Λάσπη αδελφέ είναι να θεωρείς(οχι εσύ απόλυτα) οτι η οποιαδήποτε διαφορετική άποψη απο την δική σου είναι προδοτική, πουλημένη, οτι παίζει και εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα και άλλα πολλά σενάρια εσχατολογικής συνωμοσιολογίας.
Σίγουρα και απο τις δύο πλευρές(απόψεων) υπάρχουν κινήσεις σκοπιμότητας. Θα μπορούσα και εγώ να σου καταθέσω δεκάδες σενάρια στρατευμένης αντίδρασης εναντίον του σαλπιγγίδη που να εξυπερετούν την επιστροφή συγκεκριμένων προσώπων απο τα πέτρινα χρόνια του ΠΑΟΚ μας, των διορισμένων, εγκάθετων και άλλων λαμογίων. Αλλα δεν μπαίνω σε αυτή την λογική γιατί δεν προσφέρει τίποτε αλλο στο ΠΑΟΚ μας, πέραν της διχόνοιας, της διάσπασης, της εσωστρέφειας, και γενικά του ρημαδιού. Αν αυτό γίνει που θα οδηγηθούμε; Γιατί πρέπει πάντα να προσπαθούν οι μισοί ΠΑΟΚτσήδες να αποδείξουν στους άλλους μισούς πόσο πιο ΠΑΟΚ είναι αυτοί. Τι εσωτερικό κόμπλεξ κρύβει. ΠΑΟΚ είσαι και εσύ που λες οτι θέλεις νεκρό τον Σάλπι, ΠΑΟΚ είμαι όμως και εγω που λέω οτι θα υποστηρίξω - παρόλο που παρακαλώ να μην έρθει ο σάλπι στο ΠΑΟΚ- την συγκεκριμένη διοίκηση με τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της, όποια απόφαση και αν λάβει για το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί πρέπει να είμαι εγω πιο ΠΑΟΚ απο σενα ή εσύ απο μένα. Δεν το καταλαβαίνω αυτό; Γιατί είσαι εσύ πιο οπαδός απο εμένα. Γιατί έχεις βάψει με περισσότερο αίμα και δάκρυ τον Δικέφαλο απο εμένα. Αυτό λέω όταν μιλάω για λάσπη. Δηλαδή την κατηγοριοποίηση και μέτρηση ΠΑΟΚτσήδικου οπαδισμού.
ΠΑΟΚ είμαστε όλοι, απλά μπορεί να διαφωνούμε. Αλλα διαφωνούμε ως ένα ορισμένο σημείο. Πρέπει να βάλουμε και μια αρχή και ένα τέλος στην διαφωνία μας. Αλλιως να τα διαλύσουμε όλα και να πάμε σπίτια μας. Είναι ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλα? Και όταν λέμε ΠΑΟΚ τι εννούμε? Εγω ξέρεις με πόσα διαφωνώ; Ξέρεις πόσα με ενοχλούν; Εεεε και τι να κάνω. Ποιος είμαι εγω μπροστά στο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ υπήρχε και θα υπάρχει και χωρίς εμένα. Εγω σήμερα είμαι αυριο δεν είμαι..... ΠΑΟΚ όμως πρέπει να είναι καλά!!!!!