Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 502406 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4500 on: May 22, 2010, 01:36:30 »

ΥΓ. Με αφορμή την ημέρα μνήμης 19ης Μαίου για την ποντιακή γενοκτονία, καλό θα ήταν να θυμηθούμε εκείνους που ίδρυσαν και γιγάντωσαν αυτό το σύλλογο. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν τον θεμελίωσαν ως μία εταιρία ανάμεσα στις άλλες.

http://www.paokg4.org/myths.asp

για να μην ξεχνιωμαστε το paok4.org ειναι η παλια θυρα 4 που καποτε ηθελε να διοικηση τον ΠΑΟΚ καναρακης -λαγογιαννης και σια ....και που φετος μετα το 4-0 απο γιαννενα ελεγε "καλες διακοπες ολο ειρωνια για σαντος και διοικηση" βεβαια γινανε ρομπα αργοτερα αλλα ποιος τα θυματε αυτα και ουτε ενα συγνωμη μετα  βεβαια.......

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #4501 on: May 22, 2010, 02:54:18 »
εσυ πολυ επιλεκτικη μνημη εχεις makptol....

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #4502 on: May 22, 2010, 03:45:45 »

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #4503 on: May 22, 2010, 03:46:24 »

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #4504 on: May 22, 2010, 09:53:47 »

ΥΓ. Με αφορμή την ημέρα μνήμης 19ης Μαίου για την ποντιακή γενοκτονία, καλό θα ήταν να θυμηθούμε εκείνους που ίδρυσαν και γιγάντωσαν αυτό το σύλλογο. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν τον θεμελίωσαν ως μία εταιρία ανάμεσα στις άλλες.

http://www.paokg4.org/myths.asp

για να μην ξεχνιωμαστε το paok4.org ειναι η παλια θυρα 4 που καποτε ηθελε να διοικηση τον ΠΑΟΚ καναρακης -λαγογιαννης και σια ....και που φετος μετα το 4-0 απο γιαννενα ελεγε "καλες διακοπες ολο ειρωνια για σαντος και διοικηση" βεβαια γινανε ρομπα αργοτερα αλλα ποιος τα θυματε αυτα και ουτε ενα συγνωμη μετα  βεβαια.......

XXX έχεις καταντήσει,δηλαδή από όσα γράφει εσένα φυσικά τίποτα δεν σε συγκίνησε παρά μόνο σε ένοιαξε ρε XXXX του ίντερνετ και προφανώς και της θύρας 1 να πείς την XXXXX
Πολύ θα ήθελα μια φορά να τα πούμε και τετ α τετ XXXXXX να σου αποδείξω πόσο XXXXXXX
Άντε πρωινιάτικα!

Πές ό,τι θές άλλα χωρίς να προσβάλλεις
« Last Edit: May 22, 2010, 10:02:25 by Capricorn »
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #4505 on: May 22, 2010, 10:13:59 »
Ο τύπος γελοιοποιείται με αυτά που γράφει,δεν θέλει τη βοήθειά μου.
Σε αυτή τη ζωή δυστυχώς κάποιοι κλακαδόροι,δούλοι και τιποτένιοι  που δεν έχουν καμία σχέση με το φόρουμ και τον ΠΑΟΚ έχουν καταντήσει αηδία με αυτά που γράφουν.
« Last Edit: May 22, 2010, 10:20:22 by NEAPOLITIS »
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #4506 on: May 22, 2010, 10:39:52 »
10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #4507 on: May 22, 2010, 11:02:27 »
Σε αυτή τη ζωή δυστυχώς κάποιοι κλακαδόροι,δούλοι και τιποτένιοι  που δεν έχουν καμία σχέση με το φόρουμ και τον ΠΑΟΚ έχουν καταντήσει αηδία με αυτά που γράφουν.

Δεν χρειάζεται ρε αδερφέ όμως να τον ξεχέζεις μέσα στο φόρουμ, στείλτου ένα pm και ξέχεσε του ότι έχει και δν έχει έτσι δν είναι ?
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #4508 on: May 22, 2010, 11:18:25 »
κοντε γαμω το σπιτι σου κ ολα τα ταγαρια που οπου σε πετυχουν σε γλυφουν να επιστρεψεις μια κοντη ψωλη θα εισαι παντα βασισμενος στο ψεμα κ στην προπαγανδα που περνας εσυ κ οι γυρω σου, συνεχιζεις την κοροιδια κ αυτο αργα η γρηγορα θα το πληρωσεις μουνοπανο, οσο για τους 'ΠΑΟΚ πανω απ'ολες' κ σεις προδοτες ειστε σαν κ αυτον οποτε τραβατε γλυφτε του τα @@@ παρεα με τον κολκα τον βασιλοπουλο κ τον ζαγορακη

GeorgT

• Guest
« Reply #4509 on: May 22, 2010, 11:19:18 »
Ôï ðþò; Óå äéÜëïãï ðïõ åß÷å ï äéåèíÞò ¸ëëçíáò åðéèåôéêüò óôï "ÅëåõèÝñéïò ÂåíéæÝëïò" ìå ïðáäü ôïõ ÐÁÏÊ – êáé ôïí ïðïßï áðïêÜëõøáí ôá ÓÐÏÑ ôïõ ÂÏÑÑÁ óå óçìåñéíü ôïõò äçìïóßåõìá - ëõãßæïíôáò üðùò áðïäåß÷èçêå óôçí ðßåóç ðïõ äÝ÷èçêå.

"ÄçìÞôñç Ý÷ù áãùíßá ãéá ôï áí èá åðéóôñÝøåéò ðÜëé óôïí ÐÁÏÊ. Óå ðáñáêáëþ ðåò ìïõ áí åßíáé áëÞèåéá üôé Ý÷åéò óõìöùíÞóåé", ôïõ åßðå áñ÷éêÜ ï ïðáäüò ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôïí 29÷ñïíï äéåèíÞ åðéèåôéêü íá ôïõ áðÜíôçóå ìå áðüëõôç åéëéêñßíåéá: "Íáé, åßíáé áëÞèåéá. ¸ñ÷ïìáé îáíÜ óôïí ÐÁÏÊ", óå Ýíá ðåñéóôáôéêü ðïõ Ýãéíå ðáñïõóßá ôùí äýï äéåèíþí ðïäïóöáéñéóôþí ôïõ "ÄéêåöÜëïõ" Êþóôá ×áëêéÜ êáé ÓôÝëéïõ ÌáëåæÜ.

http://www.sport24.gr/html/ent/859/ent.362859.asp

ðïéï óôçìÝíï ñåðïñôÜæ äåí å÷ù äéáâÜóåé, äåéôå ìïíï ôïí äéÜëïãü, ëåò ê âãÞêå áðï ôï Binbir Gece åßíáé!

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4510 on: May 22, 2010, 11:32:42 »
Μοντς ο τιτλος του τοπικ θα παραμεινει ιδιος ερθει δεν ερθει ετσι?
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #4511 on: May 22, 2010, 12:26:11 »
ποιο στημένο ρεπορτάζ δεν εχω διαβάσει, δειτε μονο τον διάλογό, λες κ βγήκε απο το Binbir Gece είναι!

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #4512 on: May 22, 2010, 12:40:45 »
Ç êáôÜóôáóç ìå ôïí Óáëðéããßäç Ý÷åé êáôáíôÞóåé ãåëïßá.

¼óá ðñùôïóÝëéäá êáé íá öôéÜîïõí, êÜðïéïé èá ìåßíïõí ðéóôïß óôéò ÐÁÏÊôóÞäéêåò ïðáäéêÝò áñ÷Ýò ôïõò. Ïé ðéï ðïëëïß ÐÁÏÊôóÞäåò äõóôõ÷þò èá îå÷Üóïõí ôéò áðïäïêéìáóßåò ôïõò êáé ôá ìðéíåëßêéá ãéá ÷Üñç êáíåíüò ãêïë.

ÁõôÞ åßíáé ç êïéíùíßá ìáò, ðÜëé êáëÜ íá ëÝìå, èá ìðïñïýóå íá åßíáé êáé ÷åéñüôåñá. ÁõôÞ ç óôÜíç ôÝôïéï ãÜëá âãÜæåé.

Õ.Ã. Óáëðéããßäç äå ðáò óôï äéÜïëï êáëýôåñá áðü ôï íá Ýñèåéò óôïí ÐÁÏÊ; Ìå 2.000.000 € ãéá 3 ÷ñüíéá âñßóêïõìå ðáéêôáñÜäåò êáé ãëõôþíïõìå ôçí åíï÷ëçôéêÞ óïõ ðáñïõóßá.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #4513 on: May 22, 2010, 12:44:36 »
Ενταξει τα βρισιδια και οι ακραιες θεωριες περι αυτων που δεν εχουν προβλημα να γυρισει οτι ειναι ταγαρια κτλ κτλ κτλ κατανοητα λογω της πραγματικα φλωρικιας αντιδρασης του κοντου στην φυγη του απο τον ΠΑΟΚ...

Δεν θα μπω στην ψυχολογια γκομενας να θιχτω απο τα λεγομενα των αδερφων πιο πανω οτι εγω που δεν εχω προβλημα να γυρισει και πιστευω οτι θα βοηθησει αγωνηστικα την ομαδα (γιατι αυτο με ενδιαφερει τωρα, αφου και εχουμε ανθρωπους στην δοιηκηση που εμπιστευομαι και θεωρω οτι τα λεφτα που βαζω στην ομαδα τα διαχειριζοντε για το καλο της ομαδας) γιατι ειμαι ΠΑΟΚ και δεν χρειαζεται να το αποδειξω σε κανεναν...!!!!!

Απλα θα ηθελα πω κατι που εχω στο μυαλο μου....Το οτι πουληθηκε ο κοντος λεμε οτι εδωσε στηριγμα στον γουμενο και οτι εριξε ολες τις προσπαθειες μας να τον κρατησουμε....ωραια....αφου και εφυγε....δεν κολωσαμε...γεμισαμε την Τουμπα και υποστηριξαμε ολους τους παικτες που παιζανε τοτε....Αυτο που θα ρωτησω ειναι το εξης...Υπηρχε κανεις παικτης εκεινης της ομαδας που να ηθελε να μεινει ο κοντος στον ΠΑΟΚ???Γιατι εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ολοι οι παικτες θελανε να πουληθει ο κοντος για να παρουν κανα φραγκο...ολους αυτους δλδ που υποστηριζαμε ολη την χρονια ΘΕΛΑΝΕ να φυγει ο κοντος...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #4514 on: May 22, 2010, 12:59:04 »
Αδερφέ Zouvalos, εμάς σαν οπαδούς του ΠΑΟΚ τότε (και πάντα) δε μας νοιάζει τί θέλει ο κάθε τυχάρπαστος επαγγελματίας που παίζει στον ΠΑΟΚ αλλά το γενικό συμφερόν του ΠΑΟΚ. Τί μας νοιάζει άν θέλει να πληρώνεται ο Γκονάλες, οι Περουβιανοί και ο Ηλιάδης;

Μην αναπαράγουμε τις θεωρίες ότι "θυσιάστηκε" ο Δημητράκης για τους υπόλοιπους και τον ΠΑΟΚ κλπ. Ποιός θα τολμούσε να μιλήσει κατά του Σαλπιγγίδη όταν ξέρανε ότι πληρώθηκε από λεφτά του κόσμου;

Δε συμφωνώ μαζί σου αλλά σε σέβομαι, γιατί είσαι ειλικρινής.

MAYROS

• Guest
« Reply #4515 on: May 22, 2010, 15:07:54 »
Το παρακάτω κείμενο είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία (αλα Ηollywood)

1985 και η ομάδα επιστρέφει από την ισοπαλία με τον Πανιώνιο, και έχει εξασφαλίσει το δεύτερο
πρωτάθλημα της, οι πόρτες στο αεροδρόμιο ανοίγουν και οι φίλαθλοι πέφτουν απάνω στο Χρήστο
Δημόπουλο, μήλον της έριδος, εκείνη την εποχή για τις Αθηναικές ομάδες, ακολουθούν οι κλασικοί
διάλογοι,

Χρηστάρα μη φεύγεις, σε αγαπάμε, μείνε για πάντα στον ΠΑΟΚ

Δεν πάω πουθενά όλα ψέμματα είναι παιδιά μπλα ,μπλα, μπλα

Η ομάδα του 1985 διαλύεται εν μία νυκτί και χάνει την μοναδική της ευκαιρία όπως
αποδείχτηκε ιστορικά να πάρει ένα νταμπλ, εγώ δε πέρασα τα παιδικά μου χρόνια
βλέποντας τους ήρωες του 1985 να φοράνε φανέλες με άλλα χρώματα,

Σε μία άλλη εποχή ψύχραιμα  διαπίστωσα ότι ο μόνος παίκτης σημαία που συμπάθησα
είναι ο Κώστας Ιωσηφίδης γιατί είναι ο μοναδικός πραγματικά μεγάλος ποδοσφαιριστής
που δεν έφυγε από την ομάδα.

Για να δώσουμε μία εξήγηση των τάσεων φυγής που έχουν οι παίκτες από την ομάδα μας
αρκεί να απαντήσουμε στο απλό ερώτημα τι είδος διοικήσεων είχε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία
81 χρόνια 1926 - 2007?

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι απλή  ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
Η τακτική όλων των διοικήσεων ήταν γνωστή σε όποιον ποδοσφαιριστή ήθελε παραπάνω
λεφτά και τα άξιζε απλά δεν του τα έδιναν με αποτέλεσμα αυτός να κατηφορίζει προς
Αθήνα και μετά αναλάμβαναν δραση τα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, τα οποία μεταμόρφωναν
τα <<λιοντάρια>> σε <<προδότες>> και ο κόσμος κατάπινε το φαρμάκι πιο εύκολα.

Η μεταμόρφωση των ποδοσφαιριστών σε προδότες μόνο τις ανίκανες  διοικήσεις
εξυπηρετούν και αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη, απλά με
προβληματίζει το γεγονός ότι ίσως αποτελεί ουσιαστικά τράμπα, δηλ θέλω να
πω δεν πιστεύω να βλέπω κανα Vierinha του χρόνου με πράσινη φανέλα, και να
σπάω τηλεοράσεις?

Αν δεν υπάρχει δόλος τότε άφοβα μπορώ να πω ότι αυτή η μεταγραφή μας φέρνει
πιο κοντά στο τρίτο πρωτάθλημα.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #4516 on: May 22, 2010, 16:01:04 »
ναι ρε φιλε..

μολις εμαθαν στον αγιαξ οτι επικειται επιστροφη του κοντου πρακαλανε να μην κληρωθουν μαζι μας....

γει σου κοντε που θα μας φερεις εκτος απο τη διχονοια και μερες δοξας...

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4517 on: May 22, 2010, 16:42:44 »
10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

http://www.youtube.com/watch?v=WXsc561zmmA&feature=related

Aληθεια ρε παιδες τις σειρηνες απο την ΠΑΕ δεν τις εβαζαν περισυ οταν μπηκε ο κοντος σαν αλλαγη?αυτοι δεν ξεσηκωναν τον κοσμο με αυτη την κινηση?μηπως εχω χασει επεισοδιο?παιζει να ειναι καποιος απο την G4 και να το εκανε?

υγ=>αυτο το βιντεο ειναι το αγαπημενο μου!οποτε επαιζε ο ΠΑΟΚ με το βαζελακι το εβλεπα καμια 30αρια φορες ετσι για να γουσταρω!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #4518 on: May 22, 2010, 18:00:06 »

αδερφε ΝΕΑΠΟΛΙΤΗ ειμαι κατα της επιστροφης του πουτανας γιου , ομως αυτο που εγραψε το παιδι παραπανω δεν ειναι ψεμα. Ισως σε λαθος τοπικ αλλα ετσι ειναι. Πρωην επαγγελαμτιες οπαδοι, συνεχισαν να εχουν το σαιτ paokg4 κραζοντας τα ΠΑΝΤΑ (εκτος Βεζυρτζη). Η ιδια η θυρα 4 σε ανακοινωση της μετα το γιανενο ειπε πως οποιος θελει ας παει για μπανια αλλα εμεις θα μαστε στο πεταλο, κατηγοροντας προφανως αυτο που γραφτηκε στο σαιτ. Πρεπει να τους μπηκε το αυγο στον κωλο μεχρι να μας γαμησει ο σπαθας με σκουληκι και να δικαιωθουν χανοντας ουσιατικα το πρωταθλημα. Οσο αηδιασα σημερα με τα σπορ του βορρα , αλλο τοσο αηδιασα και μ' αυτους (εμεις σας τα λεγαμε εσεις κοιμαστε κτλ).
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #4519 on: May 22, 2010, 18:37:23 »

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...