Δηλαδή ρε παιδιά όλοι αυτοί που πιστοποιούν οτι ο σαλπιγγίδης δεν φταίει και οτι έστω έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης είναι ηλίθιοι. Δεν είναι ΠΑΟΚ. Και ασε ο Μητσιάς δεν ξέρει(βέβαια όταν θέλουμε να πουλάμε μούρη τον θυμόμαστε, βλέπε επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες) ο Αναστασιάδης, ο Κουδας, ο Κωσταντινίδης που μου μίλησε εμένα προσωπικά όχι τώρα που τίθεται ο θέμα αλλα σε ανύποπτο χρόνο για τον σάλπι, στο Ηράκλειο και μου είπε οτι ο Δημήτρης δεν φταίει. Τσάμπα τον κατηγορούν. Το παιδί είναι ΠΑΟΚ πιο πολύ και απο μένα, είπε. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ ο Βεζυρίδης άρρωστος ΠΑΟΚτσης οπαδός, με ένα δικέφαλο στο μπράτσο μισό στρέμμα και παίζει και σε άλλη ομάδα? Ολοι προδότες, όλοι δεν ξέρουν. Ο Ζαγοράκης δεν ξέρει, ο Βρύζας δεν ξέρει..... Ολοι προδότες.
Αλλα εγώ σας λέω οτι φταίει. Αξίζει να διχαστεί ο λαός μας για αυτό το θέμα. Εγω έχω μια πάγια θέση και δεν την αλλάζω για κανένα. Για μένα κανείς παίχτης δεν είναι ΠΑΟΚ όσο και αν το λέει, όσο και αν το πουλάει, όσο και το παίζει. Βαρέθηκα όλους αυτούς που εκθειάζουν τον λαό μας, και μετά μόλις πάνε σε άλλη ομάδα λένε τα ίδια για τους άλλους. Μας κοροϊδεύουν.Την δουλειά τους κάνουν. Όλοι είναι επαγγελματίας. Και πάνε πολλοί και τους κάνουν μπλούζες, συνθήματα και αλλα πολλά. Τι δουλειά έχουν οι παίχτες με την φιλοσοφία του ΠΑΟΚ. Οι παίχτες ειναι σήμερα και αύριο δεν είναι. Ο ΠΑΟΚ μένει. Όλοι εμείς δηλαδή. Ενότητα. Τι θέλετε να πάθουμε τα καλά της αεκ. Έτσι ξεκίνησαν και δείτε που είναι σήμερα και που θα πάνε ακόμη.