Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499745 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4540 on: May 24, 2010, 01:30:06 »
αν ανατρέξεις σε παλιότερα ποστ πέφτει πολύ κράξιμο στα δύο αυτά σάιτ.εγώ απλώς λέω ότι πρέπει να σεβόμαστε όλα τα σάιτ στα οποία αρθογραφούν αδέρφια μας και όχι επιλεκτικά.

Άλλο κράξιμο και  κριτική και άλλο ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗ να προσέχουμε λίγο και τι λέμε
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4541 on: May 24, 2010, 01:33:05 »
Δ. Σαλπιγγίδης - Δεν ξεχνώ πράσινη φανέλα και ΠΑΟΚ στο μπλα - μπλα

Πραγματικά ούτε που φανταζόμουνα ότι θα παρακαλούσαμε τον κόσμο να μείνει στο θέμα....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #4542 on: May 24, 2010, 01:44:04 »
Δυστυχώς όταν ο συγκεκριμένος βάζει την χιλιοπαιγμένη-μασημένη κασσέτα και συκοφαντεί πρόσωπα και καταστάσεις είναι δύσκολο να συγκρατηθείς και να μην απαντήσεις. Θα ήταν προτιμότερο να σβήνεται η προπαγάνδα του απ'την αρχή ή να μεταφέρεται στο σωστό τοπικ.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #4543 on: May 24, 2010, 16:17:27 »

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #4544 on: May 24, 2010, 16:19:34 »

nanananas-4-

• Guest
« Reply #4546 on: May 24, 2010, 23:32:46 »
σταματηστε να τα βαζεται με το σαλπι...και κοιταξτε να παει η ομαδα καλα να παει ενα σκαλοπατη ποιο πανω....

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4547 on: May 24, 2010, 23:35:54 »
ναι να σταματησουμε να μην χαλασει το κλιμα της ομαδας!!!

το αλλο με τον τοτο το ξερεις??
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

nanananas-4-

• Guest
« Reply #4548 on: May 24, 2010, 23:38:20 »
για πεσ το να το μαθουμε και εμεις??????

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4549 on: May 25, 2010, 00:16:15 »
έλα ρε μεσσία σαλπι, δημητράκη μου να ανέβει τα σκαλοπάτια η ομάδα δύο δύο, έλα αγόρι μου που σε πληγώσαμε τόσα χρόνια οι αχάριστοι. Δεν φτάνει που σε στείλαμε στην εξορία τόσα χρόνια για το καλό του ΠΑΟΚ τώρα ζητάμε και τα ρέστα, μα τόσο μαλάκες είμαστε. Είναι δυνατόν να μην κοιτάμε το καλό του ΠΑΟΚ και τα δεκάδες σκαλοπάτια που θα ανέβει η ομάδα αγωνιστικά με σένα στο ρόστερ της. Βέβαια δεν γαμείς ότι την ηθική μας και την υπερηφάνεια μας θα την χώσουμε στα υπόγεια......
Ζήτω ο τοτόΠΑΟΚτσης...

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #4550 on: May 25, 2010, 03:23:04 »
σας έλειψε το πουλέν ο τζατζαράς καθόλου;
φάτε τον λίγο εδώ..
http://blog.libero.fm/tzantzaras/2010/05/post-39.html

Έρχεται παιχταράς!

Αυτός ο ποδοσφαριστής, ήταν από μικρό παιδί άρρωστος με τον ΠΑΟΚ. Και πήρε απ' την ομάδα, αλλά και πρόσφερε και τίμησε τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα και τη μάνα του και τον πατέρα του. Κάποιοι δε θέλουν να επιστρέψει. Η καθαρή και ξάστερη επιχειρηματολογία τους είναι περίπου η εξής: "Όχι να πούμε να μη γυρίσει δηλαδή, ξέρω γω ο προδότης, επειδής να πούμ,ε τότε που εμείς και αυτός, εντάξει, αλλά ας 'ούμε, δεν έπρεπε και γιατί δηλαδή, δεν κατάλαβα, τώρα που εμείς, όχι ρε πούστη μου, εντάξει¨;

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4551 on: May 25, 2010, 04:10:13 »
Sorry αλλα αυτά δεν είναι κωλοτούμπα. Αυτο ειναι παράνοια.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #4552 on: May 25, 2010, 04:14:42 »
Και ειπα να κοιμηθω αλλα λεω ας το δω...Ωραια ιδεα ειχα..

Η τεραστια αβαντα που εχει δωθει σε αυτην την μυξα χωρις λαιμο επιασε τοπο. Τον εν λογω μαλακα που γραφει το αρθρο δεν θα τον σχολιασω για αυτα που γραφει αλλα για αυτα που σχολιαζει σε αυτους που κριτικαρουν την επιστροφη του σπερματος χωρις ουρα.
Ρε γαμημενοι τι σας εχουν ταξει ρε ηθελα πολυ να το ξερω. Ποσοστο θα παρετε? Αποκλειστικοτητες σε θεματα της ΠΑΕ? Τι ρε γαμιολεςμ βγειτε και πειτε αν εχετε αρχιδια.

Πλεον εχουμε περασει στο αλλο ακρο του να χλευαζουν αυτους που δεν θελουν το μουνι στον ΠΑΟΚ οχι απαντωντας στα επιχειρηματα τους αλλα βριζοντας και ειρωνευοντας τους. Καμια ντροπη, καθολου τσιπα, καθολου φιλοτιμο. Πωπω ρε πουστη βιδωθηκα με τον ελεεινο που γραφει.

ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ???????????

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #4553 on: May 25, 2010, 08:35:48 »
Ο τζατζαρας μια ζωη μαλακας ητανε και αγραμματος.Σε οτι εχει πει μεχρι τωρα εχει πεσει εξω και η επαγγελματικη του θεση ειναι μεχρι σκατοσακουλα στον liberο.Η προτασή μου για το επομενο επαγγελματικο του ανοιγμα ειναι κουραδοσακκος στα κτηματα της θεσσαλιας.Θα προσφερει αφθονο λιπασμα στα πολυπαθα κτηματα του καμπου το οποιο μαλιστα θα θεωρειται και οργανικο και συνεπως θα τον λανσαρουν και ως βιολογικη καλλιεργεια.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4554 on: May 25, 2010, 09:26:49 »
Αυτά μπορείτε μόνο να καταφέρετε με αυτές τις αντιλήψεις. Τροφή στους εχθρούς μας. Χαρά διάσπασης και κατάρρευσης σε όλους εκείνους που αναπολούν τις μέρες που οι πόρτες του ΠΑΟΚ ήταν ανοιχτές για όλα τα λαμόγια και τους τυμβωρύχους της ιστορίας μας. Εμπρός λοιπόν, πίσω ολοταχώς, για να γίνει ξανά παιχνίδι στις πλάτες του ΠΑΟΚ μας....

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=25/5/2010&cid=13

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4555 on: May 25, 2010, 09:48:20 »

Και η δόξα συνεχίζεται
......http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_1998.html

" Οπαδοί του ΠΑΟΚ πέρασαν έξω από όλα τα γραφεία των αθλητικών εφημερίδων της συμπρωτεύουσας και πέταξαν φέιγ βολάν κατά του 29χρονου άσου: «Τον προδότη πίσω εσύ θα μας τον φέρεις Ζαγοράκη να το ξέρεις», έγραφαν χαρακτηριστικά εκφράζοντας την αγανάκτηση τους."

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #4556 on: May 25, 2010, 10:03:06 »
Δεν φταίνε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που πάνε στους ρουφιάνους για ν ακουστούν. Αρκετά με τη λάσπη. Φταίει η ΠΑΕ που ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ να χρησιμοποιήσει τα πιόνια της και γνωστά payroll για να προλειάνει το έδαφος της επιστροφής του κοντού καριόλη. Όσο η ΠΑΕ θα βγάζει μπροστά τα γνωστά τεριέ της Κόλκα- Βασιλόπουλο για να υπονοήσει επιστροφές Ιούδων, άλλο τόσο θα απευθύνονται οι οπαδοί στα ασπρόμαυρα σκουλήκια.

Ας πρόσεχε να μην θέριζε θύελες....

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4557 on: May 25, 2010, 10:08:59 »
Η λάσπη φίλε δεν είναι πάντα από την μία πλευρά. Πολλές φορές στην προσπάθεια μας να φανούμε διαφορετικοί από τους άλλους χρησιμοποιούμε τις ίδιες μεθόδους.
Και ποτέ ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.

«Αν, προκειμένου να νικήσουμε, θα έπρεπε να στήσουμε κρεμάλες στις πλατείες, θα προτιμούσα να χάσουμε»
Ερρίκο Μαλατέστα (Ιταλός Αναρχικός)

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #4558 on: May 25, 2010, 10:12:45 »
Εγώ πάντως απο την άλλη πλευρά φίλε, δεν βλέπω καμια λάσπη. Εμετικό και λασπολογία είναι να παρουσιάζεται ο Ισκαριώτης ως Νέος Μεσσίας. Η άλλη πλευρά (αφου ήδη προχώρησες σε κατηγοριοποίηση) απλά παραθέτει μια πραγματικότητα. 

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΠΙΣΩ. ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙ ΦΕΡΕΤΡΟ ΚΑΡΥΔΙΑΣ.Χοντρό ξύλο, να μην βγαίνει και έξω η μπόχα.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4559 on: May 25, 2010, 10:31:21 »
Λάσπη αδελφέ είναι να θεωρείς(οχι εσύ απόλυτα) οτι η οποιαδήποτε διαφορετική άποψη απο την δική σου είναι προδοτική, πουλημένη, οτι παίζει και εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα και άλλα πολλά σενάρια εσχατολογικής συνωμοσιολογίας.
Σίγουρα και απο τις δύο πλευρές(απόψεων) υπάρχουν κινήσεις σκοπιμότητας. Θα μπορούσα και εγώ να σου καταθέσω δεκάδες σενάρια στρατευμένης αντίδρασης εναντίον του σαλπιγγίδη που να εξυπερετούν την επιστροφή συγκεκριμένων προσώπων απο τα πέτρινα χρόνια του ΠΑΟΚ μας, των διορισμένων, εγκάθετων και άλλων λαμογίων. Αλλα δεν μπαίνω σε αυτή την λογική γιατί δεν προσφέρει τίποτε αλλο στο ΠΑΟΚ μας, πέραν της διχόνοιας, της διάσπασης, της εσωστρέφειας, και γενικά του ρημαδιού. Αν αυτό γίνει που θα οδηγηθούμε; Γιατί πρέπει πάντα να προσπαθούν οι μισοί ΠΑΟΚτσήδες να αποδείξουν στους άλλους μισούς πόσο πιο ΠΑΟΚ είναι αυτοί. Τι εσωτερικό κόμπλεξ κρύβει. ΠΑΟΚ είσαι και εσύ που λες οτι  θέλεις νεκρό τον Σάλπι, ΠΑΟΚ είμαι όμως και εγω που λέω οτι θα υποστηρίξω - παρόλο που παρακαλώ να μην έρθει ο σάλπι στο ΠΑΟΚ- την συγκεκριμένη διοίκηση  με τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της, όποια απόφαση και αν λάβει για το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί πρέπει να είμαι εγω πιο ΠΑΟΚ απο σενα ή εσύ απο μένα. Δεν το καταλαβαίνω αυτό; Γιατί είσαι εσύ πιο οπαδός απο εμένα. Γιατί έχεις βάψει με περισσότερο αίμα και δάκρυ τον Δικέφαλο απο εμένα. Αυτό λέω όταν μιλάω για λάσπη. Δηλαδή την κατηγοριοποίηση και μέτρηση ΠΑΟΚτσήδικου οπαδισμού.

ΠΑΟΚ είμαστε όλοι, απλά μπορεί να διαφωνούμε. Αλλα διαφωνούμε ως ένα ορισμένο σημείο. Πρέπει να βάλουμε και μια αρχή και ένα τέλος στην διαφωνία μας. Αλλιως να τα διαλύσουμε όλα και να πάμε σπίτια μας. Είναι ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλα?  Και όταν λέμε ΠΑΟΚ τι εννούμε? Εγω ξέρεις με πόσα διαφωνώ; Ξέρεις πόσα με ενοχλούν; Εεεε και τι να κάνω. Ποιος είμαι εγω μπροστά στο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ υπήρχε και θα υπάρχει και χωρίς εμένα. Εγω σήμερα είμαι αυριο δεν είμαι..... ΠΑΟΚ όμως πρέπει να είναι καλά!!!!!