπι" στην Τούμπα, στα χρήματα που "κλότσησε" και εκτίμησε ότι είναι ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ να γυρίζει στην ομάδα ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός

Ο Κώστας Ορφανός διαδραμάτισε ρόλο στην υπόθεση της μεταγραφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη τον Αύγουστο του 2006, καθώς ήταν ένας από τους 14 ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ, που λίγο νωρίτερα επιχείρησαν να αποτρέψουν αυτή την κίνηση, εν τέλει χωρίς επιτυχία.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου" και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε την Πέμπτη (17/6) στο ραδιοφωνικό σταθμό "Libero" για το θέμα της επιστροφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην Τούμπα και εκτίμησε ότι... "η συγκεκριμένη κίνηση είναι ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Είναι ο καλύτερος επιθετικός του ελληνικού πρωταθλήματος. Το μεγάλο έλλειμμα την περασμένη σεζόν ήταν ένας παίκτης στη θέση που αγωνίζεται ο Δημήτρης. Με τα χαρακτηριστικά που έχει, θα βοηθήσει και η κίνηση ήταν επιβεβλημένη".

"Ο Δημήτρης έχασε 2 εκατ. ευρώ!"

Συνεχίζοντας, ο Κώστας Ορφανός υπογράμμισε: "Από πλευράς του Σαλπιγγίδη είναι μια μεγάλη θυσία. Η πρόθεση και η διάθεση του ήταν να έρθει και να τελειώσει ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ. Παίρνοντας μια απόφαση σε ένα τέτοιο κρίσιμο σημείο, ενώ είναι στο Μουντιάλ και μπορεί να εκτοξευτεί το κασέ του σε μεγαλύτερα ύψη, δείχνει τη θέληση του να έρθει στον ΠΑΟΚ. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον κ. Αντωνίου για την υπόθεση Σαλπιγγίδη και το σημαντικό είναι ότι η διαφορά που προκύπτει ανάμεσα στις δύο προτάσεις, αυτές του Παναθηναϊκού και αυτή του ΠΑΟΚ είναι 2 εκ ευρώ! Τόσα χρήματα παραπάνω θα εισέπραττε, αν παρέμενε στον Παναθηναϊκό. Άρα, δεν ήταν οικονομικό το ζήτημα. Είναι δικό μας παιδί. Τον αποκαλώ έτσι, γιατί τον φέραμε το 1997 με εισήγηση του Γιώργου Κούδα και Κούλη Αποστολίδη. Συν τοις άλλοις, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και εκτιμώ ότι η παρουσία του στον ΠΑΟΚ θα βοηθήσει τα μέγιστα".

http://olapaok.gr/podosfairo/megalh_thysia_ekane_o_salpiggidhs.191049.html

τι λες ρε Ορφανέ...αφού έχασε ο Δημητράκης 2 εκατ. ευρώ ας του τα δώσουμε ΕΜΕΙΣ....οι μαλάκες....ρε δεν πάμε καλά!!!ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ?ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ???

Εγω λεω να κανουμε καμια συναυλια να το αποζημιωσουμε το παληκαρι.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5344 on: June 18, 2010, 14:52:37 »
κι άλλη...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

wrangler

• Guest
« Reply #5345 on: June 18, 2010, 15:04:13 »
Ε ναι, αφου εχει παρει το κολαι. Το χερι του πιο γρηγορα απο την αστραπη κινειται και αρπαζει.

Σοβαρα τωρα, διαβασα και πιο πριν το ειχε γραψει ενας φιλος...

Ο παπας αυτος οτι και καλα αφηνει τα λεφτα του βαζελου για να ερθει σε μας κλπ... αν δεν απατωμαι ο βαζελος του εδινε για ΔΙΕΤΕΣ συμβολαιο 1εκ+εφορια, δηλαδη περιπου 1.2εκ το χρονο, οι δικοι μας του δωκανε 800+εφορια δηλαδη 965 περιπου. Με τη διαφορα οτι τωρα είναι 4ετες, αρα 4x965=~4 εκ ευρω. Απο το βαζελο θα επαιρνε 2.4εκ και ποιος ξερει τι θα γινοταν μετα. Μπορει να τραυματιζονταν, μπορει στα 31 του να "επεφτε" νωρις και να μην τα επιανε στην ποδοσφαιρικη αγορα, ποιος ξερει τι θα συμβει σε 2 χρονια.

Ενω τωρα το παληκαρι μας ειναι εξασφαλισμενο ως τα ποδοσφαιρικα γεραματα του. Κατα τ'αλλα αφησε τα λεφτα του βαζελου...

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
« Reply #5346 on: June 18, 2010, 16:39:15 »
Σε πολυ παλαιοτερα ποστ ειχε αναφερθει οτι αν δεν ηθελε να παει στο βαζελο και αναγκαστηκε, οταν τελιωσει το συμβολαιο του να ερθει πισω με λιγοτερα λεφτα απ'οτι παιρνει εκει. Δεν θελω να σταθω σε αυτο και ουτε πιστευω οτι μου εκανε χαρη που ηρθε πισω το αντιθετο μαλιστα. Εμεις του καναμε την τιμη και θα τον πληρωνουμε αδρα για τεσσερα χρονια.
Η αληθεια ειναι ομως πως αν ηθελε να μεινει στο βαζελο και το συμβολαιο που του προτειναν θα μπορουσε να το διαπραγματευτει για να αυξηθει ειτε η διαρκεια ειτε το ποσο του συμβολαιου εφοσον αυτοι εδειξαν πως τον ηθελαν.
εγω προσωπικα αντιμετωπιζω την μεταγραφη του οπως και οταν ηρθε ο Μουσλι ή ο Φιλομενο. Ενας επιθετικος που μπορει να βοηθησει. δεν θα ταυτιστω μαζι με κανενα επαγγελματια που η δουλια του ειναι στο γηπεδο και δεν μπορει να αγαπησει τον ΠΑΟΚ οσο εμεις γιατι οι επαγγελματιες δουλευουν για τα λεφτα και οχι για τη φανελα.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5347 on: June 18, 2010, 17:04:33 »
εμετικο ολαπαοκ, προτεινω να μετονομαστει σε ολασαλπι...μην κανετε καν τον κοπο να μπειτε! προτιμω ακομα να ερθει με χαμηλα το κεφαλι, απο αυτο το γλειψιμο και την πλυση εγκεφαλου που επιχειρουν οι αυλοκολακες.

Θοδωρε φροντισε να αποκαταστησεις τις σχεσεις αληθειας, μπεσας και αμεσοτητας που ειχες με τον κοσμο! Βγες, μιλα, κανε οτι θες αλλα παρε θεση, πες κατι, επικρατει αναβρασμος (ακομη πιο εντονος ΚΑΙ λογω γενικοτερης κοινωνικης οικονομικης καταστασης του κοσμου) και οι αρδ κανουν κρας-τεστ στις αντοχες μας!

βγαλε τους αρδ απο τη μεση!!!! δεν θα σε προστατευσουν αυτοι στη στραβη, αλλα ο κοσμος. Καν΄το οσο ειναι ακομα νωρις...σχετικα!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5348 on: June 18, 2010, 17:09:31 »

Θοδωρε φροντισε να αποκαταστησεις τις σχεσεις αληθειας, μπεσας και αμεσοτητας που ειχες με τον κοσμο!

αυτά για μένα χάθηκαν όταν για το πήγαινε έλα έφταιγε το μαύρο πανί.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #5349 on: June 18, 2010, 17:17:56 »

εμετικο ολαπαοκ, προτεινω να μετονομαστει σε ολασαλπι...μην κανετε καν τον κοπο να μπειτε! προτιμω ακομα να ερθει με χαμηλα το κεφαλι, απο αυτο το γλειψιμο και την πλυση εγκεφαλου που επιχειρουν οι αυλοκολακες.

Θοδωρε φροντισε να αποκαταστησεις τις σχεσεις αληθειας, μπεσας και αμεσοτητας που ειχες με τον κοσμο! Βγες, μιλα, κανε οτι θες αλλα παρε θεση, πες κατι, επικρατει αναβρασμος (ακομη πιο εντονος ΚΑΙ λογω γενικοτερης κοινωνικης οικονομικης καταστασης του κοσμου) και οι αρδ κανουν κρας-τεστ στις αντοχες μας!

βγαλε τους αρδ απο τη μεση!!!! δεν θα σε προστατευσουν αυτοι στη στραβη, αλλα ο κοσμος. Καν΄το οσο ειναι ακομα νωρις...σχετικα!
Δυστυχως αδερφε εξουσιαζουν τον κοσμο αυτα τα ανθρωποειδη.Σε μια μερα σε ριχνουν και σε αλλη μια σε σηκωνουν.Παρατηρησε απλα τη λασπη που ριχνουν στην ΠΑΕ ραδιοφωνα που εχουν μεινει εκτος επισημης ενημερωσης.
Μην ξεχνας οτι με την ανοχη τους και την υποστηριξη τους  συντηρηθηκαν λαμογια στον ΠΑΟΚ.

Εδω ολοκληρος μαρινακης και για να παρει την παε θρηνος εβγαλε την εφημεριδα γαυρος

Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΟΥΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΑ,ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

SKAILS

• Guest
« Reply #5350 on: June 18, 2010, 17:18:37 »
λοιπον σημερα η ομαδα παιζει στο πολο την εξοδο της στο cl,καλο θα ηταν να αφησετε τα πληκτρολογια για τον σαλπιγγιδη κ να πατε ποσειδωνιο.
« Last Edit: June 18, 2010, 17:27:31 by SKAILS »

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5351 on: June 18, 2010, 17:22:57 »
εχεις δικιο αδερφε αλλα ειμαστε εκτος συνορων...  :-\

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5352 on: June 18, 2010, 18:53:50 »
Ο παπας αυτος οτι και καλα αφηνει τα λεφτα του βαζελου για να ερθει σε μας κλπ... αν δεν απατωμαι ο βαζελος του εδινε για ΔΙΕΤΕΣ συμβολαιο 1εκ+εφορια, δηλαδη περιπου 1.2εκ το χρονο, οι δικοι μας του δωκανε 800+εφορια δηλαδη 965 περιπου. Με τη διαφορα οτι τωρα είναι 4ετες, αρα 4x965=~4 εκ ευρω. Απο το βαζελο θα επαιρνε 2.4εκ και ποιος ξερει τι θα γινοταν μετα. Μπορει να τραυματιζονταν, μπορει στα 31 του να "επεφτε" νωρις και να μην τα επιανε στην ποδοσφαιρικη αγορα, ποιος ξερει τι θα συμβει σε 2 χρονια.
Το παραθέτω για να ξαναδιαβαστεί, αφού τα παπαγαλάκια έχουν σκυλιάσει τις τελευταίες μέρες να περάσουν τη γραμμή πως ήρθε με τα μισά. Είναι αντίσταση στη πλύση εγκεφάλου.

Πάντως απορώ γιατί μετά από τόσες σελίδες αντιπαράθεσης δεν γίνεται κατανοητό πως το πρόβλημα δεν είναι ο κοντός που έρχεται, αλλά η διοίκηση που αποφάσισε να τραβήξει μια γραμμή και να κόψει επαφή με τον πυρήνα του κόσμου, φέρνοντας τον κοντό. Πως αυτός αυτός που θα κόψει το γήπεδο δεν το κάνει από αντίδραση στον κοντό που τον πρόδωσε παλιότερα, αλλά σε αυτούς που τον πρόδωσαν τώρα, φέρνοντας τον προδότη. Κι αν δεν είχε κανείς απαιτήσεις από τον δεύτερο, είχε τεράστιες απαιτήσεις από τον Ζαγοράκη. Στον οποίο έδωσε τα πάντα και αυτό ήταν το ευχαριστώ!
Διαβάζοντας ξανά τις σελίδες πίσω, είμαι απόλυτα βέβαιος πως κανείς δεν ενδιαφέρεται αν ακούσει το γιατί του άλλου. Απλά γράφει την άποψή του, ευελπιστώντας να πείσει τον άλλον (που όμως δεν τον καταλαβαίνει εξαρχής)!!!!
Ο lospsi π.χ. πρέπει επίσης να έγραψε 10 φορές πως την ενότητα αποφάσισε να τη διασπάσει η διοίκηση και καπάκι διαβάζεις κάθε φορά "κρατήστε την ενότητα σαν φυλαχτό"!!! Παράνοια...

Άσε τους διθυράμβους μερικών από προχθές:
"Ζήτωωωω νικήσαμε... Διώξαμε τους καρκίνους από τη Τούμπα... Θα πάρουμε πρωτάθλημα-κύπελλο και europa league (δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη για το μεγάλο στόχο)... Εμείς διαμορφώνουμε την άποψη του ΠΑΟΚτσή... Για κάθε έναν μαστούρη που δεν θα ανανεώνει, δέκα θα παίζουν ξύλο για το διαρκείας του...
Ζαγοράκη έχεις καμιά πρόσκληση; Έφαγα τα λεφτά σε sms και φραπουτσίνο. Κι αν θελήσεις να κυνηγήσεις το θέμα των χρεών, θα ψηφίσω υπέρ σε όλα τα γκάλοπ στο ίντερνετ"
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Athinaios--4

• Guest
« Reply #5353 on: June 18, 2010, 20:28:22 »
Βλέπω ότι έχουμε αρχίσει και λέμε αστειάκια εδω μέσα. Ο βάζελος του δίνει λέει 1 εκ. για 2 χρόνια κ μεις 800 χιλιάρικα για 4 χρόνια. Άρα λοιπόν η οικονομική πρόταση του ΠΑΟΚ είναι φανερά καλύτερη! Αστειο.... Μάλλον άλλα μαθηματικά μάθαμε.
Εγώ φίλε μου αν μου πει η εταιρεία που δουλεύω μου πει ¨΄Ακου μεγάλε. Τώρα σου δίνω 1000 ευρώ και υπογράφουμε συμβόλαιο ότι θα σε έχω για 2 χρόνια. Αλλιώς μπορώ να σου δώσω 800 ευρώ και σου υπογράφω συμβόλαιο 4 χρόνων."
Όποιον πει λοιπόν κάτσε και πάρε τα 800 είναι μαλάκας. Ξεκάθαρα. Όπως λες σε 2 χρόνια μπορεί να τραυματιστεί και να χάσει αξία, εγώ μπορώ να σου πω ότι σε 2 χρόνια ο ΠΑΟΚ θα είναι πρωταθλητής και θα παίζει σε ομίλους και θα πάρει παραπάνω λεφτα! Με τα αν δε γίνεται δουλειά
Βέβαια δε θέλω να σου θυμίσω ότι με τον βάζελο θα έπαιζε στους ομίλους. Έχοντας τη διαιτησία είναι πιθανό να πάρει κ του χρόνου το πρωτάθλημα. Μήπως αυτό σου λέει τίποτα?? Μήπως θα έπαιρνα κάποια τεράστια μπόνους??
Φαντάζομαι ότι στα μαθηματικά σας δεν τα υπολογίσατε. Φαντάζομαι το να μιλάς για 200 χιλιάρικα τον χρόνο διαφορά σου είναι πολύ εύκολο να μιλάς αλλα δε ξέρω αν στα έδιναν εσένα πως θα αποφάσιζες

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #5354 on: June 18, 2010, 20:39:18 »
και εσυ αδερφε στο τελος ΑΝ εβαλες...να πω και εγω ενα ΑΝ...αν με μπατμαν γινοντουσαν τα σκηνικα με κοντο και ο γουμενος τον εφερνε οταν αποκαλυφθηκε απο την πλειοψηφια οτι ηταν κλεφτης...σαραντα χιλιαδες κοσμου θα τον εβριζαν τον κοντο και τον γουμενο...για τα λεφτα παντως που λετε, δεν ειναι και  ασχημα 200 χιλιαδες λιγοτερα, που θα  παρεις  στο φιναλε στο μελλον και περισσοτερα...ενω θα αποκατασταθει και η φιμη σου και θα μπορεις να γυρνας ανετα στη πολη σου...εγω παντως αυτο που εκανε ο κοντος θα εκανα και λεφτα δεν χανω και κουκλος το παιζω...εμεις τη κανουμε ειναι το θεμα  ;)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #5355 on: June 18, 2010, 20:45:36 »
Ο Απόστολος Οικονομίδης μίλησε στον Sport103 fm και στέλνει το δικό του μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ

«Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή η ομάδα μας έκανε την μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ενός παίκτη που απέρριψε προτάσεις πολύ καλύτερες για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας ότι αγαπάει την ομάδα. Θέλω λοιπόν να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρυζα για αυτή την επιτυχία. Αντί όλοι να χαιρόμαστε και να συσπειρωνόμαστε γύρω από την ομάδα, υπάρχει προβληματισμός. Πρέπει να δώσουμε τέλος στην εσωστρέφεια αφού ότι πετύχαμε, το πετύχαμε ενωμένοι. Τώρα περισσότερο ποτέ το έχουμε ανάγκη καθώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση, αυτή του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να υπάρχουν ουρές για τα διαρκείας.

Ήταν οικτρό το εργασιακό περιβάλλον του Σαλπιγγίδη όταν βρισκόταν στον ΠΑΟΚ. Τώρα πλέον βρίσκεται στην πιο μεστή ηλικία ενός ποδοσφαιριστή ενώ οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην ΠΑΕ και τη συσπείρωση γύρω από την ομάδα είναι εξαιρετικές. Είναι ιδιαίτερο άνθρωπος και διαθέτει ήθος και απέδειξε την αγάπη του όταν απέρριψε την οικονομική πρόταση της άλλης ομάδας όπως προείπα.

Είναι προβοκάτορες όσοι συγκρίνουν την κατάσταση αυτή με την αντίστοιχη του Φασούλα. Μεγάλος προδότης ο Παναγιώτης Φασούλας για τον ΠΑΟΚ αλλά και τη Θεσσαλονίκη ως δημοτικός σύμβουλος. Όταν είχα αναλάβει τη διοίκηση του είχα προτείνει να δεχτεί 115 εκατομμύρια δραχμές και να αποσύρει την προσφυγή του αλλά εκείνος αρνήθηκε. Στην προσφυγή όμως τα χρήματα ήταν περισσότερα καθώς ζητούσε και άλλα για προσβολή προσωπικότητας. Ο Φασούλας είναι μια πολύ άσχημη ιστορία για τον σύλλογο.

http://sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2410:-q-q&catid=13:2009-04-07-11-42-41&Itemid=2
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δηλωσεις και ο Οικονομιδης για τον τετραγωνοκεφαλο!Τουλαχιστον ο φασουλας,για την ωρα,ειναι ακομη προδοτης...Για το καλο του ΠΑΟΚ μπορει να γινει και μεσσιας στο μελλον.Ποτε δεν ξερεις...
« Last Edit: June 18, 2010, 20:50:42 by PAOK_VOLOS »

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5356 on: June 18, 2010, 23:10:03 »
ενω θα αποκατασταθει και η φιμη σου και θα μπορεις να γυρνας ανετα στη πολη σου...εγω παντως αυτο που εκανε ο κοντος θα εκανα και λεφτα δεν χανω και κουκλος το παιζω...εμεις τη κανουμε ειναι το θεμα  ;)

Ολη η αληθεια σε μια γραμμη, ΠΑΟΚτσακι και μαλακιες...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #5357 on: June 18, 2010, 23:17:42 »
δε διαβασα ολο το ποστ σου διαβασα μερικα σημεια μοναχα γιατι στο συνολο του ειναι για να το κλαινε οι ρεγγες,ενα συνονθύλευμα προσπαθωντας να γινει οσο ποιο ρομαντικο γινετε παπαρολογοντας οσο πιο πολυ γινετε.

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧ... ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΧΩ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΙΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

εγω θα σταθω και θα σου απαντησω μονο σε 2 σημεια του ποστ σου

Φίλε αυτοί όμως που δημιουργούν επισόδεια μόνο κακό κάνουν στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ

αυτοι οι ιδιοι μπορει να ειναι που πολλες φορες τρεχουν και χανουν χρονο απο τη ζωη τους για να βγαζει η υπολοιπη τουμπα βιντεακια και να μιλαει για το τι εζησε την επομενη μερα στις καφετεριες και στο να βαζει φωτο στο facebook
καθως να ειναι και οι ιδιοι που τρεχουν και παντου αλλα και εχουν αφιερωσει σχεδον τη ζωη τους ολη σε μια ιδεα.
αυτοι οι ιδιοι ειναι που τις περισσοτερες φορες γραφουν την ιστορια στους δρομους.
αυτοι οι ιδιοι εχουνε κρατησει τον ΠΑΟΚ ζωντανο για να υπαρχει και να πουλανε μουρη τα μοντελα τωρα στην στην τουμπα
αυτοι οι ιδιοι θα σταθουνα παλι διπλα στην ομαδα οταν αυτη θα βρεθει στα δυσκολα
μπορει να μη μιλαμε με πολλους απο εδω μεσα την ιδια γλωσσα καθως αλλα με πολλους θελουμε να μιλαμε καθαρα ΟΠΑΔΙΚΑ

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

αραγε αυτοι που αποφασισανε να γραψουνε στ'αρχιδια τους οσους δε μπορουνε να χειραγωγησουνε μεσω των μμε το σκεφτηκανε αυτο??
ποιος εβαλε την ενοτητα που τελικα σωζει τον ΠΑΟΚ πανω απο την επομενη κινηση του??
ποιος εβαλε την ενοτητα που τελικα σωζει τον ΠΑΟΚ πανω απο εναν ποδοσφαιριστη??

Τα κεφαλαία σβήνονται είναι κουραστικά στην ανάγνωση
« Last Edit: June 18, 2010, 23:23:52 by tsakalaki »

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #5358 on: June 18, 2010, 23:23:49 »
ποιος σου ειπε οτι θα γινουνε επεισοδια για τον ερχομο του προδοτη?
για δωσε πληροφοριες

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #5359 on: June 18, 2010, 23:40:02 »
Όντας ένας από αυτούς που συμφωνούν στο 1000% με την ανακοίνωση του Πανελληνίου, και όντας ένας από τους "μαλάκες", "πρεζόνια", "σουρωμενάκηδες" κλπ κλπ κλπ που πρίν μερικά χρόνια έτρεχαν στις καταλήψεις για να βάλουν ένα μικρό λιθαράκι στο ξεκούμπισμα της λαίλαπας Γούμενου από τον ΠΑΟΚ (την ώρα που πολλοί από αυτούς που τώρα με αποκαλούν "πρεζόνι που θέλει να κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ", τότε μου λέγανε ειρωνικά "καλά, ακόμα με τον ΠΑΟΚ ασχολείσαι ρε?"), όντας ένας από αυτούς που έτρεχαν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα για να πείσουν το "μεσσία" επαγγελματία ποδοσφαιριστή δ.σ. να φύγει 6 μήνες μετά (γιατί έτσι θεώρησα ότι κάνω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ), όντας ένας από αυτούς που ΕΒΑΛΑΝ το χέρι στην τσέπη για να μαζευτεί το ποσό και να μείνει στην ομάδα, αυτός που μου έκανε νόημα να σκάσω μπροστά στη Θ4, αυτός που με μούτζωνε στην αθήνα κλπ κλπ,
και
όντας ένας από αυτούς που σέβεται και ακούει την αντίθετη γνώμη, και με όσο γίνεται καθαρό μυαλό, έχω να πω ότι όλο αυτό που γίνεται εδώ μέσα και σε άλλα σαιτ και σε άλλες συζητήσεις και-δυστυχώς- και αυτά που θα γίνουν στο πρώτο παιχνίδι (και ελπίζω μόνο στο πρώτο), είναι 100% ευθύνη του κ. Ζαγοράκη.
Ο λόγος, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι ότι ο κ. Ζαγοράκης γνώριζε ΠΟΛΥ καλά το θέμα που υπάρχει, και το γνώριζε από 100 διαφορετικές μεριές. Επομένως η διάσπαση αυτή του κόσμου γίνεται εν γνώσει του, άρα θα πρέπει να αποδεχτεί και τις συνέπειες. Και το λέω αυτό, γιατί αν και ποτε δεν αμφισβήτησα την ποδοσφαιρική αξία του επαγγελματία ποδοσφαιριστή δ.σ., μη τρελαθώ, δεν είναι και ο Μέσσι, μπορείς να φέρεις ισάξιους (αν όχι καλύτερους) ποδοσφαιριστές με πολύ λιγότερα από τα 3εκ + μπόνους που θα πληρωθεί ο δ.σ..  (τα οποία με κάποιον παρανοϊκό τρόπο μας τα παρουσιάζουν και λίγα).
Η εμμονή στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι τουλάχιστον περίεργη, και πάντα κατά την άποψή μου, θα μπορούσε να αποφευχθεί αν το ήθελε ο κ. Ζαγοράκης και οι υπόλοιποι της διοίκησης.
Επειδή λοιπόν, ο κ. Ζαγοράκης επέλεξε συνειδητά να με γράψει στα παπάρια του, θα τον γράψω κι εγώ, κάνοντας -για αρχή- αποχή για φέτος. Είναι ο μοναδικός τρόπος άμυνας που έχω, και επειδή δε θέλω να πάω στην Τουμπα και να αρχίσω να παίζω μπουνιές, αποφάσισα να απέχω.
Αυτά...
Εδώ ο wrangler δεν προμηνυει πως κάτι θα γίνει στο πρώτο παιχνίδι και ελπίζει μόνμο στο πρώτο; Επίσης, η ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου δεν προεξοφλεί πως δεν θα είναι και πολύ ηρεμα τα πράγνματα λόγω της αποχώρησης τηνς ομάδας φρούρησησ του γηπέδπου στην αανκοίνωση που εξέδωσε;
και επειδή το προηγούμενο μήνυμά μου σβήστηκε λόγω κεφαλαίων, αν και είχα γράψει πολλά το πιο σημαντικό είναι ένα: όσοι αγαπούν την ομάδα και δηλώνουν ένθερμοι οπαδοί πρέπει να διαφυλάξουν την ενότητα γιασ την καλύτερη δυνατή πορεία του ΠΑΟΚ μας. Ας μην υποκινήσουν τίποτε, και ας μην ξεσηκώνουν άλλους αδερφούς και κόντρτρα στην διθοίκηση. δεν κάνει καλό αυτό στουυς παίκτες.
Επίσης, όσοι είστε καοντά στην Θεσσαλονίκη και μπορείτε να στηρίζετε τον ΠΑΟΚ εμπράκτψως και μέσα στο γήπεδο εκπροσωπείτε όλο τον λαό του ΠΑΟΚ ανά τον κόσμο. ΠΜαζί με τουσ παίκτες μας κάνετε και εσε΄'ις υπερήφανουσς για την εκπληκτική ατμόσφαιρα στην κερκίδα, και είναι κρίμα να δούμε εμείς οι από μακρυά αλλά ένθερμοι οπαδοί να χαλά αυτό το ωραίομ κλίμα στο γήπεδο. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΘΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.