Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503070 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4780 on: May 29, 2010, 12:53:33 »
Ωραιο επιχειρημα. "Αν"

Τωρα σοβαρα ειπες τετοιο πραμα? Και να ελεγε οτι ο κοντος ειναι σκατοψυχος στ@@ μου για τον Μητσια και τον καθε Μητσια (χωρις να θελω να τον μειωσω τον ανθρωπο  :) ). Αποψη (φασιστικα ναι, χορτασαμε δημοκρατια στον ΠΑΟΚ) θα εχουν μονο αυτοι που ειναι-ηταν στα τσιμεντα. Οι αλλοι απλα να παρακολουθουν την κουβεντα, οπως αλλωστε κανουν τοσα χρονια με την αγαπημενη τους ομαδα.

Τελικα ο μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ εχει και τετοιους πρεπει να το παραδεχτουμε.

Εσυ μπορεις να καταλαβεις οτι το κακο στον ΠΑΟΚ δεν το κανουν ομως ουτε οι μεν, ουτε οι δε αλλα αυτο το κοντο μαιμούλι?

ΑΝ, ΑΝ οπως λες και εσυ ΗΤΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ουτε κατα διανοια θα εκανε αυτο που κανει (παλι) τωρα. Να μπλεξει μμε, προεδρο, ζηση, κοσμο κτλ σε ενα μπερδεμα, οπως και τοτε. Ο μπινες.

Ντροπη του , του πουστη, να παιζει με τις ψυχες -οπως και τοτε- χιλιαδων ανθρωπων.
« Last Edit: May 29, 2010, 13:00:41 by daskalos-4 »

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4781 on: May 29, 2010, 12:55:32 »
Quote from: ΚΡΗΤΙΚΟΣ link=topic=5997.msg337353#msg337353 date=
Τώρα θα τα βάλετε και με τον Μητσιά. Ελεος. Ουτε όσιο ούτε ιερό.
" Αντε λεει .....Αυτος ο μητσιας τι ακριβως ειναι και κανει βαρυσημαντες δηλωσεις? Ρε αντε σε κανένα χιλιόμετρο παλαιάς εθνικής οδου να σου πετανε πανερια οι ιθαγενεις."

Αν είναι δυνατόν. Ποιος είναι λέει ο Μητσιάς. Διαβάζω κάθε μέρα παρόμοιες αναρτήσεις και πραγματικά λυπάμαι και αηδιάζω. Δεν πιστεύω στα μάτια μου, οτι αυτά λέγονται απο ΠΑΟΚτσήδες.

φίλε κρητικε δυστυχώς πολλοί ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ έχουν την
εξής λογική «είμαστε υπέρμαχοι της Δημοκρατίας αρκεί
οι άλλοι να συμφωνούν μαζυ μας »
αν ο Μητσιάς συμφωνούσε με αυτούς που δεν θέλουν
σαλπι να δεις πως θα γίνοταν μεγάλος καλιτεχνης μεγάλος
ΠΑΟΚΤΣΗΣ μεγάλος γενικά ....

makpol ξεχνας οτι ολοι ειπαν απαραδεκτο να λεει ο Μιτσιας οτι ο ΠΑΟΚ πηρε λεφτα για την μεταγραφη του!!μηπως συμφωνεις και εσυ με αυτο?
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #4782 on: May 29, 2010, 14:13:29 »
Και το καλό του ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε ο σάλπι, ούτε ο σύνδεσμος μας αλλά η ενότητα.  

η ΠΑΕ αραγε τι αποψη να εχει για την συγκεκριμενη φραση??

οσο για τον μητσια καλα θα κανει να μιλαει για μπουζουκια,να τραγουδαει ομορφα τραγουδακια και να αφησει τις μαλακιες για τις μπαλες και τ'αρχιδια,οταν ο λαος αυτος που προσταζει τωρα ο καραγκιοζης  να ντραπει αν βρισει τον πουτανας γιο φωναζε για να τονωσει την ομαδα,που τοτε η ομαδα ητανε για να την κλαινε οι ρεγγες και αν δεν λεγοτανε ΠΑΟΚ αλλα αρης και δεν ειχε τον κοσμο μαζι της,θα επεφτε ξεκουραστα στην β,αυτος ο βλαχος εκανε δηλωσεις και εκραζε ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ μετα απο αγωνα της ομαδας.

γι'αυτο μην τρελενεστε καθολου για τον βλακα.

ας μιλαει για την ντο διεση ματζόρε χι τζαζ και ας αφησει τις υποδειξεις για τον ντραμερ του.

κοιτα να δεις που θα πιαστουμε και με τον μαλακα τωρα....
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

makptol

• Guest
« Reply #4783 on: May 29, 2010, 14:35:59 »
Quote from: ΚΡΗΤΙΚΟΣ link=topic=5997.msg337353#msg337353 date=
Τώρα θα τα βάλετε και με τον Μητσιά. Ελεος. Ουτε όσιο ούτε ιερό.
" Αντε λεει .....Αυτος ο μητσιας τι ακριβως ειναι και κανει βαρυσημαντες δηλωσεις? Ρε αντε σε κανένα χιλιόμετρο παλαιάς εθνικής οδου να σου πετανε πανερια οι ιθαγενεις."

Αν είναι δυνατόν. Ποιος είναι λέει ο Μητσιάς. Διαβάζω κάθε μέρα παρόμοιες αναρτήσεις και πραγματικά λυπάμαι και αηδιάζω. Δεν πιστεύω στα μάτια μου, οτι αυτά λέγονται απο ΠΑΟΚτσήδες.

φίλε κρητικε δυστυχώς πολλοί ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ έχουν την
εξής λογική «είμαστε υπέρμαχοι της Δημοκρατίας αρκεί
οι άλλοι να συμφωνούν μαζυ μας »
αν ο Μητσιάς συμφωνούσε με αυτούς που δεν θέλουν
σαλπι να δεις πως θα γίνοταν μεγάλος καλιτεχνης μεγάλος
ΠΑΟΚΤΣΗΣ μεγάλος γενικά ....

makpol ξεχνας οτι ολοι ειπαν απαραδεκτο να λεει ο Μιτσιας οτι ο ΠΑΟΚ πηρε λεφτα για την μεταγραφη του!!μηπως συμφωνεις και εσυ με αυτο?

1 εκατ ευρω πηγαν στον ΠΑΟΚ και τα αλλα 700.000 χιλιαρικα στην τσεπη του γουμενου....
αλλα εσυ συμφωνεις να τον λεει βλακα μαλακα απλα επειδη εχει αλλη γνωμη με αυτον ?
ΠΑΟΚΤΣΗΣ ειναι και αυτος μπορει να πει την αποψη του και να κριθει για αυτα που λεει....
δεν καταλαβαινετε οτι αυτη η ισοπεδωτικη λογικη που εχετε  για τους αλλους συνοιπαδους σας
μονο καλο δεν κανει στην αποψη που εχετε για αυτο το θεμα ?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4784 on: May 29, 2010, 14:41:15 »
ΡΕ ΜΑΚΠΤΟΛ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ? ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΡΕ? ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ! ΕΙΣΑΙ 46 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΧΙΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
« Reply #4785 on: May 29, 2010, 14:42:40 »
Μπηκαν 1εκ ευρω στα ταμεια του ΠΑΟΚ για να πληρωθουν τσιγγας,μπιδης και τοργκελλε ε  μακ ?
  Τους πιασαμε μαλακες τους βαζελους,α ρε γουμενε προεδραρα.

chiltsid

• Guest
« Reply #4786 on: May 29, 2010, 14:48:34 »
αν δεν κανω λαθος,350 επαιρνε ο ουγγρος,αλλα τοσα ή 300 ο κυπριος και 250 ο τσιγγας!

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4787 on: May 29, 2010, 14:52:07 »
ολα καλα ρε μαγκες....αλλα ο σαλπιγγιδης σε τι ακριβως φταιει αν τα λεφτα απ τη μεταγραφη του τα εφαγε ο γουμενος????:) :)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4788 on: May 29, 2010, 14:52:22 »
Ï Üíèñùðïò áýîçóå êáôÜ €20åêáô ôá ÷ñÝç êáé óõæçôÜìå áí ëïãéóôéêÜ áðïôõðþèçêå üôé êÜðïéá áðü ôá ëåöôÜ ôïõ êïíôïý ðÞãáí óôç ÐÁÅ?
Åßìáóôå óïâáñïß???

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #4789 on: May 29, 2010, 14:53:46 »
Αυτή ήταν η πιο απάτη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τώρα τι λέτε είναι δικό σας θέμα η αβάντα σε αυτούς που έχουν την εξουσία ποτέ δεν σταμάτησε ανα τους αιώνες.
Αυτό που με λυπεί είναι ότι κάποιοι απο εδώ μέσα θα γλύψουν εκεί που έφτυναν πριν κάποια χρόνια
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #4790 on: May 29, 2010, 14:53:53 »
σαμπαθ στο επιχειρημα οτι μπηκαν λεφτα στα ταμεια του ΠΑΟΚ απαντησα.τπτ δεν μπηκε στα ταμεια.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4791 on: May 29, 2010, 14:56:31 »
northeagle αυτο το πιστευω και γω οτι τα φαγε....αλλα ο σαλπιγγιδης τι ευθυνη εχει σε αυτο το συγκεκριμενο ζητημα????
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

northeagle_4

• Guest
« Reply #4792 on: May 29, 2010, 14:58:43 »
την μικροτερη ευθηνη αλλα εχει.Ηξερε και ειδοποιηθηκε και απο τους οπαδους τι γινετε στην παε οποτε ειναι συνενοχος.2 χρονια εκλεβε ο γου δεν το καταλαβε ο δημητρακης οταν ολοι οι συμπαικτες του ηταν απληρωτοι ?

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4793 on: May 29, 2010, 15:05:11 »
@sabbath
φυσικά δεν είχε ευθύνη.
Αλλά δεν μπορεί να επικαλείται (επανειλημμένως) ότι έφυγε για να βοηθηθεί ο ΠΑΟΚ (με τα λεφτά της μεταγραφής).
Όλοι ξέραμε τι γινόταν, με πρώτον αυτόν

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4794 on: May 29, 2010, 15:36:00 »
Δηλαδή ρε παιδιά όλοι αυτοί που πιστοποιούν οτι ο σαλπιγγίδης δεν φταίει και οτι έστω έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης είναι ηλίθιοι. Δεν είναι ΠΑΟΚ. Και ασε ο Μητσιάς δεν ξέρει(βέβαια όταν θέλουμε να πουλάμε μούρη τον θυμόμαστε, βλέπε επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες) ο Αναστασιάδης, ο Κουδας, ο Κωσταντινίδης που μου μίλησε εμένα προσωπικά όχι τώρα που τίθεται ο θέμα αλλα σε ανύποπτο χρόνο για τον σάλπι, στο Ηράκλειο και μου είπε οτι ο Δημήτρης δεν φταίει. Τσάμπα τον κατηγορούν. Το παιδί είναι ΠΑΟΚ πιο πολύ και απο μένα, είπε. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ ο Βεζυρίδης άρρωστος ΠΑΟΚτσης οπαδός, με ένα δικέφαλο στο μπράτσο μισό στρέμμα και παίζει και σε άλλη ομάδα? Ολοι προδότες, όλοι δεν ξέρουν. Ο Ζαγοράκης δεν ξέρει, ο Βρύζας δεν ξέρει..... Ολοι προδότες.
Αλλα εγώ σας λέω οτι φταίει. Αξίζει να διχαστεί ο λαός μας για αυτό το θέμα. Εγω έχω μια πάγια θέση και δεν την αλλάζω για κανένα. Για μένα κανείς παίχτης δεν είναι ΠΑΟΚ όσο και αν το λέει, όσο και αν το πουλάει, όσο και το παίζει. Βαρέθηκα όλους αυτούς που εκθειάζουν τον λαό μας, και μετά μόλις πάνε σε άλλη ομάδα λένε τα ίδια για τους άλλους. Μας κοροϊδεύουν.Την δουλειά τους κάνουν. Όλοι είναι επαγγελματίας. Και πάνε πολλοί και τους κάνουν μπλούζες, συνθήματα και αλλα πολλά.  Τι δουλειά έχουν οι παίχτες με την φιλοσοφία του ΠΑΟΚ. Οι παίχτες ειναι σήμερα και αύριο δεν είναι. Ο ΠΑΟΚ μένει. Όλοι εμείς δηλαδή. Ενότητα. Τι θέλετε να πάθουμε τα καλά της αεκ. Έτσι ξεκίνησαν και δείτε που είναι σήμερα και που θα πάνε ακόμη.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4795 on: May 29, 2010, 15:47:05 »
Ναι είναι ηλίθιοι και ας τα έλεγαν αυτά τότε, μπροστά στα μούτρα του .... .... .... .... ..... .... .... ... κτλ ,που κατέβηκαν στο ελ.βενιζέλος και φάγανε την χυλόπιτα, να βλέπαμε τι απάντηση θα έπαιρναν.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #4796 on: May 29, 2010, 16:06:16 »
Θα κανω μια παρατηρηση, που δεν αφορα το φορουμ μας, αλλα γενικα οσα διαβασα και ακουσα το τελευταιο διαστημα.

Αν ολοι αυτοι, που λενε οτι δωσανε λεφτα για τον κοντο, το εκαναν στα αληθεια ..τοτε πρεπει να μαζευτηκε κανα 2εκ EURO τουλαχιστον.

Αν ολοι αυτοι, που λενε οτι πηγαν στο αεροδρομιο της Αθηνας για τον κοντο, πηγαν στα αληθεια, τοτε ισως μιλαμε για περισσοτερο κοσμο και απο την υποδοχη του κυπελλουχου ΠΑΟΚ  ;D.

Το ιδιο ισχυει και για την καταληψη. Αν ολοι αυτοι, που λενε οτι πηγαν στην καταληψη, πηγαν στα αληθεια, τοτε ο κοσμος ειχε γεμισει τουλαχιστον την θυρα 1/2/3/4/5

Ελεος με το να καπηλευομαστε αγωνες αλλων... Εχω διαβασει στο ιντερνετ (διαφορα φορουμ, σχολια σε αρθρα) και ακουσα στο ραδιαφωνο τουλαχιστον καμια 200 ατομα που πηγαν Αθηνα, στο αεροδρομιο για τον κοντο...ΕΛΕΟΣ

thomas

• Guest
« Reply #4797 on: May 29, 2010, 16:07:13 »
όταν ζεις στη χώρα της υπερβολής τι περιμένεις φίλε Γιώργο....

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4798 on: May 29, 2010, 16:24:11 »
αν εννοείς εμένα φίλε Georgie-4-, γιατί μετά το δικό μου σχόλιο περί αεροδρομίων το έγραψες, μπορείς να έρθεις απέναντι από τον Μπέλο στις 7,30 στο περίπτερο για να μιλήσουμε, να σου πω αν ήμουν εκεί που λες εκείνες τις μαύρες μέρες να δεις την φάτσα μου μπας και πιστής αν ήμουν εκεί εκείνες τις ωραίες μέρες. Τελικά μάλλον ήταν ωραίες, στο τέλος θα μας βγάλουν και τρελούς και θα ζητάνε να πούμε καμία συγνώμη για όσα κάναμε και αμαυρώσαμε εκείνη την χρυσή εποχή.

Μην αργήσεις όμως ακριβώς στις 7,30, θα πάρω τσιγάρα και θα φύγω

υγ πολύ καλή η τρίπλα στην αρχή "Θα κανω μια παρατηρηση, που δεν αφορα το φορουμ μας, "

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #4799 on: May 29, 2010, 16:25:34 »
Αν ολοι αυτοι, που λενε οτι δωσανε λεφτα για τον κοντο, το εκαναν στα αληθεια ..τοτε πρεπει να μαζευτηκε κανα 2εκ EURO τουλαχιστον.

Αν ολοι αυτοι, που λενε οτι πηγαν στο αεροδρομιο της Αθηνας για τον κοντο, πηγαν στα αληθεια, τοτε ισως μιλαμε για περισσοτερο κοσμο και απο την υποδοχη του κυπελλουχου ΠΑΟΚ  ;D.

Το ιδιο ισχυει και για την καταληψη. Αν ολοι αυτοι, που λενε οτι πηγαν στην καταληψη, πηγαν στα αληθεια, τοτε ο κοσμος ειχε γεμισει τουλαχιστον την θυρα 1/2/3/4/5

αυτα που λες λογικα τα λενε οσοι δεν θελουνε τον κοντο πισω σωστα?
αρα με τους αριθμους που βγαζεις αυτοι που δεν τον θελουνε ειναι παρα μα παρα πολλοι και δεν ειναι μια μικρη μειοψηφια  ειδικα εαν γεμιζουνε κιολας 5 θυρες ;)